Влез

View Full Version : Предстоящи осмокласници ^^

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16

Djenka
08-18-2011, 14:18
Аз са есента имам една блуза и един суитшърт.. Пак ще си нося някои от старите дрехи, ако ми стават, де. Имам един чифт дънки, които още нося, кецове също имам ама са скъсани :D Абе, ще се пазарува. Ама към септември, че сега по магазините няма още :-|

smilelady
08-18-2011, 14:42
искам само да се изфукам с новия си аватар :D

Aaаа polssa...аватарът е адския ... :oops: :smt007 Ian :smt007

RainbowGirl
08-18-2011, 19:22
Днес си купих два потника, една наполовина тениска и наполовина потник, която е малко официална.. и един.. ммм да кажем черно долнище на анцуг до малко под коленете и май ще съм с него по физическо. 8-) Ааа.. и една книга - "Игра на лъжи" на Сара Шепърд (Авторка е на "Малки сладки лъжкини".)

Раница ще си търся през септември, също и дънки, блузи с дълъг ръкав и есенно якенце.. или може би якенца. 8-)

08-18-2011, 20:43
а на кого да е? :smt012
ми не е твоя :-D
:(

musicbaby97
08-19-2011, 05:49
Хорицааа 2 страници сте изписали докато си лежа в леглото болна :shock: но все пак изчетох всичко :oops: Както казах болна съм от 2 дни не мога да изляза навън да се порадвам на по-хладното време вече ... :o Но вече се чувствам значително по добре(3 ден) и в неделя или на море или на планина.А събота съм на сватба на кака ми :grin: :grin: Лошото е,че баща ми обича да пече пържолки на планината,а на мен няма да дадат защото съм болна :o Иии това е от мен 8-)

zlatit0o
08-19-2011, 06:07
Какво лошо има да ядеш пържолки докато си болна? 8-)

musicbaby97
08-19-2011, 06:18
Какво лошо има да ядеш пържолки докато си болна? 8-)
Сложиха ме на диета което значи само препечени филийки и солетки :o иначе пак наново :o

zlatit0o
08-19-2011, 06:28
Ааа.. от какво си болна?

musicbaby97
08-19-2011, 09:05
Ааа.. от какво си болна?

Летния вирус :cry:

zlatit0o
08-19-2011, 12:56
:cry: 8-)

deni979
08-19-2011, 13:18
Здрасти хора.Продължавам да полудявам прогресивно.Днес отидох на басейн.Не стига, че водата е зелена, че е скъпо, ами и няма хубави гледки,ако ме разбирате. :D През деня по-намирам какво да правя,ама след 7 часа докато заспя-мъкаааааа.Мога да избирам между това да гледам ''Черешката на тортата'', някакъв турски сериал и мач или да изляза на двора и да си комуникирам с кокошките. 8-) Дано поне утре да отидем на море...
Иначе за училище не съм си харесала и купувала още нищо.Сигурно ще си купя всичко на 13-14 септември. 8-)
ПП Musicbaby97 оздравявай бързо.

Wanderer1
08-19-2011, 14:17
^Ти пък чакаш последния момент :D Аз нямам търпение да дойде септември и да започне пазаруването :grin:
Да се похваля, утре отивам на море :grin: :grin: :grin:
musicbaby97, бързо оздравяване и от мен :)

deni979
08-19-2011, 14:23
Wanderer1 къде заминаваш на море?

Wanderer1
08-19-2011, 14:27
Поморие

Runaway11
08-19-2011, 14:51
И аз съм тук и скучая. Два дена играя само симс :D :D :D :D :D

Утре ще имаме гости, а в понеделник-вторник мисля отново да се съберем групичката и да отидем до Пловди 8-) 8-) 8-)

Аз нищо не чета за сега..хващам нещо и веднага ми омръзва, но сигурно септември ще се мотивирам и ще ги прочета *както винаги* :D :D

Pamaa
08-19-2011, 15:16
И аз утре отивам на море, обаче в Несебър :grin: и ще съм там до 30-ти :-k .
Иначе днес няма да излизам (за първи път тази ваканция да пропусна да изляза вечер :D ), защото трябва да ходим на ресторант с едни семейни приятели, които утре си заминават за Австрия...

MegiBoOm
08-19-2011, 16:07
Хора НЕ СЪМ ДОБРЕ! Днес се качих в един рейс с една фр и започнах да се хиля като луда.Ама буквално...то в рейса няква гробна тишина, а аз квича като кокошка.И по едно време "уж да си сдържа смеха" и така избухнах, че ме хвана срам и се облегнах на приятелката ми, а тя : "Аре разкарай се беее!Ебасиии!" Бяхме нещо като надрусана откачалка и простачка. :booooomb: :booooomb: 8-) Направооо егати ужаса. И да Ви кажа една бабичка как ме изгледааааааа, се едно съм някоя миризлива клошаркааа! :shock: :D А пък и на всичкото отгоре настъпих и фраснах една жена и й викам "Опа, извинете" и таяяяя напраоо ме застреля с поглед.А мен ми беше толкова смешно, че чак ми стана жал за себе си и за гледката, която представлявам! :razz:

zlatit0o
08-19-2011, 16:17
Меги, :razz: :razz: поне е било забавно.
Мен днес нещо ме боли глава, сигурно от жегата :booooomb: 8-) . Само дано да не се разболея отново....
Правих си някаква измислена маска за коса :lol: ще поседя още малко с нея и ще ходя да се къпя.

musicbaby97
08-19-2011, 18:14
Благодаря на всички след малко пак ще си меря кръвното дали не е високо още ... :( И приятни преживявания на всички .. аз все пак утре отивам на сватба ... :o

RainbowGirl
08-19-2011, 18:23
Пфф, аз кашлям като луда и ми е запушен носа. :(
Тая година не ми се ходи с раница и сигурно ще си взема някаква чанта тип "торба" .. от тия кожените (абее.. тия където ги има в теранова 8-) )
Обаче все пак ако ми хареса някоя раница, ще си я взема. 8-)

polssa
08-19-2011, 20:42
Аз пък заминавам на море в четвъртъъък :grin: :P наближава (вече почна) празника на града ни и е пълна гъзария.. всяка новоизлюпила се кифла си показва новите дрешки от Димитровград и току-що боядисаната си косичка с удължение :grin: Кеф, а ?! Не че съм хейтър и не обичам сарказма :oops: ..
Дении, и аз искам такава чанта.. много са хубавии :oops: ама и раница .. *по възможност карирана* не отказвам 8-) айде душици златни, аз щъ са чупя :-)

RainbowGirl
08-19-2011, 20:54
На мен раницата ми от 7ми клас е карирана, ама няма да съм с нея, щото имах пергел вътре и стана дупка. :lol:

Иначе сега ми е тъпо и няма какво да правя. Затова правя някви тъпи фигурки от моделин. :lol:

zlatit0o
08-19-2011, 22:16
Аз пък заминавам на море в четвъртъъък :grin: :P наближава (вече почна) празника на града ни и е пълна гъзария.. всяка новоизлюпила се кифла си показва новите дрешки от Димитровград и току-що боядисаната си косичка с удължение :grin: Кеф, а ?! Не че съм хейтър и не обичам сарказма :oops: ..
Дении, и аз искам такава чанта.. много са хубавии :oops: ама и раница .. *по възможност карирана* не отказвам 8-) айде душици златни, аз щъ са чупя :-)
Нещо против Д-град ли имаш? :-o

magiie
08-20-2011, 01:01
Не всички от Д-град са новоизплюти кифли

Pamaa
08-20-2011, 01:46
След 15-тина минути тръгвам за Несебър... Охх. . хем се раздвам, щем не :( :( . Обаче ако си намеря компания просто ще се пръсна от кеф :grin: .
Адиос амигос :P

polssa
08-20-2011, 07:26
Не всички от Д-град са новоизплюти кифли
Не сте ме разбрали :D .. всички си купуват дрехите от пазара в Д-град и се фукат, че са им от Теранова и т.н. 8-) Не се обиждайте, ако сте оттам ;дд

MegiBoOm
08-20-2011, 08:08
хелоуу хорицааа.... (:

Днеска в 19:00 заминавам на селото ми, което е близо до София и във вторник си идвам (: Ще се пека, ще си разговарям със съседката ( въпреки, че е дърта) ;д , щее готвя с баба, ще гледам тв с мама и такам ;ддд Дано съседите ми дадат да се чипкам в техния басейн, чее..... 8-)

Днеска съм си цял ден в нас - досега чистих, сега ще спортувам, после ще се къпя ииии след т'ва ще чета Крадецът на праскови. :booooomb: :D

musicbaby97
08-20-2011, 08:29
Охх и аз сега трябва да чистя :? ама кф0 да с3 прави .... :-| Прическа , маникюр , дрешки , обувки всичко е готово за довечера :grin: :grin: хора побърквам се не ми обръщайте внимание :razz: :razz:

Alofff4o
08-20-2011, 08:38
След 15-тина минути тръгвам за Несебър... Охх. . хем се раздвам, щем не :( :( . Обаче ако си намеря компания просто ще се пръсна от кеф :grin: .
Адиос амигос :P
Аз познавам много хора от Несебър ако искаш ще ти дам фейсбук!!!

