Влез

View Full Version : Много съм нервна

SuNsEt
06-18-2011, 09:57
От не знам вече колко време/месеци/ съм ужасно нервен човек.Щом някой ми каже нещо накриво или пък не е разбрал това,което му обяснявам направо откачам.Крещя...обиждам,абе общо взето се държа много зле,а всъщност абсолютно няма за какво.Когато приятелят ми ме пита какво правя или защо е еди си какво започвам да му викам,когато някой в даскало иска да му обясня нещо и не го разбере веднага -'абе как може да не разбираш,толко ли си зле' и тн.

Преди НЕ бях такава и не знам от какво се получи,но трябва да спра,защото си развалям отношенията с хората.Изпускам си нервите и аз самата не мога да се понасям.

Дайте някакъв съвет...да броя до 10 или да дишам дълбоко...или каквото и да е. :(

Fiction7577
06-18-2011, 10:00
Обмисляй какво и как ще кажеш нещо на някого, преди да го направиш. Замисли се просто са няколко секунди. И реагирай по-спокойно, радвай се на живота (както като си пияна, как ти е кефско... ей така бъди, с такова настроение).

iiordanova
06-18-2011, 10:04
И аз съм така от месеци някъде. Попринцип се паля лесно,но сега е по-зле. Отдавам го на това,че съм под напрежение във всякакъв план. Дано като излезем ваканция и живота ми стане релакс се поуспокоя.

todor92
06-18-2011, 10:09
Започни да спортуваш /боен спорт/баскетбол.... нещо от което се изразходва много енергия/потиш се/ това помага за нервите

Chacho
06-18-2011, 10:09
Хормончета ала-бала ;]

beperfect
06-18-2011, 10:15
Започни да спортуваш /боен спорт/баскетбол.... нещо от което се изразходва много енергия/потиш се/ това помага за нервите
+1 Преди да креснеш на някого,преброй до 5... :-D :-D

lisi4ety
06-18-2011, 13:03
Хахаха "пубертет", "бушуват ти хормоните" много неща описват това твое състояние :D
Съвет не знам какъв да ти дам, просто и това ще отмине.
Яж повече шоколад, слушай хубава музика и гледай да не се палиш толкова :D

Madi037
06-18-2011, 13:08
Имам същият проблем.. и преди да избухна започвам да си мисля за хубави неща и това което ме прави щастлива.. (или нещо от този сорт :D ) ..

gummybear
06-18-2011, 13:22
Ииии аз съм така :(

badsector
06-18-2011, 21:23
Започни да водиш здравословен живот и не си мисли, че светът се върти около теб. Уважавай другите.

zero
06-19-2011, 06:11
тцтц .. не е добре това :(
И аз съм така иии мисля, че се дължи на кафето (пия по минимум 2 кафета на ден, ето на сутрешното ми кафе - се състои от 2 кафета дозички ... 0.о)
Направо не мога да се позная, а преди бях адски уравновесен човек... и не бих скочил да се бия с някой ей така ...
>> Но сега дори има моменти в които чакам само някой да се закачи с мене иии да го разхвърля :shock:
И се опитвам да се контролирам, но все някакви дребни работи ме изкарват извън релси ...