Влез

View Full Version : Предстоящи осмокласници ^^

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16

zlatit0o
07-04-2011, 14:26
Браво на нашия Каменчо :lol: :lol:
ахахаха

сори за спама ама не моа се сдаржа :booooomb: :lol: :lol:

LaChupacabra
07-04-2011, 14:44
мислех,че съм единствената луда,която иска да почваме от 1ви септември /повече почивки бе хора...по-добре за нас / 8-) и единствената,която си разглежда разни неща за университетите :razz: ъм Камене може и да греша но таксите за King's College London са до небето :-o

ох днес станах към 8 и бях като пребита...на обяд малко поспах 8-) сега ще си търся някакво занимание...ох дано времето се оправи -.- ии скоро трябва да почвам да чета книгите за 8 клас че...нищичко не съм прочела до сега... :booooomb:

syrena
07-04-2011, 14:52
Аз всяко лято си казвам, че в никакъв случай няма да уча и всеки път все по някое време ми се приучва, щото ми става скучно ,а и ми е странно да не уча, като съм учила цяла година.Обаче поне засега не ми се учи :D

LaChupacabra
07-04-2011, 14:54
ooуу и на мен не ми се учи...изключено 8-) опитвам се да се наслаждавам на ваканцията ;D иначе ми се е случвало 1-2 пъти да уча по време на ваканция 8-)

syrena
07-04-2011, 15:00
Една моя приятелка нито е прочела нещо за 8 клас,нито й се учи - не си пропилява ваканцията момичето,браво! :D

syrena
07-04-2011, 15:01
Обаче тя е в ,,Дорис Тенеди" и там почват на 11 септември.И носят униформи :? Дано при нас не въведат униформи,че ще е ужасно (освен ако не са някакви готини,ама едва ли)

dessyfreak
07-04-2011, 15:13
ауу, аз хем се кефя, че не сме на даскало, хем вече ми се ходи, защото съм в гимназия вече :grin: :D аз още не съм почнала да чета книгите, ама мисля от другата седмица да се залавям :-D ... :)

syrena
07-04-2011, 15:16
На мен ми останаха само две от книгите за лятото (,,Преди да се родя" и ,,В един есенен ден по шосето"),обаче въобще не ми се четат...Литературата за седми клас ми хареса много повече :)

kamen971
07-04-2011, 15:58
мислех,че съм единствената луда,която иска да почваме от 1ви септември /повече почивки бе хора...по-добре за нас / 8-) и единствената,която си разглежда разни неща за университетите :razz: ъм Камене може и да греша но таксите за King's College London са до небето :-o

ох днес станах към 8 и бях като пребита...на обяд малко поспах 8-) сега ще си търся някакво занимание...ох дано времето се оправи -.- ии скоро трябва да почвам да чета книгите за 8 клас че...нищичко не съм прочела до сега... :booooomb:
Не е точно така,защото все пак на 2рата година се взема стипендия и има много програми,които подпомагат ученето в университети в чужбина.Това с таксите до небето е много клиширано вече. :) За повече информация може да посетиш сайта./
И относно интересите,ми всеки си е различен.Някои могат цяло лято да се размотават безцелно,а други да вършат наистина важни неща.Преди малко се върнах от Orange,книгите ми са пристигнали! :grin: (не онези за 8 клас,те вече са минати )

syrena
07-04-2011, 16:10
Ох,утре съм на зъболекар,а въобще не ми се ходи :? Освен това трябва да се стегна и най-накрая да ги свърша тия книги за лятото,все пак останаха само две...Днес времето беше хубаво,дано и утре е такова,абе направо до есента да е слънчено както си трябва :D

deni979
07-04-2011, 16:23

+1 :D И аз искам да почваме от 1, за да имаме повече ваканции през годината.
Иначе аз сега се върнах от репетиция и сега ще си дооправя багажа.Междудругото имам чувството,че на моя котарак наистина много му се ходи на море.Три пъти ме издебва и се наглася в куфара, при което дрехите ми стават целите в косми. :D

LaChupacabra
07-04-2011, 16:28
^ заведи го тогава :lol:
ох като гледам колко книги сте изчели...мисля днес да почна крадецът на праскови... 8-)

deni979
07-04-2011, 16:30
^ заведи го тогава :lol:
ох като гледам колко книги сте изчели...мисля днес да почна крадецът на праскови... 8-)
Ако го пусна във водата бедничкият какъвто е бавен и неориентиран ще се удави.А иначе и аз не съм прочела никакви книги още, ама е крайно време да започна... :D

MegiBoOm
07-04-2011, 16:38
Хелоууууу! :grin: :D
Днескаааааааааааааааааааа а щях да умра. Къде ли не обиколих, къде ли не ходих и накрая краката ми и аз бяхме гроги! :booooomb: 8-)

Хораааа, нали знаете оня гердан с един бухал дето се продава по 20лв. по моловете! Е намерих си такъв, даже по-голям и мн хубав за 6,50 на Красно село :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol:

Мисля днес да вечерям рано, защото съм мноого гладна и така. От събота съм на село и там безнадеждно ще се опитвам да хвана нет, въпреки да знам,че това ще бъде мисия невъзможна! 8-) Ама ще си имаме ново, малко кученцееееее :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :oops: :oops: :oops: :oops: Толкова е сладичко,че не мога да повярвам,е ще го кажа: Но нямам търпение да идаааа! :-P 8-)

Нооо преди това в петък съм на водна битка, която нищо няма да ми попречи, за да отида! :x 8-)
Айде,че много дълго стана.... :D

syrena
07-04-2011, 16:57
Аз заминавам след две седмици на село,обаче там няма абсолютно никакъв шанс да хвана нет - ама абсолютно никакъв,докато на вилата имам интернет отскоро,макар че не съм се възползвала... :D
Аз днеска четири часа на Витошка - и на мен ми окапаха краката,ама айде :D Поне срещнах две много добри приятелки от седми клас - едната ще е в 73-то,ама не в моята паралелка,а другата е във Втора английска.
Аз преди имах котка,ама тя не понасяше да я къпем,камо ли да я водя на море :D
А аз няма да ходя на море :? Ама така или иначе на третия ден ми омръзва...

venxi
07-04-2011, 17:06
xex вие сте си ок ама аз ко са сам 7 клас и чак тогава 8 :-#

zlatit0o
07-04-2011, 17:12
^какво? 8-)

syrena
07-04-2011, 17:14
Леле,значи сега ще си 7 клас...Ужас! :shock: Съчувствам ти,обаче изобщо не искам да съм на твое място :?

kamen971
07-04-2011, 17:16
:lol: И какво като ще е 7 клас.Всичко ще е нормално ако си учи.

syrena
07-04-2011, 17:17
Е да,така е.Ама пак не искам да съм на негово място :D

kamen971
07-04-2011, 17:20
Аз пък искам да съм 7 клас със знанията,които имам сега :lol: И сигурно ще изкарам 36 бал,не 34,654 :-x

deni979
07-04-2011, 17:24
Аз пък искам да съм 7 клас със знанията,които имам сега :lol: И сигурно ще изкарам 36 бал,не 34,654 :-x
Аз пък честно казано не искам да съм пак 7-ми клас не защото беше толкова трудно,а защото ще ми е скучно цяла година.Пък и с моя клас.Тоест бившия ми клас. :grin: Искам обаче да идва вече 14 септември да си видя новия клас........ :lol:

smilelady
07-04-2011, 17:26

Минало, свършено...нали все пак си в гимназията, в която искаше.... 8-)

digitalgirl93
07-04-2011, 17:28
Спокойно бе 7 клас да не е някакво голямото мъчение :D Нито има нещо сложно, нито нищо. ;Д
Да ви питам (или поне тея дето са прочели поне 1 книга от тези за 8 клас 8-) ) какво мислите за самите книги? На мен честно казано ми харесаха и стихотворенията, и разказите този път.

аз нещо много почнах да се набутвам в темата, ама сега.. :D

syrena
07-04-2011, 17:29
Добре че на мен не ми се наложи да участвам на второ класиране,че цялата тая рабато със записването е много досадна :?

syrena
07-04-2011, 17:33
digitalgirl93,аз прочетох почти всичко,обаче повечето произведения за 8 клас не ми харесаха(но това си е само мое мнение) Иначе предпочитам литературата за 7 клас,както написах преди.

kamen971
07-04-2011, 17:50
Според вас ще мога ли паралелно с немския да си уча и англииски,защото ще го забравя.Ще си взема помагала и диск,както си е в училище и ще си го уча с немския http://www.pons.bg/?act=products&do=details&id=852&prod_id=3167. :)

deni979
07-04-2011, 17:51
Според вас ще мога ли паралелно с немския да си уча и англииски,защото ще го забравя.Ще си взема помагала и диск,както си е в училище и ще си го уча с немския http://www.pons.bg/?act=products&do=details&id=852&prod_id=3167. :)
А ти няма ли да го учиш като 2-ри език?

kamen971
07-04-2011, 17:54
Да ,но първата година не :x и ще го забравя.А после като втори език с по-малко часове.Аз искам да науча и двата езика така ,че ще ги уча паралелно,защото ако се отдам само на немския,ще ми е труднo да взема после ТОЕФЛ.