RainbowGirl
08-20-2011, 09:28
Лелеее.. знаех, че по немски ще са много тетрадките, учебниците и речниците, ама ти направо ме застреля. 8-)

Иначе като си намисля нещо, много рядко се отказвам. 8-) Значи ще си пробвам с чантата, пък ако не стане, ще си я нося извън училище и ще мина на раница. :D

polssa
08-20-2011, 10:27
Леле аз от 2 години си ходя с една много обичана чанта , ама като го видях тва нещо и :shock: тряа наистина да се взема раница .. поне да е хубава 8-)

musicbaby97
08-20-2011, 10:32
Аз в 5 клас ходех с чанта,но лекарката ми се развика,че съм се изкривила и ми купиха синя раница на котенца (моля ти се ... :shock: носеха я 2 клас) носих я и си ми беше супер удобна.Но сега вече е наред по-новичката на която адски много се кефя :grin: :grin:

RainbowGirl
08-20-2011, 10:35
Леле аз от 2 години си ходя с една много обичана чанта , ама като го видях тва нещо и :shock: тряа наистина да се взема раница .. поне да е хубава 8-) Аз не мислех, че по някой предмет могат да бъдат тоолкова много нещата. 8-)

П.П. И аватара, и подписа ти са адските. 8-)

RainbowGirl
08-20-2011, 11:19
Е, не пречи отсега да кажеш коя е твоята учителка. 8-)

polssa
08-20-2011, 11:41
Е, не пречи отсега да кажеш коя е твоята учителка. 8-)
Правилно, не пречи.Живка Неева и Ане- Катрин Лео ми предаваха на мен. Втората със сигурност няма да ви се падне, щото тая година й свърши договорът и си замина за Германия.В други класове беше Щефан Зомер, ама май и той си е заминал.Значи вие втория срок ще имате някви нови немци сигурно.Иначе българските преподаватели по немски в седемте осми класа май ще са си същите.
Брат ми ми е разказвал за тая Лео :D Тя предава и на по-горните курсове, нали ? 8-)

MegiBoOm
08-20-2011, 11:44
Лелелелелелеле колко много нещааааа :shock: :D

awesomesheepy
08-20-2011, 12:16
aras97 би ли разказала за първия ти месец в новото даскало/новия клас?Как беше на 15-ти?Как се справи с притеснението?Как беше?Как разговаряхте с съучениците?Движехте ли се на групички?Как протичаше един твой ден (след даскало) ? (:

Адски ми е интересно xd

RainbowGirl
08-20-2011, 13:15
Ние още преди месец и нещо се намерихме във фейсбук с 30-40 човека и си имаме обща дискусия в скайп. 8-)

Alofff4o
08-20-2011, 17:48
А вие вече запознахте ли се с новите съученици?Щото при нас още класовете не са излезли,но иначе познавам към 15тина,8 от които бяха от моя клас.

П.П.Бях приет в ГПАЕ "Гео Милев"-Бургас

awesomesheepy
08-20-2011, 18:51
А вие вече запознахте ли се с новите съученици?Щото при нас още класовете не са излезли,но иначе познавам към 15тина,8 от които бяха от моя клас.

П.П.Бях приет в ГПАЕ "Гео Милев"-Бургас

И аз съм там приета.Списъците излизат септември. Ще почакаме все някак..

RainbowGirl
08-20-2011, 19:26
Ние още преди месец и нещо се намерихме във фейсбук с 30-40 човека и си имаме обща дискусия в скайп. 8-)

Е, имате определено някакъв аванс, ама скайп дискусията си е едно, а контактите на живо - друго. Пак първия път като се видите си го има неудобството. Е, много ясно, че неудобството ще си го има, ама поне е хубаво, че се знаем като физиономии. 8-)

Runaway11
08-20-2011, 20:48
Охх..и аз искам вече да си знам горе-долу класа какво ще представлява ама... :o :o :o :o

Иначе аз днес си прекарах супер..бяхме на гости и гледахме филм беше забавно..тази седмица май пак ще се събираме някъде ще видим кога :grin:

ПП Аз също си взех чанта през рамо. Сестра ми е била даже с по-малка от моята и пак е побирала всичко вярно, че беше малко препълнена, но за мен ще е екстра и не се притеснявам за това 8-) Вие вече измислихте ли с какво ще бъдете? Аз мисля да не съм с риза, че много официално ми идва и затова вече си избрах друго. Знам че е рано обаче като няма с какво да се занимаваш... :lol: 8-) :oops:

SweetLuna7
08-20-2011, 20:51
Вие вече измислихте ли с какво ще бъдете? Аз мисля да не съм с риза, че много официално ми идва и затова вече си избрах друго. Знам че е рано обаче като няма с какво да се занимаваш... :lol: 8-) :oops:
Аз още не съм измислила, но сигурно ще е с някакви къси панталонки и тениска :) :grin:

Колко от вас имат униформи? :)

Runaway11
08-20-2011, 20:54
Ние имаме само вратовръзка, която да носим на 15 и никога повече да не сложим :lol: :grin: :grin: :grin:

gabriel3
08-21-2011, 12:10
Аз все още не знам с кво ще съм на 15-ти. Но най-вероятно с тениска и някви къси панталони, а ако е по-студено с дънки.

JustForFun
08-21-2011, 12:37
Уф , който се е прецакал с раница през рамо, да му мисли. 5 и 6 клас бях с такава и направо се изкривих, заради тежките учебници и тетрадки .. Аз съм сега с една раница на пол франк, бяла , на сърца и една маймуна с очила-сърца. Беше 80 лв. А за 15 септември- ще бъда с униформа....

SladkaZagadka
08-21-2011, 13:28
^ Ние винаги сме имали 6 или повече часа, но различни, с по 6 учебника и поне още толкова тетрадки .. пфф.. иначе сега ще трябва да мъкна по 3-4 учебника най-много и не мисля, че ще е проблем

Иначе и ние имаме униформи, но какво от това :D , няма да я нося :) . На 15ти - вероятно елегантна блуза, някакъв панталон и сандали ( ако е слънчево) / кецове (ако вали)

zlatit0o
08-21-2011, 14:14
Мда.. и ние уж трябва да имаме униформи, но нито мерки са ни взели още. Нито са казали колко ще струват. Иначе аз миналата година бях със чанта и естествено когато бях със всичките учебници за 1 ден не се затваряше, затова с момичето с което седяхме на един чин си разделяхме учебниците и така гледахме от един.

awesomesheepy
08-21-2011, 18:26
Охо,21 август е хора..
Вие кога тръгвате на пазар за даскало и за зимни/есенни покупки?

gabriel3
08-21-2011, 18:26
Аз по-същия начин си спестявах излишното тегло. :D Като Златито.

gabriel3
08-21-2011, 18:28
Охо,21 август е хора..
Вие кога тръгвате на пазар за даскало и за зимни/есенни покупки?
Ми аз обикновено след 1-ви септември.

Runaway11
08-21-2011, 18:48
Аз от три години само с чанти ходя и нямам проблем с това. Просто ако ти натежи сменяш рамото и готово 8-) Раниците на мен не са ми удобни..и аз не знам защо..сбъркан човек съм :lol: :lol:

Иначе аз още не съм пазарувала сериозно...като дойде 1-2 и нататък почвам 8-) 8-)

Milly4
08-21-2011, 19:42
Някой знае ли дали на 15 ще ни кажат какви учебници трябва да купуваме или началото на септември трябва да отидем да питаме? :)

Requisition
08-21-2011, 20:37
Ъм в мойто училище списъка с учебници го имаше в сайта още преди записването.

SweetLuna7
08-21-2011, 20:54
На нас сигурно ще ни кажат на родителската среща. (за учебниците)
Иначе към края на 7ми клас с притялеката, с която седях на един чин, също си разпределяхме учебниците - само че без да се наговаряме, така че постоянно и двете нямахме.

Аз обаче не мога да си харесам нито една раница/чанта. Всъщност мислех просто да си взема една обикновена, която обаче е по-голяма и така да си нося учебниците... 8) :grin:

gabriel3
08-21-2011, 21:19
На мен списъка с учебниците ми го дадоха като отидох да се запиша.

Леле тая раница е гоуема спънка. Аз също се чудя каква да взема, нищо че ще стане на парцал (като тази от миналата година :D ).

Requisition
08-21-2011, 21:36
Аз ще си карам със старата, но може пък и да си взема такава (http://www.sportdelivery.com/bg/product/878-dakine-POINT-PACK/424-Blackwhite-Stripes)

Milly4
08-21-2011, 21:37
На мен никакъв списък не ми дадоха и нищо не ми казаха :-x
Иначе за раница/чанта виж в На тъмно :)

Djenka
08-21-2011, 22:49
И на нас нищо не ни казаха за учебници, само че този по Английски се купувал колективно. Предполагам, че след първи ще трябва да отидем и да видим, щото сайта на нашето даскало е доста занемарен. :) :)

А за чанти/раници.. сега в този www.efrea.com сайт ще открият нова колекция за чанти и раници за даскало.. ще ги прегледам, макар че аз вече видях някои (мама работи за фирмата) и се влюбих в една чанта :-)

И така, предполагам, ще си взема нея.

А за пазар... вероятно ще отидем като се върнем от почивката на 2-3ти септември.

Послепис: Леле.. как искам да почвам даскало.. да си видя новия клас...!!

