View Full Version : След седми клас !!!
mimmsitty31
06-17-2011, 11:03
На изпите имам 4,64 по мат и 5,58 по БЕ . Като първоо желание писах 1ва немска --- знам че няма да ме приемат защото бала ми е около 32,5 ---2ро желание ми е ФРЕНСКАТА .... И там би трябвало да ме приемат -- многоо искам но може и да не мее --- но все пак какво ви е мнението за ФРЕНСКАТА :) :)
BaiGanyo
06-17-2011, 11:15
За немската се опасявам че можеш да забравиш, поне на 1-во класиране. За френската нямам впечатления, но и аз кандидаствам там :D .
mimmsitty31
06-17-2011, 11:19
aa balaa kolko ti e ?!?! :D :)
BaiGanyo
06-17-2011, 11:22
Мии, колко беше не помня точно, сега го смятам :D . Бала ми е 33.487, ама съм се запътил към НПМГ главно...
Ох има си тема за кандидатстването след седми клас защо не пишете там, а правите повече и повече теми. :? По темата - За немската може да забравиш бала е 34 и 600-700, така, че дори и на второ класиране мисля, че няма да можеш, а на трето, по принцип в 91 НЕГ рядко има трето класиране. 8-) Френската много я хвалят, но мнения от ученици, които са учили там не съм чувал, но има и отзиви, че всички ученици (почти, де) знаят къде продават наркотици и масово си взимат, до колко е вярно това - не знам..
SmilezZz
06-17-2011, 14:48
^ Наркотиците и тем подобни ,са мисля някакъв слух.. Който няма нищо общо с реалността.. Миналата година,когато кандидатствах - всички викаха същото.. Но няма нищо такова.. Както и да е..
Направихте 500 000 тема за това кандидатстване.. Това е 7 клас ,по дяволите,не 12 клас.. Успокойте се малко..
- Все пак така и така вече си кандидатствала,няма смисъл да гадаем.. Изчакай още малко и ще разбереш..
RageAgainstTheMachine
06-17-2011, 15:37
^ Наркотиците и тем подобни ,са мисля някакъв слух.. Който няма нищо общо с реалността.. Миналата година,когато кандидатствах - всички викаха същото.. Но няма нищо такова.. Както и да е..
Направихте 500 000 тема за това кандидатстване.. Това е 7 клас ,по дяволите,не 12 клас.. Успокойте се малко..
- Все пак така и така вече си кандидатствала,няма смисъл да гадаем.. Изчакай още малко и ще разбереш..
Не е слух. Лично съм ставал свидетел и т.н... Френската не е яка. Този език няма да ти свърши никаква работа. Пробвай се английски с немски
ИМА ВАЖНА ТЕМА ЗА 7 КЛАС - ПИШИ В НЕЯ.