View Full Version : Мнение ви :)
buhalkata
06-19-2011, 13:25
Ще се опитам да ви разкажа накратко.Познавам едно момчие от няколко месеца,но последния месец се сближихме много,няма ден в който да не си говорим по тела,да не се видим или да не чатим,като излезем,обикновенно сядаме на пейка,аз си играя с косата й или правя масаж на врата, казва ,че й харесва,тя си играе с ръцете ми и често ги хваща и слага глава на рамото ми,прегръдките през корема водят до смях и изчервяване,какато си вървим тя хваща ръката ми и вплита пръстите си в нея,казва ми ,че съм бил красив,умен,добър,муслулес ,очите ми били уникални,обичала гласът ми,не си представяла живота без мене,аз съм бил светът й ,понякога ме прекъсва с димите "Искам те!",когато я целунна по бузата ,тя се изчервява и започва да се усмихва много,приятелите ни мислят ,че ходим,като отречем,казват ,че лъжем и че сме ходили тайно ,тя казва ,че няма проблем др да си мислят това ... Та въроса ми е ,тя дава ли ли признаци ,че иска да сме нещо повече,имам ли шанс с нея,а бъдеще,хар ли ме?Благодаря предварително :)
marin4itu
06-19-2011, 13:29
Аз мисля, че те харесва и иска да сте заедно.
Другия път като излезете вместо да я целунеш по бузата като в детската градина я целуни като голям човек както трябва...
buhalkata
06-19-2011, 13:51
Мислил съм и за това,искам като за начало да е по-неангажиращо,какво по-неагажиращо от целувка по бузата? :)
Neftochimic
06-19-2011, 15:52
сори, ама след това което си написал, не мислиш ли ще нещата са ОЧЕВАДНИ?! или си някакъв супер бавен или незнам :shock:
badsector
06-19-2011, 19:04
...тя дава ли ли признаци ,че иска да сме нещо повече,имам ли шанс с нея,а бъдеще,хар ли ме?...
Не, брато. Не може да те понася, мрази те, гнус я е от теб, като те види и иска да повърне. Ти май верно си умен като ника си. Ся остава да се изклатите и пак да питаш дали те харесва и имаш ли шанс. Аре малко по-сериозно.
горкото момиче , ти си като руски бързовар уе 8-) :-o
sasha_90
06-19-2011, 19:09
Колко ми е познат разказът ти... :) Не мисля,а съм убедена,че те харесва.Доказва го повече от ясно.
FuCKkK13
06-19-2011, 19:35
ти сериозно ли ??? :shock: ..как може момичето да ти говори така, др. да си мислят че ходите, да те прегръща и накрая да питаш ''абе тя харесва ли ме'' ти сериозно си много бавен.. айде по смело бе човек.. момичето си показва и то доста че те харесва..айде следващия път целувката - не по бузата ... направо си я целуни хубаво ...айде успех :)
OnlyMeAndYou
06-19-2011, 19:37
Добре, прочети си поста и се замисли малко. Така както описваш нещата е ясно, че те харесва. Отговорих на въпроса ти, сега ти отговори на моя. Едва ли си толкова ограничен, за да не и хванеш намека. Има ли някаква причина да се съмняваш в това?
buhalkata
06-19-2011, 22:07
Добре, прочети си поста и се замисли малко. Така както описваш нещата е ясно, че те харесва. Отговорих на въпроса ти, сега ти отговори на моя. Едва ли си толкова ограничен, за да не и хванеш намека. Има ли някаква причина да се съмняваш в това?
Просто не мога да повярвам,че някой може да ме харесва,аз пълния изрод,хората преди няколко месеца си мислиха,че страдам от някаква невроза...не ми се вярва !
OnlyMeAndYou
06-20-2011, 04:45
^ Момичето може просто да те е опознало и да те е харесало. :) Говори с нея. Не е страшно. Може и да помолиш ваши приятели да я разпитат, ако на теб не ти стиска.
badsector
06-20-2011, 10:22
Просто не мога да повярвам,че някой може да ме харесва,аз пълния изрод,хората преди няколко месеца си мислиха,че страдам от някаква невроза...не ми се вярва !
Продължавай в този дух и ще се окажеш прав. Вкарай малко самочувствие, жените много се зарибяват по него.
OnlyGirlInTheWorld
06-20-2011, 10:26
Какво още чакаш ???? :shock:
Да, горкото момиче .. действай докато не и е писнало.
Josefinne
06-20-2011, 12:06
Тя че дава признаци - дава. Не знам дали просто не й е приятно, но най-добре помисли дали ти искаш да си с нея. Не се самонавивай, че искаш, само защото тя може би иска.
DisturbiaV
06-20-2011, 12:20
по-очеизвадно няма на къде.Ако и ти я харесваш,защо не поговорите или направо си я целуни.Ако не изпитваш нищо недей да я въртиш,защото си личи,че те харесва адски много...
Niakoitam
06-20-2011, 12:39
На мен нещо ми се струва че сте вече гаджета, но само ти още не знаеш. :D
Успех в любовта. :)
На мен нещо ми се струва че сте вече гаджета, но само ти още не знаеш. :D
:lol: :lol:
Ssummerjam
06-20-2011, 17:30
Е то бива да си кон с капаци, ама твоето е прекалено :D
Търси си друга, тая немое те трае.
Neverm0re
06-20-2011, 22:04
Внимавай,пич!Може да те заблуждава и накрая да ти каже най-готините реплики "Ами ти си ми само приятел(и то много добър)" :?
Внимавай,пич!Може да те заблуждава и накрая да ти каже най-готините реплики "Ами ти си ми само приятел(и то много добър)" :?
Да,те още малко ще се нае*ат там,а ти за приятели ми говориш.Незнам за теб,но аз не се "обичам" с приятелите си по такъв начин :D
После как няма да сме отчаяни от момчетата. :-o Гола ли трябва да ти се съблече че да разбереш,че те харесва?
Rebirthing
06-21-2011, 08:42
Харесва те много ясно :lol: . Що за въпрос ?!