Вие коя смяна ще сте първия срок? Ако знаете нещо де... На мен 9то класниците ми казаха, че ще сме втора смяна, което малко sucks... Мислех, че ще си имам студените сутрини, в които ставаш рано с чаша чай ... Ама.. карай :D :D 8-)

Requisition
08-21-2011, 22:54
Ъм цялото ми училище е първа смяна, kickz ass! :D

Milly4
08-21-2011, 22:58
Само аз ли не се вълнувам и не искам да почвам даскало :-o

Иначе се надявам да съм първа смяна, че после да имам време да отида на кафе :D

deni979
08-22-2011, 07:29
Здрасти хора!Онзи ден бях на море в Кранево.Беше много готино, видях се с братовчед ми.:grin: Ако всеки ден тук ми беше такъв нямаше да искам да си ходя сигурно.А вчера тъкмо се наспах и реших да гледам филм и някаква бабичка се натресла у нас, само бръщолеви глупости и заради нея не мога да си изгледам филма. :shock: Значииии, как може така да се самопоканват тези хора.Идват си, когато поискат ,без изобщо да предупредят и седят по 2 часа...Тази вечер и баща ми си тръгва и съвсем няма да има какво да правя.Днес ще отида на басейна малко да поплувам, дано само не хвана лишеи от невероятно ''чистата'' вода. :D
Иначе ние ще сме цяла година първа смяна.Мен ме устройва, защото така имам повече време, даже и на обяд си поспивам. :D

awesomesheepy
08-22-2011, 08:32
Аз нямам идея каква смяна ще бъдем,но надявам се първа.
Обожавам първа <3. Имам време за всичко..

polssa
08-22-2011, 10:15
И ние с момичето, с което седяхме на един чин си раделихме учебниците и ни беше супер :) В сряда или четвъртък заминавам на море на Китен с нашите, брат ми и гаджето му (която е в същата гимназия, в която съм и аз ;дд) и ще бъде яко .. :grin: Вчера и днес съм малко болна, но вече се оправямм .. После си идвам на София чак на 3-ти и тъкмо ще почна с шопинга и такамм 8-)

alzheimer
08-22-2011, 10:51
Ъъ, на мойто даскало май го има списъкът с учебниците, но ме мързи да отида да проверя..хем е на 2 минути път. А пък сайта е толкова умрял, че няма на къде повече. Ама се запознах с едно момче дето ся ще е 9ти клас и той ми каза там .. работи..за даскалото. И аз се надявам да сме 1ва смяна, имам повече време, но пък ставам рано. Ни едното, ни другото. :?

Runaway11
08-22-2011, 12:23
В нашето училище осми клас са само първа смяна и все още не знам да се радвам ли..или не?! :-o :-o :-o

RainbowGirl
08-22-2011, 13:06
Аз въобще не знам коя смяна ще съм, но мнооого се надявам да съм първа, защото само тогава имам време за всичко. 8-)

polssa
08-22-2011, 13:14
Аз въобще не знам коя смяна ще съм, но мнооого се надявам да съм първа, защото само тогава имам време за всичко. 8-)
и аз искам така 8-)

Loken
08-22-2011, 13:33
В нашето училище осми клас са само първа смяна и все още не знам да се радвам ли..или не?! :-o :-o :-o

и аз тва си мисля
:D :D :D

musicbaby97
08-22-2011, 13:34
Нашето училище винаги е било 1 смяна.Аз вече си купих всички учебници.Имаме списък и не ми се налага ходенето до училище(а ми е през 2 къщи :D ) http://www.zpg-sandanski.com/uchebnici.pdf Имам всичко нужно за есента.Мама ми беше купила едни грознички /нещо като тип/ "кецове".Оказаха ми се малки,но защото всяка година съм с Найк и съм си много доволна,тя ми казва,че ще се отпуснат.Е това е от мен :-P

RainbowGirl
08-22-2011, 13:40
Ох дано дано данооо да съм в по-хубавата половина. 8-)

alzheimer
08-22-2011, 19:00
Дано да се падна в свестен клас. Само за това и за учителите горе-долу се притеснявам.

Runaway11
08-22-2011, 19:08
Дано да се падна в свестен клас. Само за това и за учителите горе-долу се притеснявам.

Винаги ще има някой, който да не харесваш, така че не очаквам много.

Най-силно се надявам да са по-зрели и да не развиваме такива драми като със стария ми клас..не че няма да ги има, но все пак...

awesomesheepy
08-22-2011, 19:22
alzheimer и аз на това се надявам.

Иначе,много ми е интересно.Отиваме на 15-ти.Намираме си някак си класа.. и какво става?Като ги видим к'во си казваме ;о веднага се представяш ли? ''Хей аз съм Х,приятно ми е'' ?! 'баси странното.

((Иначе вече се заредих с кецове Nike.И съм доволна.Тепърва започвам от септември да пазарувам..Доста неща май трябва да взимам,гр..кофти с: На нашите ще им стане лошо ;d

RainbowGirl
08-22-2011, 20:18

Иначе,много ми е интересно.Отиваме на 15-ти.Намираме си някак си класа.. и какво става?Като ги видим к'во си казваме ;о веднага се представяш ли? ''Хей аз съм Х,приятно ми е'' ?! 'баси странното.

((Иначе вече се заредих с кецове Nike.И съм доволна.Тепърва започвам от септември да пазарувам..Доста неща май трябва да взимам,гр..кофти с: На нашите ще им стане лошо ;d
Хах.. да, много странно ще прозвучи това ''Хей аз съм Х,приятно ми е'' 8-) :lol:
Иначе да кажа, че с тебе май имаме еднакви кецове.. много са хубави, нали?! 8-)

Runaway11
08-22-2011, 20:29
100% ще има неловко мълчание :lol: :lol:

awesomesheepy
08-22-2011, 20:47

Хах.. да, много странно ще прозвучи това ''Хей аз съм Х,приятно ми е'' 8-) :lol:

O,да!Наистина са невероятни<3 Влюбих си се като ги видях хах.

c14m
08-23-2011, 05:26

O,да!Наистина са невероятни<3 Влюбих си се като ги видях хах.
Стана ми любопитно какви кецове имате :oops: /умирам си за кецове :razz: / Може ли да постнете някоя снимка :D

polssa
08-23-2011, 06:13
оо и аз ще си взимам кецове на Найк.. :oops: Не знам какви са вашите, но ето кои си харесах аз http://www.sportsdirect.com/nike-blazer-mid-ladies-234185 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 Да ви питам-някой поръчвал ли си е неща от http://www.polyvore.com/ , защото си харесах няколко неща 8-) ?

Runaway11
08-23-2011, 08:58
Кецовете ви са уникални! :oops: :oops: :oops:

Ще видим дали аз ще си взимам тази година. 8-) Те нашите бяха намерили един сайт с много евтини спортни обувки (найк, адидас) смисъл по-стари модели и си бях харесала някои и сигурно от там ще поръчам :D

awesomesheepy
08-23-2011, 09:12
c14m http://prikachi.com/images/759/3723759c.jpg
http://prikachi.com/images/736/3723736o.jpg
http://prikachi.com/images/779/3723779o.jpg

musicbaby97
08-23-2011, 10:44
Супер са всички.Аз ОБОЖАВАМ Найк и Конвърс,но тази година ще пропусна :cry:

polssa
08-23-2011, 11:12
Супер са всички.Аз ОБОЖАВАМ Найк и Конвърс,но тази година ще пропусна :cry:
:smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007

RainbowGirl
08-23-2011, 11:21
Аз каквито и други неща да гледам, все найк си харесвам. 8-)

Alofff4o
08-23-2011, 11:21
Хах... Аз миналата година ходих с една бяла Kappa.Кецовете бяха маняшки,ама много бързо се скъсаха и сега трябва да отида до мола да си взема нови.Най-вероятно ще избера Nike=

П.П. Снабдих се и с нови бутонки за тренировки.
http://www.sportsdirect.com/nike-mercurial-glide-ii-fg-junior-football-boots-089204?colcode=08920490

Milly4
08-23-2011, 11:36
Аз тая година мисля да си взема кецове от конвърс. Харесала съм си едни по-дългички 8-)

musicbaby97
08-23-2011, 13:07
Хора туко-що разбрах че половината клас и повечето се познават :shock: а аз като съм си притеснителна и не общувам много много какво ще правя :shock: :cry:

Milly4
08-23-2011, 13:11
Хора туко-що разбрах че половината клас и повечето се познават :shock: а аз като съм си притеснителна и не общувам много много какво ще правя :shock: :cry:
От къде го разбра :D
П.С. Не се притеснявай всичко ще мине добре, само бъди естествена =;

c14m
08-23-2011, 13:36
c14m http://prikachi.com/images/759/3723759c.jpg
http://prikachi.com/images/736/3723736o.jpg
http://prikachi.com/images/779/3723779o.jpg
Гледала съм ги в сайта ^.^ Страхотни са :-) Да видим аз какви ще си взема :D

smilelady
08-23-2011, 13:38
Днес имахме среща на зайците от нащо даскало....и дойдоха сиг 20 човека...и първо седяхме в двора на даскалот и някво....се заформиха групички и имаше и неловко мълчание де....и после всички решиха да ходят в Борисовата...а аз и още 2 момичета се чупихме :D :razz: :razz: и отидохме в мола :razz: 8-) 8-)

musicbaby97
08-23-2011, 14:24

Създадох група във фейсбук (когато отидох да видя къде съм приета видях и другите. намерих ги и така ) днеска всички чатеха аз ... само за присъствиее на 15 нз как ще сме направо ;х

Milly4
08-23-2011, 14:29

Създадох група във фейсбук (когато отидох да видя къде съм приета видях и другите. намерих ги и така ) днеска всички чатеха аз ... само за присъствиее на 15 нз как ще сме направо ;х
Едно е чатенето виртуално, съвсем друго е на живо :? Но ако толкова много се притесняваш запознай се с някой от групата :)

Runaway11
08-23-2011, 14:34
Сайта и групата на моето училище са доста западнали иначе и аз не бих отказала да се запозная с някои хора... 8-)

MuRocLaW
08-23-2011, 15:25
Приятно ми е аз съм миро

MegiBoOm
08-23-2011, 16:04
Хораааааа, най-накрая се върнах и от другото село и сега само осата за 1 ден на другото иии край, край,край! :grin: :D

Сега се оправям и такам....
Иначе аз вече познавам доста хора от класа ми, пък да видим 8-)

musicbaby97
08-23-2011, 16:09
На мен ми е едно никаквено .... по цял ден няма с кой да изляза направо изкукуригвам :-# ](*,) :smt103 8-[ 8-[ 8-[

smilelady
08-23-2011, 16:45
Изпаднала съм в няква музикална криза... :D :razz:

