View Full Version : въпросче
electricemotion
06-15-2011, 16:21
защо момичетата харесват момчета с мотори ?
един приятел са го поканили на среща без дори да си свали каската
SuperBadSuperFresh
06-15-2011, 16:25
Една се е навила,и ти реши,че всички сме така?
gabri3lla
06-15-2011, 16:42
:lol: не всички
MojoJojo88
06-15-2011, 16:43
Мен не ме кефят :-o
BlindedAngel
06-15-2011, 17:34
Просто повечето момичета ( не казвам всички ), колкото и да не искат да си го признават, харесват лоши момчета.А какво по - "лошо" от момче на мотор.Не е като на кола.Кола всеки кажи - речи в днешно време има.Мотора е адреналин.Мотора е за тия, които обичат да екстремните ситуации, да живеят на ръба и т.н.Имал съм пистов мотор ( в скоро време пак ще имам ) и мога да ти кажа от личен опит, че просто нещо ги привлича... 8)
IseeDEADbodies
06-15-2011, 18:07
Видяла жабата, че подковават коня, та и тя вдигнала крака... :lol:
sladur4etyYy
06-15-2011, 18:12
и аз обожавам моторите, защото обичам да си вдигам адреналина, привлича ме всичко ново и интересно, харесвам постоянно да усещам някаква тръпка, не понасям скуката и стандартните неща. :)
един приятел са го поканили на среща без дори да си свали каската
Бас държа, че ако нямаш мотор, мечтата вече ти е да се сдобиеш с такъв.
Една се е навила,и ти реши,че всички сме така?
по - добре не може да се каже .. !!!!!!!!!
the freedom...the power ... !
иначе тъпите момичета свързват моторите с "лошите" момчета :D
badsector
06-16-2011, 08:08
...тъпите момичета свързват моторите с "лошите" момчета :D
:!:
Щото моторите са яки. и скъпи.
eminemfenka
06-16-2011, 09:44
Ами най-добрият ми проятел има мотор , и да тръпка си е .
Но материалните / коли , мотори, мракови дрешки и пр. / отдавна не играят роля в взаимотношенията ми с някого :)
Едно е да видя някое момче/мъж с готин мотор , спортен кустюм , каска.. да заглеждам се , защото им се радвам , кефят ме. Познавам доста мотористи,ходя и на сезоните , но всичко наблюдавам от далече. Не бих си позволила да се зарибя с някой,защото има мотор , просто принципи :)
NomNomNom
06-16-2011, 10:08
Мен не ме кефят :-o
И мен . Не вози удобно , шуми , няма парно/климатик , не можеш да се чукаш В него , не можеш да спиш В него , зависи колко кубика е двигателя - може да ти харчи повече и от кола, малко вероятно да можеш да му сложиш метанова уредба , не можеш да надуеш музиката докато караш ( няма да я чуваш) , слушалки и мп3 стават , но разсейват шофьора. Нямаш много място за каквото и да е било .
Предпочитам да имам кола .
Мотора става , ако имаш някаква работа в границите на един град . Но не да вървиш и да вгигаш шум с него . Изключително малоумна е цялата концепция с пичовете , които демонстрират колко са достойни , щом имат мотор, и мацетата , които се лепят и изтъкват това като аргумент в подкрепа на твърдението , че момчето е секси , готино , пич , и всичко модерно което се приказва.
От едното имане на мотор ничия пишка не расте .
Нищо против моторите, и аз как рязко се изказах . Ама в крайна сметка не са нищо кой знае какво .
Josefinne
06-16-2011, 13:57
По същата причина , поради които се кефят и на момчета с коли. Не знам коя е причината обаче. предполагам удобството да можете да ходите , където си поискате. А пък може би за моторите - може би им се виждат някакви смели, щом карат мотор. Мен лично ме е шубе и не бих се качила :D