View Full Version : -> Филми на Ужасите < -
последно време гледах няколко хоръра, но даже не си струва да пиша за тях... пълна бозица. пълнете темата с хубави филми и предложения...
BrainlessROCKBABY
10-24-2011, 12:18
http://zamunda.net/details.php?id=268355&hit=1
Това е филмът!
!!!
Harmonyy
10-24-2011, 14:08
http://zamunda.net/details.php?id=268355&hit=1
Това е филмът!
!!!
+1
btw преди малко гледах Wrong Turn 4...пълна пародия...не си губете времето..
sensualbella
10-24-2011, 18:44
!!![/quote]
+1
btw преди малко гледах Wrong Turn 4...пълна пародия...не си губете времето..[/quote]
И аз си го бях пуснала,но не го изгледах...изглеждаше тъп.Добре,че го спрях навреме. :) Предложете някой наистина уникално страшен филм..не се плаша лесно.Като малка,когато са ми пускали страшен филм,и като изскочи нещо,вместо да се крия под всевъзможни неща,аз си седях права и се смеех.
lightcameraction
10-25-2011, 13:44
О боже мой..кога ще разберете,че не може да чакате на готово някой да ви предложи страшен филм "МНОГО СТРАШЕН" ...омг?Извинявай,но познавам приятели дето гледаха Погрешен завой и не спяха с дни,когато си тръгвахме от къщата в която гледахме щеше да се насерът от страх да не изкочат тея да ги нарежат,а на мен ми нямаше нищо..после с брат ми гледах "ГНЯВ" ,въпреки уникално тъпия си сюжет,той си беше страшен до някъде и той направо щеше да получи инфаркт..не може хората да ви дават готови филми и вие да ги харесате,за да намерите добри филми вие трябва да гледате абсолютно всеки филм,дори и тъп и тогава ще почнете да ги разбирате!А ако искате просто за губене на време,изтеглете си Американски пай..ебати,наистина страшен филм .омг ..всичко зависи от теб и ти какво харесваш.
както и пича,който оплю Паранормална активност..за мен тоя филм не беше страшен,беше вдъхновяващ,а на теб,беше ли вдъхновяващ?Не ,нали?
Почти всички НОВИ американски ужаси са БОЗА !! ЗАтова ти предлагам един азитски - Shutter има сцени които могат да ти изкрат ангелите.
Някой беше предложил и Писък - този филм единственот страшно в него е музиката която те плаши и тъмнината :D ДАже повечето му моменти са доста забавни :grin: :D :D :razz: Ако искаш да разпуснеш го гледай :D Хубавите американски ужаси са старите като:
- Кошмар на улица ЕЛм (май беше)(всичките стари части без римейка)
- Чъки куклата убиец (първите части)
-Петък 13-ти
- и др.
ИМа някои добри нови филми :
-Сиракът (на мен ми допадна)
- Предизвестена смърт става
-Тексаско клане - не че е страшен ама самата история е хубава
- Имаше един хотела на ужасите :razz: той беше ацки смешен - сещам се една част на един му отрязаха ПоловияТ член :D :D
- Убийствен пъзел има яки кървища
- Имаше един по действителен случай за една къща и в нея всички били убити за една нощ - е той беше як , но не се сеща името му :-o
Това е любимия ми жанр, винаги като ги гледам се отпускам и забравям за всичко !! Имам нещо като трядиция всяка неделя или събота да гледам ужаси, за да се "пречистя" от всичко което ми се е случило през седмицата и след като гледам се чуствам "като нова" :D :D
!!!
+1
btw преди малко гледах Wrong Turn 4...пълна пародия...не си губете времето..[/quote]
И аз си го бях пуснала,но не го изгледах...изглеждаше тъп.Добре,че го спрях навреме. :) Предложете някой наистина уникално страшен филм..не се плаша лесно.Като малка,когато са ми пускали страшен филм,и като изскочи нещо,вместо да се крия под всевъзможни неща,аз си седях права и се смеех.[/quote]
Аз бях гледала 2 и г/д ставаше, заради литрите кръв :D
lightcameraction
10-26-2011, 12:56
Почти всички НОВИ американски ужаси са БОЗА !! ЗАтова ти предлагам един азитски - Shutter има сцени които могат да ти изкрат ангелите.
Някой беше предложил и Писък - този филм единственот страшно в него е музиката която те плаши и тъмнината :D ДАже повечето му моменти са доста забавни :grin: :D :D :razz: Ако искаш да разпуснеш го гледай :D Хубавите американски ужаси са старите като:
- Кошмар на улица ЕЛм (май беше)(всичките стари части без римейка)
- Чъки куклата убиец (първите части)
-Петък 13-ти
- и др.
ИМа някои добри нови филми :
-Сиракът (на мен ми допадна)
- Предизвестена смърт става
-Тексаско клане - не че е страшен ама самата история е хубава
- Имаше един хотела на ужасите :razz: той беше ацки смешен - сещам се една част на един му отрязаха ПоловияТ член :D :D
- Убийствен пъзел има яки кървища
- Имаше един по действителен случай за една къща и в нея всички били убити за една нощ - е той беше як , но не се сеща името му :-o
Това е любимия ми жанр, винаги като ги гледам се отпускам и забравям за всичко !! Имам нещо като трядиция всяка неделя или събота да гледам ужаси, за да се "пречистя" от всичко което ми се е случило през седмицата и след като гледам се чуствам "като нова" :D :D
Ти проста ли си или си много проста ? Първо на първо има ужаси и ужаси и не можеш да очакваш от всеки един такъв филм да бъде страшен,защото просто целта не му е такава..На майка ти главата е смешна на Писък,първо прочети историята и всичко на филма и тогава ще разбереш нещата,това че си тъпа патка и не схващаш нищо,не значи,че филма е смешен или че си гледала първо ония бездарни режисьори дето се опитаха да направят филм и мажеха толкова лайна на едно място,че накрая се получи Страшен филм.
Хотела на ужасите не знам по какъв начин е 'аДцки смешен' ..филма е БРУТАЛЕН заради самата му идея ( не че си я схванала,все пак си на 13,на такива хора не трябва да се дава такъв жанр да се гледа,не щото не можеш да го понесеш,а щото си тъпа и не можеш да го разбереш ) ..Болни мозаци вкарват в пари това да си задоволяват болните фантазии като измъчват други хора,филма беше брутален и по никакъв начин не е 'смешен ' .. и какво му е смешното на това,че му ' отрязал члена ' или както там каза?смешно е,щото си на 12 и тея неща за тебе още са смешни и забавни.
Филма дето там умирали някви в няк'ва къща или к'вот каза е Ужасът от Амитивил,не знам как може да не му запомниш името,след като УЖ си голяма фенка на жанра и ти е харесал филма,като съчетаем 2те неща,може би си се интересувала от историята на филма?О ,чакай..ти си на 12,дори не знаеш за какво става на въпрос във филма,важното е да напишем,че някой ужас е смешен та да изглеждаме много безстрашни.
Убийствен пъзел имал ' ЯКИ ' кървища,100% само това си видяла и не си схванала и 5% от историята на филма.
Чула си и баналния израз,че новите американски филми били боза ,а ти новите азиатски филми виждала ли си ги ?А индийски ужаси гледала ли си? .. не си гледала,но пак говориш ,че едните били такива,другите онакива.
Тексаско клане също е страшен,но просто ти разбираш нещата не под значението 'Страх' ,а под значението ' Стряскане ' за това и си толкова тъпа и нямаш вкус за филми.
Включваш тъп филм като Петък 13ти,но не включваш Halloween ..просто защото си чула някъде да определят Петък 13ти като класика и вече дай да го напишем та да изглеждаме разбирачи..
Нали знаеш,че Писък е на същия принцип като тези 2та,но е доста по-добър от тях?Ти просто не си гледала тея филми,но си говориш .. а къде е The Shining нали си голямата фенка?не си го писала просто защото не го знаеш,знаеш точно 5 филма,най -известните и ми се правиш фенка на жанра като ми говориш глупости за Писък.
Чъки куклата убиец?Ти сериозно ли?
Нормално е всички ужаси да са ти забавни,след като не схващаш и 80% от идеята им ..
И как можеш да пуснеш филм,да не го догледаш и да кажеш,че е тъп ?Има филми в които всичко се разбира в края .. примерно пускаш Престиж до някъде и понеже си тъпа не го разбираш и го спираш без да доглеждаш края,и казваш ,че е тъп,без да си видяла и финала в който става ясно всичко.
Като цяло си много тъпа и се изказваш неподготвено за доста добри филми и казваш мнение за идиотски филми като много добри само щото по другите форуми за такива филми и т.н се говорят едни и също баналщини..
Не исках да правя спор,казах да ти махнат идиотското мнение,но щом ще зачитат мнението ти,тогава ще зачетат и мойто.
чакам ти отговора
На мен лично любимия ми жанр е трилър, но имам любими филми и от ужасите. Фреди Крюгер за мен си остава класика. Ако видя някой маскиран като него мигновенно ще настръхна. 8-) От ''големите'' хоръри съм гледала ''Убийствен пъзел 1 и 2'' - ами интересен е, понеже съм фенка на трилърите и обичам разни такива мистерии. 8-) На някои места не гледам, закривам си очите... Но посланието е много добро. Човек наистина не цени живота си...
Предизвестена смърт... Очаквам и трета част, хубав е. Само историята с касетата и обажданията ми харесват. 8-)
See No Evil - Типичния ужас-трилър. Историята е завладяваща като за този жанр, но ако сте изгледали страшно много такива филми, ще разберете и какво става в края.
Orphan - Малко е стряскащ като история, но пък те държи в напрежение.
За тези се сещам. Някои филми са ми останали в съзнанието и досега. Даже и кошмари имам с тях. :)
Wrong turn 4 е най-голямата боза, която някога съм гледал.. ебати пародията, дано да не правят 5-та част, щото развалят цялата поредица :booooomb:
ccdesigns
10-26-2011, 20:41
Вчера вечерта и тая вечер гледах SAW 1 и 2. Изключително много ми харесаха и ще догледам тия дни цялата поредица. Не се смейте за това, че гледам точно тези филми. Просто до сега не съм гледал филми от този жанр (и да е ставало, то да е 1 или 2) и реших да започна с нещо от този род. Като изгледам поредицата ще мина на нещо друго :) Ще следя темата, може да си избера филм за после.
според мен SAW се изчерпа след 2-рата част.. беше интересно, ама после го съсипаха, а и верно ли ще правят 8-ма част ?
sashko705
10-27-2011, 19:08
според мен SAW се изчерпа след 2-рата част.. беше интересно, ама после го съсипаха, а и верно ли ще правят 8-ма част ?
Не 7-мата е последна..
ccdesigns
10-27-2011, 20:51
Moже ли някой да ми обясни кво по дяволите стана в тая поредица. Тая вечер изгледах 3 и 4 и нещо не схванах. Първо дават как режат Пъзела там а у и вадят касетката, откъдето и дойде идеята един вид оня Риг ли е (черния) да тръгне по изпитанията, след това в края дават как тоя тъкмо е умрял на леглото и се дава нещо като мини продължение на 3-тата част. В същото време в началото на изпитанята на черния полицай му казва да стигне за по-малко от 90 минути до оная стая, или Детектив Матюс (май така се казваше) ще умре, в края пък казват как не е трябвало да идва преди да изтече времето или нещо от тоя род... И как така изведнъж другия детектив взе ролята на пъзела... Общо взето това остана неизяснено, но най-вече първото нещо, което питах. Ако отговорът му се крие някъде в следващите части, то не ми казвайте, че няма да е интересно, просто ми кажете, че ще го видя малко по-натам :)
първите 10 страници от темата са перфектни, има предложения, коментари, линкове и всичко както трябва, това НЕ Е тема където всеки трол ше пише "предложете ми хубав страшен филм" и 200 човека ше му предлагат и ше спорят и ше плюят. Това е тема, където всеки влиза и си намира какво му трябва или споделя нещо от себе си. Глупавите постове всеки да каже кой филм колко е зле са излишни. Слагате филм, снимка, описание, линк и ваше мнение. Това е. Минумум постове, максумум информация. Лека вечер.
Ou7oFmYhEaD
10-29-2011, 11:20
Търся един филм трилър/ужаси, разказваше се за група приятели събрали се на една вила и един психопат ги вкара в някаква игра и за да оцелеят, трябваше да се избиват помежду си, не е FEAR ISLAND имаше руса мадама , някой сеща ли се за името, не е от най-новите
strawberry88
10-30-2011, 05:40
Имам въпрос относно Убийствен пъзел 8-) нали пъзела умира в 4-та част как така после на тоя телевизор говори с неговия глас :D ..ии също нали Аманда също умря..сега кой е убиеца??? :-|
Търся един филм трилър/ужаси, разказваше се за група приятели събрали се на една вила и един психопат ги вкара в някаква игра и за да оцелеят, трябваше да се избиват помежду си, не е FEAR ISLAND имаше руса мадама , някой сеща ли се за името, не е от най-новите
Ъм... Убийствен пъзел, някоя от всичките части? xDD
Имам въпрос относно Убийствен пъзел 8-) нали пъзела умира в 4-та част как така после на тоя телевизор говори с неговия глас :D ..ии също нали Аманда също умря..сега кой е убиеца??? :-|
времето във всяка част е различно, не е 1ва после втора и така... сеш се.
изгледай го целия да разбереш
Mirage3 не си прав
Orphan
http://www.cinemaverdict.com/wp-images/orphan.jpg
Определено добър филм, много ми хареса идеята, а като разбрах накрая истината направо сидях зяпнал.. не ми се верваше просто. Препоръчвам.
Mirage3 не си правА
В смисъл? Какво искаш да кажеш? Предполагам говориш за втория ми пост, 'щото в първия си личи, че е писано от момиче. xDD
Не съм споменала още и 'Децата на царевицата' - пак частите са страхотни. Такива добри филми скоро няма да се правят. Гледайте такива, по-старички от 80, 90 години. Само те могат да се нарекат стойностни, а не бозичките отсега.
doggy9302
10-30-2011, 21:34
Паранормална Активност само това ще кажа :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :oops: :oops:
Ъм... Убийствен пъзел, някоя от всичките части? xDD
за това не си правя, няма убийствен пъзел на вила.
Harmonyy
11-01-2011, 08:37
Вчера бях на кино по случай Хелуин и гледах Scream 4 :Д пхахаха..бахти комедията :Д тоя филм става все по-зле и по-зле:Д Гледах и Последен изход 5 :grin: Много ми хареса..Обожавам всички части!Тва е една от малкото поредици,която продължава да ми харесва с всяка следваща част :)
lightcameraction
11-01-2011, 11:02
Вчера бях на кино по случай Хелуин и гледах Scream 4 :Д пхахаха..бахти комедията :Д тоя филм става все по-зле и по-зле:Д Гледах и Последен изход 5 :grin: Много ми хареса..Обожавам всички части!Тва е една от малкото поредици,която продължава да ми харесва с всяка следваща част :)
проста си много ,а т'ва че ФД ти е харесал те прави още по -проста,моля момичетата да избягват този жанр,защото нищо не разбират.айде със здраве.
lightcameraction
11-01-2011, 11:54
ИСКАМ ДА МИ ПИШЕШ ЗА ДА ЗНАМ ЧЕ СИ РАЗБРАЛА КОЛКО СИ ПРОСТА
Co0kieGirl
11-01-2011, 14:10
:lol: :lol:
момичето просто си дава мнението о.о
Иначее някой да е гледал Rec?Има ли добри отзиви за него?
Сега дърпам Orphan,отдавна ми бяха казали и сега като го видях в темата се подсетих 8-)
lightcameraction
11-01-2011, 16:47
Сега дърпам Orphan,отдавна ми бяха казали и сега като го видях в темата се подсетих 8-)
тея мнения ще си ги дава в други теми
Harmonyy
11-01-2011, 18:52
тея мнения ще си ги дава в други теми
щото ти казваш така ли :Д:Д:Д ПРОСТ СИ МНОГО :* ае гледай си работата и като не ти понася не ми чети постовете :)
lightcameraction
11-01-2011, 20:22
изчезвай от темата ,че ми се повръща от теб
lightcameraction
11-01-2011, 21:15
ето стари нови снимки на Piranha 3DD
скоро ще съм малко по-активен в темата.
18 + BICHEZZ (не че някой ще го спази)
http://prikachi.com/images/77/3945077K.jpg
http://prikachi.com/images/79/3945079I.gif
http://prikachi.com/images/78/3945078h.gif
Официално обявиха ... започват да пишат script za PARANORMAL ACTIVITY 4.
информирам феновете на Cabin Fever че ще има 2 нови части
Cabin Fever: Patient Zero
и
Cabin Fever: Outbreak
НЕ ЗНАМ дали това ще са 2 нови части или 2 различни варианта на филма ,т.е не са наясно как да е точно името все още.ПРЕДПОЛАГАМ 2рото,мое мнение.
за rec съм писал по назад в темата, предлагам ти да гледаш испанските части, 1та част е идентична испанска с американска, втора част испанската е мноооооооого по-добра.
Harmonyy
11-02-2011, 14:42
Paranormal Activity 3 :grin:
lightcameraction
11-02-2011, 16:00
той не е излязал в България още,к'во коментираш ?
той не е излязал в България още,к'во коментираш ?
в замунда го имаше преди няколко дена
Harmonyy
11-02-2011, 17:09
Тоя пък разбирача веднага гледа как да се заяде :Д
lightcameraction
11-02-2011, 20:31
Тоя пък разбирача веднага гледа как да се заяде :Д
повече разбирам от теб,моля да не пишеш.
официално обявиха,че ще има Hatchet 3 .. предполага се ,че като останалите ще продължи историята от предишната.
Harmonyy
11-03-2011, 16:44
Оф не исках да падам до твоето ниво,ама вече прекаляваш,не мислиш ли ?
Първо,изгледала съм почече ужаси,отколкото предполагаш,така че мога да кажа,че съм не по-малко запозната с жантра,отколкото ти си :)Но да речем,че това не е от толкова голямо значение :)
Второ,това е форум(за нецивилизованите индивиди като теб- място,където хората могат и свободно изказват мнението си:) Така че не си никой,за да ми казваш дали да пиша или не ;) Хаха дано не се държиш така с всеки,който не споделя мнението ти:) Жалко е :)
Co0kieGirl
11-03-2011, 20:38
за rec съм писал по назад в темата, предлагам ти да гледаш испанските части, 1та част е идентична испанска с американска, втора част испанската е мноооооооого по-добра.
Мерси.Аз уж гледах предишните страници,за да не питам за нещо,което е написано,но явно съм го пропуснала 8-)
п.с. тези дни се каня да гледам и wrong turn 4,да видя за какво иде реч.
lightcameraction
11-04-2011, 16:11
Оф не исках да падам до твоето ниво,ама вече прекаляваш,не мислиш ли ?
Първо,изгледала съм почече ужаси,отколкото предполагаш,така че мога да кажа,че съм не по-малко запозната с жантра,отколкото ти си :)Но да речем,че това не е от толкова голямо значение :)
Второ,това е форум(за нецивилизованите индивиди като теб- място,където хората могат и свободно изказват мнението си:) Така че не си никой,за да ми казваш дали да пиша или не ;) Хаха дано не се държиш така с всеки,който не споделя мнението ти:) Жалко е :)
да и аз исказвам мнение също .. ти си тъпа и не разбираш нищо и не ме карай да спорим на тема ужаси,защото ще извадя солидни аргументи колко смешни идиотщини пишеш и после ще почнеш да измисляш няк'ви глупости.
моля те, престани да обиждаш в темата, направена е с цел някой да влезе и да си намери каквото трябва, да сподели какво му е мнението за филма и така... ако можеш да бъдеш полезен/полезна с нещо ще е наистина по-добре, но да обиждаш ей така не си струва просто.
Harmonyy
11-05-2011, 15:54
Днес ми хрумна за Cube и ги изгледах трите части..просто култов :) който не го е гледал много изпуска :)
Btw някой гледа ли този новия 11-11-11?
bulgariancho
11-05-2011, 21:45
Днес ми хрумна за Cube и ги изгледах трите части..просто култов :) който не го е гледал много изпуска :)
Btw някой гледа ли този новия 11-11-11?
Трейлъра ми хареса, ще се гледа.
Този Фелм е номер 1 saw 1,2,3,4,5,6,7[size=18][/sizehttp://img685.imageshack.us/img685/3053/sawmovieo.jpg
Не мисля,че Соу е кой знае какво. За времето си беше добре,но след 3-та част много издиша и се протаква.
Гледах "Децата" и ми хареса 8)
lightcameraction
11-13-2011, 08:30
Не мисля,че Соу е кой знае какво. За времето си беше добре,но след 3-та част много издиша и се протаква.
Гледах "Децата" и ми хареса 8)
за времето си?за времето си разбирам да е от 87 година примерно..
90% от тея дето гледате убийствен пъзел и казвате,че сък-ва след 3тата част е просто защото не можете да разберете историята и не схващате нищо след нея..
paranormal activity няма ли да излиза в България ?
Elinceto1
11-14-2011, 19:40
Веднъж по "Дискавъри" гледах предаване за филми на ужасите.Там обясняваха,че всъщтност няма нищо страшно в кадрите които ни показват,и те само по себе си не са страшни,а страшното всъщност го създава нашето въображение.Помагат силно музиката и цветовете,които влияели върху,учестяването на пулса,дишането и отделянето на адреналин и много други хормони , от които здраво ни хваща шубето :)
:lol:
както и да е
http://www.joblo.com/images_arrownews/11-poster.jpg
11-11-11
доста приличен филм, на мен ми хареса, нема го обеснявам. препоръчвам.
Веднъж по "Дискавъри" гледах предаване за филми на ужасите.Там обясняваха,че всъщтност няма нищо страшно в кадрите които ни показват,и те само по себе си не са страшни,а страшното всъщност го създава нашето въображение.Помагат силно музиката и цветовете,които влияели върху,учестяването на пулса,дишането и отделянето на адреналин и много други хормони , от които здраво ни хваща шубето :)
При мене всичко е заради музиката. Ако не е звука въобще не ме е страх. Затова като гледам ужаси понякога си намалям или изключвам звука на моменти. :) 8-)
Leticcia
11-15-2011, 17:10
Веднъж по "Дискавъри" гледах предаване за филми на ужасите.Там обясняваха,че всъщтност няма нищо страшно в кадрите които ни показват,и те само по себе си не са страшни,а страшното всъщност го създава нашето въображение.Помагат силно музиката и цветовете,които влияели върху,учестяването на пулса,дишането и отделянето на адреналин и много други хормони , от които здраво ни хваща шубето :)ами дали някъде в нета го има, та и аз да го гледам :oops:
не е филм, който бих гледал с кой знае какво удоволствие, ама ше съм преди вас
http://anythinghorror.files.wordpress.com/2011/06/human-centipede2-1.jpg
не е филм, който бих гледал с кой знае какво удоволствие, ама ше съм преди вас
Гледах го преди месец някъде..Честно казано не ми хареса, очаквах да е по-'добър' от първия, но уви. И все пак самия филм е определен като 'the sickest movie of all times'.. съвсем точно.
Наскоро започнах да следя една поредица "Paranormal Witness", уж документирани паранормални случки..Засега доста ми харесва и чакам нови епизоди. Препочъвам за хора, които 'харесват' призраци и т.н.
^между другото на мен филма ми се стори адски болен, и прекалено евтин... като идея беше супер, че човек е обсебен от филм, главния герой наистина беше изруд, но бас ловя, че има съфорумци, които без бюджет ше направят по-добра продукция :)
Тая поредица къде я гледаш, не можах да я намеря...
sensualbella
11-23-2011, 19:13
Някой нов хорър?
Genevieve
11-24-2011, 17:56
Здравейте! Търся един филм от много време. Става въпрос за близнаци, които тормозят едно момиче, като се правят на призрака на мъртвата й майка. Помня, че шептяха "Кати", бяха облечени в сини нощници и май ги заловиха някъде в музей. И мисля, че бяха луди. Ако някой има идея, нека сподели :)
^между другото на мен филма ми се стори адски болен, и прекалено евтин... като идея беше супер, че човек е обсебен от филм, главния герой наистина беше изруд, но бас ловя, че има съфорумци, които без бюджет ше направят по-добра продукция :)
Тая поредица къде я гледаш, не можах да я намеря...
Съгласна, че е болен определено : )
В Арена - http://www.arenabg.com/torrents.php?search=paranormal&category=18
http://img.zamunda.net/bitbucket/FrightNight.jpg
“Нощта на ужасите” е римейк на едноименния филм от 1985 година и сюжетът ще разказва за младия Чарли Брустър, който си има всичко – популярен е сред съучениците си, а приятелката му е най-желаното момиче в цялата гимназия. За съжаление, всичко това му влияе по негативен начин и той започва да страни от най-добрия си приятел, както и от собствената си майка.
Но животът на Чарли е на път да се промени напълно, когато в съседната къща се нанася Джери Дандридж) – привлекателен и на пръв поглед напълно нормален мъж. Въпреки че Джери изглежда като страхотен човек, с течение на времето Чарли започва да забелязва някои странности в поведението му и разбира че нещо не е наред.
След като става свидетел на няколко зловещи и необясними събития, случващи се единствено през нощта, Чарли разбира че новият съсед е всъщност безмилостен вампир, а кварталът е новото му ловно поле.
Сега го дърпам този филм ''Нощта на ужасите''.Гледам има положителни коментарчета за филма :P
много е зле.. оригиналът е страшно як, ама тва прилича на пародия.. да спрат да развалят старите филми с посредствени римейкове :booooomb:
Anonymous2
11-27-2011, 09:07
можете ли да ми препоръчате някои хубави ужаси (психо) ама не обичайните кървища,кланета,разкъсвани я ..някой по специален (не като тексаско клане или брадвата) ..не що от сорта на "Коварен" "паранормална активност" "the ring" :)
bulgariancho
11-27-2011, 22:31
можете ли да ми препоръчате някои хубави ужаси (психо) ама не обичайните кървища,кланета,разкъсвани я ..някой по специален (не като тексаско клане или брадвата) ..не що от сорта на "Коварен" "паранормална активност" "the ring" :)
Голям фен съм на хорър, но признавам си този не мога да го гледам :-x
http://zamunda.net/details.php?id=240370&hit=1
http://img.zamunda.net/bitbucket/paranormal-entity-movie.jpg
Harmonyy
11-28-2011, 10:54
Голям фен съм на хорър, но признавам си този не мога да го гледам :-x
http://zamunda.net/details.php?id=240370&hit=1
http://img.zamunda.net/bitbucket/paranormal-entity-movie.jpg
Всъшност,ако си гледал по-горе изброените,този няма да ти направи кой знае какво впечатление:) Лично на мен,от всички филми от този тип,Paranormal Entity най не ми хареса :)
teksasko klane 8) mega film :booooomb:
MilanowPz
12-03-2011, 16:11
Абе имаше един филм ... едни тинейджъри отиват в някаква хижа .. и там намират съкровище на някакви мъртви войници от времето на Хитлер ... кажете името плс !
lovehorror
12-11-2011, 20:48
Някой да знае горе долу кога ще излиза Писък 5 или поне през коя година?
http://zamunda.net/details.php?id=132669&hit=1 :)
The Omen , Case 39 , Grudge , White Noise , Darkness
Абе имаше един филм (horror),мисля че беше от 2011 година.Един снимачен екип иксаха да заснемат нещо за канализацията на един град,да снимат в подземията на града(тръбите ала бала).Не намериха законен начин да влязат,и влезнаха там...После ужаси ест... Някой ако се сеща :D
Harmonyy
12-30-2011, 08:18
Абе имаше един филм (horror),мисля че беше от 2011 година.Един снимачен екип иксаха да заснемат нещо за канализацията на един град,да снимат в подземията на града(тръбите ала бала).Не намериха законен начин да влязат,и влезнаха там...После ужаси ест... Някой ако се сеща :D
Mисля,че говориш за Тунелът - http://zamunda.net/details.php?id=264724&hit=1 ?
Имаше един horror от 2011 или 2010, където група тийнейджъри бяха блъснали един старец и след това пристигна линейката и ги закара всички в една болница. Там в болницата ставаха някакви убийства. Накрая се оказа, че болницата е изоставена отдавна, а главния доктор ги убиваше тийнейджърите и май им взимаше кръвта или нещо друго, не помна точно, защото жена му беше болна от някаква болест и той искаше да я излекува. Извинявам се за смотаното обяснение. Някой има ли идея кой е филма ?
Mисля,че говориш за Тунелът - http://zamunda.net/details.php?id=264724&hit=1 ?
Мерси,за този филм ставаше въпрос :*
аз гледах вчера погрешен завой 4, не е лош
Който иска голяма психария препоръчвам ,,Мъченици" (Martyrs), много е добър,но е доста тежък и не е за хора със слаби сърца.
patence92
01-10-2012, 12:50
http://3.bp.blogspot.com/_WkKZJVG5wTk/SYZ9l1EjS8I/AAAAAAABuVU/SmgmZ_iaFdw/s400/1408-dvdcover.jpg
1408
Сюжетът на лентата разказва за обитаваната от духове стая номер 1408 на хотел "Долфин" в Ню Йорк. Известният писател на ужаси Майк Енслин (Кюсак) решава да прекара една нощ в стаята въпреки предупрежденията на собственика на хотела (Джаксън). Там писателят преживява ужас, надхвърлящ многократно този в произведенията му.
Който търси... намира! Много интересен филм, който ми препоръчаха и го изгледах с голямо удоволствие. Интересна история, и добра игра с хубави ефекти. Много заплетен филм, със сигурност ще ви хареса и за това го ПРЕПОРЪЧВАМ.
http://www.youtube.com/watch?v=YCVMuevcCvY
Поздрав хорър фенове ;)
П.П. Ако някой иска да гледа филм и има затруднения по намирането му, пишете ЛС, ще измислим нещо ;)
Може ли някой да ми каже от къде мога да си дръпна филма - Писък 4 със бг субс, защото не мога да си го намеря, ще съм ви много благодарна :). Пишете на ЛС за филма
stufinka
01-17-2012, 14:50
http://www.facebook.com/tursish.ujas В тази страничка има доста ужаси и стари и нови всякакви :)
Какво мислите за Паранормална активност 3. На мен ми хареса,макар че видях много коментари от сорта че предшествениците му (1ва и 2ра част) са били по добри....
Какво мислите за Паранормална активност 3. На мен ми хареса,макар че видях много коментари от сорта че предшествениците му (1ва и 2ра част) са били по добри....
Абе то трите части са 99% еднакви... Няма смисъл просто...
Иначе, преди няколко месеца попаднах на един филм Grotesque. Определено не е за хора със слаби сърца, простоо... през цялото време се питах, кой болен мозък е правил тоя филм...
maksimal
01-25-2012, 18:28
Може ли линк за Писък 4 с добро качество за компютър?
Тази вечер смятам да гледам втората част на The human centipede. :D
Изчетох всички коментари в замунда, че бил болен, извратен и кой знае още какво. Вдъхнових се да го гледам, любопитството ми е в излишък и не мога да устоя... :D :lol:
Но това не значи, че съм извратена, дори напротив! :lol:
h0usen3v3rdies
01-27-2012, 16:49
Става ли някой да ми препоръча филм подобен на "Хотелски стаи" и "Психо" или някакъв, в който се разправя за група приятели и т.н. без Погрешен завои, Скалите имат очи, Туристът.. :) ?
Става ли някой да ми препоръча филм подобен на "Хотелски стаи" и "Психо" или някакъв, в който се разправя за група приятели и т.н. без Погрешен завои, Скалите имат очи, Туристът.. :) ?
Проклятието на Блеър,но сигурно си го гледал :D ..?
supersonic0
01-28-2012, 14:58
Къщата на восъка не е лош ;д Остани жив, Тексаско клане за сега за тия се сещам, които са за групи приятели :D
Като каза ''Къщата на восъка'' се сетих и че има ''Къщата на костите'' . Мисля че едното беше продължение на другото :D
BrainlessROCKBABY
02-02-2012, 10:08
хах ;д;д
съгласна съм за това, но че момичетата не разбират този жанр - не познаваш всички, нали? ;д
alexadeliq
02-05-2012, 17:36
Здравейте :) Искам да попитам за един филм,който гледах преди известно време и немога да се сетя за името му.. ето някой неща за този филм: става въпрос за един фотограф,дето след като снима някой,на снимката се вижда нещо като светлина върху самия образ и по този начин ще умре.. :D:D
lovehorror
02-07-2012, 23:17
Последен изход 3
Nikolcheto24
02-09-2012, 10:58
Знам какво направи миналото лято също е добър.
BrainlessROCKBABY
02-09-2012, 11:46
Знам какво направи миналото лято също е добър.