BulgaRiN
08-23-2011, 17:56
ООО на мен деня ми минава супер цял ден волейбол от 15:00 до 21:00 и направо екстра ,нямам търпение да почнат тренировките. :D

JustForFun
08-23-2011, 18:46
И при мен ваканцията минава супер, но твърде бързо и направо ми се реве, като си помисля за даскало. :cry:

Runaway11
08-23-2011, 19:19
Аз пък се чудя какво да правя по цял ден! :lol: :lol: :lol:

c14m
08-23-2011, 19:31
+1 :-D

JustForFun
08-23-2011, 19:51
мале в каква каша се забърках....... не е истина простооооооооооооооо :? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Milly4
08-23-2011, 20:26
^^Какво е станало?

deni979
08-24-2011, 06:52
Здрасти хора.Още 4 дни и отивам в Бургас.:grin: Тук продължавам да нищоправя,но поне си почивам, по цял ден ям и спя.Баба ми се е заела със задачата да ме угои, всеки ден готви някакви вкусотии и то и от желязо да си...8-) Добре, че поне има къде да плувам.Вчера ходих на басейна, а онзи ден помагах да пренесат дървата.Такава картинка бях-хич не ми се отдава да нося дърва.:D Още се чудя как не успях да осакaтя себе си или някой друг. 8-)

musicbaby97
08-24-2011, 07:13

+2 :lol:

kamen971
08-24-2011, 08:19
Установих,че темичката малко пресъхва и реших да пиша.Според вас коя раница е по-добра : тази http://sportdepot.bg/products/sportni-drehi-i-obuvki/aksesoari/aksesoari/30585-ranica или тази http://sportdepot.bg/products/sportni-drehi-i-obuvki/aksesoari/aksesoari/24535-ranica ???? :)

deni979
08-24-2011, 08:22
Установих,че темичката малко пресъхва и реших да пиша.Според вас коя раница е по-добра : тази http://sportdepot.bg/products/sportni-drehi-i-obuvki/aksesoari/aksesoari/30585-ranica или тази http://sportdepot.bg/products/sportni-drehi-i-obuvki/aksesoari/aksesoari/24535-ranica ???? :)
Ами, на мен първата повече ми харесва,сигурно,защото обожавам синьо. :D

CityLightsxx
08-24-2011, 09:04
Лятото минава много бързооо!! :? Не е честно!! 8-) Иначе минава много хубаво! :-) Независимо, че ще съм в яко даскало пак не ми се почва! А иначе аз имам една чанта /мн яка :smt007 / обаче всички ми казват, че няма да ми е удобно и да си взема раница.. таа най-вероятно ще си взема! Иначе имам кецове на "Конвърс" такива дето стават и дълги и къси и много си ги обичам и тая година ще съм с тях, може да си взема още някви ама не знам! Иначе аз не познавам почти никой от класа ми да не кажа никой, ама не се тревожа все пак няма да съм единствената! :D Само ме е страх да не са прекалено умни, ама тея дето съм ги добавила във фейсбук са нормални!Иначе уж и ние имахме среща на хората от у-щето /8мите класове/ но аз не отидох, а един приятел,който отиде каза, че било много тъпо! :-D Айде аз сега ще излизам! :-)

Adynamia
08-24-2011, 09:26

+123 :D

musicbaby97
08-24-2011, 09:32
Adynamia случайно да се казваш Борислава ??

magiie
08-24-2011, 09:33

+123 :D

Аз пък само излизам навънка цял ден, иначе и аз няма какво да правя..
А и не ми се четат книги..
:D

Adynamia
08-24-2011, 09:52

Защо ?? И не - не се казвам така.

musicbaby97
08-24-2011, 10:08

Стори ми се,че те познавам от предишната ти снимка ;)

Adynamia
08-24-2011, 10:10

Предишната снимка не беше моя :)

musicbaby97
08-24-2011, 10:13

Предишната снимка не беше моя :)

Аха .. не знам явно съм се припознала ;)

Runaway11
08-24-2011, 15:19
Оххх...нищо не мога да прочета..тъкмо почвам и нещо ме разсейва :razz: :razz: :razz:

musicbaby97
08-24-2011, 15:44
Оххх...нищо не мога да прочета..тъкмо почвам и нещо ме разсейва :razz: :razz: :razz:

И аз си казвах че ще реша входните тестовете по математика ,че ще прочета литературата ама нещо .... както ти казваш все нещо ме разсейва :razz: :razz:

Runaway11
08-24-2011, 15:54

И аз си казвах че ще реша входните тестовете по математика ,че ще прочета литературата ама нещо .... както ти казваш все нещо ме разсейва :razz: :razz:

Аз ще си пререша тестовете по български и математика (3-4) може и повече, за да си припомня някои неща 8-)

musicbaby97
08-24-2011, 18:46

Аз ще си пререша тестовете по български и математика (3-4) може и повече, за да си припомня някои неща 8-)

Убий ме не мога да се съсредоточа :razz:

awesomesheepy
08-24-2011, 18:49
А те всъщност - входните нива откога почват да ги пускат?На 16-ти ли ;о? Имате ли идея?

musicbaby97
08-24-2011, 19:04
А те всъщност - входните нива откога почват да ги пускат?На 16-ти ли ;о? Имате ли идея?

Абсурд на 16 ... сигурно към края на септември началото на октомври ;)

awesomesheepy
08-24-2011, 19:37
Ох,супер,дано..Понеже даскалката по БЕЛ от старото ми даскало каза,че почвали без предупреждение,на 16-ти. хах xd

Вие с какъв спортен екип за физическо ще сте? Купихте ли? Аз мисля да не е точна марка(Адидас,Найк,Капа),а някаква друга.
Като се замислям трябва да си взимам още едни кецове,раница,2 чифта дънки,2 блузи с дълъг ръкав(примерно),суичър,анур ак..daaaaamn!;/

magiie
08-24-2011, 19:49
Ох,супер,дано..Понеже даскалката по БЕЛ от старото ми даскало каза,че почвали без предупреждение,на 16-ти. хах xd

Вие с какъв спортен екип за физическо ще сте? Купихте ли? Аз мисля да не е точна марка(Адидас,Найк,Капа),а някаква друга.
Като се замислям трябва да си взимам още едни кецове,раница,2 чифта дънки,2 блузи с дълъг ръкав(примерно),суичър,анур ак..daaaaamn!;/
Аз не карам физическо ;д

zlatit0o
08-24-2011, 20:04
На нас по физическо щели да ни дават някакви тениски с името на училището и клинчета....... Ама кога ще ни ги дават, Бог знае :|

RainbowGirl
08-24-2011, 20:14
От вратата за краката е при някои учители това с входните.Както те си решат.Ние първо правихме някакъв преговор по математика и тогава госпожата ни пусна теста.Примерно след седмица-две да е било.Но в съседна паралелка, при друг учител, правиха входното още първия час. :D Хъх.. искам при твоята госпожа..! 8-)

JustForFun
08-24-2011, 21:00
Мале хОра направо съм отчаянаа.. първо да предупредя, че съм на клавиатура, която пропуска букви и така, извинявам се за грешките.. таа казвам че имам чувството че направо няма останали свестни момчета на света бе .. :х всичките са някакви пълни идиоти- едни които са уж умни и сладки, са пълни идиоти (лиичен опит) други пък , които са красиви, са пълни глупаци, които си падат по кифли с големи... сещате се... други пък,които са свясни са пълн скръб по външен вид.. ся ще кажете много си претенциозна дрън дрън , сякаш ти си нещо по-добро.. еми кво да ви кажа хора , умна съм , забавна съм и не съм някоя от ония дебели момичета кифли, с огромни... не че нямам никакви ноооо не нося блузи с деколтета до пъпа и не се държа като уличница. направо няма нормални хора по света сигурно.. може и някое момче сега да си мисли като мен за момичетата, че няма нормални, но това направо няма да е истина :Д

Milly4
08-24-2011, 21:00

Аз обикновенно не играя физическо само когато трябва да се пишат оценки :D иначе слагам анцунга върху дънките, мързи ме да се преобличам :D

musicbaby97
08-24-2011, 21:04
Аз по принцип винаги си ходя с анцуг по физическо.А за входните на нас никога не ни е давано от 1 час сега ще видим дали на някой даскал няма да му хрумне :shock: :lol:

c14m
08-25-2011, 05:17
Мале хОра направо съм отчаянаа.. първо да предупредя, че съм на клавиатура, която пропуска букви и така, извинявам се за грешките.. таа казвам че имам чувството че направо няма останали свестни момчета на света бе .. :х всичките са някакви пълни идиоти- едни които са уж умни и сладки, са пълни идиоти (лиичен опит) други пък , които са красиви, са пълни глупаци, които си падат по кифли с големи... сещате се... други пък,които са свясни са пълн скръб по външен вид.. ся ще кажете много си претенциозна дрън дрън , сякаш ти си нещо по-добро.. еми кво да ви кажа хора , умна съм , забавна съм и не съм някоя от ония дебели момичета кифли, с огромни... не че нямам никакви ноооо не нося блузи с деколтета до пъпа и не се държа като уличница. направо няма нормални хора по света сигурно.. може и някое момче сега да си мисли като мен за момичетата, че няма нормални, но това направо няма да е истина :Д Не са :-P :oops:
А относно часовете по физическо - Някаква тениска и къси панталонки :D

SladkaZagadka
08-25-2011, 06:18
awesomehappy , на Найк, да.

