.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

ПРОБЛЕМ МОЛЯ

Здравейте, начи преди 2 седмици прихме секс с една моя приятелка без презерватив и вчера ми вика че цикало Й закъснева и днеска отидохме до аптеката и купихме ескапеле нали против бременност. Сега има ли опастност да е бременна или нещо такова ? ОТГОВОРЕТЕ СПЕШНО МОЛЯ !

Супер фен Аватара на MojoJojo88

Re: ПРОБЛЕМ МОЛЯ

Цитирай Първоначално написано от marto98
    Здравейте, начи преди 2 седмици прихме секс с една моя приятелка без презерватив и вчера ми вика че цикало Й закъснева и днеска отидохме до аптеката и купихме ескапеле нали против бременност. Сега има ли опастност да е бременна или нещо такова ? ОТГОВОРЕТЕ СПЕШНО МОЛЯ !
    ХА-ХА-ХА! Знаеш ли защо Ескапеле се води спешна контрацепция? Защото се взима до 72 часа след акта. Знаеш ли колко часа има в две седмици???
    Със сигурност има опасност да е бременна...дано само детето ви не е толко тъпо като вас!

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

И ако си 98. Дано приятелката ти е по- образована.
    Обичам те.

Супер фен Аватара на badsector
    К'во като е 98? Те циганите на по 14 са с две деца. Нека да стане татко, да остави поколение и той

Цитирай Първоначално написано от badsector
    К'во като е 98? Те циганите на по 14 са с две деца. Нека да стане татко, да остави поколение и той
    Ако е циганин-да действа

не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Последния му пост трябва да бъде добавен в МИДАТА

Да, има огромна вероятност да е бременна. Ескапел действа до 72 часа след половия акт. При вас са минали 2 седмици. Нека си направи тест за бременност.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    ...Ако е циганин-да действа
    Ако беше циганин, нямаше да може да пише. Плюс това не само те имат права да се размножават.

Цитирай Първоначално написано от badsector
    Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    ...Ако е циганин-да действа
    Ако беше циганин, нямаше да може да пише. Плюс това не само те имат права да се размножават.
    Не ми прави впечатление да е особено грамотен. Но си прав- не само те имат права да се размножават, но на 80% те са тези, които на 19 вече имат и внуци

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Темата е ебавка,бе хора.Поредната такава за седмицата,без никаква нотка оригиналност .

Голям фен Аватара на naksdy
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Темата е ебавка,бе хора.Поредната такава за седмицата,без никаква нотка оригиналност .
    Дано да е вярно, защото като знам какво диво племе са днешните тинейджъри, не бих се учудила темата да си е напълно реална...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Да, поне нещо интересно да пускаха. Pitty...
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    Амстердам

Re: ПРОБЛЕМ МОЛЯ

Аз само като ти чета 'диалекта' ми става ясно, че или си циганин, или си адски просто муле !!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си