PDA

View Full Version : Защо започнахте да пушите?

stefko1996
06-17-2011, 17:39
Темата е ясна.

Аз лично не пуша и нямам намерение.Когато попитам моите приятели защо пушат те отговарят за газария.Пробвал съм няколко пъти не ми хареса пък и 5лв за 1 котия хах.Ето едно видео за вредата от цигарите http://vbox7.com/play:0007f2bf

sToyAncHo
06-17-2011, 19:19
Заради проблемите с нашите...

D12Respect
06-17-2011, 19:25
Заради самото замайване и отнасяне.

mrazqkindergarten
06-17-2011, 21:51
И на мен тва ми е чудно.Любимото ми момче пуши и се надявам да ги откаже скоро. :(

Иначе и аз не пуша и ми е много добре така, не се оплаквам. :P

RageAgainstTheMachine
06-18-2011, 05:21
Отказах ги. Иначе задари компанията , проблемите в даскало и разни други шитни :D

cigarettekisses
06-18-2011, 19:00
накараха ме да пробвам защото всички били пробвали и трябвало да видя к'во е.пф >,<
и после от време на време палех цигара..след това всеки ден и неусетно станах редовна пушачка и сега е мнг тъпо.:D

zviar7539
06-18-2011, 19:53
защото моят клас ме научиха,преди не пушех,и си бях казал че никога няма да почна да пуша,но за да спечеля уважението и да се впиша в тяхната компания взех че пропуших.и сега съм си пушач-изцяло.

cigarettekisses
06-18-2011, 20:08
защото моят клас ме научиха,преди не пушех,и си бях казал че никога няма да почна да пуша,но за да спечеля уважението и да се впиша в тяхната компания взех че пропуших.и сега съм си пушач-изцяло.
и как печелиш уважение като пушиш? -.-

cigarettekisses
06-18-2011, 20:09
Заради самото замайване и отнасяне.
това го има в началото.

KumchoValcho
06-18-2011, 20:16
Всичките ми приятели пушат..
А и се чувствам по-зрял като пуша. Звучи глупаво, но една от главните причини младите хора да го правят е това.

Решението да почнеш да пушиш винаги става под въздействието на емоциите.

badsector
06-18-2011, 21:16
Заради гъзария, нали който пуши, все едно е по-голям. Също както при момиченцата ранното проеб@ване с батковци. :-s

...и се надявам да ги откаже скоро....
Надеждата умира последна.

mrazqkindergarten
06-18-2011, 21:19
Заради гъзария, нали който пуши, все едно е по-голям. Също както при момиченцата ранното проеб@ване с батковци. :-s

...и се надявам да ги откаже скоро....
Надеждата умира последна.

Ами аз вярвам в него, че го може, стига да го иска ... ;) Не разбрах защо е толкова песимистичен коментара ти и да ме обезкуражиш ли се опитваш, аз си го познавам и мога най-добре да преценя, пък и доста хора са ги отказали. : )))

Biskfitka
06-18-2011, 22:24
'щото ми беше кеф ;)

LoveChocolate
06-18-2011, 22:56
защото ми се пуши :D

badsector
06-18-2011, 23:18
...пък и доста хора са ги отказали. : )))
Ти лафа за бившия наркоман не си ли го чувала? Хубаво е да проумеете, че цигарите имат коефициент на пристрастяване колкото към хероин.

xxKiFlAx
06-19-2011, 00:06
Няма значение защо.2008г след една мн неприятна случка.

mrazqkindergarten
06-19-2011, 06:41
...пък и доста хора са ги отказали. : )))
Ти лафа за бившия наркоман не си ли го чувала? Хубаво е да проумеете, че цигарите имат коефициент на пристрастяване колкото към хероин.

Да, чувала съм го и познавам доста хора, които са ги спрели дори след 20 години пушене, така че защо той да не може?И не е вярно тва, цигарите и наркотиците могат да се сравняват.Да не говорим, че има и някакъв процент наркомани, които са се отказали от наркотиците.Какво значи дали съм чувала еди кой си лаф?Тва ли трябва да определи дали моето момче ще спре да пуши? :?

maksimal
06-19-2011, 07:35
хах.. цигари.. слаба ракия :lol:

badsector
06-19-2011, 10:25
...Да, чувала съм го и познавам доста хора, които са ги спрели дори след 20 години пушене, така че защо той да не може?...
Не казвам, че не може, а че е изключително трудно.