Открих една супер яка книжарничка с у-ни-кални неща за училище, невероятно сладурски.. ще изчакам още мъничко ии отивам да ги разграбя :D

MegiBoOm
08-25-2011, 06:23
Казвай къде се намира тая книжарница? :oops: :D

Иначе аззз вчера си откарах почти цял ден мързел, след което отидохме до един огромеееееен язовир и там се возих на моторница, после в един резерват видяхме елени,сърни и т.н. и най-накрая на ресторантчееее.Уффф прекарах си страхотно! :grin: 8-)

Днеска мисля да се отбия с приятели до Сердиката пък ще видим дали ще се получи! ;д

deni979
08-25-2011, 07:08
Здрасти хора.Още три днииииииииииии.......... :grin: Вече направо ме хващат лудите.Вчера съм говорила по телефона час и половина с приятелка. :shock: Никога не ми се е случвало,ама като няма какво да правя.Нямам търпение да си отида в Пловдив...
Вие сте големи ентусиасти с това пазаруване.Аз само гледам как да се измъкна от часовете обикаляне по магазини, но няма да ми се размине мъчението, имам нужда от много неща... :D
Иначе днес смятам пак да ходя на басейна и може да изляза с едно момиче, с което едно време много играхме, че ми писна да съм като някакъв отшелник.8-)
ПП JustForFun по-добре не се отчайвай, заради идиоти, остават 20 дни ваканция изживей си ги като хората и не се тормози.

LittleLier
08-25-2011, 12:17
Здравейте :Д Ох колко бързо минава ваканцията :( не искам да идва 15-ти :D Сега ше ходя на шопинг в полседния момент :Д Имам толкова много неща да си взимам че на наще лошо ще им стане :Д

smilelady
08-25-2011, 12:21
Че това ако е последният момент.....аз смятам след 10 септември да ходя :-D :D

LaChupacabra
08-25-2011, 14:21
ох не съм писала отдавна просто защото все не намирам време или ме мързи 8-) на село си прекарвам доста добре...скуката така да се каже ми вдъхва идеи...научх се да правя много нови неща xDD
оох жегата е ужасяващо силна -.- аз се прибирам от село някъде към седми-осми предполагам...и като се прибера ще си търся раница /мисля да е някаква по-тъмна...черна,синя... хД/ дънки,блузи...обувки /старите ги покъсах от всякъде/ не са малко нещата от които се нуждая xD

SladkaZagadka нали беше от София? сподели къде е тая книжарница <3

*оу и тетрадките мисля да си ги взема деня след 15ти...то е май събота или неделя 16ти ;Д*

Runaway11
08-25-2011, 14:53

Аз си харесах много от рънърс едно долнище и си го взех, защото горнището винаги седи забутано в гардероба. И някаква тениска, а ако е студено блуза+тениска 8-)

Колкото до момчетата на същото мнение съм. Не съм нагримирана, сутиена ми не е с десетметрови подплънки, но пък не съм и някаква пълна или пък пълен аутсайдер...ама то не само от нас трябва да се иска... :lol: :lol: :lol: :lol:

Иначе аз днес излизах със сестра ми и едно момиче, прибрахме се и ядохме сладолед 8-) След това излязох да си купя това-онова *беше адска жега!* и сега доволно се наливам с нестий :lol: 8-)

SladkaZagadka
08-25-2011, 15:13
Казвай къде се намира тая книжарница? :oops: :D

Пиша ти inbox :-)

Доста се чудя по колко листа да си взимам по езиците, ама ще видим на родителската какво ще кажат

JustForFun
08-25-2011, 15:32
sladka zagadka - и аз искам да знам , ако може прати ми и на мен лс :-D

Milly4
08-25-2011, 15:43
и аз искам да знам 8-)

LoveVampire97
08-25-2011, 15:46
и аз искам да знам 8-)

+1

zlatit0o
08-25-2011, 15:51
Загадке, какво пречи да го постнеш в темата 8-)

CityLightsxx
08-25-2011, 16:09
Загадке, какво пречи да го постнеш в темата 8-)
+1 ! 8-)

А иначе аз днес цяяяял ден бях в Сердика и пазарувах с мама/ тя е в отпуска/ и остана само да си купя раница за даскало иии някви тетрадки, химикали (абе неща от книжарница! :-D ) Беше невероятна жега, но съм доволна, защото си купих много неща и освен това на връщане ходихме пеша (не живеем никак близо) и сега съм адски уморена, но пък доволна! 8-) Не мога да повярвам колко бързо мина тази ваканция! :? А иначе физическо 7ми клас почти не играех, а когато играех с дънки или с анцуга на приятелка!! :-D Тая година не знам какво ще правя с това физическо! 8-)

MegiBoOm
08-25-2011, 17:02
Аз съм си взела вече нацунг за физическото и него няма какво да го мисля, само дето не ми идва наум как ще успея да покрия нормативите за шестица! :shock: 8-)

Иначе и аз днеска бях с две приятелки в Сердиката и си купих две от ония тънките "парцалки" дет се носят върху потник или блузка за 12 лв. :shock: :grin: Бяха намалени и + там няква промоция и ударих джакпотаа! 8-)

CityLightsxx
08-25-2011, 17:08
не ми идва наум как ще успея да покрия нормативите за шестица! :shock: 8-)
Аз за себе си знам. Просто няма да успея. 8-) Много съм зле по физическо.. нямам идея защо, но просто нищо от това, което ни карат да правим не го мога! :? :D

musicbaby97
08-25-2011, 18:46
Аз в 7 клас бях любимката на господина,защото 1 път не съм била с дънки :lol: На 50 метра бях много зле (за 3.50 :-D ) ама той ми пишеше 5.50 защото бях с анцуг ... затова си продължавам в същия дух :lol:

MegiBoOm
08-25-2011, 18:56
^3 мин. и 50сек. на 50 метраа? :shock: Ай стига беее.... 8-)

JustForFun
08-25-2011, 19:08
^3 мин. и 50сек. на 50 метраа? :shock: Ай стига беее.... 8-)
не, зА онценка 3.50...
аз пък по всичко имах 6 само при 50 и 300 метра бях за 4-ка..
а иначе аз мога да ви дам съвети заа тетрадките и химикалите .. стига да се интересувате де.. аз лично държа винаги тетрадките ми да са хубави а не някакви баници .. тетради хубави има в Рода-големия формат по 2-3 лв а малкия по 1,60 - 1,70 лв. Аз поне оттам ще си купя.. А иначе от миналогодишните тетрадки с яки корици съм им откъснала само кориците и съм ги запазила. така като имам някоя по-тъпа тетрадка слагам корицата отгоре (като обличка от картон) и за да е по стабилно слагам всичко в прозрачна обличка. така никой не забелязва, че корицата е сложена и всичко изглежда добре. може да се ползва по няколко пъти.. ако искате пък, може и направо да залепите, ако не ви се занимава :D А иначе аз днес ходих до лидъл и си взех яки химикали 30 бр за 10 лв .. :D

MegiBoOm
08-25-2011, 19:12
А какво е това Рода?

JustForFun
08-25-2011, 19:14
Ами хипермаркет. При нас в стара загора е в един от моловете. аз знам , че рода е предишния меркатор, само че се е преименувало..

LittleLier
08-25-2011, 19:16
Здравейте отново :Д Аз така се натрапвам в тая тема че... :Д

Егати списъка стана за неща. Униформи, учебници, раници, дрехи, обувки Д: Поне униформата е готина 8-) И сега трябва да избирам между раница и чанта.. Кое е по добре? 7ми клас носих чанта ама така ме болеше рамото... :? А на 15ти кво ще правя :( Хубаво - станах приятелка в фейсбук със повечето които ще учат там ама дори не съм си разменяла една дума с тях Д: А като ги виждам кви сърчица вече си пишат по между си.. имам чустово че ще съм някъв аутсайдер :(

Runaway11
08-25-2011, 19:31
не ми идва наум как ще успея да покрия нормативите за шестица! :shock: 8-)
Аз за себе си знам. Просто няма да успея. 8-) Много съм зле по физическо.. нямам идея защо, но просто нищо от това, което ни карат да правим не го мога! :? :D

+1...най-ме притесняват коремните преси, защото доста съм се отпуснала през ваканцията и миналия ден се пробвах да видя колко ще направя и направих 40 от 80...има доста още да тренирам, но ще видим какво ще правим....

ПП За чанта/раница то си зависи от човека..ако ти е по удобнос раница по-добре си вземи някоя, защото после само ще се мъчиш. Аз от 5 клас съм само с чанти и съм примикнала и не ми прави впечатление..пък и не съм се прекърбила да кажеш :lol: :lol: :lol: :lol:

JustForFun
08-25-2011, 21:07
Мале в предишното ми училище зайците бяха най-обичани от големите .. само се прегръщаха, снимаха се и т.н. .. даже имаше и момичета 5 клас гаджета с момчета от 7 .. дано да е така и в гимназията.. смисъл да не са гадни големите към нас .. все пак и те са били такива :D

musicbaby97
08-25-2011, 21:19
И сега трябва да избирам между раница и чанта.. Кое е по добре? А на 15ти кво ще правя :( Хубаво - станах приятелка в фейсбук със повечето които ще учат там ама дори не съм си разменяла една дума с тях Д: А като ги виждам кви сърчица вече си пишат по между си.. имам чустово че ще съм някъв аутсайдер :(

1-раница ако питаш мен ;) 2 В същото положение съм...

awesomesheepy
08-25-2011, 21:28
И сега трябва да избирам между раница и чанта.. Кое е по добре? А на 15ти кво ще правя :( Хубаво - станах приятелка в фейсбук със повечето които ще учат там ама дори не съм си разменяла една дума с тях Д: А като ги виждам кви сърчица вече си пишат по между си.. имам чустово че ще съм някъв аутсайдер :(

1-раница ако питаш мен ;) 2 В същото положение съм...

1) И аз така. По-добре раница.
Аз мисля да съм си с раница,защото..тази през рамо страшно много натоварва -.- (5 клас бях с такава) и изобщо не ми понасяше.
2) И аз имам почти целия випуск(с някои изключения) аднати в приятели.Познавам се лично с едно момиче,имам доста познати от моя град,които също ще учат там,но пък има цифра хора,с които не съм говорила на живо/чатила и така нататък..а повечето се познават.Ще видим на 15-ти.

