Влез

View Full Version : Махане

malkasladkaku4ka
06-13-2011, 15:34
Махам си космите на триъгълника с епилатор по-отгоре и надолу със самобръсначка , обаче забелязвам ,че със самобръсначката растът от един корен по два три косъма , а от епилатора се впиват пък и ме е страх от болката да мина по надолу с епилатор. Против крем депилатори съм!
Та да мина на същинското , навих се на кола маска , но чувам различни неща и незнам дали да си запиша час или не . Някои казват ,че не било хубаво както подмишниците , така и интимната зона да се скубе с кола маската ,защото имало линфни възли и тем подобни , можело да се спука кръвоносен съд .. т.н т.н . Мен също ме е срам да се разчепя ... знам ,че са гледали много ******** , но ако нещо стане . Например мога да алергизирам клитора ми да се оголеми и да изглежда ,че съм се възбудила , което ще е много срамно , също така нали казват ,че колкото и да се миеш половия орган си има миризмата си и ако наистина е така ...... . Пък и ако много заболи и се разпищя .. ако се подуя .
Я ми кажете ако имате информация , разкажете тези ,които употребявате този начин на обезкосмяване , от колко време и т.н и т.н. :shock: :D :D

Знам не съм си добре :D :D :D !

MojoJojo88
06-13-2011, 16:31
Ако козметичката е добра-няма да ти направи нищо лошо.
Моята козметичка преди всяка процедура ми дава интимни мокри кърпички и ме праща в банята.
Обясни ми, че е нормално много жени се възбуждат, когато ги докосват по клитора ( по време на кола маската това е почти неизбежно) и че козметичките не се притесняват от това, тъй като са свикнали.
Боли повече, когато си ги бръснала косъмчетата, но пък не е болка за умиране, повярвай ми. Има много по-болезнени неща от това да отидеш на кола маска.
Много по-гладко е след кола маска, отколкото с епилатор или самобръсначка.
Ако толкова се притесняваш все пак, запиши си час, отиди и си поговори първо със самата козметичка. Съветвам те и да си теглиш едно душче за всеки случай и си носи интимни мокри кърпички. Те ще ти послужат и за след кола маската, все пак остава малко от нея, а лесно се маха с мокри кърпи. Освен това повечето козметички пръскат мястото, което ще се епилира с лидокаин, който успокоява кожата.
Не се притеснявай ;)

TeodorKoichinov4ever
06-13-2011, 16:39
Аз използвам крем депилатоар и не боли. А и можеш в домашни условия. Не знам какво толкова и защо си против тия кремове, но да знаеш така е най - лесно. Ако смяташ, че наистина ще те заболи, недей да ходиш. Мое мнение.

FuCKkK13
06-13-2011, 16:45
спокойно.. козметиците са виждали какви ли не неща..че чак ти да им направиш впечетление...не се притеснявай толкова.. колкото по отпусната си толкова по-малко ще те боли ...взимаш си един душ и си мислиш как после близо 1 месец ще си гладичка и няма през ден да се занимаваш с самобръсначка..не боли чак толкова колкото някои го изкарват..аз си правя кола маска точно там сама..и да ти кажа и аз се бръснех преди като тебе по-отдолу др. по-отгоре с кола маска...и това което съм го бръснела болеше малко по-вече от другото..както казаха преди мен не е болка са умиране :) .. успокой се..а колкото до миризмата..невъзможно е..всеки човек я има..и през тази козметичка колко хора са минали..и едва ли вече й прави каквото и да било впечетление .. спокойно и успех :-)

Extremescream
06-13-2011, 16:45
Като нямам време да отида на козметик, ползвам крем депилатоар.
И не виждам как може да правиш секс ( май имаше някакви твои теми (драми), в които се чудеше кое как да правиш) или поне нещо сексуално, а да те е срам от козметичка....Лапешка работа.

anonymous708973
06-13-2011, 18:16
ОМГ, как ще се възбудиш на кола маска бе ?!?!? :shock: :razz: :razz:

Extremescream
06-13-2011, 18:32
ОМГ, как ще се възбудиш на кола маска бе ?!?!? :shock: :razz: :razz:
Мазохизъм? :-|

MojoJojo88
06-13-2011, 19:24
Не е мазохизъм. Доста често се случва козметичката да докосва клитора на клиентките си. Не е нарочно, но понякога се случва. И е нормално една жена да се възбуди. Все едно да държиш пенис в ръка и той да не се надърви по някое време... :?

badsector
06-13-2011, 19:34
...Не знам какво толкова и защо си против тия кремове...Ако не се лъжа, съдържаха сяра, демек много вредни са :)

anonymous708973
06-14-2011, 06:52
после близо 1 месец ще си гладичка

Тцъ. В началото ще е по-малко от две седмици, щом ги е бръснала.

А тия глупости за лимфните възли изобщо не ги слушай.

cocacola2011
06-14-2011, 08:21
значии аз вече 1 година ходя само на кола маска на триъгълника.. и съм повече от доволна.. всмл.. отначалото ще те боли.. няма кака.. после се свиква. ходиш ли редовно всичко ще е ок.. а за срамуването ако си ходиш само при една козметичка срама отминава.. ще свикнеш.. но си заслужава. :) не му мисли отивайййй :grin: