View Full Version : Само приятели слет 4 месеца
invictusss
06-13-2011, 10:59
4 месеца ходя с едно момиче,слет последния скандал между нас - тя ми каза че е уморена от недоверието ми... каза да я оставя за малко но можем да бъдем само приятели.Също така ми каза че има чуства към мен... И сега се чудя кво да правя... Мисля да действам вие как мислите?Пропуснах да кажа най-важната подробност - обичам я...
scandalousLady
06-13-2011, 11:09
Пише се слеД :wink: . Иначе потърпи малко щом момичето желае почивка.Щом ти е казала,че има чуства значи не се притеснявай дай й време.
marin4itu
06-13-2011, 11:19
А в какво се изразява твоето недоверие?
invictusss
06-13-2011, 11:32
Почти всичко,не знам защо .... не мога да си обесня... ако ми даде шанс мисля да се променя макар че не става изведнъж
Момичетата страшно си падат по грамотни момчета. Бързо, вземай един правописен речник и след 2 месеца я помоли да направите една диктовка. Ако се справиш, със сигурност няма да иска да сте само приятели. Успех! :wink:
Neverm0re
06-13-2011, 11:53
It's over,dude.... :smt089
marin4itu
06-13-2011, 12:29
Почти всичко,не знам защо .... не мога да си обясня... ако ми даде шанс мисля да се променя макар че не става изведнъж
Ако й се сърдиш като излиза с приятели, ако имаш една постоянна параноя, че прави нещо зад гърба ти, нормално е да й е писнало. Не може в една връзка ти да нямаш никакво доверие в партньора си.
Сега друг е въпросът дали това недоверие е оправдано...
invictusss
06-14-2011, 09:56
мда и аз мисля че всичко свърши...
badsector
06-14-2011, 11:19
Като ревнуваш, просто не го показвай. Като я хванеш в крачка, просто се разделяте. Имай предвид, че всеки човек има нужда от лично пространство и това, че излиза с приятели, не е задължително да означава, че ходи при някой да я клати. Да, понякога жените дружно отиват на лов за секс, за да се подкрепят в решението си, но ако я познаваш добре, ще можеш да разбираш какво се е случвало.
слеТ
ТТтТТТТттттТТТТТттТтТтТтТ тТттТтТтТтТтТтТТтТтТтТ