Rallie
08-26-2011, 08:29
О, чакайте и аз се включвам :Д .. Аа.... Да ви питам.Вие с униформи ли ще сте??

deni979
08-26-2011, 08:47
Здрасти хора.Още 2 днииииииииииииииииии...Но колкото и странно да звучи, започвам да осъзнавам, че тук не е чак толкова лошо.Живея си като царска особа-спя до колкото искам, не правя нищо... :D Това, разбира се, не значи, че не ми се прибира. Иначе ние нямаме униформи. :D

Kener
08-26-2011, 09:05
Мале в предишното ми училище зайците бяха най-обичани от големите .. само се прегръщаха, снимаха се и т.н. .. даже имаше и момичета 5 клас гаджета с момчета от 7 .. дано да е така и в гимназията.. смисъл да не са гадни големите към нас .. все пак и те са били такива :D

И в моето даскало беше така :) .
Иначе аз много съм зациклила на тема, че няма да си намеря другарчета в новото даскало и едва ли съм единствената

zlatit0o
08-26-2011, 09:05
Мхм.. и ние ще имаме униформи.

SweetLuna7
08-26-2011, 10:39
Нормално е да се притеснявате, че не познавате хората в новото даскало и дали ще си паснете с тях.При всички е така.Но ще се сприятелите и след една година ще се хилите на притесненията си.Споко :)

+1

И при нас няма униформи :grin: Само в момента ми се иска да имаше, защото не мога да измисля какво да облека на 15ти :-D Но предполагам че е още рано да се замислям затова.

JustForFun
08-26-2011, 11:34
И ние имаме униформи, но може да носим само един елемент (само ризата, а с каквито панталони искаме) Даже май не е задължително да я носиш, стига да си облечен в бяло и черно. А иначе на 15-ти ще съм с ризата от униформата и черни дънки .. и кецове :-D

Runaway11
08-26-2011, 11:45
Сега гледах един уникален филм - "Другите" 8-) Много е як препоръчвам ви го!

Иначе аз продължавам със мързела...Калкото до училище..всички тетрадки, учебници и тн ще се копуват на 14,15....и тн, а другите неща като отидем в Метро тази седмица ще си ги взема - те не са много.

ПП Някой знае ли какво ще ни трябва по рисуване? :lol: :lol: :lol:

awesomesheepy
08-26-2011, 12:00
Ние нямаме униформи.
Иначе,по рисуване ;о аз си нямам идея,то какво толкова да трябва всъщност - скицник и моливи.. (то аз като си мисля колко пълноценно ще се кара тоя час..:Д)
8-)

Иначе и аз се притеснявам доста за класа си,но след около 5-6 дена ни излизат списъците,така че ще мога да видя с кого съм клас,да си початим малко във фейсбук,и вече на живо да ми е по-лесно..в крайна сметка абсолютно всички са така(освен познаващите се в класа.)
((на 15-ти си нямам идея с какво ще съм облечена още,рано е.Но пък сигурно дънки,някакви обувчици и тениска..то к'во повече ;d (+ букет в ръка..пфффф)

musicbaby97
08-26-2011, 12:13
Здрастии и от мен :lol:

Ние нямаме униформи 8-) (макар,че много ми се искаше) :( .... Готова съм за 15 с облеклото кецки , дънки и новата ми блузка от вуйчо :grin: А за нещата за училище .... във вторник ще ходя на Джъмбо и всичко от там .. лошото е,че много обичам да пазарувам такива дребни неща за училище и не се съобразявам с парите :oops: :lol: За филм снощи гледах "The Last Song" с Miley Cyrus ... през целия филм плаках ... :cry: :cry: :cry: Много хубав филм ... МНОГО :cry: ... Гледайте го няма да съжалявате ... :)

TheBlackPanther
08-26-2011, 12:28
Охоо кога станаха толкова страници... :shock:
Мдам факт лятото е към края си. До сега бях в мола с една приятелка та си накупих разни неща ,но тепърва раница тетрадки глупости...нямам търпение да идва 15....броя дните :D

П.С. Абе трябва ли да носим букет? Аз лично не възнамерявам ама да питам все пак 8-)

musicbaby97
08-26-2011, 12:34
Майка ме кара да нося всяка година :D Хора как да си сложа снимка като подпис :@ HELP PLEASE 8-[

JustForFun
08-26-2011, 12:51
Че в джъмбо има ли тетрадки и неща за училище? Мислех, че е магазин за играчки :-D :lol:

musicbaby97
08-26-2011, 13:18
Че в джъмбо има ли тетрадки и неща за училище? Мислех, че е магазин за играчки :-D :lol:

Всичко има и тетрадки и раници има :-P

JustForFun
08-26-2011, 14:16
^ поне хубави ли са, да не са някакви на уинкс и т.н. ??? :lol:

Djenka
08-26-2011, 14:18
Аз чанта и кецове вече си имам :grin:

Майка ми работи за сайт за дрехи и сега направиха нова колекция само с чанти, раници и обувки за деца/тийнове. И ме снимаха с 3 чанти 8) Сестра ми и нея я снимаха с по-детските неща.
Така де, на снимките съм смешна :lol: Но се влюбих в една чанта
:smt055

Ето ви снимка от въпросната фотосесия с моята чантааа

http://efrea.com/efrea/images/26764/set_size_l.jpg

И кецовете, понеже ги носихме цял ден на снимките, си останаха за нас 8) 8-)

Абе, изгодно 8-) 8-) :P

RainbowGirl
08-26-2011, 14:28
Аз сигурно ще ходя в Джъмбо да си накупувам всичко необходимо.. ама се съмнявам, че ще си харесам раница. 8-) Нищо де, тъкмо ще купя тетрадки, папки, моливи, химикалки и всичко нужно.. и нещата за кучо. 8-)

MegiBoOm
08-26-2011, 15:01
Аз чанта и кецове вече си имам :grin:

Майка ми работи за сайт за дрехи и сега направиха нова колекция само с чанти, раници и обувки за деца/тийнове. И ме снимаха с 3 чанти 8) Сестра ми и нея я снимаха с по-детските неща.
Така де, на снимките съм смешна :lol: Но се влюбих в една чанта
:smt055

Ето ви снимка от въпросната фотосесия с моята чантааа

http://efrea.com/efrea/images/26764/set_size_l.jpg

И кецовете, понеже ги носихме цял ден на снимките, си останаха за нас 8) 8-)

Абе, изгодно 8-) 8-) :P

Пращай сайтчето! :-P

awesomesheepy
08-26-2011, 15:14
efrea.com,
нали? (:

http://efrea.com/items/view/1037/

sapphire5
08-26-2011, 15:31
Аз сигурно ще ходя в Джъмбо да си накупувам всичко необходимо.. ама се съмнявам, че ще си харесам раница. 8-) Нищо де, тъкмо ще купя тетрадки, папки, моливи, химикалки и всичко нужно.. и нещата за кучо. 8-)

и аз мисля до там да ида д; ма аз си имам почти всичко 8-) само няколко тетрадки и тва е 8-) 8-)

LoveVampire97
08-26-2011, 15:43
Аз мисля да хода в метро да пазарувам!Там почти винаги има хубави неща пък и разгледах брошурите им и има много яки тетрадки :grin:

awesomesheepy
08-26-2011, 16:08
Аз мисля да хода в метро да пазарувам!Там почти винаги има хубави неща пък и разгледах брошурите им и има много яки тетрадки :grin:

И аз.Всяка година оттам си купувам тетрадки и всичко нужно за даскало (:

Runaway11
08-26-2011, 18:24

И аз.Всяка година оттам си купувам тетрадки и всичко нужно за даскало (:

+1 8-)

LaChupacabra
08-27-2011, 08:34
и аз тетрадките и химиклаки мисля да си ги взимам от метро/джъмбо XD имат хубави модели...
оох лятото свършва... от една страна не искам пак да почва училището а от друга искам да си видя бъдещия клас...и силно се надявам да не се превърна в аутсайдер де xD
още около 10 дена на село йей xD

Runaway11
08-27-2011, 11:23
Май само аз си копувам обикновени тетрадки/химикали/гумички/несесери/моливи и тн... :lol: :-o :-o :-o :lol:

polssa
08-27-2011, 12:20
Здравейте хораа .. колко много имам да ви разказваамм ...сега съм на морето,а пътуванто почна още в сряда. Таа в сряда отидохме на Русе при едни приятели , там и спахме.. 8-) Послее минахме през Силистра, откъдето е майка ми и спахме там... после при още едни прия 8-) тели във Варна..влюбих се в тоя град :smt007 :smt007 :smt007 Направо се чудя как може да има толкова хубав град и толкова яки момчета :D За тези 3 дни колко неща намазах от нашитее :oops: :grin: : една блуза с нещо като елече, едни жестоки сандали на висок ток, часовник ( <33 ) , козметика и бельо 8-) Таа днес пристигнахме в Китен, настанихме се, сега нашите спят -.- , а аз смятам след малко да ходя на плааж 8) Утре ще дойдат и брат ми заедно с гаджето му и ще бъде г/д интересно .. да се насяваме, че това ще е последното ми море с нашите :D
Относно нещата за училище - кецовете, които ви показах по-назад мисля да си ги поръчам, защото иначе в магазин на Найк струват 150лв, а в интернет излизат 80-90 ;дд . Също така ми трябва и раница, тетрадките и учебниците . Друго всичко си имам :) Малко дълъг стана поста, ноо .. 8-)