...И не е вярно тва, цигарите и наркотиците могат да се сравняват...
Цигарите СА наркотици. Колкото и да не искаш да го повярваш, E така. Отгоре на всичкото са от най-опасните и причиняват най-висока смъртност. Потърси в гугъл информация да прочетеш колко хора умират в даден период от тютюнопушене и сравни с другите наркотици. На второ място след цигарите е алкохолът.

maksimal
06-19-2011, 11:31
...Да, чувала съм го и познавам доста хора, които са ги спрели дори след 20 години пушене, така че защо той да не може?...
Не казвам, че не може, а че е изключително трудно.

...И не е вярно тва, цигарите и наркотиците могат да се сравняват...
Цигарите СА наркотици. Колкото и да не искаш да го повярваш, E така. Отгоре на всичкото са от най-опасните и причиняват най-висока смъртност. Потърси в гугъл информация да прочетеш колко хора умират в даден период от тютюнопушене и сравни с другите наркотици. На второ място след цигарите е алкохолът.

+

Да поясня само, че всеки четвърти пушач умира от тютюна и 25% от всички злокачествени заболявания (сърце,дробове и др) са на пушачи :)

mlakniwe2
06-19-2011, 11:48
Цигарите не успокояват , а точно обратното правят те по-нервен-това ни го каза класната, която преподаваше по химия и ни обясни точно и ясно как въздействат цигарите върху организма

MojoJojo88
06-19-2011, 13:29
Амии, пропуших защото бях изпаднала в депресия...може да звучи смешно, но е вярно. Бях на 13, когато най-добрата ми приятелка почина и това ме подтикна към мнооого тежки настроения. Цигарите ме успокояваха. Но тогава пушех може би 2-3 месеца, след това спрях. В 9 ти клас започнах да пуша редовно, просто ми харесваше...никога не съм пушила от гъзария, или щото някой ме е карал.

Paffcho
06-19-2011, 14:08
Заради семейни проблеми и с приятели... В 6-ти клас почнах след 2 месеца спрях и в 8 пак започнах.
Цигарите не оспокяват и не помагат, сега съжелявам, че съм започнал. ;/

hotxxmess
06-20-2011, 21:18
накараха ме да пробвам защото всички били пробвали и трябвало да видя к'во e..
и после от време на време палех цигара..след това всеки ден и неусетно станах редовна пушачка...

ludaka0007
06-20-2011, 21:56
Заради проблемите с нашите,големи нерви хвърлям..

WhatzUp
06-25-2011, 09:53
Заради проблемите вкъщи...

SuNsEt
06-25-2011, 16:28
От любопитство и от нерви.Същия ден,в който запалих първите си 2 цигари ми беше много шибано...исках да си почина от натоварването.Не пуша редовно,но когато не издържам и ми е гадно паля.

exxxclusive
07-11-2011, 20:47
Ами..не обичах цигарите...Но започнах пристрастих се...маниак съм на тема цигари предпочитам да не ям,за да пуша..защото постоянно съм под напрежение и пуша по 1 кутия на ден... :)

Requisition
07-11-2011, 21:03
Ами защото... Oh wait... Никога не съм пробвал. :D

ccdesigns
07-11-2011, 21:09
Потърси в гугъл информация да прочетеш колко хора умират в даден период от тютюнопушене и сравни с другите наркотици. На второ място след цигарите е алкохолът.

А защо е така? Защото много повече хора пушат и пият, а не, защото цигарите са по-вредни от другите наркотици.

А за това, че те успокоява. Не съм съгласен. Успокоява те, защото след като пробваш ведънж-два пъти, вече мозъкът ти се нуждае от това и като не може да го получи, ставаш нервен докато не изпушиш цигарата.

sunnylady93
07-12-2011, 04:01
Не знам защо ги започнах. В даскалото с компанията, с която се движа всички пушеха и като слизах с тях се дразнех малко като ги гледах как пушат и си викам: "Айде ще пробвам." Купих си кутия, после още една и така до сега вече 1 година и 2-3месеца. Не съм толкова пристрастена към тях. Като нямам цигари и нямам пари, с които да си купя изкарвам без никакви проблеми по няколко дни. Но имам ли пари и цигари.....пуша като невидяла :D Но с повече желание мога да ги спра.