View Full Version : какво ще кажете
fashion96
06-18-2011, 11:49
Докато правехме секс ме попита дали иска да се виждаме по често ..когато свършихме пак ме попита .. та да се виждаме само за секс ли иска или .. и как да му кажа че не може само така \\
NomNomNom
06-18-2011, 12:12
Спри да се чукаш с него ?
Сега ще започна и аз като форумните моралисти - маце, ти си '96. Ама това значи , че си на 13-14 , което значи , че просто аз вече съм дърта и ме хваща депресията ;д
Не знам, говори с него , че не ти е за секса. Ако на него му е само за това и теб те устройва - чукайте се , ама ако не те устройва по-добре не се наранявай допълнително.
Oще не си започнала да изучаваш полова система, но разбира се нищо не ти пречи да ни задаваш такива глупави въпроси.
Като гледам накъде върви скоро ще зададеш и някой въпрос от типа на
:лапах му, бременна ли съм?"
0FIRE0in0HELL0
06-18-2011, 12:18
Абе хора, пишете по-разбираемо! А по въпроса, защо просто не го питаш как вижда нещата за в бъдеще и ако ти каже, че иска само секс го отрежи.
fashion96
06-18-2011, 12:22
не съм 96 .. 93 съм това е на сестра ми профила .. иначе мерси : P
тв'а с пиша от чужд профил се изтърка вече
Сложи снимка на теб и сестра ти да се уверимм... :Д:Д
Аз пък пиша от профила на мойта кафеварка :lol: :lol: :lol:
По темата: питай момчето какво има предвид, ние тука боб не хвърляме
пс: другия път като ти говорят се обърни да видиш за какво иде реч, виж от пъшкане нищо не си разбрала :D
MojoJojo88
06-18-2011, 17:12
Аз пък пиша от профила на мойта кафеварка :lol: :lol: :lol:
По темата: питай момчето какво има предвид, ние тука боб не хвърляме
А аз на рендето :oops:
Loooooser
06-18-2011, 18:19
Просто иска да те ... по често.. ти си явно малка и наивна ! :D
OnlyMeAndYou
06-18-2011, 18:50
Еми кажи му: "Повече няма да ти пусна, ама аре черпи едно кафе!" и ще разбереш какво е искал да каже.
badsector
06-18-2011, 20:16
...как да му кажа че не може само така \\
Защо да не може? Виж практиката как доказва, че може. Няма как да промениш ситуацията, явно те е хванал само за секс.
Trollrusos
06-19-2011, 13:47
Уникално интересна тема си избрала да започнеш моето момиче. Следващия път просто си разрови малкото нещо, което имаш в главата (мозъка, ако имаш такъв) и тогава може и да се сетиш някаква тема, която да си заслужава вниманието. За тази тема конкретно бий му шута на този образ и не му мисли. :shock:
/Trollrusos
Най-лесно е да говориш с него. Да кажеш за намеренията си и за това какво искаш както да питаш и той какво иска и какво мисли за "вас" като бъдеще и тва е
Ама вие двамата да се е*ете или да си говорите сте се събрали. Тоя е голяма шматка, щом не може след като те опрай да те пита такива сериозни работи (нищо лично ;) ) :(
xareswaDUPETApraskowki
06-19-2011, 20:10
Ама вие двамата да се е*ете или да си говорите сте се събрали. Тоя е голяма шматка, щом не може след като те опрай да те пита такива сериозни работи (нищо лично ;) ) :(
Евала.. !! 8) :D
bybit0o0
06-20-2011, 18:57
секс or gtfo (;
Интересно, вие по време на секс си говорите някакви такива неща... ако толкова имате да си казвате нещо защо не си го кажете преди или след, а не да си разваляте кефа с приказки... :shock:
SexPLozZiv
06-20-2011, 20:58
Интересно, вие по време на секс си говорите някакви такива неща... ако толкова имате да си казвате нещо защо не си го кажете преди или след, а не да си разваляте кефа с приказки... :shock: Правилно вместо да говорят - да се порят. Ноо тя е 96 за къв кеф говорим, а ония пич 100% е жули само да си драска чертички над леглото...
Интересно, вие по време на секс си говорите някакви такива неща... ако толкова имате да си казвате нещо защо не си го кажете преди или след, а не да си разваляте кефа с приказки... :shock: Правилно вместо да говорят - да се порят. Ноо тя е 96 за къв кеф говорим, а ония пич 100% е жули само да си драска чертички над леглото...
Ама и ти си прав...
LambOfGod
06-21-2011, 11:39
http://www.youtube.com/watch?v=atuYpy_UDi0
WesCraven
06-21-2011, 11:47
Много смешно как точно тези,дето казват " омг 96 не знам си кво бла бла " са писали в другата тема кога сте направили първия път пишат "14-15 " ..Ами 96 е 15 години.
Докато правехме секс ме попита дали иска да се виждаме по често ..когато свършихме пак ме попита .. та да се виждаме само за секс ли иска или .. и как да му кажа че не може само така \\
Явно изявява желание за нещо повече - т.е. не може само така . :)