polssa
08-27-2011, 12:25
Здравейте хораа .. колко много имам да ви разказваамм ...сега съм на морето,а пътуванто почна още в сряда. Таа в сряда отидохме на Русе при едни приятели , там и спахме.. 8-) Послее минахме през Силистра, откъдето е майка ми и спахме там... после при още едни прия 8-) тели във Варна..влюбих се в тоя град :smt007 :smt007 :smt007 Направо се чудя как може да има толкова хубав град и толкова яки момчета :D За тези 3 дни колко неща намазах от нашитее :oops: :grin: : една блуза с нещо като елече, едни жестоки сандали на висок ток, часовник ( <33 ) , козметика и бельо 8-) Таа днес пристигнахме в Китен, настанихме се, сега нашите спят -.- , а аз смятам след малко да ходя на плааж 8) Утре ще дойдат и брат ми заедно с гаджето му и ще бъде г/д интересно .. да се насяваме, че това ще е последното ми море с нашите :D
Относно нещата за училище - кецовете, които ви показах по-назад мисля да си ги поръчам, защото иначе в магазин на Найк струват 150лв, а в интернет излизат 80-90 ;дд . Също така ми трябва и раница, тетрадките и учебниците . Друго всичко си имам :) Малко дълъг стана поста, ноо .. 8-)

deni979
08-27-2011, 13:09
Здрасти хора.Утре съм в Бургааааааас. :grin: Чувствам се супер.Все още изобщо не мисля какви тетрадки и други неща ще си купя.Най-обичам последните дни от лятото те винаги са ми най-готините и затова предпочитам да мисля за училище на 14. :D Bинаги си взимам
тетрадките от кварталната книжарница, нямам никакви претенции за цветове, формати и т.н.Единствено по математика са ми винаги голям формат, всички други ги купувам според моментното настроение. 8-)

polssa
08-27-2011, 13:34
Забравих да добавя към нещата, които получих тия дни, че си купих и едн страшни обеци <3333 .. те са такива едни.. вървят нагоре по ушото и изглеждаадвам , че имаш мн дупки на ухото... мн им се р 8-)

SweetLuna7
08-27-2011, 14:06
polssa, от Варна ли си взе обиците? Защото отдаван търся такива и ако се окаже че ги има в моя град ... :grin: :grin: :grin: :grin:

c14m
08-27-2011, 14:50
http://vbox7.com/play:e82751beaf Какво нещо сме жените :D

martina22961
08-27-2011, 15:56
уникално 8)

zlatit0o
08-27-2011, 16:19
"Фрасна" :razz: :razz:
оох тези малки коментари са много забавни :D

CityLightsxx
08-27-2011, 16:39
:lol: :lol: :lol: Егати сладурааа! :razz: И ония дето вика, че се е влюбвал 10 пъти! :D :D Ааа оправи ми настроението с тва видео! :-)

Иначе днес чистихме вкъщи, после излизах навън с фр и обиколихме цяла София и сега съм като пребитаа! 8-) Иначе вече толкова ми се ходи на море, че не знам как ще дочакам до съботааа!! :o 8-)

RainbowGirl
08-27-2011, 17:04
Йеееееееееееееееесссс.. :grin: :grin: Харесах си чантаааа! 8-) Сега остава и раница да си намеря от някъде. :lol:
Иначе обиците от ава на Злати са адските. 8-)

nolovexxx
08-27-2011, 17:21
Аз си взех риза и черни дънки за униформата. :-P Иначе мисля да съм със същата чанта от 7-ми клас дето ми е. :D Купих си и анцунг. :grin: :grin: И още 2 ризи :-P :-P :-P :grin: :grin: :grin:

JustForFun
08-27-2011, 17:26
Koйто се интересува, има такива в магазин Дива...
Никой не е попитал ама аз да си кажа..

RainbowGirl
08-27-2011, 17:34
Koйто се интересува, има такива в магазин Дива...
Никой не е попитал ама аз да си кажа.. За София ли говориш? И ако да.. къде е тоя магазин?? 8-)

MegiBoOm
08-27-2011, 17:48
Кои саа? Аз не ги видях? кажете миии :D

RainbowGirl
08-27-2011, 18:07
Кои саа? Аз не ги видях? кажете миии :D На аватара на Злати.

Runaway11
08-27-2011, 19:11
ОМГ! Жестоки са! :shock: 8-)

ПП Искааааам на басейн! :cry: :cry: :cry: Ама няма с кого да отида. И къде..и как..абе ужасно е да си в малък град с един басейн и като отидеш в Пловдив да не знаеш кой автобус да си хванеш та да стигнеш до любимия си басейн... :o :o :o

Иначе ние днес бяхме до Метро обаче не ни остана време да поразгледаме за даскало пък е и още рано 8-)

awesomesheepy
08-27-2011, 19:23
Пускайте снимки на нещата,които сте си купили,де ^__^ Аз от другата седмица почвам,и..реших да взема чанта през рамо и раница ;d защото май май и двете ще ми трябват.
:smt051

musicbaby97
08-27-2011, 19:41
Ето някой мой нещица за даскало :D :grin: http://prikachi.com/images/488/3744488P.jpg :-P

zlatit0o
08-27-2011, 19:47
Ето някой мой нещица за даскало :D :grin: http://prikachi.com/images/488/3744488P.jpg :-P
Ооо, кефят ме химикалите със знамето на Англия. От коя книжарница са? 8-)

Milly4
08-27-2011, 19:49
И мене ме кефят химикалките със знамето както и несесера. От къде са? :oops:

MegiBoOm
08-27-2011, 19:53
Хора днеска си купих дънки, черна блузка с дълъг ръкав, късо розово дънково яке и къси тъмнозелени ръкави. :)

zlatit0o
08-27-2011, 19:54
Меги, дай снимчици :P

MegiBoOm
08-27-2011, 19:57
За жалост нямам снимки и в момента не мога да направя и понеже ще ходя на селото ми до понеделник, подсети ме моля те във торник да постна снимки! :-)

zlatit0o
08-27-2011, 20:01
Добрем :twisted:

Аз от другата седмица ще ходя да пазарувам.
И да ви се оплача утре ще трябва да гледам сестричката си от 7-8ч. ( в толкова става :booooomb: 8-) ) до към 14-15ч. и не знам как ще я храня и преспивам :x :D .

Aysunxd
08-27-2011, 20:05
Лоолл .. колко много страници сте изписали .. :lol: реших да се включа и азз ;дд

аз вече почнах да броя дните от скукаа ;хх

c14m
08-27-2011, 20:06

И да ви се оплача утре ще трябва да гледам сестричката си от 7-8ч. ( в толкова става :booooomb: 8-) ) до към 14-15ч. и не знам как ще я храня и преспивам :x :D .
Гледах брат си почти през целия август по цял ден... :razz:

Aysunxd
08-27-2011, 20:07

хах .. ее защо се оплаквашш? ;дд Аз толкова обичам да гледам малкии деца .. ;дд ;х
а на колко годинки е ? ;д

Aysunxd
08-27-2011, 20:08

Блазяяя виииииииии :lol: :lol:

LittleLier
08-27-2011, 20:10
Aaaa :D Гледам че половината вече са си накупили неща... Аз чак 10 септ ще ходя 8-) Винаги последния момент 8-) А иначе сега все още се чуд раница ли, чанта ли... :Д Поне много ще се возя до даскало може и да си взема чанта ама нз... :lol: Оф. Днеска си викам, айде ще прочета нещо че не съм чела цяло лято..... ама след малко.. - след час - след малко - :Д И пак не прочетох нищо. :D

c14m
08-27-2011, 20:11

Недей :lol: Не ти трябва :-D

Aysunxd
08-27-2011, 20:18

Много ли е трудно ? Аз само веднъж съм гледала братовчед мии .. ;х колкото и да ме дразни, се кефя .. :shock: :lol: :lol:

Aysunxd
08-27-2011, 20:24
Aaaa :D Гледам че половината вече са си накупили неща... Аз чак 10 септ ще ходя 8-) Винаги последния момент 8-) А иначе сега все още се чуд раница ли, чанта ли... :Д Поне много ще се возя до даскало може и да си взема чанта ама нз... :lol: Оф. Днеска си викам, айде ще прочета нещо че не съм чела цяло лято..... ама след малко.. - след час - след малко - :Д И пак не прочетох нищо. :D

Аз не съм прочела нито една книга ;ххх Е госпожата без това забрави да даде списъка.. ;д

за раница или чанта - ти прецени , ако нямаш много да вървиш си вземи чанта ..;д Но ако имаш доста път вземи раница ;дддд

c14m
08-27-2011, 20:32

Много ли е трудно ? Аз само веднъж съм гледала братовчед мии .. ;х колкото и да ме дразни, се кефя .. :shock: :lol: :lol: Свиква се, но е интересно само в началото... цял август едно и също... ставаш най-късно в 8, 8 е нещо... занимаваш го... в 9:30/10 навън (пред другия блок, където има връстници негови)... на обяд се прибирате...ядене.... спане ... ТЪПНЯ голяма ;х

LittleLier
08-27-2011, 20:32

Аз не съм прочела нито една книга ;ххх Е госпожата без това забрави да даде списъка.. ;д

за раница или чанта - ти прецени , ако нямаш много да вървиш си вземи чанта ..;д Но ако имаш доста път вземи раница ;дддд

Аз взех да "чета" една от книгите щото мама я имаше и ми я даде ( дамата с рентгеновите очи) :Д ама уви.. мързел голям...