syrena
07-04-2011, 17:54
Аз от първи клас уча немски и сега в 73-то пак, ама ще гледам да го науча най-накрая :D Иначе ще уча английски на уроци

deni979
07-04-2011, 18:02
Да ,но първата година не :x и ще го забравя.А после като втори език с по-малко часове.Аз искам да науча и двата езика така ,че ще ги уча паралелно,защото ако се отдам само на немския,ще ми е труднo да взема после ТОЕФЛ.
Аз ще ги уча по същия начин.Според мен най-добрият вариант е първата година да се учи само немски,за да може да се научи.Следващото лято аз ще запиша един интензивен курс по английски, за да си го припомня и после пак ще ходя на курсове, за да взема сертификати.Според мен по-добре първата година си учи само немския,че иначе в главата ти ще настане пълна каша. :)

syrena
07-04-2011, 18:04
Аз ще уча немски в училище,английски на курсове,а отделно паралелката ми е с руски и български :D Голямо чудо ще бъде 8-)

kamen971
07-04-2011, 18:05
Аз ще ги уча по същия начин.Според мен най-добрият вариант е първата година да се учи само немски,за да може да се научи.Следващото лято аз ще запиша един интензивен курс по английски, за да си го припомня и после пак ще ходя на курсове, за да взема сертификати.Според мен по-добре първата година си учи само немския,че иначе в главата ти ще настане пълна каша. :)
Къде мислиш да ходиш?На частен учител на някой езиков център.

syrena
07-04-2011, 18:08
Аз имах частна учителка по математика и тя много ми помогна,обаче за учене на език ми е все едно - все ще го науча,докато с математиката бях адски зле и ми трябваше индивидуален учител

deni979
07-04-2011, 18:11
Ами мисля в езиков център, но може и частен учител. :)

syrena
07-04-2011, 18:12
Утре след зъболекаря имам гости и трябва да подреждам...Вместо на зъболекар обаче пак бих отишла на Витошка - със сигурност е много по-яко 8-)

ivans
07-04-2011, 18:12
Ами мисля в езиков център, но може и частен учител. :)
И аз мисля в езиков център да го уча от началото на новата учебна година.

syrena
07-04-2011, 18:13
Обаче не съм ходила на зъболекар от много време,така че се налага да отида :(

syrena
07-04-2011, 18:13
Извинете,че постоянно ви се намесвам в разговора,ама си споделям проблемите :D Пък и сега нямам какво да правя

kamen971
07-04-2011, 18:15
Аз имах частна учителка по математика и тя много ми помогна,обаче за учене на език ми е все едно - все ще го науча,докато с математиката бях адски зле и ми трябваше индивидуален учител
Аз по Бел и Мат бях на уроци в център,в група.Но сега съм адски притеснен за езиците,защото първата година като уча само немски,ще забравя англииския.Не знам как да постъпя,първата година да си уча немски,после да се запиша на уроци по англииски ли?Просто съм пред огромна дилема #-o .Влязох с немски,защото исках да науча и двата езика перфектно,но как да уча и паралелно англииски.Може би да се запиша на уроци?Сертификатите ми трябват за да мога да кандидатствам,главно в UK за това трябва да залягам много и на англ.,но мисля това лято да си взема помагала на Понтс-слушане,четене,граматика и всичко. :-o Мисля да науча поне 150 думи и граматика и вс. и 8 клас ще си уча и паралелно англ. с немския,а 9 клас ще имам и англииски като втори език.Но въпреки това ще се готвя във вкъщи отново.После 10-11-12 клас ще се запиша на интензивни курсове-нямам как иначе.Ще гледам да вървя паралелно и с англииските паралелки в гимназията.Ще гледам да си набавя и учебници по англииски и да залягам на граматика и прочие.Защото всички университети след 12 клас искат сертификат ,а той не се взима толкова лесно. :-o

syrena
07-04-2011, 18:18
Нещо много езиково стана тука :D Леле,как ми липсва стария ми клас,бяха големи сладури :( Дано и в новия клас са готини хора :)

deni979
07-04-2011, 18:20
Спокойно с желание се научават езиците на сравнително добро ниво.А перфектно не си ли в държавта, в която се говорят няма как да го научиш. :) Според мен първата година залягай над немския пък английски си учил 7 години(предполагам) и ще го учиш още 4, тъй че няма смисъл чак толкова да се вманиачаваш. :)

syrena
07-04-2011, 18:21
Аз в шести клас ходех на уроци по математика на ВЕДИ,обаче нищо не научавах и не разбирах и нямаше никаква полза от тези уроци,затова в седми клас ме записаха на частен учител и резултатът беше чуден 8-)

syrena
07-04-2011, 18:29
Айде,аз написах 100 мнения,че ми писна да съм новак и сега изчезвам :D До утре!

deni979
07-04-2011, 18:45
Хора да знаете днес какво стана.Вървя си аз с една приятелка из центъра и гледам срещу мен се носят някакви хора усмихнати до уши,носещи табели"Free Hugs''.И аз не се сдържах и някаква се захилих.И две от момичетата като се затичаха към мен... :lol: Аз първо ги погледнах бая странно,а те ми викат:"Е айде де безплатно е''.И така се разпрегръщах с напълно непознати на средата на улицата. :lol: Сега като се сетя ми става готино, като знам, че още са останали позитивни,луди и усмихнати хора. :D
Иначе вече си оправих багажа и сега с нетърпение чакам утре да си пътувам самичка във влака, никой да не ми е на главата и да си слушам музичка. :D

xbunnyx
07-04-2011, 19:39
Хора да знаете днес какво стана.Вървя си аз с една приятелка из центъра и гледам срещу мен се носят някакви хора усмихнати до уши,носещи табели"Free Hugs''.И аз не се сдържах и някаква се захилих.И две от момичетата като се затичаха към мен... :lol: Аз първо ги погледнах бая странно,а те ми викат:"Е айде де безплатно е''.И така се разпрегръщах с напълно непознати на средата на улицата. :lol: Сега като се сетя ми става готино, като знам, че още са останали позитивни,луди и усмихнати хора. :D
Иначе вече си оправих багажа и сега с нетърпение чакам утре да си пътувам самичка във влака, никой да не ми е на главата и да си слушам музичка. :D
това звучи готино 8-) :lol: :P

polssa
07-04-2011, 20:03
Лелелеллл.. почвам да се комплексирам от тия, дето са в мойта гимназия ;х :D се тая.. поне времето радва (:

GoodbayLove
07-04-2011, 20:32
Лелелеллл.. почвам да се комплексирам от тия, дето са в мойта гимназия ;х :D се тая.. поне времето радва (:

Защо така? Смисал защо си комплексираш ? :(

polssa
07-04-2011, 21:12

еми сички са много амбициозни и т.н.. с едни високи балове.. :D

sound0fsilence
07-04-2011, 21:17

еми сички са много амбициозни и т.н.. с едни високи балове.. :D

Абе не се комплексирай ! Това ,че са амбициозни и с високи балове не значи ,че са по-умни :)

Pamaa
07-04-2011, 21:24
Иейй!! Много ми беше яко днес бе хорааа :grin: :grin: !
Сега си пиша с едни приятели в скайп.
Ауу, не! Много весело ми става като се сетяя за днесс :D :D . .

П.П: обожавам си ава :grin:

zlatit0o
07-04-2011, 21:30
Много як ав, Плами :-P

polssa
07-04-2011, 21:37
Много як ав, Плами :-P
+1 :smt007

RainbowGirl
07-04-2011, 21:41
Споко бе, Поли. Аз едва ли няма да имам поне една четворка за годината (по физика, химия и история ник'ва ме няма). А и в крайна сметка аз съм влезнала в немската, за да науча езика.. физиката, химията и историята ще са .. мм да кажем на заден план. 8-)
П.П. Кат вон Ди.. :smt007 (Ако е тя на ава де 8-) )

Pamaa
07-04-2011, 21:47
Ммм. . не е Кат, ама тялото й е страхотно! А татуситее божествени :twisted: ... Въх. . даже двама приятели ме накараха да им я пратя :-D .

Утре сигурно пак веселбата ще е на макс :grin: :grin: ! Направо нямам търпение да излязаа 8-) ...
Мислех днес (е да де, вчера) да прочета "В един есенен ден по шосето", ама ме домързя :D . Сиг. утре или други ден :-D ...

awesomesheepy
07-04-2011, 21:50
ХЕЙ!Ох,аз малко бавно следя темата напоследък,но ще се опитам да съм по-редовна,както преди!
Такова,видях че сте писали на миналата страница за езиците.
Ох,аз първата година имам основен - Английски.(И ще положа всичките си усилия в/у него,за да си го науча добре)
Оттам нататък(от 9 клас) имам и немски.(мразя го :с)

Предполагам,че и аз ще ходя на курсове,защото ще стане голяма каша.
Иначе,ИСКАМ СТРАШНО МНОГО ДА УЧА ФРЕНСКИ..но в даскалото няма такава паралелка;/ и ме е страшно яд.(а френската ни гимназия е на ниско ниво)
Така,че искам да изкарам някъде 9-10 клас курс по френски.
Дали ще успея..доста трудно ще е май?;/ как мислите..
Важното е,че желанието си го има в повечко..хах
:?

