Влез

View Full Version : Букет от рози

lifo
06-17-2011, 10:12
Здравейте,
Имам огромното желание да подаря букет от рози на моята половинка. Обаче проблема е там, че искам да има една изкуствена роза и нз тя като другите ли се смята примерно 10 живи и една такава или 11 живи и една такава плс помогнете.

ymca
06-17-2011, 10:17
Щом е цвете, смята се.

MojoJojo88
06-17-2011, 10:38
Защо трябва да има и изкуствена?

NomNomNom
06-17-2011, 10:48
Защо трябва да подаряваш рози .
Първа гледна точка, духовно ориентирана - предполагам, че ще ги купиш - харчиш пари за глупости , не сте ли доволни само на това, че споделяте любовта си ? Ако се обичахте истински , никой нямаше да има нужда да доказва, или да му бъде доказвано с такива жестове.

Втора гледна точка , материалистична - защо просто не й вземеш нещо , което ще й свърши работа - книга , гримове , блуза , аксесоар за нещо и т.н.

Каква е идеята на розите ? Не стига ( точка 1 ) , че сте съсипали растенията , като сте ги откъснали и съответно купили , ами и това трябва да се смята за мил и романтичен жест .
А и ще увехнат след броени дни ? ( освен изкуствената , което е яка идея, особено ако не е роза, ами нещо по-разчупено ) .

Туй са просто нахвърляни идеи, някой да не реши , че се заяждам.

Grommash
06-17-2011, 10:49
Живи. :lol: "Истинско" цвете.. И защо трябва да има изкуствена?

Josefinne
06-17-2011, 12:33
Може би иска да има едно изкуствено, за да й остане нещо за дълго време, дори когато букетът увехне. Мисля, че трябва да се преброи в този случай и изкуственото цвете, т.е. 10 истински и 1 изкуствено.
Аз много обичам цветя. Всякакви. Обичам ги точно защото са красиви, нежни и преходни. И защото мъжете не могат да зацепят , че точно преходността е най-красивото в цветята и знам, че това е подарък , направен само за мен, купен специално за мен, този човек е мислил докато го е купувал за мен и въпреки че не го разбира, го е купил, защото е мислел, че на МЕН ще ми хареса.
Това е просто един от най-страхотните жестове , които можеш да направиш на жена.

GabrielleShayk
06-17-2011, 13:48
Може би в цветарския магазин ще ти отговорят :) А иначе идеята ти е страхотна.

nepowtorima
06-17-2011, 16:50
Идеята е хубава.. Но ще дам нещо като съвет.. Защото го знам това и не е хубаво.. Ако се подаряват цветя - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да са нечетен брой. Ако са четен брой са само за погребения.. Това .. наистина е вярно.. Дори и да кажете, че са глупости точно така си е

peace95
06-17-2011, 17:05
Най - добре да са 9 , 11 или 13 8) Аз лично ни харесвам изкуствени цветя , но изборът е твой ^^ аа сещам се и за една приятелка , на чиито рожден ден приятеля й подари 99 червени рози и беше адски романтично , но доста се беше набутал :-D Важното е , че тя беше щастлива :)