View Full Version : Помогнете ми плс
allaballaaaa
06-15-2011, 18:37
Здравейте.В предишната тема ви бях попитала как да разбера паролата на гаджето ми,та така вече измислих начин.Записах програма на компютъра ми,която записва всичко което правя,та идеята ми е да го накарам да си влезне в скaйпа и тази програма ще запише паролата му.Но какво да му кажа за да си влезне в скайпа,немога просто да му кажа''Абе мило я си влез в скайп''Трябва ми обедителна причина :( Hellp me pls :(
Ти си някаква обсебена, бе. Колко теми още мислиш да пуснеш? :lol:
Ако се съмняваш в приятеля си има и други начини да разбереш какво се случва и най-добрия вариант е да поговориш с него открито. Пък дори да си пише с други момичета в скайп може само да са му приятелки, а ако не са, нали все пак е само чат и какво толкова - в действителност е с тебе. :)
allaballaaaa
06-15-2011, 19:02
Повече в този форум аз няма да пиша!Пф щом така съм решила,значи има причина и искам да го направя.Вие сте застанали и ме обеждавате колко е глупаво,ми нека е глупаво,аз имам причина да го направя,щом пиша толкова теми,значи ми е важно.Аз искам от вас да ми помогнете,да ми дадете идей,а не да ми казвате колко съм тупа и да не го правя :@:@:@:@:@:@
SuperBadSuperFresh
06-15-2011, 19:57
Айде,моля те,хвани се за шибаните учебници и напиши както трябва половината думи,преди да се правиш на независима и зряла.Казах ти и в предишната тема-няма никаква,каквато и да е причина,да му влизаш в скайпа.Ако иска да се чука с друга,така или иначе ще го направи.
Няма да ти казвам да не го правиш.Твърде си жалка,за да изпитвам нужда да ти дам съвет.
DarkAngeL94
06-15-2011, 22:29
трябва ти лекар .. 8-)
allaballaaaa
06-15-2011, 22:32
Айде,моля те,хвани се за шибаните учебници и напиши както трябва половината думи,преди да се правиш на независима и зряла.Казах ти и в предишната тема-няма никаква,каквато и да е причина,да му влизаш в скайпа.Ако иска да се чука с друга,така или иначе ще го направи.
Няма да ти казвам да не го правиш.Твърде си жалка,за да изпитвам нужда да ти дам съвет.
Хаха думите са правилни,хайде покажи къде са ми грешките.И не ме познаваш да ми казваш дали съм жалка,или не...
allaballaaaa
06-15-2011, 22:41
И вече казах,не ми е толкова зор да гледам,дали се забива с някоя,искам да разбера едно нещо,за което той отрича,а аз силно се съмнявам.За мен е важно да разбера,дали това е вярно,или не.Той няма да си признае,такаче това е единственият начин да разбера!Не мисля,че това ме прави жалка,да искам да знам истината,просто няма как иначе да разбера....
djipsito
06-15-2011, 22:46
Кажи му, че си намерила трейлера на мн як филм и да си влезе в скайп да му го пратиш и че искаш да го гледате....
Или песен..
Толкова ли не можеш да измислиш нещо ?
allaballaaaa
06-15-2011, 23:09
Кажи му, че си намерила трейлера на мн як филм и да си влезе в скайп да му го пратиш и че искаш да го гледате....
Или песен..
Толкова ли не можеш да измислиш нещо ?
Няма как да му кажа така,защото програмата е на моя компютър и той трябва да си влезне в скайпа от моя комп...И другото което е,аз не ходя в тях и няма и да отида,за да пробвам да направа нещо на неговия комп.Аз измислих да му кажа,че някъв ми се заяжда и той да влезне в скайпа си да му пише на тоя...Обаче направих грешка,че му казах предварително и ми вика ''Дай ми скайпа му аз ще му пиша от моя комп,не ми се занимава с глупости като съм във вас''...
TheBeliever
06-16-2011, 00:06
Напротив, жалка си.
Защото е жалко, че не можеш да разговаряш с човека, който уж обичаш, за нещо, което явно е важно за теб. Жалко е, че ровиш в личното пространство на човека, на който би трябвало да имаш пълно доверие. Жалко е, че издребняваш и падаш толкова ниско заради някой, който системно те лъже (по твоите думи).
Дано сте на по 13 защото аз друго оправдание за такава глупост не намирам.