Pamaa
07-04-2011, 22:07
И ние от 9-ти клас ще имаме немскии :( ... А аз този език, просто не го харесвам :-o :-o .

zlatit0o
07-04-2011, 22:20
Ние испански :-P 8-) ии руски

RainbowGirl
07-04-2011, 22:27
Сега в осми клас ще уча немски, а след това английски.. ама в осми клас ще си ходя на уроци по английски, защото не искам да го забравям. :D

BaffaLsc
07-05-2011, 02:02
Пък аз ще уча английски и в 9-ти клас испански.. :(

syrena
07-05-2011, 05:24
Добро утро!Аз сега ставам и ще измисля да правя нещо...Сигурно ще си дочета ,,Преди да се родя",че от много време я точа тая книга и все не я свършвам :D

Вие колко езика искате да научите? (смисъл като цяло - колко езика искате да знаете)

marto12345
07-05-2011, 06:15
Добро утро!Аз сега ставам и ще измисля да правя нещо...Сигурно ще си дочета ,,Преди да се родя",че от много време я точа тая книга и все не я свършвам :D

Вие колко езика искате да научите? (смисъл като цяло - колко езика искате да знаете)

Аз много се чудя дали да я чета цялата или само "Преди да се родя" :D

syrena
07-05-2011, 06:22
В моята книга са ,,Преди да се родя" и ,,И след това",обаче за 8 клас имам да чета само ,,Преди да се родя"(поне така ми пише в списъка),така че няма да чета другото :D

syrena
07-05-2011, 06:29
След две седмици заминавам на село,обаче там няма нет... :cry: Но преди това няма да пропусна концерта на Whitesnake :smt002 Някой друг ще ходи ли?

RageAgainstTheMachine
07-05-2011, 06:31
След две седмици заминавам на село,обаче там няма нет... :cry: Но преди това няма да пропусна концерта на Whitesnake :smt002 Някой друг ще ходи ли?

Аз не, голям тъпканак ще е... :?

syrena
07-05-2011, 06:39
Да,със сигурност,ама не бих пропуснала :D

smilelady
07-05-2011, 06:45
Добро утро ... много съм горда със себе си, че станах толкова рано :D 8-) 8-) Днес времето е хубаво и мисля да се поразходя... :grin: ....

syrena
07-05-2011, 06:54
Да,времето засега е супер :) Обаче може следобяд да вали,поне така казаха по телевизията,ама те там само лъжат,така че :D дано не вали

MegiBoOm
07-05-2011, 07:13
Добро Утрооо!
Днес майка ми ме събуди в 8:15, за да водя сестра ми на лятното училище! :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x Не стига,че вечерта докато заспя, се въртях като муха без глава в леглото, ами и толково рано ме събудихааа :x

Иначе днес времето е много хубаво и мисля да ходя с приятели в Борисовата градина! :---)
В края на месеца съм на моренцееееее :grin: ама за 7 дена :( е нищоо 8-)

Иначе, колкото до езиците, аз сега 8 клас уча немски и мисля само него да си уча тая година, за да му схвана основата и всичко, което ще ми е нужно занапред.В 9 клас почвам втори чужд език - руски, който съм го учела 3 години (не че нещо знам де, ама все пак е по-добре, а и е много близък до б-я , за това мисля,че ще се справя) 8-) и отделно ще си продължа курсовете по английски в Британика! :)

syrena
07-05-2011, 07:14
MegiBoOm,какъв език учеше в 47-мо?

MegiBoOm
07-05-2011, 07:38
Английски и руски.

RainbowGirl
07-05-2011, 07:42
Амм.. Британика в Младост или.. ? Щото и аз ще ходя на Британика. 8-)

polssa
07-05-2011, 07:49
Амм.. Британика в Младост или.. ? Щото и аз ще ходя на Британика. 8-)
И аз ще ходя на Британика в Младост :grin: :grin:

MegiBoOm
07-05-2011, 07:51
Мне в Красно село. 8-)

syrena
07-05-2011, 07:53
Аз учех немски и руски,а в осми клас ще ходя на уроци по английски

RainbowGirl
07-05-2011, 08:02
Мне в Красно село. 8-) Еее, нищо. 8-)
Тогава дано се паднем с Поли в група.

Pamaa
07-05-2011, 08:10
Охх. . аз попринцип искам да уча испански, но в моето училище няма такава паралелка :? ... жалко!
Аз иначе ще си продължа и тази година с уроците в АЕ ( моята школа се казва 'Интелект' :D ), защото живот и здраве по-догодина ще ходя да защитавам сертификат 8-) ...

kamen971
07-05-2011, 08:32
Аз тази година ще си уча немски,но паралелно с това ще си уча много сериозно и англииски във вкъщи.И вече 10-11-12 клас ще се запиша на уроци при частен учител или в Британика. :) В Битаника как се учи англииски,смисъл в група ли?Мисля си,че частния учител ще ме подготви много по добре 8) ,защото сега 7 клас бях на уроци в група и на края след изпита учениците,които бяха при частни учители изкараха повече от мен.В група е добре,но учителят не ти отделя максималното внимание,а частния учител ще ти отделя повече внимание. :)

smilelady
07-05-2011, 09:10
Аз уча английски вече 7 години....не мисля, че ако пропусна една година ще ми се отрзи...от 9 клас сигурно ще се запиша в Британика :D (като малка ходех там на курсове) Ама не знам дали не се прецаках с тази паралелка с испански и френски...както и да е .... :lol: :lol:

Pamaa
07-05-2011, 09:22
Ами аз вече трета година ходя на частни по АЕ и сме в групи.
Нивото, в което съм, отговаря на годините ми, но материала няма нищо общо с този, който учим в училище :? , МНОГО по-трудно е и има много повече граматика.
Последните ни учебници бяха Shine. . Невероятно гадни! На 3 юнита трябваше да правим тест, а във всеки юнит имаше по четири лесъна и ревижан :? . С прости сметки се оказва, че за тест имаме да учим 12 урока и над 150 думи, които трябва да се знаем перфектно, защото в тестовете към тези учебници има упражнение, в което имаш изречение с една липсваща дума, на която имаш първата буква, а ти трябва да я напишеш!!
Материалът, който сме учили до сега по АЕ в училище не е нищо! Едно перфектно време и това е, ама по-нататък е някакъв ад, като се има предвид, че всяко перфектно време си има различна цел ( съпоставяне на времената и т.н. ).
Но честно казано определено всичко това ми е доста полезно, защото всичко ми го обесняват добре и го разбирам още в клас :) .

fen7asy
07-05-2011, 09:29
йейй

syrena
07-05-2011, 09:59
Аз вече си казах кой език как ще го уча,затова ще кажа,че преди малко се върнах от зъболекаря и в едно съм сигурна - никога повече няма да отида :x ама 100 %...Ще гледам да не ми се налага да ходя :D

awesomesheepy
07-05-2011, 09:59
А как протичат тези курсове попринцип?По колко часа?Колко пъти в седмица?Летни лагери организират ли се към тази школа?Взима се диплома после,нали?

Аз ще уча английски и немски.Но страшно много искам и френски.
Така че ще реша по кой език да тръгна на курс
:-o

polssa
07-05-2011, 10:00
Аз досега си ходих в много добра школа, ама сега като се преместя в София, ще ходя на Британика, защото ми казаха, че там е най-добро обучението. Но това ще стане чак 9 клас, защото сега тая година едва ли ще имам време с тоя немски :D

kamen971
07-05-2011, 10:15
Аз досега си ходих в много добра школа, ама сега като се преместя в София, ще ходя на Британика, защото ми казаха, че там е най-добро обучението. Но това ще стане чак 9 клас, защото сега тая година едва ли ще имам време с тоя немски :D
И аз ще ходя на Британика 9 клас :D ,но 8 клас пак ще си се готвя във вкъщи. :)

Pamaa
07-05-2011, 10:27
Ами ние ходим 2 пъти в седмицата по 2 астрономически часа :) .
Започваме началото на октомври и свършваме, когато вземем всичкия материал...
Представяме по 2 проекта на година. Един в/у прочетена книга и един, който има всяка година различна държава като тема :) . тази година правихме за Нова Зеландия и моята тема беше "Маорите" :grin: :grin: ! А първия срок четох "Монте Кристо" (естествено на англиски) и темата ми беше "Историята на Фариа" :D , обаче госпожата ми мрънкаше, че съм го направила много дълго и ми намали процентие на 97 :-x ...

kamen971
07-05-2011, 11:00
Уроците по бел и мат за 5 месеца ми излязоха 1200 лв.Много от моя клас отидоха да видят какви са уроците,база вс.,но като видяха за колко пари става въпрос се отказаха. :D Само аз и едно момиче от моя клас се паднахме в една група.За Британиката,колко месеца е целия курс и какви са вноските? :)

Lanconnection
07-05-2011, 11:22
Може ли да ме аднете в общия чат за НЕГ-а :D

polssa
07-05-2011, 11:32
Може ли да ме аднете в общия чат за НЕГ-а :D
Ми дай скаип де :D

MegiBoOm
07-05-2011, 11:59
охооо хораа как стее? :grin:
Досега бях на езерото "Ариана" и плувахме с лодка....елелелеее такъв смях няма! :D Толкова бяхме неориентирани,че направооо 8-)

zlatit0o
07-05-2011, 12:37
Аз сега ще си правя кус-кус, че няма никой вкъщи да ми сготви и съм гладна :-# 8-)

Pamaa
07-05-2011, 12:43
^^ Като го направиш прати малко :D :D .
Аз в 4:30 ще излизам и ще се постарая да съм навреме този път, защото вчера закъснях с 25 минути :-D и направо приятеля ми си отчака, добре че беше намерил с някакви да си говори :-D . .