Амии. Още не знам с кво ще ходя до даскало щото съм зле и до сега не пътувах с градския транспорт до училище :Д Ама пътя ми е поне час и нещо... :Д Имам 40-50 мин. път с автобус 11 тъй че. АБЕ ще видим. :Д

Aysunxd
08-27-2011, 20:46
е да свиква се .. но аз няма да мога да правя това ,което правиш тии ;дд вече не ти блазяя :хх :D :D

zlatit0o
08-27-2011, 20:51
На 2 годинки е. :D
Днеска си седя на компютъра и тя идва до мене такава, гушка ме и вика "обитам" (обичам :lol: ) , много беше сладко :-) :-) . Не обичам да я гледам, защото е доста уморително, скача, тича, пипа всичко.. луда работа 8-)

Aysunxd
08-27-2011, 20:53
лолл .. звучии наистина много сладкоо .. ;д

Runaway11
08-28-2011, 10:29
Да звучи много сладко 8-) 8-)

Сега като видях несесера на musicbaby97 се сетих, че и аз трябва да си взема...мисля, че бях мернала един в метро..може него да взема 8-)

musicbaby97
08-28-2011, 16:54
Несесера и другите неща... всичко ми е от Англия :wink: Хора искам да ви питам нещо ... Имам раница за училище,но искам да си взема и една чанта когато перем раницата да си имам ...има една със снимка на Бритни,но снимката е много стара .... има и на Здрач .... казаха,че ще ходят за стока на 5 септември,но може и да няма такива .... та въпроса ми е да си взема ли някоя от двете или да изчакам (страхувам се ,че няма да има и ще изпусна и тези .. ) ??? Как мислите ??

magiie
08-28-2011, 16:55
Вие сте се доста сте се накупили, аз още нищо не съм си взела ;DD
има време ;д аз в началото на септември ще ходя до мола в София (забравих в кой точно ;д)

Wanderer1
08-28-2011, 19:11
И аз нищо не съм си купила още. Тая седмица ще ходя за някакви кецове и блузки, също и за бяла риза за 15, че нямам :D , за дънки по-нататък като излязат по-хубавите. Ще си купя 2-3 тетрадки, химикали и моливи, а останалите тетрадки ще ги купувам, когато учителите си кажат изискванията.
А, и чанта трябва да си вземам... още се чудя каква 8-)

musicbaby97
08-28-2011, 19:15
Моля ви се кажете какво да правя :cry: :smt100 8-[ :neutral:

Wanderer1
08-28-2011, 19:19
Ами тея със снимките изобщо не ми харесват :D

Обаче ако трябва да избирам между двете, ще избера Бритни, защото мразя Здрач :D
Така че избери каквото на теб ти харесва или пък почакай, може да има и по-хубави

awesomesheepy
08-28-2011, 19:41
Може ли малко помощ?

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=427305.

п.с иначе аз днес си харесах една блузка с паднало рамо,утре ще ходя да си я купя.^__^ А общо взето шопинга и всичкото го почвам следващата седмица.

zlatit0o
08-28-2011, 19:50
^Damn... не ми зареждат тези снимки от прикачи. :x

sapphire5
08-29-2011, 08:00

Много ли е трудно ? Аз само веднъж съм гледала братовчед мии .. ;х колкото и да ме дразни, се кефя .. :shock: :lol: :lol:

ти шегуваш ли се? Мразя да гледам някои :x 8-)

musicbaby97
08-29-2011, 08:31
18 дни хорица :grin: :-# :grin:

sapphire5
08-29-2011, 10:25
18 дни хорица :grin: :-# :grin:

уфф.... не говори ;x 8-)

magiie
08-29-2011, 10:35
Не знам да се радвам или не :D

syrena
08-29-2011, 14:02
Аз хем се радвам,хем не се радвам,по-скоро се вълнувам.Гадно е,че остава още малко от ваканцията :(

zlatit0o
08-29-2011, 14:56
Аз се лично се радвам. :D
Оф, пресата ми се бъгна. Добре, че има гаранция още и преди малко разбрах, че не можели да я оправят и ще ми дадат нова. 'Баси кефа :lol:

gummybear
08-29-2011, 15:27
Не знам да се радвам или не :D

и аз : (

MegiBoOm
08-29-2011, 15:33
Радвайте се бе! :razz:

Иначе днес се върнах от последното ходене до село и съм :grin: 8-)
Ще се възползвам от останалите дни и ще излизам нон-стоп! 8)

Aysunxd
08-29-2011, 15:43
йее .. аз се радвам същоо .. ;д :grin:

CityLightsxx
08-29-2011, 15:53
Как може да се радвате, бе?! :shock: :shock: Луди хораа! 8-) 8-) Не го казвам с лошо, просто ми е странно! Аз въобще не искам да свършва..!
Иначе днес си купих раница и после може да кача снимки! : ))

Runaway11
08-29-2011, 16:05
Аз също се радвам! :lol: :grin:

ПП Сестра ми си тръгва след 2 дена..и чак на Коледа пак ще я видя..поне малко спокойствие, че цяло лято само дето не се избихме 8-) :lol: :lol: :lol:

syrena
08-29-2011, 16:51
Аз пък нямам братя и сестри,с които да се избивам :D 8-) А почти всичките ми приятелки имат по-малки сестри.

LoveVampire97
08-29-2011, 17:45
Аз се лично се радвам. :D
Оф, пресата ми се бъгна. Добре, че има гаранция още и преди малко разбрах, че не можели да я оправят и ще ми дадат нова. 'Баси кефа :lol:
Хах,браво на тебе!

Аз се радвам,направо нямам търпение! :grin:

MegiBoOm
08-29-2011, 18:18
Ооо не! Обзе ме чувството, че ни оставам САМО ТОЛКОВА МАЛКО ДНИ до започването и ме побиха тръпки. :booooomb: :( Не искаааааааааааааааааааааа ааааааам! искам на море,басейни,кина,излизане до късно, БЕЗ УРОЦИ, БЕЗ ДОМАШНИ, БЕЗ ТЪПИ ЧАВКИ, БЕЗ ТЪПОТО РАННО СТАВАНЕ, БЕЗ ВСИЧКО ГАДНООО! :-x

За това и решихме с моите хора утре на пикник ! 8-) 8-)

CityLightsxx
08-29-2011, 19:16
Ооо не! Обзе ме чувството, че ни оставам САМО ТОЛКОВА МАЛКО ДНИ до започването и ме побиха тръпки. :booooomb: :( Не искаааааааааааааааааааааа ааааааам! искам на море,басейни,кина,излизане до късно, БЕЗ УРОЦИ, БЕЗ ДОМАШНИ, БЕЗ ТЪПИ ЧАВКИ, БЕЗ ТЪПОТО РАННО СТАВАНЕ, БЕЗ ВСИЧКО ГАДНООО! :-x

За това и решихме с моите хора утре на пикник ! 8-) 8-)
Най-накрая един човек, който да мисли като мен! 8-) И аз като се сетя и направооо.. :( :( !! Има само един бонус за мен, че още не съм била на море (бях само за 3дни) и в събота заминавам за Гърцияяя! :grin: :grin:Та още ми е по-лятно! :-D Аз утре ще се видя с най-добрата ми фр, че не сме се виждали от цяла вечност и толкова има да наваксвамеее!! :D :-) Лятото е хубаво нещо!! :smt007 :smt007 Жалко, че толкова бързо минава! :?

Milly4
08-29-2011, 19:23
Ужасссс :( въобще не ми се почва даскало, искам да почивам и мързелувам по цял ден :-#
Иначе и аз си взех чанта и утре сигурно ще ходя, най-накрая, да си взема ретро пресата :grin:

Runaway11
08-29-2011, 19:40
На мен все още ми се почва, въпреки че нещо ме хвана бъзето да се запозная с новия клас 8-) :lol: :lol: :lol: :lol:

Аз ще ги видя на 14 и остават някъде около 15-16 дена :shock: :shock:

awesomesheepy
08-29-2011, 23:06
Нашите списъци излезнаха днес.
Имам едно момиче,което лично познавам.
Също и 2 момчета от моя град(както и едното сме били в един клас)
Запознах се и с 2 нови момичета,допаднаха ми.
Ох,страшно ми е притеснено.
Всичките ми приятелки са по другите класове пръснати..
Но и се радвам много,че попаднах на класната,която исках (:
Доста ми е странно,но и много ама много ми се почва ;d Адски интересно ми е.

MegiBoOm
08-30-2011, 06:02
Къде за Бога мога да ги видя тия списъции? :D

nolovexxx
08-30-2011, 06:14
Къде за Бога мога да ги видя тия списъции? :D
В сайта или сградата на училището. Може и да не са излезли още, но все пак провери. :)

syrena
08-30-2011, 09:25
Нашите списъци излязоха отдавна,още след края на първо класиране ги имаше на сградата на училището,но не знам дали все още ги има.

TheBlackPanther
08-30-2011, 17:08
Леле ама някои хора са малоумни :-x
леле 2 седмици кога остана толкова малко? До преди една седмица "оф аре да идва 15 бе" ами сега " не не не искам там не искам 15 нее" 8-) .
Взех си някаква блузка и такам. Абе аз питах и преди ама кой да види - ще носите ли букет? :D

chereshka7
08-30-2011, 17:16
Леле ама някои хора са малоумни :-x
леле 2 седмици кога остана толкова малко? До преди една седмица "оф аре да идва 15 бе" ами сега " не не не искам там не искам 15 нее" 8-) .
Взех си някаква блузка и такам. Абе аз питах и преди ама кой да види - ще носите ли букет? :D
букети не подарявам от начален курс :D :D :D
не знам ако мама реши (все пак са нови учители) и купи, ще ги подаря- кво да правя . Ама обикновено забравя и се сеща когато вече е късно :-D :-D

syrena
08-30-2011, 17:39
Аз май ще нося букет - дано жена да ми е класна,че в пети и шести клас имах мъж за класен и направо ужас - беше много тъпо да му нося цветя :D :D

awesomesheepy
08-30-2011, 18:16
Ще нося. :)

sapphire5
08-30-2011, 18:27
никога не нося цветя. :lol: Според мен вече не ми и прилича.... :grin:

MegiBoOm
08-30-2011, 18:34
Аз ще взема само за класната ми.