PDA

View Full Version : Проблем с целувките.

sToyAncHo
06-17-2011, 07:01
Здравейте! :) С приятелката ми ходим от скоро, но тя има проблем с целуването с език. И винаги искам да я целуна, но се притеснявам от това "как ли ще е този път". Просто не ни вървят целувките, но иначе си се харесваме много. :) Благодаря предварително за съветите :-)

neeDaBosS
06-17-2011, 07:11
Какъв е точно проблемът ви? Не се получават целувките? Кой е по-опитния от двамата?

Mi6inka
06-17-2011, 07:11
Кое не е както трябва? Избягва да се целува с език или самото целуване не е добре? Ако е второто ..какъв точно е проблема? Опитай се ти да "ръководиш" самата целувка. Да контролираш бързината на движението на езика, това колко език да се ползва... :-o

sToyAncHo
06-17-2011, 07:38
Аз мисля, че съм по-опитния. Проблема е, че като тръгна да я целувам и пусна език тя, не знам, започва да се притеснява нещо. Или не пуска език или целувката е като си вкара езика и после го изкара и след това никакъв го няма. Затова също и се дърпам бързо и загърбвам момента с прегръдка. Иначе целувката с момиче не ми е за 1-ви път.

едит: Знам, че трябва аз да ръководя, но като няма какво... :-D

neeDaBosS
06-17-2011, 07:56
Попитай я от какво се притеснява,предполагам че това е първата и целувка.С повече опити всичко се оправя.Обесни и,че няма нищо срамно в това и по-точно как да го прави :))

cwetyyy
06-17-2011, 07:56
Никой не се е родил научен

badsector
06-17-2011, 08:28
...като си вкара езика и после го изкара...
Като си вкара езика го засмукваш силно, или за по-сигурно го захапваш, за да не може да го върне.
Следващия път като се целувате й кажи, че искаш да й лижеш езика и да не го крие.

neeDaBosS
06-17-2011, 08:50
За захапването съм сагласна,но не мисля,че като и кажеш да не си крие езика ще се промени нещо.Момичето още повече ще се притесни и ще си мисли,че наистина не може да се целува,жените са много странни същества..могат да се обидят дори от най-малкото.Според мен трябва повече да я ласкаеш..кажи и,че се целува много добре,нахъсвай я за още.

Grommash
06-17-2011, 11:06
Практиката му е майката. Ти нали не си вкарваш езика си до сливиците й??

sToyAncHo
06-17-2011, 11:30
Практиката му е майката. Ти нали не си вкарваш езика си до сливиците й??
Естествено :shock: Вкарвам го колкото да става някаква игра с езиците, ама нейния много бяга :-D

Josefinne
06-17-2011, 12:08
Кажи й да прави същото, което и ти, като започнете да се целувате.

GabrielleShayk
06-17-2011, 14:20
Направи и комплимент за целуването,а след това и кажи да се отпусне и и предложи да експериментирате с нещо ново(друг начин на целуване)

SmilezZz
06-17-2011, 14:57
И какъв е точно проблема,че не схванах ? Ти да не би да си знаел как да се целуваш.. Не издребнявай толкова нещата..
Накарай я да се отпусне по някакъв начин.
Или пък както ти казаха,направи й комплимент за целуването..
"Ръководи" я ти..
След време ще се отпусне..