нем, доста е посредствен в сравнение с останалите.. а да не говоря и за продълженията му
Здравейте :) Искам да попитам за един филм,който гледах преди известно време и немога да се сетя за името му.. ето някой неща за този филм: става въпрос за един фотограф,дето след като снима някой,на снимката се вижда нещо като светлина върху самия образ и по този начин ще умре.. :D:D
"Shutter" - Призрачна бленда
http://zamunda.net/details.php?id=229036&hit=1
http://img.zamunda.net/bitbucket/Shutter_BPoster.jpg
Alexandra_15
02-12-2012, 08:20
Няма ли някакво психарско филмче?;d Всички страшни филми са еднакви...Отдалечават се и някой ги убива :/
xXxAngerfisTxXx
02-12-2012, 08:37
Няма ли някакво психарско филмче?;d Всички страшни филми са еднакви...Отдалечават се и някой ги убива :/
Death Tunnel ;)
DarwinsTheory
02-14-2012, 16:56
Night of the living dead? класика
BrainlessROCKBABY
02-23-2012, 13:09
Insidious
;д предизвиквам те да го гледаш
xXxAngerfisTxXx
02-23-2012, 13:11
или Сръбски филм
Имам чувството че всички съм ги гледал и най много препоръчвам Paranormal Acitivity първата е най хубава последните 2 са пълна боза
Здравейте! Търся един филм от много време. Става въпрос за близнаци, които тормозят едно момиче, като се правят на призрака на мъртвата й майка. Помня, че шептяха "Кати", бяха облечени в сини нощници и май ги заловиха някъде в музей. И мисля, че бяха луди. Ако някой има идея, нека сподели Моляви !!
complicated_
03-04-2012, 09:46
искам малко помощ ако може ;д имаше един филм преди доста време го бях гледаа.. разказваше се за група приятели до колкото помня бяха на някакъв панайр и едно от момчетата мисля че беше в тоалетната на огледалото се снимаше с фотоапарат и се появи някакво момиче не помня точно в самото огледало май.. ;х ако някои се сети ще съм много благодарна :Д :)
Alexandra_15
03-09-2012, 18:53
Insidious
;д предизвиквам те да го гледаш
Харесва ми... :d Май имаш вкус за страшните филми ;dddd
Искам да попитам за един филм ..
Гледах го много отдавна .. беше за някакъв лъв със броня, който ядеше хората, а те го мислеха за върколак!
Лъва беше на някакъв без една ръка (май беше ловец) и той го управляваше но накрая се оказа, че си е имал ръка, но я е криел! :D
Знам, че звучи много объркващо ..
Ще съм много благодарна ако се сетите! :)
strawberry88
03-11-2012, 18:45
искам малко помощ ако може ;д имаше един филм преди доста време го бях гледаа.. разказваше се за група приятели до колкото помня бяха на някакъв панайр и едно от момчетата мисля че беше в тоалетната на огледалото се снимаше с фотоапарат и се появи някакво момиче не помня точно в самото огледало май.. ;х ако някои се сети ще съм много благодарна :Д :)
Предизвестена смърт?Не знам коя част беше,но помня,че едно момченце беше с майка си на някъв панаир ;Д и отиде до тоалетната и като снима и се появи тая. :D
Сега гледах "Гъби"! Това е най-тъпият филм, който някога съм гледала!!!! Отврат!!
BrainlessROCKBABY
03-27-2012, 16:39
а, що ;д мен ме кефи
#shrooms
Харесва ми... :d Май имаш вкус за страшните филми ;dddd
http://i993.photobucket.com/albums/af51/aiden-knowles1/so-much-win.gif
Предизвестена смърт?Не знам коя част беше,но помня,че едно момченце беше с майка си на някъв панаир ;Д и отиде до тоалетната и като снима и се появи тая. :D
2рата част
melany12
04-08-2012, 08:26
the breed задължително ;P
sapphire5
04-10-2012, 07:55
Orphan
http://www.cinemaverdict.com/wp-images/orphan.jpg
Определено добър филм, много ми хареса идеята, а като разбрах накрая истината направо сидях зяпнал.. не ми се верваше просто. Препоръчвам.
Аз също го препоръчвам. Много добър. =)
Иначе искам да си изкажа мнението и за най-тъпия филм който съм гледала през живота си
http://zamunda.net/details.php?id=306204 НЕ ГО ГЛЕДАЙТЕ!
Deathwhisper
04-13-2012, 20:13
The Omen / Поличбата
от 2006та
Абе имаше един филм ... едни тинейджъри отиват в някаква хижа .. и там намират съкровище на някакви мъртви войници от времето на Хитлер ... кажете името плс !
Dead Snow
heartlesandfreaky
04-15-2012, 10:50
Drag Me To Hell.
Хубав беше. ама доста гнусен на моменти. Интересен като цяло, лееко мистериозен, хареса ми.
Friday The 13th Killer Cut (2009) ..
Гледах го за втори път, понеже го бях забравила, но определено беше мнооого по-зле в сравнение със старите филми от 1900 и някоя-си година. Бозавичък ми се стори, но като за отбиване на време става.. ;/
Deathwhisper
04-15-2012, 11:13
Тези са старички, и доста болни.. в смисъл, гнусни са и има доста комедия.. но си остават добрите дърти ужаси.
The Evil Dead Trilogy
Braindead
Ако ви се гледа свестен филм със зомбита:
28 Days Later
И втората част..
28 Weeks Later
Не е толкова страшен колкото гнусен:
The Ruins
sapphire5
04-30-2012, 08:36
"1408" завинаги! xD
оу, един от любимите ми !! http://prikachi.com/images/800/4533800o.gif
Преди малко видях в една друга тема , че някои пишеха , че ще гледат the devil inside вие гледали ли сте го ?
оу, един от любимите ми !! http://prikachi.com/images/800/4533800o.gif
Преди малко видях в една друга тема , че някои пишеха , че ще гледат the devil inside вие гледали ли сте го ?
симпатяга :)))))
CriminaLLL
05-09-2012, 13:50
Здравейте :)
От скоро гледам хоръри, но нека се включа и аз.Само да попитам как да направя така, че веднага да се види снимката)
Най-ужасния ужас, който съм гледал е Сръбски филм :).
Иначе любимият ми е поредицата Resident Evil :).Ако някой може да ми препоръча някой по лек хорър като Resident Evil.Ако може и със зомбита да е ще съм му благодарен :)
bubbbi :)
05-09-2012, 16:53
Ооо и аз съм гледала сръбски филм :D Иначе ме кефи Плюя на гроба ти , Последен изход 1,2,3,4,5 , Човешка стоножка 1,2 , Жената и мн. мн. другии :)
Здравейте :)
От скоро гледам хоръри, но нека се включа и аз.Само да попитам как да направя така, че веднага да се види снимката)
Най-ужасния ужас, който съм гледал е Сръбски филм :).
Иначе любимият ми е поредицата Resident Evil :).Ако някой може да ми препоръча някой по лек хорър като Resident Evil.Ако може и със зомбита да е ще съм му благодарен :)
за да излезе снимката link
за зомбита съм писал доста в началото на темата прегледай...
tanch3t093
05-11-2012, 15:50
Плюя на гроба ти е по-скоро гнусен. Бихте ли ми препоръчали филми на ужасите тип страшни тоест като гледам направо да си умирам от страх, да ме побиват тръпки, да треперя! А не такива гнусни, дето се ядат, колят и убиват .....
bubbbi :)
05-11-2012, 16:11
tanch3t093 казват ,че Паранормална активност бил страшничък . Пробвай го ако искаш ;)
Плюя на гроба ти е по-скоро гнусен. Бихте ли ми препоръчали филми на ужасите тип страшни тоест като гледам направо да си умирам от страх, да ме побиват тръпки, да треперя! А не такива гнусни, дето се ядат, колят и убиват .....
the omen? /
cannibal.angie
05-12-2012, 15:26
Браво хора! Имате вкус! Без wrong turn...супер малоумния филм! :D иначе The Shining!!! Най-големия :D и Inside гледайте!! Задължително просто
tanch3t093 казват ,че Паранормална активност бил страшничък . Пробвай го ако искаш ;)
Най-смешния филм, който съм гледала някога! Накрая мацката изяде камерата..
tanch3t093
05-13-2012, 22:12
Благодаря за предложенията, гледала съм Паранормална активност преди 2 години, тогава си ми беше страшничък а и го гледах на тъмно .. И за да го догледам трябваше да светна лампата :D А иначе The Omen е оферта, мисля да го изгледам тия дни, защото днес ще ми дойде в повече, току що изгледах Orphan и направоо .. Чакай малко какво се случва тука :D
strawberry88
05-18-2012, 19:29
И аз препоръчвам Orphan,много е хубав. :D
peace_love_cooper
05-23-2012, 21:16
Ако искате нещо наистина страшно гледайте 30 days of night. Dead silence също е мн як. А иначе поредица хубави ужаси са:
The Ring 1,2
Split on your grave
Wrong Turn
Resident Evil
Saw
Piranha
Final Destination
Nightmare on Elm street
Shark Night
The Devil Inside
Paranormal Activity
1408
Pandorum
Apokalipsis и така нататък за тези се сещам засега, не съм ги гледала всичките, но тези са най-препоръчваните и харесваните според мен.
strawberry88
05-23-2012, 21:29
http://prikachi.com/images/825/4804825l.jpg
И този е добър.
sapphire5
05-24-2012, 12:56
The Collector - На мен много ми хареса, карче съм го гледала много отдавна. По-нагоре peace_love_cooper е казала всичко , което и аз щях да кажа. :)
Иначе на мен любимите са ми 1408 и House of wax .
Аз пък много си харесвам The Blair witch project . Обожавам го,гледал съм го много пъти :D
Айде понеже сте симпатяги тук да ви запозная с една продукция, за която няма много информация, но ми се струва интересна...
http://www.youtube.com/watch?v=nCed6PNOmio
be_yourself
06-02-2012, 09:32
Моят топ 5 филми на ужасите :
5)Ужасът в Амитивил
4) Кошмарът на улица "Елм"
3) I know what you did last summer, I still know what you did last summer, I allways know what you did last summer ( Знам какво направи миналото лято, Още знам какво направи миналото лято, Винаги ще знам какво направи миналото лято)
2) The cat ( Котенцето )
1) The Ring 1, 2 ( Предизвестена смърт 1, 2 )
be_yourself
06-02-2012, 16:04
Ghost ship/ Призрачен кораб
The Haunting in Connecticut
Пишете по някой друг ред за филмите, заглавията всички ги знаем ;)
вчера гледах EVIDENCE , много ми допадна филмчето, очаквах по-малко.
LaffyTaffy
06-24-2012, 07:06
The Blair Witch Project
FlyingUnderpants
06-27-2012, 23:48
предложете ми филми с лудници като mad hоuse
предложете ми филми с лудници като mad hоuse
http://www.imdb.com/title/tt1130884/ гледал ли си този?