Concussion
07-05-2011, 13:06
Здравейте! Наминавам тук само да ви пожелая успех през следващата година, дано всички попаднете в хубави класове с които да си допаднете и на добри учители. :) Тези които са в езикова паралелка искам да ги предупредя че първата година ще е ужасно трудно (ще имате занималня ако някои не са разбрали щото мин. година доста не знаеха) и на моменти ще ви се иска да умрете :D но след това... :) ще ви липсва. Стискам ви палци!! ^^

TheBlackPanther
07-05-2011, 13:12
Я пак я пак ква занималния???? :shock:

deni979
07-05-2011, 13:21
Здравейте от Бургас.Току що се прибрах от плажа. :grin: Водата беше доста студена и се наложи през цялото време да плувам, за да не измръзна. :D Много ми е готино тук и интернет има.Най-после усетих лятото в пълния смисъл на думата. 8)
А май почти всички догодина паралелно с немския ще учите и английски.Аз мился обаче догодина да се отдам на немския и после вече да мисля за английски. :)

Concussion
07-05-2011, 13:22
^При езиковите паралелки първата година се води като "изгубена" и класа е подготвителен, тъй като много от предметите не се изучават и си има занималня по 4 или 5 часа със съответния език който учите. Разбира се, може да има някои класове които не карат такава, но при повечето е така. Аз сега карах осми подготвителен клас и не понасях занималнята, като се има предвид че в началото на първия срок я карахме с един час повече. Просто, стоиш и караш две смени на ден с по един час почивка на обяд - няма зиме, няма лете, стоиш и учиш.

CityLightsxx
07-05-2011, 13:49
Охх, пак заваля и гърми.. :? А колко топло беше днес.. иначе аз бях в мола с една фр и гледахме "Поредният ергенски запой" много беше як.. :lol: :lol: малко е просташки, ама се тая :-D Иначе аз догодина ще уча само английски, а в 9ти почвам френски, досега в даскало учих френски, но не го знам много, защото г-жата беше шматка ;дд После като имам осовата на френския и английския може към 11 или 12ти клас да почна да уча италиански или испански! :grin: Малее тея светкавици!! :o Аз сега сигурно ще гледам "How i met your mother " :smt049

zlatit0o
07-05-2011, 13:54
Ее, изядох го вече :D :D

syrena
07-05-2011, 14:17
Здравейте,една моя приятелка сега е на море в Бургас и само се оплаква от времето :D Аз сега ще ходя да пазарувам да си довърша харченето на пари от вчера 8-) айде чао

LaChupacabra
07-05-2011, 15:00
ох като говорим за езици -.- ъм не съм сигурна но мисля че до 12 клас ато цяло в училище учим англйиски,руски и дано има СИП ..бих избрала немски ;D
иначе имам огромно желание да науча латински....но няма къде по дяволите.... -.- не ми пука че е мъртъв език ...просто ме влече :Д та мисля 9 клас -10 да почна да ходя на някакви курсове по английски...мисълта ми е накрая след 12 клас да си имам сертификат...пък ако размисля за англйския мисля да пробвам с уроци по немски ;D и ако някъде намеря по латински-ще се запиша на мига :Д

Днес на обяд времето беше супер :grin: и после какъв дъжд заваля...бях подгизнала :razz: дано утре е хубаво ;/

бтв Меги как така с лодка? :Д всмисъл платихте ли си за да се качите? :Д

smilelady
07-05-2011, 15:07
Йейй успях сама да направя тирамису :grin: :grin: :D :D ...не съм била чак толкова отчайваща в готвенето.... 8-) Иначе с една приятелка бяхме навън, когато ни хвана дъждът :D :D и се прибрах мокра :grin: :grin: :oops: днес нищо не съм чела...ама от утре започвам :lol:

syrena
07-05-2011, 15:25
И аз мислех днес да чета,ама се отказах :D Иначе бях с приятелки вкъщи,когато заваля,ама поне навън не беше студено.И най-накрая тия синоптици да познаят времето - казаха,че ще вали и то наистина валя :D

digitalgirl93
07-05-2011, 16:30
Тук във Варна цял ден беше слънчево нито една капка дъжд не падна. :D
А някой ще ми припомни ли кога излизаха списъците с класовете, че аз не помня.

П.С. Аз май съм единствената, която не припарва в кухнята, защото и грам понятие си нямам от готвене и тралал.. :shock: Започвам да се комплексирам. 8-) -.-

SOSgirl
07-05-2011, 16:31
Мале при вас вали ужас!!!! Тука е много яко и слънце пече :grin: :grin:.
Сега се връщам от разходка с едни приятелки ходихме до библиотеката и си взех ДАМАТА с рентгеновите очи и не знам защо тук пишете ДВАМАТА с рентгеновите очи и взех също и крадеца на праскови да видим дали е интересен....След библиотеката ходихме къде ли не и накрая тръгнахме боси :D :D :D :razz: :lol: :P голям майтап беше а си мислех че това лято ще е скучно.........

syrena
07-05-2011, 16:35
И аз мислех,че това лято ще е скучно,обаче то се оказва адски яко :grin: Поне засега :D

SOSgirl
07-05-2011, 16:49
И аз мислех,че това лято ще е скучно,обаче то се оказва адски яко :grin: Поне засега :D

Аз сега ще ям и излизам! 8-)

П.П Беше скучно и тъпо а изведнъж стана готино :Д 8-) :lol:

GoodbayLove
07-05-2011, 17:29
Бях в мола като заваля :shock: :D Не съм чела нищо от дадените произведения :oops: :D Но мисля от утре да започна :-D
П.С.: Мислех, че лятото ще е перфектно и за сега е такова :grin:

SOSgirl
07-05-2011, 18:22
Сега се прибирам! Сега започна да вали тука.... :D :D :D

syrena
07-05-2011, 18:27
На мен пък внезапно ми се доспа :D което си е доста странно - аз си лягам в 12 и сутрин ставам в 10 8-)

syrena
07-05-2011, 18:30
Ама дано не вали през нощта, че ми шуми през прозореца, и е много досадно :x Развалям си среднощната дрямка :D

smilelady
07-05-2011, 18:31
Мен пък шумът ме приспива :D

SOSgirl
07-05-2011, 18:34
Мен пък шумът ме приспива :D

Действа упокояващо :lol: :lol: :lol: 8-)

SOSgirl
07-05-2011, 18:36
Само да не гърми де...

syrena
07-05-2011, 18:57
Аз все още не съм заспала :D очевидно
С дъжд и без дъжд...ама по-добре без дъжд 8-)
Аз нямам нищо против дъжда,обаче обикновено той е заедно с мрачно небе и сиви облаци и такова време много мразя :?

syrena
07-05-2011, 18:58
айде вече лека нощ 8-) на всички

xbunnyx
07-05-2011, 19:04
Аз пък това време го обожавам :grin: :grin: Обичам да гърми и да вали . Дори и през нощта
:oops: :oops:

Pamaa
07-05-2011, 19:12
И аз обожавам да вали и гърми през нощта :D . .
Днес направо си умрях от скукаа :shock: :shock: !
Сега гледам "Бруно" по НВО и мисля да седя на РС-то до 1:30 и след това да гледам "Рънауеис" :grin: ...

kamen971
07-05-2011, 19:17
Коя е тази на снимката бе :D

SOSgirl
07-05-2011, 19:23
Хора някои чел ли е дамата с рентгеновите очи. Аз мисля да я почвам тази вечер... Интересна ли е ?

smilelady
07-05-2011, 19:32
Хора някои чел ли е дамата с рентгеновите очи. Аз мисля да я почвам тази вечер... Интересна ли е ?

На мен ми хареса :grin:

Pamaa
07-05-2011, 19:33
Коя е тази на снимката бе :D

Ааа ддз :D ! Намерих я в kaprizen.com в раздел 'Еротични' :oops: ...
SOSgirl, не съм я чела, но мисля, че ще е интересна, поне така ми се струва от резюмето :) ...

SOSgirl
07-05-2011, 19:37
Мятам я ама първо ще играя малко CS :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zlatit0o
07-05-2011, 19:41
Pamaa Как го изтегли без тва.. черното дето пише капризен :lol: забравих как се казваше.

Pamaa
07-05-2011, 19:42
Мятам я ама първо ще играя малко CS :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аз пък преди играех и като се сетя колко бях зле :lol: :lol: !
Имаше там някаква бариера и не можеше да се мине зад нея и аз исках да видя една кола и само се вдигам от стола и се опитвам да метна по-нататък :razz: :razz: ... no comment 8-) !

zlatit0o
07-05-2011, 19:42
Аааа, сетих се
ЛОГО, ЛОГО :D

Pamaa
07-05-2011, 19:44
Pamaa Как го изтегли без тва.. черното дето пише капризен :lol: забравих как се казваше.
Еми изрязах я :D ... Иначе то оригиналната снимка имаше доста повече възглавници и прозорци, така да се каже 8-) .

zlatit0o
07-05-2011, 19:59
Ахам 8-)

MegiBoOm
07-06-2011, 06:53
:-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x Сестра ми днеска пак ме събуди в 8:20, за да я водя на онова и после се оказа,че и мама е можело да я заведе :-x :-x :-x :-x :-x :-x ААААААААААААААААА ИДЕШЕ МИ ДА УБИЯ НЯКОЙ СУТРИНТА! :booooomb:

Днеска, ако не се развали времето ще ходя на едно като миналогодишния "graffiti fest", само че там близо до НДК от 4 до 7 и такаам...! :)
А вашите планове какви са?

