- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПРОБЛЕМ МОЛЯ
Здравейте, начи преди 2 седмици прихме секс с една моя приятелка без презерватив и вчера ми вика че цикало Й закъснева и днеска отидохме до аптеката и купихме ескапеле нали против бременност. Сега има ли опастност да е бременна или нещо такова ? ОТГОВОРЕТЕ СПЕШНО МОЛЯ !![]()
ХА-ХА-ХА! Знаеш ли защо Ескапеле се води спешна контрацепция? Защото се взима до 72 часа след акта. Знаеш ли колко часа има в две седмици???Първоначално написано от marto98
![]()
Със сигурност има опасност да е бременна...дано само детето ви не е толко тъпо като вас!
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
И ако си 98.Дано приятелката ти е по- образована.
Обичам те.
К'во като е 98? Те циганите на по 14 са с две деца. Нека да стане татко, да остави поколение и той![]()
Ако е циганин-да действаПървоначално написано от badsector
![]()
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Първоначално написано от marto98
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Последния му пост трябва да бъде добавен в МИДАТА![]()
Да, има огромна вероятност да е бременна. Ескапел действа до 72 часа след половия акт. При вас са минали 2 седмици. Нека си направи тест за бременност.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ако беше циганин, нямаше да може да пише. Плюс това не само те имат права да се размножават.Първоначално написано от MojoJojo88
Не ми прави впечатление да е особено грамотен. Но си прав- не само те имат права да се размножават, но на 80% те са тези, които на 19 вече имат и внуциПървоначално написано от badsector
![]()
Дано да е вярно, защото като знам какво диво племе са днешните тинейджъри, не бих се учудила темата да си е напълно реална...Първоначално написано от ThisIsMe
![]()
Да, поне нещо интересно да пускаха. Pitty...Първоначално написано от ThisIsMe
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Аз само като ти чета 'диалекта' ми става ясно, че или си циганин, или си адски просто муле !!!!!Първоначално написано от marto98