FlyingUnderpants
06-27-2012, 23:56
не, бива ли го
FlyingUnderpants
06-28-2012, 00:02
свалям го, давай други такива ако знаеш
http://www.google.bg/imgres?q=poltergeist+1982&start=80&hl=bg&biw=1024&bih=571&tbm=isch&tbnid=sHTahNVkZEXa0M:&imgrefurl=http://dvp-potpourri.blogspot.com/2012/05/siskel-and-ebert-review-poltergeist.html&docid=Fw-q-guvo4QU3M&imgurl=http://1.bp.blogspot.com/-Z7eFUt9PyJE/T7SyTQuxLWI/AAAAAAAAAD0/HdEx870K1v4/s370/Poltergeist.jpg&w=370&h=370&ei=s_buT_rQA8XUtAaRwomPDw&zoom=1&iact=hc&vpx=91&vpy=227&dur=297&hovh=225&hovw=225&tx=130&ty=136&sig=115705307841784472838&page=5&tbnh=132&tbnw=131&ndsp=21&ved=1t:429,r:0,s:80,i:6
Poltergeist (1982)
Kaena Smith
07-02-2012, 17:29
When a stranger calls (Когато звънне непознат) (2006) - уникален филм,правен по градска легенда и римейк на филм със същото заглавие от 1979.Доколкото знам има и други филми, направени по градската легенда (The Babysitter and the Man Upstairs).
Amusement - интересен е,гледах го днес.Не бих го определила като особено страшен,но бива...
Helloween(2007) - страхотен е.Гледала съм и филма от 1978,но римейка ми допада повече.
Cry_Wolf(Вълк единак)(2005) - добър е,доста провокиращ при това,но е по-скоро трилър,отколкото ужаси.
Ring(Предизвестена смърт) - Обявен е за най-страшният филм на десетилетието.Това говори достатъчно...
The final destination(Последен изход) - гледала съм 4 от 5-те части,уникален е слабо казано.Струва си да се гледа.
Kaena Smith
07-02-2012, 17:41
"Първоначално написано от alexadeliq
Здравейте Искам да попитам за един филм,който гледах преди известно време и немога да се сетя за името му.. ето някой неща за този филм: става въпрос за един фотограф,дето след като снима някой,на снимката се вижда нещо като светлина върху самия образ и по този начин ще умре.."
The Omen / Поличбата
от 2006та"
The Omen / Поличбата ?!?
Нещо не ми се вярва.
1)The final destination 3,възможно,
2)Shutter,малко вероятно,
3)Ring,там образите на гледалите касетата бяха размазани,но едва ли е и той.
НО Поличбата?!?Ако става дума за The Omen 666,изключено е alexadeliq да говори за него.
LaffyTaffy
07-03-2012, 09:13
"Първоначално написано от alexadeliq
Здравейте Искам да попитам за един филм,който гледах преди известно време и немога да се сетя за името му.. ето някой неща за този филм: става въпрос за един фотограф,дето след като снима някой,на снимката се вижда нещо като светлина върху самия образ и по този начин ще умре.."
The Omen / Поличбата
от 2006та"
The Omen / Поличбата ?!?
Нещо не ми се вярва.
1)The final destination 3,възможно,
2)Shutter,малко вероятно,
3)Ring,там образите на гледалите касетата бяха размазани,но едва ли е и той.
НО Поличбата?!?Ако става дума за The Omen 666,изключено е alexadeliq да говори за него.
Shutter ?
http://www.imdb.com/title/tt0482599/
Kaena Smith
07-03-2012, 15:17
Shutter
Това е част от резюмето:
"...В един момент Бен започва да забелязва странни петна върху много от своите снимки. Джейн вярва, че тези петна представляват духа на жената, която са ударили на пътя и може би тя се връща да търси отмъщение."
Наистина,никой във филма,който е бил сниман,не умира,но пък от 3-те филма само там главният герой е фотограф(не съм напълно сигурна,но не си спомням в THE ring да имаше).Написала съм,че е малко вероятно да е Shutter.Честно казано нито един от 3-те филма отговаря 100% на описанието,което alexadeliq е дал/а,но само те ми хрумнаха.
Supermassive____
07-03-2012, 21:42
The Mist
Резюме : „Мъглата” на режисьора Франк Дарабонт е създаден по едноименната новела на краля на ужасите Стивън Кинг.
Силна буря връхлита града, а на следващата сутрин откъм езерото се задава облак от гъста мъгла. Една група хора попадат в капана й, но успяват да се скрият в местния супермаркет.
Скоро всички откриват ужасяващата истина, че в мъглата живеят многобройни демони и зли същества, готови на всичко, за да унищожат хората, попаднали в този капан. Оцеляването може би е възможно, само ако хората от магазина се обединят, но дали това е възможно имайки предвид каква е човешката природа?
kolegata88
07-03-2012, 22:16
Тук вече съм в мой води :).Обичам да гледам стари хорър филми който в който не те плашат със тъпи зомбита и фалшива кръв.
А това са почти всички класически злодей който киното помни :)
http://prikachi.com/images/869/4977869y.jpg
CriminaLLL
07-05-2012, 20:23
Здравейте,
От скоро гледам такива филми.Да ви кажа честно правя го защото имам голям страх от тъмното.Откакто гледам обаче такива филми ми е по -спокойно....както и да е.
Това ми беше първият хорър филм.Препоръчвам го за по страхливите.На мен лично ми хареса.Гледал съм го два пъти.Първият път имаше за мен само една стряскаща сцена.
Burning Bright (2010)
http://www.covershut.com/covers/Burning-Bright-2010-Dutch-Front-Cover-47213.jpg
Paranormal Activity 1 ! ;)
Не мигнах http://www.teenproblem.net/forum/images/smilies/ai.gif
CriminaLLL
07-08-2012, 14:51
Ето този филм ме разби....
Сръбски филм (2010)
http://img.vplay7.com/uploads/thumbs/e7a7ad1f5-1.jpg
Ghost ship/ Призрачен кораб
Този филм като малък все проверявах програмата дали ще го дават по ТВ-то :D
Revenger
07-11-2012, 19:51
Здравейте. Търся един филм от много време. Бях много дребен , като го гледах по телевизията , обаче още помня един момент. Един полицай отиде до една баба и я застреля , и тя му се молеше да я пощади , и като видя , че ще умира му се закани , че някой ден ще се върне. И малко по-напред във филма полицая целува една мацка и изведнъж като си отвори очите , целуваше бабата. Знам , че не е много яко обяснението ми , ама само т'ва помня. Ако някой ми помогне, ще съм му МЕГА благодарен !! ; )
liebeistfuralleda
07-11-2012, 20:17
Гледала съм адски много филми на ужасите, и досега само два най-много ме радват.
1.Обитанието в кънектикът 2009
2.Хълмовете стават червени
ani_8888
07-12-2012, 11:36
Може ли да ми предложите някой НОВ ужас, нещо от рода на Коварен? Под нов имам предвид в последните 1-2 години ;)
Аз пък си обичам The Blair Wtich Project (h)
MnnLUSSY
07-13-2012, 20:40
Може ли да ми предложите някой филм с някакво пътуване,хора на които им се разваля колата или нещо такова. Нещо като The hitcher, Wolf Creek, Carriers , jeepers creepers...
Може ли да ми предложите някой филм с някакво пътуване,хора на които им се разваля колата или нещо такова. Нещо като The hitcher, Wolf Creek, Carriers , jeepers creepers...
Enter Nowhere - http://zamunda.net/details.php?id=311067&hit=1
мен ми харесва The hills run red ,Insidous.... тези гледах последно ,за тях се сещам
strawberry88
07-22-2012, 20:19
The hills have eyes
Wrong turn всички части
;)
Enter Nowhere - http://zamunda.net/details.php?id=311067&hit=1
Много готин филм. Не е баш ужас, но е много интересен. :)
DarkVampireAngel
07-25-2012, 22:34
Най-най любимите ми са Child's play ;; Friday the 13th ;; House of wax <3 :D
Петък 13 и Кошмарите на Елмстреет са си класика :D
Хора какво мислите за '' REC 3'' , днеска си го свалих ... Какво да очаквам от него?
Очаквай да не очакваш REC 4 щото тоз е толкова зле че ако има следващ няма има навитаци да го гледат :Д:Д
nightmare3
08-01-2012, 09:58
Третия кръг - След преживения наскоро развод Лин Греъм решава да се премести в нов дом заедно с трите си деца. Тя купува изгодно стара къща, без да обръща внимание на слуховете за зловещите събития, разиграли се там преди 30 години.Децата са запленени от къщичката за игра в задния двор, но не след дълго държанието им се променя, а в дома на Лин започват да се случват странни неща. Изглежда някой иска кървави събития от миналото да бъдат повторени отново…
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~
Silent Hill - Във филма, базиран на хорър-екшън играта, Рада Мичъл / "Мъж под прицел" / е в ролята на Роуз - отчаяна майка, която отвежда осиновената си дъщеря Шарън в Сайлънт Хил, за да я отърве от заболяването й. След жестока автомобилна катастрофа Шарън изчезва и Роуз трескаво се опитва да я открие.Сред мъглата от димяща пепел тя се спуска в изкривената реалност на ужасяващата тайна на града. Преследвана от гротескно деформирани същества и местните жители, затворени в постоянно чистилище, Роуз започва да разкрива истината зад апокалиптичната катастрофа, изгорила града преди 30 години.
Мисля,че интересен филм на ужасите е ''Заразно зло'' наистина си струва да го гледате:)
Незнам дали вече някой го е споменал но хвърлете едно око на The Dark http://zamunda.net/details.php?id=229104
абсолютен шедьовър в жанра ужаси/мистерия
Nikolcheto24
08-10-2012, 01:02
Някой може ли да ми препоръча хубави хоръри от 70, 80 и 90?
strawberry88
08-17-2012, 19:32
Някой може ли да ми препоръча хубави хоръри от 70, 80 и 90?
http://www.zamunda.net/details.php?id=6911
Ou7oFmYhEaD
08-18-2012, 12:22
за това не си правя, няма убийствен пъзел на вила.
Пъзелите ги знам този не е от тях и не е много известен. Някакъв тип ги забърка в тази игра, като неговото лице не се виждаше а само ръката му. Накрая приятелите си избиха един друг.
А по темата, преди няколко дни гледах "Nailbiter" не е някое клане, обаче за убиване на времето става, края също е интересен.
strawberry88
08-19-2012, 15:43
Пъзелите ги знам този не е от тях и не е много известен. Някакъв тип ги забърка в тази игра, като неговото лице не се виждаше а само ръката му. Накрая приятелите си избиха един друг.
За кой филм говориш???
strawberry88
08-19-2012, 17:56
Ring(Предизвестена смърт) - Обявен е за най-страшният филм на десетилетието.Това говори достатъчно...
