- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Защо започнахте да пушите?
Темата е ясна.
Аз лично не пуша и нямам намерение.Когато попитам моите приятели защо пушат те отговарят за газария.Пробвал съм няколко пъти не ми хареса пък и 5лв за 1 котия хах.Ето едно видео за вредата от цигарите http://vbox7.com/play:0007f2bf
И на мен тва ми е чудно.Любимото ми момче пуши и се надявам да ги откаже скоро.![]()
Иначе и аз не пуша и ми е много добре така, не се оплаквам. :P
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Отказах ги. Иначе задари компанията , проблемите в даскало и разни други шитни![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
накараха ме да пробвам защото всички били пробвали и трябвало да видя к'во е.пф >,<
и после от време на време палех цигара..след това всеки ден и неусетно станах редовна пушачка и сега е мнг тъпо.![]()
защото моят клас ме научиха,преди не пушех,и си бях казал че никога няма да почна да пуша,но за да спечеля уважението и да се впиша в тяхната компания взех че пропуших.и сега съм си пушач-изцяло.
и как печелиш уважение като пушиш? -.-Първоначално написано от zviar7539
това го има в началото.Първоначално написано от D12Respect
Всичките ми приятели пушат..
А и се чувствам по-зрял като пуша. Звучи глупаво, но една от главните причини младите хора да го правят е това.
Решението да почнеш да пушиш винаги става под въздействието на емоциите.
Заради гъзария, нали който пуши, все едно е по-голям. Също както при момиченцата ранното проеб@ване с батковци.![]()
Надеждата умира последна.Първоначално написано от mrazqkindergarten
Ами аз вярвам в него, че го може, стига да го иска ...Първоначално написано от badsector
Не разбрах защо е толкова песимистичен коментара ти и да ме обезкуражиш ли се опитваш, аз си го познавам и мога най-добре да преценя, пък и доста хора са ги отказали. : )))
Ти лафа за бившия наркоман не си ли го чувала? Хубаво е да проумеете, че цигарите имат коефициент на пристрастяване колкото към хероин.Първоначално написано от mrazqkindergarten
Няма значение защо.2008г след една мн неприятна случка.
...
Да, чувала съм го и познавам доста хора, които са ги спрели дори след 20 години пушене, така че защо той да не може?И не е вярно тва, цигарите и наркотиците могат да се сравняват.Да не говорим, че има и някакъв процент наркомани, които са се отказали от наркотиците.Какво значи дали съм чувала еди кой си лаф?Тва ли трябва да определи дали моето момче ще спре да пуши?Първоначално написано от badsector
![]()
хах.. цигари.. слаба ракия![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Не казвам, че не може, а че е изключително трудно.Първоначално написано от mrazqkindergarten
Цигарите СА наркотици. Колкото и да не искаш да го повярваш, E така. Отгоре на всичкото са от най-опасните и причиняват най-висока смъртност. Потърси в гугъл информация да прочетеш колко хора умират в даден период от тютюнопушене и сравни с другите наркотици. На второ място след цигарите е алкохолът.Първоначално написано от mrazqkindergarten
Първоначално написано от badsector
+
Да поясня само, че всеки четвърти пушач умира от тютюна и 25% от всички злокачествени заболявания (сърце,дробове и др) са на пушачи![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Цигарите не успокояват , а точно обратното правят те по-нервен-това ни го каза класната, която преподаваше по химия и ни обясни точно и ясно как въздействат цигарите върху организма
Амии, пропуших защото бях изпаднала в депресия...може да звучи смешно, но е вярно. Бях на 13, когато най-добрата ми приятелка почина и това ме подтикна към мнооого тежки настроения. Цигарите ме успокояваха. Но тогава пушех може би 2-3 месеца, след това спрях. В 9 ти клас започнах да пуша редовно, просто ми харесваше...никога не съм пушила от гъзария, или щото някой ме е карал.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Заради семейни проблеми и с приятели... В 6-ти клас почнах след 2 месеца спрях и в 8 пак започнах.
Цигарите не оспокяват и не помагат, сега съжелявам, че съм започнал. ;/
Just Be Yourself !
Първоначално написано от cigarettekisses
Заради проблемите с нашите,големи нерви хвърлям..