хахахахаххаха
Я спри да се ровиш в личното пространство на човека! Ако ти има доверие ще ти каже! А, ако ти му имаш няма да го закачаш....
може да си правиш изводите, за това колко много се обичате :)
badsector
06-16-2011, 07:46
Няма как да му кажа така,защото програмата е на моя компютър и той трябва да си влезне в скайпа от моя комп...И другото което е,аз не ходя в тях и няма и да отида,за да пробвам да направа нещо на неговия комп...
Тогава просто няма шанс. Дори и да му разбереш паролата и да влезеш от твоя компютър, НЯМА да му видиш хронологията, защото те се пази на НЕГОВИЯ компютър!
Няма как да му кажа така,защото програмата е на моя компютър и той трябва да си влезне в скайпа от моя комп...И другото което е,аз не ходя в тях и няма и да отида,за да пробвам да направа нещо на неговия комп...
Тогава просто няма шанс. Дори и да му разбереш паролата и да влезеш от твоя компютър, НЯМА да му видиш хронологията, защото те се пази на НЕГОВИЯ компютър!
именно :)
Josefinne
06-16-2011, 14:15
Help се пише. И Убедителна.
Изпрати му някакъв интересен линк, съобщение или друго, докато е офлайн. След това му кажи да си го види, докато сте у вас и предложи да влезе от твоя комп.
MojoJojo88
06-16-2011, 14:21
Хаха думите са правилни,хайде покажи къде са ми грешките.И не ме познаваш да ми казваш дали съм жалка,или не...
Ти тъпа ли си, или да?
Повече в този форум аз няма да пиша!Пф щом така съм решила, (за шпация през живота си явно не си чувала?) значи има причина и искам да го направя.Вие сте застанали и ме обеждавате ( такава дума в българският език няма!) колко е глупаво,ми нека е глупаво,аз имам причина да го направя,щом пиша толкова теми,значи ми е важно.Аз искам от вас да ми помогнете,да ми дадете идей(жалка история, мани...масово не знаете множественото число на сума ти думи...пише се идеИ, а не идеЙ) ,а не да ми казвате колко съм тупа( тупа лупа ли ще има???) и да не го правя :@:@:@:@:@:@
Аз на негово място бих ти била шута, ако знаех какво искаш да правиш... Такива като тебе-бол. Горкото момче.
Grommash
06-16-2011, 15:22
:lol: Идеята на момичето е да му разбере паролата и да влезне от неговия скайп и да го следи като започне да си пише с някоя, тогава хроното се записва на нейния комп. И да, жалко е.
SuperBadSuperFresh
06-16-2011, 19:10
Мила Авторке,благодаря на Бог,че не познавам жалки хора като теб.
Понеже учтиво си ме помолила,само на пръв поглед ще отбележа,че думи като "немога" и "обедителна" няма.MojoJojo88 каза останалото.
Разгледах ти старите мнения и понеже съм ти фенка вече,искам да попитам самоубийството от миналата година с "Успарин",как се получи? 8-)
MojoJojo88
06-16-2011, 19:12
Разгледах ти старите мнения и понеже съм ти фенка вече,искам да попитам самоубийството от миналата година с "Успарин",как се получи? 8-)
Хахахах, сериозно ли?
Ти колко си ограничена :lol: Липсва ти жива комуникация май :)
neeDaBosS
06-17-2011, 08:04
Щом той е преценил,че не трябва да ти я дава значи така трябва да е.Доверие му е майката.
Попитай го открито без да му се ровиш в нещата, ако пък не желае да ти признае няма защо да продължавате заедно въпреки, че може да е невинен... :oops:
sToyAncHo
06-17-2011, 12:04
Опри му пистолет в главата :)
allaballaaaa
06-20-2011, 00:59
АБЕ Я СИ ГО НАБИИТЕ В ГЪЗА СИЧКИ БЕ!
MojoJojo88
06-20-2011, 09:38
Що бе, да не би твоя човек да отказва да ти го набива, за това ли си толкова кисела?
badsector
06-20-2011, 10:05
...да го следи като започне да си пише с някоя,...Доколкото разбрах, идеята е да види нещо, което вече е минало.
Що бе, да не би твоя човек да отказва да ти го набива, за това ли си толкова кисела?
Ами да даде малко снимки, може направо клипче с камера. Току виж успеем да я уредим...