Сериозно ли? :shock: :razz:
Incadeptus
08-19-2012, 19:14
ненормалник,в ring,което въобще не значи предизвестена смърт и не знам кой глупак го е превел няма нищо подобно (facepalm)
Incadeptus
08-19-2012, 19:16
и няма хубави ужаси,хич не са страшни ;)
In_Nomine_Sathanas
08-19-2012, 19:22
Никъде не видях някой да споменава трилогията Злите Мъртви. Това са страхотни филми. Първият е истински хорор от които можеш да се стреснеш, и въпреки лошите ефекти, филма е много добър. Вторият е римейк на първия, но с повече комедия. А третия - Злите мъртви 3: Армията на мрака е може би един от любимите ми филми. Не знам как режисьора е успял да съчетае хорор и чисто забавление по такъв начин. При всички случаи си струва да ги прегледате http://zamunda.net/details.php?id=106082&hit=1
Kaena Smith
08-19-2012, 19:48
Сериозно ли? :shock: :razz:
http://life.dir.bg/news.php?id=7021431
Според друга класация е шести :
Bloody Disgusting ranked the film sixth in their list of the 'Top 20 Horror Films of the Decade', with the article saying "The Ring was not only the first American “J-Horror” remake out of the gate; it also still stands as the best."
strawberry88
08-20-2012, 15:29
Днес ще гледам този.Много го хвалеха в един форум. :D Дали е добър?Някой да го е гледал?
http://prikachi.com/images/114/2532114h.jpg
Ou7oFmYhEaD
08-26-2012, 11:14
Да много е хубав и е изпълнен с напрежение, гледах го преди 3 години и ще взема пак да го гледкам, че новите ужаси са "олеле малеле"
strawberry88
08-26-2012, 13:36
Пак питам-кой е филма? :D :neutral: :?:
betty-dimitrova
08-26-2012, 16:57
ненормалник,в ring,което въобще не значи предизвестена смърт и не знам кой глупак го е превел няма нищо подобно (facepalm)
Не всички филми се превеждат буквално :)
misxiee773
08-26-2012, 17:19
Олее.. Ами.. Чъки- куклата убиец :smt040
Kaena Smith
08-26-2012, 19:39
Пак питам-кой е филма? :D :neutral: :?:
Звучи ми като House of 9 :
http://en.wikipedia.org/wiki/House_of_9
Гледайте : House of Wax , 28 days later , 28 weeks later , shrooms , resident evil , i am a legend , It , Дързост и красота , Dead snow , land of the dead , dawn of the dead , Това е от мен :D
Kaena Smith
08-27-2012, 11:14
Truth or Dare / Истина или предизвикателство (2012)
Група колежани празнуват края на семестъра с най-голямото парти. По време на вечеря, изпълнена с алкохол и наркотици, започват играта ;Истината или се осмеляваш;, която жестоко наранява един от тях. Това дава старт на поредица от ужасяващи събития и нова посока на играта - истината вече може да убива.
strawberry88
08-27-2012, 13:17
Звучи ми като House of 9 :
http://en.wikipedia.org/wiki/House_of_9
Благодаря!
The cabin in the woods / Хижа в гората (2012)
Не е кой знае колко страшно , но идеята на самият филм ми се стори доста интересна .
Отначало всичко започва с поредната банална история - няколко колежани отиват на хижа в гората - типичните персонажи на блондинката и нейното гадже атлетът , на умникът , глупакът и девственицата - там те откриват нещо , призовават някакво същество и то ги избива . Много познато нали . Да , ама не . Всъщност тези колежани са част от нещо по-голямо - те ще бъдат пожертвани за да спасят света . Нищо не е станало случайно , някой ги контролира . Гледайте го и ще разберете кой .
И ако се притеснявате че няма достатъчно кръв , спокойно към края има страхотна кървава баня , в която ще видите доста познати герои от филмите на ужасите .
Като цяло филма не е много страшен . Дори на места е като комедия . Но ми хареса тази различна идея , даже филма е по-скоро комбинация от ужаси , мистерия и приключенски . Приятен е за запълване на свободното време .
strawberry88
08-28-2012, 12:29
От къде да изтегля House of 9???
strawberry88
08-28-2012, 12:34
Този изглежда интересен,но не е излязъл още. 8-)
http://prikachi.com/images/858/5195858J.png
vermili0n
08-28-2012, 13:04
Препоръчайте ми някой мнооого страшен филм... най-страшния който сте гледали :]
soletkaa98
08-31-2012, 12:42
Здравейте,търся някакъв хорър подобен на The hills run red.Този филм днес го изгледах и доста ми хареса,иначе не харесвам филми с духове,а по скоро такива със серийни убийци.Да има неочакван обрат или нещо такова.Ще ви бъда много благодарна,ако отговорите :)
Kaena Smith
08-31-2012, 15:03
Здравейте,търся някакъв хорър подобен на The hills run red.Този филм днес го изгледах и доста ми хареса,иначе не харесвам филми с духове,а по скоро такива със серийни убийци.Да има неочакван обрат или нещо такова.Ще ви бъда много благодарна,ако отговорите :)
Някои са ужаси,други - трилъри :
Halloween / Хелоуин (2007)
The Texas Chainsaw Massacre / Тексаско клане (2003)
When a Stranger Calls (2006)
Shrooms (2007)
Disturbia (2007)
Cry_Wolf (2005)
strawberry88
08-31-2012, 20:47
Изгледай всички 7 филма на Saw!Много са интересни.
Гледам има един филм в торент сайтовете Truth or Dare , някой гледал ли го е ?
В замунда е House of nine, не house of 9, хората се бъркат и не могат да си го намерят :D
truth or dare-не е кой знае какво, ако имаш час и нещо за губене може да го гледаш, аз спокойно бих го пропуснал. Иначе ако се кефиш на Английски филми го гледай само заради акцента и актьорската игра, както направих аз.
strawberry88
09-05-2012, 18:03
В замунда е House of nine, не house of 9, хората се бъркат и не могат да си го намерят :D
Страшно много ти благодаря!Не се сетих,че е трябва да е nine. :D
YoUcANNOtiMaGiNe
09-06-2012, 17:22
Гледам има един филм в торент сайтовете Truth or Dare , някой гледал ли го е ?
Гледах го днес, филмът според мен е по скоро психологически. Всъщност към средата почва да грабва повече вниманието. Не мога да кажа, че ми хареса особено, но бива. И да, по-скоро бих казала да се гледа.
Ou7oFmYhEaD
09-08-2012, 18:02
Да се похваля и аз тези дни гледах няколко филма, по-скоро трилъри и няма кървища, но пък са идеални.
1.Cold Creek Manor разказва за семейсвтво, което се мести от големия град в един затънтен край с огромно имение, то обаче си има своя история и стар собственик, който иска да си го върне, /няма призраци/
2.Seven Below- ооо да определено ми хареса, група непознати попадат в стара къща с призраци
3.Population 436- ето това е големия филм, не мога да си обясня, но много ми допадна, невероятен трилър, замисъл, действие, актьори-всичко.
Здравейте..имам един спешен въпрос..търся един филм....Група тинейджъри отиватна хижа ли ко беше не помня..и там са напиват...и в хижата намират...една игра (нещо като монополи..но не е такова) и започват да я играят...и после не помня точно но мисля, че хвърляха зара и се появяваха на различни места и умираха...играта била направена от кръв и кожа на изгорена вещица...Филма беше нещо подобно ...Ще съм много благодарна ако някой се досеща.... :)
greenblood
09-11-2012, 22:22
Много голям фен съм на ужасите. Обожавам този жанр филми. Ще ви предложа някои от любимите ми филми.
Orphan / Сирак (2009)
The Hills Have Eyes / Очите на скалите (2006)
The Hills Have Eyes II / Очите на скалите II (2007)
The Descent / Спускането (2005)
The Descent: Part 2 / Спускането: Част 2 (2009)
Hide and Seek
http://www.cinefish.bg/Krienica-Treylar-trailer1781.html
Kaena Smith
09-14-2012, 18:14
The Reaping : http://en.wikipedia.org/wiki/The_Reaping
Ето го и резюмето :
Катрин Уинтър (Хилари Суонк) е млада жена, която живее със съпруга си и детето си в Судан. Отдала се на християнската мисията да помага на хората, тя преживява истинска трагедия, когато семейството й загива в трагичен инцидент. Това променя гледната й точка и тя спира да вярва в Господ. Новата цел, която си поставя в живота, е да намери научни обяснения на странните феномени по света.
С времето името й става известно с разкриването на мистерии около плачещи статуи, църковни загадки и странни природни аномалии. Един ден при нея идва отец Блакуел (Стивън Риа), който има нужда от помощта й относно случващото се в неговия малък град. Катрин е заинтересована от случая и отива там със своя приятел Бен (Идрис Елба), който е университетски преподавател.
Това, което виждат, ги кара да се разделят в мненията си, защото в местната река вместо вода тече кръв, а огромни скакалци нападат района. Смята се, че в дъното на това стои малко местно момиче. Градът е обхванат от паника, защото случващото се е описано в Библията като десетте божи проклятия. Тогава се появява и американският свещеник Костиган (Дейвид Мориси), който има друга версия за паранормалните явления.
KTwhipp96
09-14-2012, 18:17
Гледайте Emergo, няма толкова страшен :X:X
Жената в черно също е много добър
Fucking_perfect
09-20-2012, 10:45
За мен най-добрите филми на ужасите са - House of wax,Hyenas,Kill theory,Lake dead,Lake placid 2,Black Christmas,Carver,Wolf town,Wrong Turn 1,2,3 и 4,The hike,The butcher и Човешка стоножка,поне за тези се сещам в момента..Гледайте ги,няма да съжалявате! :)
Ou7oFmYhEaD
09-20-2012, 14:28
Fucking_perfect златно си ми, точно това е филма "Kill theory" който търсех и за който бях дала описание няколко страници по-назад.
А сега си търся филм в стил "Поличбата" в смисъл не някоя касапница, а по-скоро трилър с история и развитие, приемам предложения.
Fucking_perfect
09-21-2012, 02:37
Fucking_perfect златно си ми, точно това е филма "Kill theory" който търсех и за който бях дала описание няколко страници по-назад.
Хаха радвам се,че съм ти помогнал :)
BrainlessROCKBABY
09-24-2012, 07:37
The cabin in the woods / Хижа в гората (2012)
Не е кой знае колко страшно , но идеята на самият филм ми се стори доста интересна .
Отначало всичко започва с поредната банална история - няколко колежани отиват на хижа в гората - типичните персонажи на блондинката и нейното гадже атлетът , на умникът , глупакът и девственицата - там те откриват нещо , призовават някакво същество и то ги избива . Много познато нали . Да , ама не . Всъщност тези колежани са част от нещо по-голямо - те ще бъдат пожертвани за да спасят света . Нищо не е станало случайно , някой ги контролира . Гледайте го и ще разберете кой .
И ако се притеснявате че няма достатъчно кръв , спокойно към края има страхотна кървава баня , в която ще видите доста познати герои от филмите на ужасите .
Като цяло филма не е много страшен . Дори на места е като комедия . Но ми хареса тази различна идея , даже филма е по-скоро комбинация от ужаси , мистерия и приключенски . Приятен е за запълване на свободното време .
Група колежани празнуват края на семестъра с най-голямото парти. По време на вечеря, изпълнена с алкохол и наркотици, започват играта ;Истината или се осмеляваш;, която жестоко наранява един от тях. Това дава старт на поредица от ужасяващи събития и нова посока на играта - истината вече може да убива.
въх не. просто не. това са двата най-тъпи филма, на които съм попадала. надценени, особено хижата :/
лично аз съм разочарована. ако, разбира се, не сте като американските лапета и не си умирате за зомбита...