deni979
07-06-2011, 07:03
Добро утро.Днес тук вали и няма да мога да отида на плаж. :-x :-x :-x :-x :-x Не е честно.Цял ден ще си седя вкъщи.Поне има пиано и цял ден дрънкам на него.А сега отивам да слушам дали баратовчед ми си чете книгите за лятото. 8-)

syrena
07-06-2011, 07:40
Здравейте!Като гледам,времето днес е слънчево :---) ,обаче нямам планове за днес...Ще трябва да измисля нещо :) И най-накрая прочетох ,,Преди да се родя" :D време беше 8-)

kali13depp
07-06-2011, 08:45
Леле,хора,писна ми от сестра ми (тя е по-малка от мен с 6 години) :-x Само мрънка и ме тормози и все иска нещо и направо вече не мога да я търпя,ПОМОЩ! :-x :-x :-x :-x :-x

syrena
07-06-2011, 08:47
Мале,като гледам как се оплаквате от сестрите си,вече не искам да имам сестра :D

biolojkata95
07-06-2011, 08:47
Дамата с рентгеновите очи е много интересна
прочетете я
аз я прочетох за 1 ден :-D

syrena
07-06-2011, 08:53
Да,и на мен много ми хареса :)

SOSgirl
07-06-2011, 09:16
Добро утро или добър ден :lol: аз сега се събудих даже още съм по нощница.Тук времето е мрачно и всеки момент ще завали :booooomb: хубаво че си взех книги поне да правя нещо.Снощи не можах да чета защото ми се доспа ами как няма да ми се доспи я кои нормален чете през 1 вечерта :lol: 8-)

П.П Аз имам по голям брат като бях малка си спомням че ме научи да играя шах и други такива игри :Д... много се занимаваше с мене и след това почнахме да се бием ама сега вече е голям и се разбираме перфектно абе мн е яко да имаш по - голям брат според мен :Д аиде че стана цял роман :Д

:lol:

syrena
07-06-2011, 11:19
Аз вчера си заспах в 10 и даже не ми валя дъжд да ми шуми :D и сутринта станах в 10,както винаги.Вчера не четох,ама ми остана само ,,В един есенен ден по шосето",така че в скоро време ще гледам да го прочета и него да приключа с книгите за лятото 8-)
Аз исках да имам по-малка сестра или по-голям брат,ама вече нищо не искам,така ми е добре :D

polssa
07-06-2011, 11:27
Абе то вярно, че е хубаво често да си пишем, но вие наистина го обърнахте тва на чат .. Сирена, по-полека, моля те :D
Иначе аз сега чета "Похитителят на мълниите", докато другите книги за училище се освободят в библеотеката .. :D Иначе как се ядосвам на тия от М-тел :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :-x :-x :-x :-x :-x :x :x :x :x :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :-x :-x :-x :-x :x :x :x :x (трябваше да си излея чувствата ;д ) .. спрели са ми телефона.. :booooomb: Таа сега тепърва молба за пускане ще подаваме с майка ми и т.н... :(

awesomesheepy
07-06-2011, 11:33
Хей.
Какво става?
И тук времето не е яко,дано се управи и да излезна.
Някой да знае дали дават Квартала на богатите някъде? И в колко? :х Много ми се догледа.:3

Отдавна не съм чела нищо,но..не съм в настроение напоследък.ГР.те произведенията не са много поне хихи. ''Дамата с ренгеновите очи''е яко,да.

radkov95
07-06-2011, 12:23
Да не свършва лятото .. приятно искарване на вичкиии !!!

magiie
07-06-2011, 12:27
Ами неска се върнах от село ии пак сте изпили много страници ;дд
Ето няколко снимки:
http://prikachi.com/images/422/3537422A.jpg - тук косата ми изглежда малко червена, ама всъщност си е тъмно кафява ;дд
http://prikachi.com/images/434/3537434A.jpg
http://prikachi.com/images/491/3537491k.jpg

syrena
07-06-2011, 14:57
Аз заминавам на село след две седмици и сигурно ще откарам там един месец,така си представям дотогава колко страници ще сте изписали :D нямам интернет там и като се върна,ще имам да си чета... 8-)

LaChupacabra
07-06-2011, 15:05
ох аз целия август съм на село...може би няма да имам интернет :/ но нищо ...ще си чета книгите за 8 клас,ще карам колело,ще скачам на въже...ще излизам с една приятелка...абе все ще си намеря занимание 8-)

SOSgirl
07-06-2011, 15:07
Абе хора почти прочетах Крадецът на праскови.Остават ми около 20 стр.
Обаче сега не мога да разбера кой разказва разказа за Елисавета и Иво... учителя или Кольо :lol: . Моля ви кажете :-o :D :lol: 8-) :razz: :razz:

syrena
07-06-2011, 15:27
Ами и аз не разбрах :D Няколко приятелки ме питаха същото,явно не сме единствените неразбрали 8-)

MegiBoOm
07-06-2011, 16:15
Здравейте хораа ^^
Днеска отидох ан онова дето Ви казах по-рано - е нЕма такава помия...ужс...ама,че зле организирано и абеее всичкоо . Грр. Нерва се, че само си загубих времето!
Иначе аз сега спрях нещо да чета, защото ама хииииич не ми се чете и въпреки това ще помоля Гери да ми прати списъкът със задължителните книги? :)

Бтв...хора сега се замислих кооооолко страници ще навъртите на 15-ти. Ужас просто! 8-)

syrena
07-06-2011, 16:39
Меги,при доста хора книгите за лятото се различават,но моя списък съм го получила от госпожата ми по български,която ще ни е в осми клас,затова него ще ти дам:
1.Димчо Дебелянов - Скрити вопли
2.Николай Лилиев - Тихият пролетен дъжд
3.Христо Смирненски - Зимни вечери
4.Елисавета Багряна - Потомка
5.Светослав Минков - Дамата с рентгеновите очи
6.Никола Вапцаров - Песен за човека
7.Емилиян Станев - Крадецът на праскови
8.Блага Димистрова - Жена
9.Николай Хайтов - Дервишово семе
10.Ивайло Петров - Преди да се родя
11.Валери Петров - Японският филм
12.Павел Вежинов - В един есенен ден по шосето
13.Йордан Радичков - Нежната спирала

zlatit0o
07-06-2011, 17:41
Днес ходих да връщам книгите от миналата година, държала съм ги 336 дни, и направо щях да потъна в земята от срам.. :booooomb: 8-) 8-)
И така, взех си "Скрити вопли" и прочетох около 10 стиха. Взех си също "Дервишово семе" и Японският филм", обаче не съм ги почнала, сигурно утре вече... Пък и в библиотеката няма никакви книги за 8 клас, всичките са взети :х и кой знае кога ще ги върнат.

syrena
07-06-2011, 18:19
Има малка промяна в плановете - УТРЕ ЗАМИНАВАМ НА МОРЕ В СОЗОПОЛ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

alonedark
07-06-2011, 18:53
Здравейте на всичкии..ии да ви се похваля днеска беше хипер якия ден. Слънчево и топло , бях с двете си най - добри приятелки цял следобед , гримирахме се ужасно , но се сцепихме да се хилим ии ебаси деня :grin: :grin: :grin: :grin:

А иначе от книгите за лятото съм прочела , всички стихотворение дето са в списъка и сега чета едновременно "Дамата с ренгеновите очи" и "Преди да се родя".

Pamaa
07-06-2011, 18:56
Охх. . днес цял ден на двора седях и към 5:30 излязох :) .
Супер много се радвам, защото може да ми вземат лаптоп в близките 2-3 седмици :grin: :grin: , но за жалост не е никак сигурно :( ...
Купих си невероятния лак за нокти и ей след малко ще се лакирам с него :twisted: ...
Днес ходих и до училищната библиотека, но отвново никой не беше върна НИЩООО :-x :-x ! Обаче много се радвам, защото скоро ще започнат с ремонта на салона, а сега подмянат чиновете в кабинета, на госпожата по Химия, която преподава на природоматематическите паралелки с Биология ( демек на моята паралелка ) :grin: :grin: !

syrena
07-06-2011, 19:05
Pamaa,какъв ти е новият лак?Понеже аз обожавам да се лакирам :D И на мен нашите щяха да ми взимат лаптоп...а дано,ама надали 8-)

Pamaa
07-06-2011, 19:12
http://beautycosmetic.biz/images/MaybellineMiniColorama.jpg
105 и 120 :twisted: :P

syrena
Оказа се,че няма да ходя на Whitesnake... deni979,налага се да те разочаровам,няма да мога да ти разкажа :( ама айде друг път :)

kamen971
Лаптопа не е толкова яко нещо.Аз имам,но само събира прах,много повече ми харесва PC. :)

syrena
07-06-2011, 19:13
Pamaa - много са яки лаковете :) Аз имам някъде към 50 лака (буквално),ама половината не ги използвам :D Обаче имам всякакви цветове,блестящи,прозрачни ...всичко 8-)

zlatit0o
07-06-2011, 19:14
http://beautycosmetic.biz/images/MaybellineMiniColorama.jpg
105 и 120 :twisted: :P

Аз имам 120, много е хубав :grin: 8-)

Pamaa
07-06-2011, 19:17
Лаптопа не е толкова яко нещо.Аз имам,но само събира прах,много повече ми харесва PC. :)
Еми на мен ми е много по-удобно !!
Аз попринцип не играя игри и т.н. Предимно гледам филми и се ровя в интернет :) . Даже се чудя дали да не си взема мини, но пък няма да ми е удобно да гледам филмчетата на него :? ... Вкъщи си имаме рутер, защото хващам интернет от него с iPod-a ( ахх. . едно време много се кефех, защото тъкмо излизаха тъчскрийновете, а сега 90% имат ) и ще мога на двора да си излизам с него, а не като се сега по цял ден да се забивам в моята стаяя :? ...

syrena
07-06-2011, 19:19
Аз имам 100 всъщност,ама чак сега забелязах...Ми като имам 50 лака,така е :D вече не знам какво имам и какво не

Pamaa
07-06-2011, 19:19
Злати, в момента съм с него и чак не ми се ще да го изтривам, толкова ме радва :smt001 =D>

syrena
07-06-2011, 19:23
Аз за морето съм с жълт лак на краката,а на ръцете с прозрачен,ама ще си взема няколко лака да се прелакирам по някое време :D Връщам се в неделя и сигурно дотогава няма да мога да следя темата,а и вие сигурно ще изпишете 200 страници,докато се върна 8-) :D Ама на море си е друго нещо :grin:

magiie
07-06-2011, 19:25
Ооо аз нямам търпение до 10 юли :grin:
Ще ходя в Поморие за 1 седмица ии на 17 тръгвам с автобус и отивам в Бургас за 1 седмица :grin:

SOSgirl
07-06-2011, 19:56
Аз сега гледам волейболния мач водим 2:1 гейма дано да бием :grin:.

