View Full Version : ПРОБЛЕМ МОЛЯ
Здравейте, начи преди 2 седмици прихме секс с една моя приятелка без презерватив и вчера ми вика че цикало Й закъснева и днеска отидохме до аптеката и купихме ескапеле нали против бременност. Сега има ли опастност да е бременна или нещо такова ? ОТГОВОРЕТЕ СПЕШНО МОЛЯ ! :(
MojoJojo88
06-12-2011, 15:44
Здравейте, начи преди 2 седмици прихме секс с една моя приятелка без презерватив и вчера ми вика че цикало Й закъснева и днеска отидохме до аптеката и купихме ескапеле нали против бременност. Сега има ли опастност да е бременна или нещо такова ? ОТГОВОРЕТЕ СПЕШНО МОЛЯ ! :(
ХА-ХА-ХА! Знаеш ли защо Ескапеле се води спешна контрацепция? Защото се взима до 72 часа след акта. Знаеш ли колко часа има в две седмици??? :razz:
Със сигурност има опасност да е бременна...дано само детето ви не е толко тъпо като вас!
Giosterica
06-12-2011, 15:49
И ако си 98. :shock: Дано приятелката ти е по- образована.
badsector
06-12-2011, 16:06
К'во като е 98? Те циганите на по 14 са с две деца. Нека да стане татко, да остави поколение и той :)
MojoJojo88
06-12-2011, 16:10
К'во като е 98? Те циганите на по 14 са с две деца. Нека да стане татко, да остави поколение и той :)
Ако е циганин-да действа :-o
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
MojoJojo88
06-12-2011, 17:04
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
:shock: :shock: :shock: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
GossipGirl89
06-12-2011, 17:14
Последния му пост трябва да бъде добавен в МИДАТА :D :lol:
Да, има огромна вероятност да е бременна. Ескапел действа до 72 часа след половия акт. При вас са минали 2 седмици. Нека си направи тест за бременност.
badsector
06-12-2011, 17:28
...Ако е циганин-да действа :-o
Ако беше циганин, нямаше да може да пише. Плюс това не само те имат права да се размножават.
MojoJojo88
06-12-2011, 17:30
...Ако е циганин-да действа :-o
Ако беше циганин, нямаше да може да пише. Плюс това не само те имат права да се размножават.
Не ми прави впечатление да е особено грамотен. Но си прав- не само те имат права да се размножават, но на 80% те са тези, които на 19 вече имат и внуци :?
ThisIsMe
06-12-2011, 17:55
Темата е ебавка,бе хора.Поредната такава за седмицата,без никаква нотка оригиналност .
Темата е ебавка,бе хора.Поредната такава за седмицата,без никаква нотка оригиналност .
Дано да е вярно, защото като знам какво диво племе са днешните тинейджъри, не бих се учудила темата да си е напълно реална... :(
Extremescream
06-12-2011, 18:14
Да, поне нещо интересно да пускаха. Pitty...
Аз само като ти чета 'диалекта' ми става ясно, че или си циганин, или си адски просто муле !!!!!