Kaena Smith
09-25-2012, 09:28
въх не. просто не. това са двата най-тъпи филма, на които съм попадала. надценени, особено хижата :/
лично аз съм разочарована. ако, разбира се, не сте като американските лапета и не си умирате за зомбита...
Не съм гледала "Хижа в гората",мислех,че е интересен,но щом гледах трейлъра моментално се отказах."Truth or Dare",гледах около 30 мин. от него и макар да не харесвам особено английските филми,не беше чак толкова лош.Не беше страшен,но имаше оригинални идеи.А относно филмите с зомбита,не ги понасям.
За да не е спам :
Обсебване
The Possession 2012
Когато Сам Рейми случайно попада на статия в авторитетен вестник за съществуването на истинска кутия, в която е затворен митичен зъл дух Дибук, той вижда перфектната история за филм на ужасите – зловеща и свръхестествена дотолкова, че да го вдъхнови.
Тревожна, но и вълнуваща, съдбата на продаваната в ebay реална, старинна кутия, въплъщава години на човешка болка и страдание. Проведеното от уредник на университетски музей проучване, проследява миналото на древния предмет до притежанието му от 103-годишна еврейка оцеляла от Холокоста. Тя пренася кутията на Дибук в Америка и умирайки в адски мъки завещава на наследниците си никога и при никакви обстоятелства да не се опитват да я отворят.
Вдъхновен от този действителен случай, филмът „Обсебване” разказва историята на едно обикновено семейство изправено пред смъртоносната заплаха от гнева на неизразимото, свръхестествено зло, познато от легендите като Дибук.
strawberry88
09-28-2012, 20:00
Гледах ''Хижа в гората''.Беше адски тъп и приличаше повече на пародия на страшен филм. :D
Ou7oFmYhEaD
09-29-2012, 12:43
Съветвам всички хорър фенове да не гледат филми от 2012,отчайващо зле са. :smt071
strawberry88
09-29-2012, 17:49
И House of 9 ме разочарова много.Беше мнооого скучен. :(
nor4eto99
09-29-2012, 18:49
scary movie :D
Didoroki
09-30-2012, 19:52
Чернобилски дневници Не е кой знае колко страшен ама става. :)
Точно пък Хижа в гората е най- оригиналният филм от жанра тази година.
strawberry88
10-18-2012, 13:56
Някой гледа ли вече Wrong turn 5? Аз преди малко го гледах и беше много тъп.Четвъртата и петата част изобщо не ме впечатлиха. 8-)
Fucking_perfect
10-20-2012, 02:00
Отдавна не бях влизал...та да се разпиша и аз ;дд
Гледах
"Cabin in the woods" - Много ми беше интересен и наистина до сега не съм гледал такъв ужас,смисъл различен е и не е като повечето,които съм гледал.Гледайте го,на мен ми хареса много.
"Truth or dare" - Адската тъпня..С нищо не ме впечатли,освен с една от актрисите ;дд
"No man's land the rise of reeker" - Един от най-смотаните филми,които съм гледал някога,сериозно...Не си заслужава да го гледате,само ще си загубите времто :)
"Amusement" - Много ми харесва..Не е нищо кой знае какво,но на мен много ми хареса и ми е един от любимите.
"Rest stop" - Много як!Много е хубав,единственото което не ми хареса е края,просто не го схванах ;д
"Underground" - Уникален!Също много любим за мен..Единственото което не ми хареса е,че акрисата,която харесвах не ожива ;дд
"Rest stop 2" - Тъпня!Сравнение с първа част е едно от най-тъпите неща,които съм гледал.
"The hills have eyes 2" - Много,много добър филм!Единствения филм от много време насам,който успя да ме стресне...Гледайте го,много е як!
"Grizzly park" - БОЗААААА!!!Не си заслужава да го гледате,ама изобщо,дори аз мога да направя по-ефектен и хубав филм..Пак единственото,което ми хареса са актрисите ;дд
"Wrong turn 5" - Гледах го преди има няма 15 минути и мога да кажа,че е страхотен!Гледайте го,няма да съжалявате.Както писа потребителката преди мен...Не може да се сравни със 1,2 и 3,но пак става и е супер як :)
Сега съм нагласил "One missed call" и "Werewolf:The beast among us",пък дано са хубави.Като ги изгледам,ще напиша какво мисля :)
Fucking_perfect
10-20-2012, 12:10
"One missed call" - Ужасен!Ебаси тъпия филм,толкова тъп,че дори го спрях на 10-та минута..ОТВРАТ!
"Werewolf:The beast among us" - Много е як,само дето е някакси старомоден с тия каруци и селяни,ама е як ;дд
sashko705
10-20-2012, 12:23
Последният ужас, който ме впечатли беше "The Collector".
Fucking_perfect
10-20-2012, 16:22
Преди малко гледах "Donner pass" ...Уникален е.
Някакви приятели отиват във вилата на единия от тях.Обаче се оказва,че има някакъв убиец..И така почват да измират един по един,докато единия от приятелите(странния) се оказва той главния виновен за всичко..Там във тази планина.ако опиташ човешка плът - ставаш канибал.Тоя приятеля им е роден миналия век,но като яде хора не остарява ;х..Гледайте го,страхотен е!
Някой гледа ли вече Wrong turn 5? Аз преди малко го гледах и беше много тъп.Четвъртата и петата част изобщо не ме впечатлиха. 8-)
Да аз го гледах днес, ама наистина 4-та и 5-та част са направо пародия, най-добре са си 1.2.3-част в горите.
Не, сериозно, някой ще ми обясни ли какъв точно беше смисъла на 5-цата? Преди малко го гледах, но не схванах това въобще филм ли беше. Тия тримата ги изкараха 100 пъти по-умни от главните герои, а те освен, че не направиха дори опит да убият някои от 'изродите', дори сами се избиваха. То общо взето всички главни герои измираха подред, като пилци. Никаква интрига, никакъв минимален дори шанс за оцеляване, да не говорим за хепи енд или нещо подобно... Излизат 2-ма-мъртви, излиза още един-мъртъв. Дори 4-та част ми хареса доста повече. Поне убийствата си заслужаваха.
Fucking_perfect
10-21-2012, 18:09
Не, сериозно, някой ще ми обясни ли какъв точно беше смисъла на 5-цата? Преди малко го гледах, но не схванах това въобще филм ли беше. Тия тримата ги изкараха 100 пъти по-умни от главните герои, а те освен, че не направиха дори опит да убият някои от 'изродите', дори сами се избиваха. То общо взето всички главни герои измираха подред, като пилци. Никаква интрига, никакъв минимален дори шанс за оцеляване, да не говорим за хепи енд или нещо подобно... Излизат 2-ма-мъртви, излиза още един-мъртъв. Дори 4-та част ми хареса доста повече. Поне убийствата си заслужаваха.
Мда..
Само полицайката дето правеше нещо по-различно,но все пак ми хареса..
Някой може ли да ми каже филм,който пак са така група приятели..и знаете обичайното?
Това са 60% от хорърите. Какво предпочиташ брутални с кървища или по-скоро трилър и страхотен сюжет?
Гледай Simon Says. Уникален филм, за жалост не толкова известен сред българите, поне според мен.
Fucking_perfect
10-21-2012, 23:13
Ами не ме бърка какъв е,стига да е какъвто написах..А този,който ми написа го няма от където си тегля филми..Дай някой друг?
Fucking_perfect
10-22-2012, 11:22
Гледах два филма днес...Един адски тъп и един адски як.
Zombie of mass destruction - Пълна боза,толкова тъп филм,че не си заслужаваше да изгубя час и нещо..Някви зомбита,някви педали,някви луди лелички,някви попове против педалите..Абе шитня от всякъде.
Eden Lake - УНИКАЛЕН ФИЛМ!Наистина това е един от най-хубавите филми,които съм гледал!Адски много ме впечатли,обаче доста ме натовари накрая.Разказва се за една двойка,които отиват на почивка на някво езеро и там срещат някви странни деца(не са точно деца,ама са някви на по 14-15) и нали там се спречкват и тия децата си тръгват ;дд После им пукат гумите на колата,после пък я крадат...И накрая мъжа отива при тия келеши и по погрешка убива едно куче(на едното от децата) и се спречкават и след тва се мъчат да убият мъжа,обаче жената го спасява,но пак ги хващат и го запалват и умира,но тя се спасява...Накрая избягва с една кола и отива в града и кво накрая попада в къщата на тея..И те разбират,че е имало спречкване(ама те някви луди) и келеша който оживя излъга,че тя и приятеля и нарочно убили приятелите му и тези лудите казват,че ще я мъчат...Абе гледайте го няма да съжалявате изобщо!
Eden Lake наистина е страхотен филм, но аз да попитам имате ли идеи за някакъв по за развлечение, без толкова кофти емоции... Имам предвид някой по-така... развлекателен и интересен. За предпочитане естествено------група тийнейджъри отиват... и там се обърква плана и ги напада... Обичайните заподозряни, като Петък 13, Хелуин, Погрешен завой (5 част Погрешен сценарий), Последен изход и останалите класики ги изключваме. Ако не е достатъчно объркано и някой може да помогне...
Може да е и леко Комедийка ;)
strawberry88
10-22-2012, 19:20
Някой може ли да ми каже филм,който пак са така група приятели..и знаете обичайното?
Любимите ми с групи приятели са Fear island и House of wax. <3 :D Първия не е много страшен, но е интересен и актьорите са яки. 8-)
Fucking_perfect
10-22-2012, 19:24
Любимите ми с групи приятели са Fear island и House of wax. <3 :D Първия не е много страшен, но е интересен и актьорите са яки. 8-)
House of wax съм го гледал,а другия вчера го пуснах,ама заспах ;дд
BrainlessROCKBABY
10-22-2012, 19:59
Логиката ми със ужасите е, че колкото и да ми се спи, ако филмът е добър, да ме накара да го изгледам :D
Fucking_perfect
10-23-2012, 17:07
Prowl - Тъпня..Четох добри коментари за тоя филм,а той се оказа много зле..Изобщо не го схванах.Някакво момиче иска да се махне от града в който е и тръгва с приятелите си,обаче колата им се разваля и те спират някакъв камион,който уж ще ги откара до където са тръгнали..Обаче в последствие откриват някакви кутии със кръв и някви такива..После са в някакъв гараж ли какво е в него има някакви изроди дето ги избиват.
Buried Alive - Горе-долу хубав,но някак си ми е страннен...Някви зомби бабички с брадви,някви хора на половина...Нещо не схванах изобщо.
Joy Ride 2: Dead Ahead - Страхотен филм!Разказва се за две сестри и техните приятели,които отиват към някой си град(забравих) и нали по пътя им се разваля колата и отиват в някаква уж изоставена къща и вътре намират една чисто нова кола и я взимат..След време разбират,че колата е на един психопат с тир,който после хваща приятеля на едното от момичетата и те трябва да го спасят,като изпълняват каквото им каже.Гледайте го много е як и с неочакван край..Гледайте го!
Винаги като гледам филми,два от тях са зле и третия е страхотен.