Аз ще ходя на море този понеделник на някакъв лагер близо до Созопол 8-) . Дано да си изкарам яко :)... само да не вали! :-x

П.П: Благодаря за отговора относно Крадецът на праскови :)

awesomesheepy
07-06-2011, 20:09
Да качите снимки после от морето.
С някой даже можем да се засечем ^^
Вероятно е с Маги.Доста вероятно.

Искам да ви питам - за новата учебна година с раница или чанта ще сте? Аз май ще си остана с раница.
8)

SOSgirl
07-06-2011, 20:13
Искам да ви питам - за новата учебна година с раница или чанта ще сте? Аз май ще си остана с раница.
8)[/quote]

И аз не знам какво да избера направо ужас
8-) :lol: 8) :-P :P :) :o :( :shock: :booooomb: 8) :razz: :lol: 8)

RainbowGirl
07-06-2011, 20:17
Сирена (ако е така на бг 8-) ), жълтата колорама на мейбълин (номер 100) хубава ли е, защото чух лоши отзиви.

RainbowGirl
07-06-2011, 20:28
Сирена (ако е така на бг 8-) ), жълтата колорама на мейбълин (номер 100) хубава ли е, защото чух лоши отзиви.

magiie
07-06-2011, 20:28
8)

Ами аз съм с чанта през рамо ;дд

Djenka
07-06-2011, 20:41
Аз засега не знам, по едно време бях с чанта през рамо, ама мноо ме болеше гърба.. Зависи от учибниците - дали ще са тежки и дали ще са много.. 8-)

АА иначе моя ден беше мнн .. домашен :-D Седях си в нас неска че съм малко ``неразположена`` :oops: Ама утре излизамм и требе да си купя гланцц и още други неща.. ще видим :P

Книгите.. сега видях списъка който даде някой тук.. На нас не са ни давали 8-) Все пак ще взема да ги прочета, и без тва вече си изчетох библиотечката :D Ии ще си накупя книжки.. Хвърлила съмм око на 2-3.. 4 :-P

Охх мнн се притеснявам!! Миналото лято загубих 5 книги.. казаха ни да ги купим и да ги дадем, ама аз намерих от тях само 2 :( Ся ще се разходя да ги потърся.. макар че забравих кои бяха .. :oops:

LaChupacabra
07-06-2011, 21:28
охх аз до сега си карах с една раница и ми е страшно удобно с нея ^^ има много хубави модели на чанти през рамо но мисля че е си остана или с тая раница или ще си взема някоя нова...просто искам да ми е комфортно :-D

иначе аз съм хвърлила око /искам да купя/ на около 3-4 книги...в момента чета Клетниците и Граф Монте Кристо и + тва трябва да чета и тея за 8 клас...абе ще се справя някак 8-)

Pamaa
07-06-2011, 22:02
Аз не знам какво ще си вземаа :( !!
В седми клас бях с една малка раничка и носех само тетрадки, а учебници взимах от момчетата :oops: ( това си го правя 3 години подред ) :D .
Но за осми клас мисля да си взема чанта през рамо и да я нося на едното рамо (лол звучи супер тъпо :D ) :) . Или пък чанта, която да нося на ръката, но да е по-голяма, за да мога да си нося учебниците поне по АЕ :D .

zlatit0o
07-06-2011, 22:21
Тази година бях с чанта, такава за ръка :lol: нз как да го кажа.
Тая година още не съм решила каква да е, но има време.

zlatit0o
07-06-2011, 22:51
Абе.. я да попитам. Някой от вас има ли проблеми с очите? (късогледство/далекогледство)

avrorata
07-07-2011, 05:48
http://www.erepublik.com/en/referrer/cherenNegurbrat
Помогнете на България в битката с турция

vannes
07-07-2011, 07:21
задрасти ! аз не съм писала от супер много време ии вие супер много страници изписахте ии въобще не съм ви чела ;дд (сега да не ми се разсърдите ;дд)
ии кво сега, нещоо интересно при вас ? аз в събота заминавам на моренценце !! кеф..
да ви се похваля - имам си никонче !! :grin: :grin: :grin:

TheBlackPanther
07-07-2011, 07:25
Леле от кога не съм писала и гледай кво става 30 страници отгоре :D

Нямам търпение да дойде 27 юли най-сетне на морее надявам се баща ми да вземе лаптопа от работата та да мога да пиша ии от там. Ще ходя на Балчик в апартаментен комплекс :P

аа колкото до книги почнах крадеца на праскови ама дотам нещо изобщо не ми се чете нито ми се рови из нета да ги търся.

Оф пукам от скука по цяял ден всички са на море пуу :booooomb:

ухухух а за лакове сега си намерих един многоо як лилав :grin: не мога да го сваля само да се улющи и айде пак отгоре абе сваляне няма...

Абе тоя фейсбук чудеса прави бе толкова хора намерих от новото даскалоо леле кеф 8-)

Аа и сто на сто ще ходя с раница миналата година бях с такава през рамо е умрях си :x

Ем аре че стана много дълго ама пак ще пиша :D

polssa
07-07-2011, 07:44
Добро утро ! :-)
Днесс съм се разбрала с едни приятелки на басейн, защото малко се пооправи времето :grin: а в събота и неделя ще съм на Велинград (по цял ден на басейче и плажж (йеййй !! ;д ) ) .. Аз почти прочетох "Похитителят на мълнии"-страшно много ми хареса ! Някой да знае дали има продължение и как се казва :-o :D Иначе и ние с нашите ще ходим на море, но на Гърция или Турция..в краен случай на Албена :D :grin: Ииначе днес и аз ще се лакирам в синьо (обожавам го тоя лак <3 ) и такамм :)

xbunnyx
07-07-2011, 07:55
И аз днес мисля да ходя на басейн :grin: :grin: Ама дано някой е свободен :D Сега като прочетох последните мнения и на мен вече ми се ходи на море 8)

awesomesheepy
07-07-2011, 08:55
Боже,аз дето си живея на морето не ми се ходи толкова на плаж 8-)

Такова,zlatit0o беше питала дали някой има проблем с очите:
за късогледство и далекогледство- не.Но..в 6 клас,от компютъра явно имаше моменти когато много ме боляха.Другата година с тези езикови,и..толкова писане и учене..като гледам от моета гимназия половината са изпослагали очила,май май и аз отивам натам.

syrena
07-07-2011, 08:55
RainbowGirl,жълтият лак е страхотен,поне според мен - много си го харесвам :grin:
След няколко часа ще съм в Созопол,ама сигурно утре ще съм на плаж...Абе кой ще чака до утре? :D След час сигурно ще тръгна :grin:
Знаете ли колко часа е пътят до Созопол с кола? (приблизително)

syrena
07-07-2011, 09:28
Чао на всички,тръгвам за морето! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

deni979
07-07-2011, 10:55
Хора тъкмо се върнах от плажа. :grin: Беше супер.Бях с дядо, че нямаше с кой друг, а сама не ме пускат.Обожавам Бургас.Вечер се разхождам из Морската градина,сутрин съм на плаж, а на обяд спя.Изобщо тук си живея като в рая. 8-) Само където водата е доста студена и има медузи, ама се преживява.
А иначе догодина ще съм с раница.В 5-ти клас бях с чанта през рамо и беше някакъв ад. :?

SOSgirl
07-07-2011, 11:19
Сега прочетох Крадецът на праскови......... с много тъп край е!!!!!!!!!! Защо всички български разкази , които съм чела завършват гадно :-x :x :shock: :!: :?: :-k :cry: :idea: :!: :?:

smilelady
07-07-2011, 14:25
i na men kraqt ne mi haresa..... :( :( inache dnes si kupih hiper mega super-duper qkiq banski....sled 2 dni otivam na more :grin: :grin: sorry che pisha taka ama sum ot telefona :D

awesomesheepy
07-07-2011, 14:27
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=413960

Има и тема срещу нас вече. 8-)

sLaDkagRe6ka
07-07-2011, 14:46
^^ и аз я видях еми като им пречим толкова да не ни четат темите никой не ги кара :D

zlatit0o
07-07-2011, 16:36
Да, и аз я видях :?

kamen971
07-07-2011, 17:34
^^ и аз я видях еми като им пречим толкова да не ни четат темите никой не ги кара :D
++++ за снимката :lol: :lol:

Djenka
07-07-2011, 18:12

+1 :-D

Азз не знам дали тая година ще ходим на море.. всичко зависи от това дали мама и тати ще си вземат отпуски.. :(

Такам.