Momo_ cacata
10-27-2012, 19:32
Кошмари на улица Елм Стрийт
http://prikachi.com/images/254/3471254B.jpg
В първия филм от поредицата, режисиран от Уес Крейвън (“Писък”), група тийнейджъри, живеещи на на пръв поглед обикновената улица Елм, започват да сънуват ужасяващо реални кошмари, включващи загадъчен, тежко обгорен мъж със смачкана шапка и стоманени нокти, прикачени към пръстите му. Този мъж е Фред Крюгер, педофил, преди години изгорен жив от побесняла тълпа. Сега той се връща като демоничен призрак в сънищата на децата на онези, които са го убили. В началото никой не вярва на странните истории на смъртно уплашените младежи. Злия Крюгер се възползва от това и започва да избива жертвите си по-отвратителен начин…
Кошмари на улица Елм Стрийт:Отмъщението на Фреди
http://prikachi.com/images/281/3471281N.jpg
Втория филм от тази “симфония на ужаса”, заснет от Джак Шолдър, дава на Фреди Крюгер нови нищо-неподозиращи жертви – семейство, нанесло се в къща на злокобната улица “Елм”. Скоро момчето Джеси, комплексирано от патриархалния си баща и грубия си учител по физкултура, бива обсебено от коварния Фреди и започва серия от ужасяващи убийства. Единствено гаджето му може да го спаси от злата сила на Крюгер.
Кошмари на улица Елм Стрийт:Войни в Сънищата
http://prikachi.com/images/318/3471318l.jpg
Третата част от мрачната сага за улица “Елм”, режисирана от Чък Ръсел, ни запознава с група тийнейджъри, които са затворени в психиатрична клиника, страдайки от общ проблем – кошмари, свързани с изгорения жив убиец Фреди Крюгер. Никой от лекарите не вярва, че сънищата им са истински, докато не се появава красивата психиатърка Нанси Томпсън. Преди години (иначе казано, в първия филм), тя се е сблъсквала с Фреди и е успяла да оцелее. Сега тя започва да тренира децата на групова психоза, в която всеки става някакъв герой в сънищата си – един е много як, друг е магьосник, трета – акробатка… Но дори и така Фреди е твърде силен, а в този филм превъплъщенията му стават все по-всемогъщи и отвратителни.
Кошмари на улица Елм Стрийт:Господаря на Сънищата
http://prikachi.com/images/321/3471321h.jpg
Четвъртата част на тъмния епос за Фреди Крюгер, режисирана от Рени Харлин (“Гориво в Кръвта”) е втората по-касовост от цикъла (след “Фреди с/у Джейсън”) и причините за това за мен остават загадка. В този филм малко неясно Фреди Крюгер се завръща от уж окончателната си смърт в края на третата част и започва методично да коли враговете си оттам като – за кой ли път – никой не вярва в завръщането му, докато не става твърде късно.
Кошмари на улица Елм Стрийт:Детето на Сънищата
http://prikachi.com/images/324/3471324L.jpg
Петия филм за многострадалната улица Елм и нейните обитатели е режисиран от Стивън Хопкинс (“Хищникът 2”), който показва, че може да прави съвсем прилични продължения. Фреди Крюгер е по-зъл, отколкото героинята от четвъртия филм Алис предполага. След като бива победен в собствения си кошмар предходния филм, сега той вниква в сънищата на нероденото дете на Алис и се завръща, отново започвайки да сее смърт сред нищо неподозиращи тийнейджъри. Единственото, което може да го спре е родната му майка Аманда, чиито дух преди това обаче трябва да бъде освободен.
Кошмари на улица Елм Стрийт:Смъртта на Фреди: Последния Кошмар
http://prikachi.com/images/326/3471326t.jpg
В този филм на Рейчъл Телалей действието ни отнася 10 години напред в бъдещето. В града се появява момче, изгубило своята памет. Приютено в сиропиталище, то разказва на д-р Меги Бъроуз, че не може да заспи, тъй като това ще го убие. Лекарката намира изрезка от в-к в джоба му, където пише за инцидент в Спрингууд. Меги решава да отведе момчето в този град с надеждата да върне така паметта му, но с нея неканени идват още трима сираци. Когато стигат до Спрингууд, групата се озовава в някакъв кошмар – в деца живеят само полудели старци, които говорят за загадъчен убиец, лишил ги от потомството им. Този убиец е Фреди Крюгер. Той е изклал всички деца и тийнейджъри в града и сега, с помощта на нищо неподозиращата си дъщеря, която дори не знае коя е, ще напусне Спрингууд, носейки смърт навсякъде.
Филмът е абсолютна класика в този жанр.Няма да срещнете 2ри такъв ,защото той е просто уникален ,не защото има невероятни ефекти или нещо такова,а защото е нещо различно от другите..Гледайте го,няма да съжалявате.Някой път,като ви е скучно,просто си свалете всички части и се насладете на една истинска хорор класика.
Shte gi izgledam kogato moga.
BrainlessROCKBABY
10-29-2012, 18:05
и този не ми хареса, но мисля, че беше защото имах отвратителна мигрена и не ми се излизаше D: може и да е добър
Тоя новичкия Bite/Стръв не е лош, но ако сте в настроение за хубав филм, а не за страшен филм, дано правите разлика. Пробвали са да сложат доста елементи на Челюсти, но все пак се получи добре. Края малко нямаше драмата, която трябваше, но все пак не е лош, като за 2012 година.
Някой гледа ли Дневниците на Чернобил и би ли дал мнение, отдавна се каня да го гледам, но си мисля, че ще е поредната идиотщина като Wrong Turn или The hills have eyes?
phoeniX_boy_BG
11-18-2012, 12:07
OUTPOST
http://zamunda.net/details.php?id=309096&hit=1
Трейлър: http://vbox7.com/play:c0feb1c5
Хубав е. Гледайте го.
http://www.google.bg/imgres?q=%D0%BE%D1%83%D1%82%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%8 2&hl=bg&sa=X&tbo=d&rlz=1C1SKPC_enBG337BG412&biw=930&bih=462&tbm=isch&tbnid=m97KRNCIT3TPZM:&imgrefurl=http://horrorpedia.com/2012/08/24/outpost/&docid=dab7sck8To4IpM&imgurl=http://horrorpediadotcom.files.wordpress.com/2012/08/outpost-2008-uk-horror.jpg&w=565&h=805&ei=3-CoUM6UHInMsgba3oD4DQ&zoom=1&iact=hc&vpx=4&vpy=37&dur=44&hovh=269&hovw=189&tx=86&ty=125&sig=107046364732021007409&page=1&tbnh=163&tbnw=114&start=0&ndsp=11&ved=1t:429,r:0,s:0,i:68[/url]
Някой знае ли филма Инсомния?
nvrexhausted
11-29-2012, 14:18
Знам, че не тук е мястото за този въпрос.. ама.. Та търся си 3D Тв с приличен 3д ефект не по-малък от 27 инча + на него ще пуцам с Ps3.И въпроса ми е коя марка и модел ще ми препоръчате за до 900лв.. Мерси предварително.
Iwanskiq
12-02-2012, 15:12
Ето тук (http://bit.ly/UYF72z) е моят любим филм на ужасите.
Khaleesi
12-18-2012, 09:38
Някой гледал ли е Insidious (Коварство) и какво мисли, ако да ? Защото аз го гледах и останах с малко смесени емоции :D
rubby179
12-18-2012, 11:08
За мен най-отвратителния а не най-ужасния филм, който съм гледала е "Плюя на гроба ти".
Ако някой не е гледал Orphan или The Ward препоръчвам!
Страхотни са, и двата са с неочакван край.
druzilla
12-27-2012, 12:39
ще е поредната идиотщина като Wrong Turn
Какво пък му е на Wrong turn?Като човек който е изгледал страшно много филми на ужасите,бих казала,че си е доста добър. :D
druzilla
12-27-2012, 12:40
Кошмари на улица Елм Стрийт го гледах наскоро,очаквах повече.Но като цяло не беше лош,не случайно е толкова популярен.
CrAzZyDeViLl
12-28-2012, 17:39
Здравейте..имам един спешен въпрос..търся един филм....Група тинейджъри отиватна хижа ли ко беше не помня..и там са напиват...и в хижата намират...една игра (нещо като монополи..но не е такова) и започват да я играят...и после не помня точно но мисля, че хвърляха зара и се появяваха на различни места и умираха...играта била направена от кръв и кожа на изгорена вещица...Филма беше нещо подобно ...Ще съм много благодарна ако някой се досеща.... :)
Този изглежда интересен.Ако някой го каже и аз ще съм много благодарен :D
MnnLUSSY
12-31-2012, 16:46
Този изглежда интересен.Ако някой го каже и аз ще съм много благодарен :D
Open Graves / Отворени гробове (2009) http://zamunda.net/details.php?id=267944&hit=1
ew4it0yy
01-13-2013, 18:42
Така .. Първо Здрасти на всички :D .. Искам да ви помоля да кажете някой много (ама много :D) интересен и в същото време психически страшен. Почти никъде не намирам такъв. Да кажем нещо от сорта на да почне някой да преследва някой в къща (затворено пространство демек :D) и там така такива страхотиики. Сега съм сложила да се теглят около 19-20 така по-тежички, но ако има някой такъв филм .. моля да не се притеснява да ми каже. :D
Препоръчвам ти:
Мизъри
Ужасът в Амитивил
Сиянието
Някой от вас гледа ли новия Тексаско Клане 3Д?Нямам търпение да го гледам, ще е страхотно продължение на оригинала, предполагам.А тази година идва и Брадвата 3, абе страхотни филми си очертават тази година!
rubby179
01-18-2013, 08:51
Някой от вас гледа ли новия Тексаско Клане 3Д?Нямам търпение да го гледам, ще е страхотно продължение на оригинала, предполагам.А тази година идва и Брадвата 3, абе страхотни филми си очертават тази година!
Знаете ли кога ще бъде примиерата на Тексаско Клане?
Ами то премиерата в САЩ беше на 4-ти януари.В България май няма да има...
CrAzZyDeViLl
01-21-2013, 16:31
Ами то премиерата в САЩ беше на 4-ти януари.В България май няма да има...
Ами ето ти го http://www.zamunda.net/details.php?id=340088 , но е без субсове ;) Aз лично ще изчакам докато излезе с хубаво качество и субтитри.
Ами точно това казвам.Аз го чакам също, а това вече от както е излязло го знам.
ew4it0yy
01-25-2013, 18:02
Извинявайте, но описанието на първия филм на Кошмари на Елм Стрийт не е вярна. Фреди НЕ Е педофил и това се разбира в най-новият филм от 2010 .. Родителите на децата от детската градина са го обвинили в нещо, което не е направил. Били са виновни децата, че са излъгали и той затова ги преследва и убива! Иначе филма просто няма втори. Най-великият филм от 90-сетте и филми като Паранормална активност са НИЩО. Класика в жанра. : )
CrAzZyDeViLl
01-28-2013, 09:18
Излязоха субсовете на Тексаско Клане 3Д...:) :) :) Обаче качеството...телефона ми по-добре снима...
Ou7oFmYhEaD
01-28-2013, 11:19
И последно това новото клане 2013, като продължение на коя част се явава? Че от коментарите в замунда нищо не разбрах, според едните е продължение на 2003, според другите е напълно нов филм без връзка с предишните.