Днес бях с една фр навън и си накупих някои нещица 8-) Един гланц на Нивеа.. такъв плодов, че си загубих моя, а ми беше любим .. и си взех същия 8-) ии един парфюм -- 3.50 8-) -- евтинийка, ама да го пробвам :-D И утре сигурно пак ще има шопинг.. набелязала съм си някои неща :grin:

Ще видим. И така..

Чудя се ако отида на море дали ще има нет :-o В смис ако си взема лаптопа, дали ще хваща отнякъде ако няма рутер.. :-o

Pamaa
07-07-2011, 19:45
Във всяко кафене вече има рутери, просто трябва да питаш за парола ;-) .
Охх. . аз днес мързелувах, даже ударих една падарска дрямка от 16:00 до 18:00 и после излязох.
Играхме карти пред училище, защото бяхме извели с нас сестрата на една приятелка.
Малее. . а как паднах от едно колелоо :D :D . Голям спях, добре, че нямаше никой на тая улица, на която паднах. Сега само ми е леко одран крака :o :o .
Ммм. . сигурно събота или неделя, ще ходя с едни приятелки на плажче в Хисар, а пък на 14-ти сме у един приятелна барбекю+басейнче :P 8-) .

zlatit0o
07-08-2011, 05:12
Добро утро, днес най-сетне станах рано с 300 зора :booooomb:
След 1 час ще излизам, ще ходя до у-ще да си взема медицинския картон, а после ще търсим подарък с момичетата за една приятелка и утре съм на рд :P

polssa
07-08-2011, 07:12
Добро утроо..неска ще мързелувам :D Ще си взема една мега интересна книжка (поне така си мисля де ;д ) от библеотеката, ще си чета, ще гледам филмчета и т.н.... довечера сиг ще излизам някъде :D Иначе и аз трябва да отида да си взема мед.картон от старото даскало, защото на 15.09 трябва да го занеса в новото :)
Туй то ^^

MuRocLaW
07-08-2011, 08:45
ЗАЙЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИ

TheBlackPanther
07-08-2011, 09:07
Защо ни крещиш??! :D и да кво?

sLaDkagRe6ka
07-08-2011, 09:31
Защо ни крещиш??! :D и да кво?

как я чу че ни крещи :lol: :-)

Pamaa
07-08-2011, 09:42
^писане с главни букви+крещене :) .
Малее. . днес сутринта ми вдигнаха нервитее. Излизам си аз на двора да си изпия кафенцето и почвам да си говоря с баба. И тя ми разправя какви глупости говори една съседка, която е баба на един от бившия ми клас... Тая жена не знам как не й омръзна да лъже, честно :shock: :shock: !! Толкова да мразя внука й, а тя само разправя как с моите приятели само сме го търсели, а той не ни обръщал внимание :-x :-x .
Да знете кво го направих в скайп :razz: :razz: . Тотално ми кипна и не се сдържах :? ..
Вече ще знаят да внимават 8) .

kamen971
07-08-2011, 09:45
https://www.facebook.com/videocalling

Pamaa
07-08-2011, 09:47
Аз мразя да си пиша във FB, камоли да си правя видео разговори :lol: . .

zlatit0o
07-08-2011, 10:58
Аз мразя да си пиша във FB, камоли да си правя видео разговори :lol: . .

аз също 8-)

Купихме подарък на приятелката ни и седнахме малко на кафе, после пак се разхождахме по магазините.. Ох, изморена съм :booooomb: Няма да лягам защото довечера няма да мога да заспя, а утре съм на рожден ден и ще има басейн и трябва да имам сили :D

magiie
07-08-2011, 12:30
Ооо.. неска цял ден оправям тоя багаж ии ми писна щот не знам кви дрехи да взимам ;D
Нямам търпение вече, само 2 дена останаха :grin:

Pamaa
07-08-2011, 12:32
охх. . и на мен ми се ходии на моренцее :( . .
аз днес в 17:30 ще излизам и сигурно ще се разкарваме напред-назад.
Ауу. . ще си взема и спрейчето за тялоо :grin: 8) .

RainbowGirl
07-08-2011, 12:44
Хелоууу..
Приди около 20 минути се върнах от басейнн.. :grin: Ама изгорях :( и дивечера сигурно ще ме щипе. 8-)

Pamaa
07-08-2011, 13:18
Охх. . на мен ми беше изгоряло лицето, ама УЖАСНО МНОГО :shock: :shock: ! За радост не ми се обели, защото се мазах с какво ли не :D .
Както казах вчера, аз в четвъртак пак съм на басейнче със стария ми клас :grin: :grin: .

deni979
07-08-2011, 13:18
Здравейте хора.Днес пак бях на плаж и една медуза
ме ужили по лицето. :? Карай нали все пак ходя на море.:)
Сега гледам братовчед ми, защото баба и дядо отидоха на село.Изобщо не ме слуша.Поне покрай него се научих да свиря Happy Birthday на пиано. :D Сега стои до мен и дрънка нещо, в което няма никакъв смисъл,ама карай, нека се радва детето. 8-)
След малко вуйна се връща и отиваме в Морската градина. :grin:

Pamaa
07-08-2011, 13:23
Дени, да знаеш как ти завиждамм :D . .
Много ми се иска сега да ида на моренце с всичките ми приятели, но най-малкото е, че няма да ме пуснат сама, а може би и тях :-| . . .

deni979
07-08-2011, 13:33
Дени, да знаеш как ти завиждамм :D . .
Много ми се иска сега да ида на моренце с всичките ми приятели, но най-малкото е, че няма да ме пуснат сама, а може би и тях :-| . . .
Да ти кажа и аз искам да отида с приятели, ама в Бургас не познавам никoй на моята възраст и затова ходя с дядо ми. :D Ама при него мога да си кисна във водата колкото ми душа иска.8-)
А хора вие имате ли домашни любимци? :)

digitalgirl93
07-08-2011, 14:59
^ Аз, аз, аз имаам. И адски много ги обичам ^^^^^^^^^^ :smt007

RainbowGirl
07-08-2011, 15:30
Аз си имам мини хамстерче - Пуканка (щото е бяло, ама.. не съм мн сигурна дали е женско :lol: )
Иначе през септември ще ми вземат йорки, мъжко. Търся имена из интернет, ама не мога да харесамм.. :-x А ако беше женско, щеше да е Шери или Кари, ама нали женските като се разгонят и имат цикъл, а и всички мъжки кучета идват. :D
Абеее.. спряла съм се на Анди за сега. 8-) (и да, знам, че в името трябва да има "р" ама не мога да си харесам и всичките са толкова баналнии :x )
Айде спирам да пиша, за да не ви занимавам с проблемите си. :lol:

digitalgirl93
07-08-2011, 15:47
А защо не изчакаш да си го получиш и след това да му избереш име, което например описва характера му или част от него. Моето кученце си имаше име, когато ми го взеха, стопаните на бащата го бяха избрали и аз имах право нали да го прекръстя, ама той наистина си е някъв ненормален и името му пасваше идеално. :D Та така де, само давам идея. 8-)

RainbowGirl
07-08-2011, 15:51
Еми.. ще видим. 8-)
Иначе според мен на такова малко и сладко кученце би му отивало някакво мило име.

SOSgirl
07-08-2011, 17:41
Аз сега се прибирам голямо лигавене падна днес.... :lol: И аз понеделник тръгвам за море 8-) 8-) 8-) 8) нямам търпение.

П.П RainbowGirl щом трябва да има Р в името ако е женско го кръсти Радка :Д... Аз си имам котка на име Рокси а преди имах и хамстер така и не разбрах мъжки ли беше женски ли беше ? Ама се казваше Михаела :D :D :D

Djenka
07-08-2011, 17:44
^^
Моето псехи ( :lol: ) се казва Джена. Не сме й мислили името много-много. Кръстихме я на едно предишно псе, дето бая прилича на нея. Тя е американски кокер, не знам колко й отива, но за следващия си домашен любимец ще измисля име чак на втория или третия ден. :D

Иначе.. Днес бях с приятелкаа навън.. Купих си нова книжка - "Под щастливата звезда" на Кати Касиди. Другите й книги съм ги чела и мнноого ме кефят :-) Ии засега става.

Чакам другата книга да дойде по пощата. Тая, дето я загубих от библиотеката и сега трябва да я купя.. Остават ми още две от пет. WIsh me luck!!
Понеже преди няколко дена си загубих гланц, вчера си купих същия.. и днес намерих стария :x 8-) 8-) 8-) :P

Ама карай 8-) Колкото повече, толкова повече :P :P

zlatit0o
07-08-2011, 17:47
Всичките ми котки до сега са се казвали
Рошко, Рижко, Рири,Рори :lol:

Djenka
07-08-2011, 17:51
Всичките ми котки до сега са се казвали
Рошко, Рижко, Рири,Рори :lol:

Ние сме имали четири котки, Матилда, Джеса, Моцарт и .. Мишо :lol: :lol: Какво страхоооооооотно име за котка 8-)

digitalgirl93
07-08-2011, 18:06
Всички сте имали тоолкова много котки о.О Аз си имам две. :D

zlatit0o
07-08-2011, 18:15
Аа, моите бяха някакви улични превъзходни, които се разхождат в двора защото от време на време им оставях храна. Макар че ми се иска едно хубаво котенце за вкъщи ама няма да го гледам.

Pamaa
07-08-2011, 19:17
Моите котки пък са се казвали - Кони (мъжко), Кони (женско) и сега имам две от децата на женското Кони, които се казват Коко и Блеки :D .

SOSgirl
07-08-2011, 20:22
Рекох да намина да ви видя :D. Сега гледам волейболния мач Полша - Аржентина в момента са 2:2 и сега дори Полша да спечели имаме пак някакви шансове а ако Аржентина спечели тоя гейм отиваме 100% и ще играем срещу Русия стискам палци дано Аржентина да бие :o

П.П Днес бихме Италия с 3:0 гейма :grin: 8-) :P

LaChupacabra
07-08-2011, 20:39
ох аз тея дни се размотавам на някъде постоянно 8-) е оползотворявам си времето защото на 28 си тръгвам за село :/ ии прочетох няколко стихотверениия от тея за 8 клас и...оф ако трябв да ги учим на изуст :-x иначе вчера си взех една така да се каже историческа книжка за Лондон през вековете ^^ интересна е...останаха ми 10-20 страници ;D

Pamaa
07-09-2011, 09:28
Ааа... моето село пък е на 6км :P :grin: .
Утре сигурно ше ходим на басейнче :D .
Чак ме е яд, че се разбрахме да излезем в 17:00 :shock: ! Ще умрем от жега :o ...

zlatit0o
07-09-2011, 09:39
Аз станах преди половин час, оправях се и тръгвам на рожден деен :grin:

deni979
07-09-2011, 14:00
Здравейте.До сега спах,а преди това бях на плажа.Водата беше топла и нямаше никакви медузи.:grin: Сега братoвчед ми ще свири на пиано и после излизаме на разходка.Ако можеше да не си тръгвам в Cряда,ама.. :(

polssa
07-10-2011, 17:50
Здравейтее !! Сега се върнах от Велинград и след малко ще спя, щото съм адски уморена-по цели дни на плаж :D Сега хванах тен :P :grin: а какъв готин пич засекохх на басейна..алеле малее :-) :D Почивка, после тв, после пак почивка ии утре квото стане :D

deni979
07-10-2011, 18:18
Здравейте.Днес бях на плаж после спах около 2 часа и сега се прибирам от разходка.:)
Не знам защо,но всичко в Бургас ми се струва по-готино от Пловдив-от самия град та до момчетата. :lol:Ама така е чуждото винаги е по-хубаво. 8-) Утре и майка ми идва и ще е още по-готино,ама трябва да си тръгваме в Сряда. :-x :(

zlatit0o
07-10-2011, 19:33
Аз два поредни дни бях на басейн и сега съм малко изгоряла :|

kamen971
07-10-2011, 19:38
Аз за пръв път чувам някой да е изгорял от басейн. :-D Иначе забелязвате ли ,че след като минаха изпитите и спряхте да пускате задачи вече е мн мн банална темата. :D Просто е нужно едно КЛЮЧЕ ! :oops:

Pamaa
07-10-2011, 19:51
Аз за пръв път чувам някой да е изгорял от басейн. :-D Иначе забелязвате ли ,че след като минаха изпитите и спряхте да пускате задачи вече е мн мн банална темата. :D Просто е нужно едно КЛЮЧЕ ! :oops:
Аз пък винаги изгарям, защото кожата ми е АДСКИ бяла, и то не само от басейн, ами и като ходя на планина :) .

biolojkata95
07-10-2011, 19:52
абе спри се бе човек
ваканция си

magiie
07-10-2011, 20:05
Purwo se izwinqwam za towa che pisha na angliiski shtot bashta mi e naprawil neshto na laptopa :D
Iii wtoro.. mnogo e qko na moreto :grin: prekarwam si super ;d
Neska kato se razhojdah w centura na Pomorie i mi se stori che widqh awesomesheepy :shock: I si wikam edwa li e tq shtot nali e ot Burgas ;dd Abe kakto i da e, moje da q widqh sled 17 shtot togawa trugwam za Burgas ;dd :grin: :grin:

zlatit0o
07-10-2011, 20:17

Ахах, как така за пръв път? Аз на морето пък изобщо не изгарям толкова, колкото на басейна и моята кожа е супер бяла :|

Я си гледай видеотата там с училищата и толкова 8-)

awesomesheepy
07-10-2011, 21:23
Purwo se izwinqwam za towa che pisha na angliiski shtot bashta mi e naprawil neshto na laptopa :D
Neska kato se razhojdah w centura na Pomorie i mi se stori che widqh awesomesheepy :shock: I si wikam edwa li e tq shtot nali e ot Burgas ;dd Abe kakto i da e, moje da q widqh sled 17 shtot togawa trugwam za Burgas ;dd :grin: :grin:

Аз съм била най-вероятно.Не съм от Бургас,а от Бургаска област бях казала 8-)
Не съм те видяла ;О

LaChupacabra
07-10-2011, 23:26
божее трябва да се накарам най-накрая дапочна да ги чета тея книги :booooomb: ох много горещо тея дни бе...едвам си показвам носа на навън 8-)

polssa
07-11-2011, 06:56

Ахах, как така за пръв път? Аз на морето пък изобщо не изгарям толкова, колкото на басейна и моята кожа е супер бяла :|

Я си гледай видеотата там с училищата и толкова 8-)
Е как да не се изгаря на басейн...се едно слънцето на басейна е по-малко :D И аз съм изгоряла, споко .. ще мацам там фон дьо тен и тва си е ... но се радвам, че повече съм почерняла, а не почервеняла, щото и мойта кожа е много бяла :)
П.С. Камене, вече не си интересен..стегни се ..

RainbowGirl
07-11-2011, 07:57
На мен пък ми се стори, че видях BulgaRiN на градския басейн в Сандански, ама едва ли, щото доколкото запомних той е от Бургас. 8-)

deni979
07-11-2011, 08:12
Здравейте хора.Тази вечер не спах добре и станах преди малко.Сега отиваме да посрещнем мaйка ми на гарата и после на плаж.И довечера пак ще се разхождаме из морската. :grin:

cookie_master
07-11-2011, 10:24
искам и аз пак да съм 8-ми клас :( :(

BulgaRiN
07-11-2011, 11:41
На мен пък ми се стори, че видях BulgaRiN на градския басейн в Сандански, ама едва ли, щото доколкото запомних той е от Бургас. 8-)Ами точно мен си видяла,защото в момента съм в Сандански :D

zlatit0o
07-11-2011, 11:49
Колко е малък света, а? 8-)

Fiction7577
07-11-2011, 14:32
Рекох да намина да ви видя :D. Сега гледам волейболния мач Полша - Аржентина в момента са 2:2 и сега дори Полша да спечели имаме пак някакви шансове а ако Аржентина спечели тоя гейм отиваме 100% и ще играем срещу Русия стискам палци дано Аржентина да бие :o

П.П Днес бихме Италия с 3:0 гейма :grin: 8-) :P

Нееееее, Полша като бие нямаме никакви шансове, както и се случи.

Все пак, шампион е Русия!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

magiie
07-11-2011, 14:32

Аз съм била най-вероятно.Не съм от Бургас,а от Бургаска област бях казала 8-)
Не съм те видяла ;О
Aaa qsno ;dd Shtqh da ti wikam ama sa otkazah :D :D
Malee prilicham na nqkwo ciganche, ot 2-q den sum pochernqla mn 8-)

pizzagirl
07-11-2011, 15:29
Според вас кой е по-добър,защото си правя една статистика: http://www.youtube.com/watch?v=3hDRZLhrojU&feature=player_embedded#at=92 или http://www.youtube.com/watch?v=wEL11GbwRNE&feature=related :) Vote !
каква специалност?

kamen971
07-11-2011, 17:04
Според вас кой е по-добър,защото си правя една статистика: http://www.youtube.com/watch?v=3hDRZLhrojU&feature=player_embedded#at=92 или http://www.youtube.com/watch?v=wEL11GbwRNE&feature=related :) Vote !
каква специалност?
Сигурно право,но още не съм решил. :?

RainbowGirl
07-11-2011, 17:07
На мен пък ми се стори, че видях BulgaRiN на градския басейн в Сандански, ама едва ли, щото доколкото запомних той е от Бургас. 8-)Ами точно мен си видяла,защото в момента съм в Сандански :D
С един синьо-зелен бански нали? 8-)
П.П. Много си висок.. :shock: :lol:

pizzagirl
07-11-2011, 17:13
каква специалност?
аз смятам да уча в германия автоматизация на производството но не съм се насочила към университет още

kamen971
07-11-2011, 18:57
каква специалност?
аз смятам да уча в германия автоматизация на производството но не съм се насочила към университет още
И аз съм висок -1,82 :lol: Вие по колко сте ?

syrena
07-11-2011, 19:03
Здравейте!Върнах се от морето :grin: беше супер - плаж,слънце,море,водорасли, цаца...В Созопол е доста готино 8) :)

Аз съм висока 1,68

pizzagirl
07-11-2011, 19:11
аз съм 1,75

kamen971
07-11-2011, 19:14
Аз съм 1,82 ,но като ходих да ми взимат мерки за униформата,видях едно момиче,което е за 8 клас в новото ми училище,и беше по високо от мен. :D (това не ми се случва често) :lol:

pizzagirl
07-11-2011, 19:40
в моето училище щяха да въвеждат униформи но не спечелиха пари по проекта

Adynamia
07-11-2011, 19:42
:shock: Сандански ли??? Че аз съм от там =D

kamen971
07-11-2011, 19:48
Сега ми пратиха това по Skype http://www.walkthedinosaur.com/ /хората са се побъркали това лято ! :lol: