View Full Version : -> Филми на Ужасите < -
tanchetyyyyyy
01-30-2013, 14:49
Zdraveite tarsq edin film no ne moga da se setq kak se kazva razpravq se za grupa priqteli koito iskat da se posheguvat s edin ot priqtelite i go hvarlqt v baseina i toi umira a posle nqkoi si otmashtava za tova molq ako se setite kak se kazva blagodarq predvaritelno
nadejdaognqnova
01-30-2013, 15:10
http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.cinefish.bg/data/movies_images/8/p_8812.jpg&imgrefurl=http://www.cinefish.bg/Ochite-na-skalite-The-Hills-Have-Eyes-id13761.html&h=518&w=362&sz=31&tbnid=tM1taxICHE3W6M:&tbnh=90&tbnw=63&zoom=1&usg=__oEmRu3CHUf3N8TMf8gBTYj85Bqg=&docid=dndl6H4DHWJx_M&sa=X&ei=x0UJUeTBIYbPsgaBsIDgDg&ved=0CEAQ9QEwAg&dur=2470 ima i 2ra seriq
Здравейте,
имам една молба към вас :)
С приятелКи ще се събираме в нас и сме планирали да се отдадем на филмите на ужасите. Ще изгледаме към 3-4 филма, но трябва да са такива, че да ни се изправят косите. Нещо, от което да изтръпнем и чак да пищим от страх :-D Имате ли някакви предложения? Говорим за СТАБИЛНИ ужаси. Филми с тийнейджъри са с предиство :)
greenblood
02-08-2013, 20:59
Здравейте,
имам една молба към вас :)
С приятелКи ще се събираме в нас и сме планирали да се отдадем на филмите на ужасите. Ще изгледаме към 3-4 филма, но трябва да са такива, че да ни се изправят косите. Нещо, от което да изтръпнем и чак да пищим от страх :-D Имате ли някакви предложения? Говорим за СТАБИЛНИ ужаси. Филми с тийнейджъри са с предиство :)
Най добрите филми на ужасите според мен са S.A.W, Очите на скалите1 и втора част, поредиците на погрешен завой. Но понеже тези са най добрите филми и предполагам сте ги гледали. Предлагам ви да гледате. The Descent / Спускането (2005) http://www.zamunda.net/details.php?id=175411 The Descent: Part 2 / Спускането: Част 2 (2009) http://www.zamunda.net/details.php?id=212699
Orphan / Сирак (2009) http://www.zamunda.net/details.php?id=191455
Kaena Smith
02-08-2013, 21:17
Стабилен ужас...по-горе изброените са от типа касапски(Очите на скалите),на мен лично не ми въздействат.Или поне не като The ring и Dead Silence.
За Orphan съм чувала добри отзиви.
greenblood - Кой те излъга, че най - добрите филми на ужасите са SAW и Wrong Turn?Най - добрите филми на ужасите са именно класиките - Friday the 13th, Halloween, Screem, A Nightmare On Elm Street, I Know What You Did Last Summer, Hellraiser, Child's Play, The Texas Chainsaw Massacre.Това са най - великите хорър поредици.А за филми - Psycho, Misery, The Shining и др. филми по романи на Стивън Кинг.За atology-та - Creepshow, Trick 'r Treat и др.Не говори друг път за неща, които не знаеш...
Объркал съм, съжалявам - Scream...
Така .. Първо Здрасти на всички :D .. Искам да ви помоля да кажете някой много (ама много :D) интересен и в същото време психически страшен. Почти никъде не намирам такъв. Да кажем нещо от сорта на да почне някой да преследва някой в къща (затворено пространство демек :D) и там така такива страхотиики. Сега съм сложила да се теглят около 19-20 така по-тежички, но ако има някой такъв филм .. моля да не се притеснява да ми каже. :D
Човек, казвам ти "Cold prey" и трите части са страхотни. Мисля, чче ще ти хареса. Не се подвеждай по това, че е скандинавски филм. ;))))))
Ou7oFmYhEaD
02-16-2013, 13:19
Не знам дали я нави да го гледа, но мен успя, като чуя за европейско кино и знам, че е добро. Въпреки това смятам, че американските са абсолютна класика, утвърдена изродщина на макс
CrAzZyDeViLl
02-21-2013, 16:33
Някой ако може да ми препоръча хоръри...с следната история: група приятели отиват някъде и..нататък знаете ;Д знам,че е банално ,но...Мерси предварително :)
Fucking_perfect
03-04-2013, 08:08
Някой ако може да ми препоръча хоръри...с следната история: група приятели отиват някъде и..нататък знаете ;Д знам,че е банално ,но...Мерси предварително :)
Толкова ли е трудно да напишеш в google "Филми на ужасите с приятели" ? Излизат ти най-различни форуми и гледаш мненията на хората..Винаги чакате всичко на готово.
Иначе аз повече филм на ужасите няма да си пусна,освен ако не е с приятели за да се "наплашим" малко.Тези филми ако ги гледаш нон стоп,какво правех аз ти разбиват психиката и сънуваш постоянно кошмари...Който иска нека ги гледа :D
CrAzZyDeViLl
03-04-2013, 17:11
Толкова ли е трудно да напишеш в google "Филми на ужасите с приятели" ? Излизат ти най-различни форуми и гледаш мненията на хората..Винаги чакате всичко на готово.
Иначе аз повече филм на ужасите няма да си пусна,освен ако не е с приятели за да се "наплашим" малко.Тези филми ако ги гледаш нон стоп,какво правех аз ти разбиват психиката и сънуваш постоянно кошмари...Който иска нека ги гледа :D
Е не човек,въобще не бях се сетил за това :| Прегледал съм всички възможни теми за това търся помощ тук ама...nvm
Ou7oFmYhEaD
03-21-2013, 18:21
ЕЕЕЕЕЕ сега да ви се похваля гледах Cold prey и ви го препоръчвам, това се оказа стабилен филм само, че 1 и 2, 3 част е бозава. И си е точно за група тийнове в една хижа сред нищото. И един психо ненормалник 8-)
Здравейте. Можете ли да ми дадете филми от рода на Тексаско клане, Погрешен завой... абе с повече кървища :D
DoctorSatan666
03-28-2013, 21:16
Zdraveite tarsq edin film no ne moga da se setq kak se kazva razpravq se za grupa priqteli koito iskat da se posheguvat s edin ot priqtelite i go hvarlqt v baseina i toi umira a posle nqkoi si otmashtava za tova molq ako se setite kak se kazva blagodarq predvaritelno
Eй, спомням си го този филм, въртяха го по диемата. Бях напълно забравил за него докато не прочетох написаното. Моля ако някой се сеща да пише.
Здравейте. Можете ли да ми дадете филми от рода на Тексаско клане, Погрешен завой... абе с повече кървища :D
Ммм The hills have eyes, Friday the 13th, Nightmare on Elm Street, Saw .. например
Ou7oFmYhEaD
03-30-2013, 10:47
Midnight Movie
Scream
Urban Legends
Последните два имат по няколко части
Аз пък си чакам 3 сезон на American horror story.... И ще ми се изчака чакалото до есента...
Хора, взел съм си "Ядини и пийни" както се казва и ми се гледа нещо да се посмея. Само дето аз освен ужаси друго не гледам, и затова съчетавам двата жанра. Та, има ли някой да ми препоръча хорърче, от което и малко да се посмея. Имам впредвид от сорта Sean of the Dead, Club Dread, не типична пародия като Scary movie но и това става.
Краен случай просто страхотен филм като Scream, без чак толкова фантасмагории както някои филми. Просто филма да е увлекателен, а не да съм под напрежение за духове или такива работи през цялото време. Доста странни изисквания, но ....... :D
Хора, взел съм си "Ядини и пийни" както се казва и ми се гледа нещо да се посмея. Само дето аз освен ужаси друго не гледам, и затова съчетавам двата жанра. Та, има ли някой да ми препоръча хорърче, от което и малко да се посмея. Имам впредвид от сорта Sean of the Dead, Club Dread, не типична пародия като Scary movie но и това става.
Краен случай просто страхотен филм като Scream, без чак толкова фантасмагории както някои филми. Просто филма да е увлекателен, а не да съм под напрежение за духове или такива работи през цялото време. Доста странни изисквания, но ....... :D
Сръбски филм. На всички го препоръчвам, страхотен филм !
Особенно върви с ядини и пийни.
:D
Сега сериозно, наистина доста странни изисквания, но ако не си гледал The ward може да ти хареса, The orphan е готин също, The stepfather съъъъщо.
The Orphan не е ли точно паранормален филм с постоянно напрежение и без частица хумор. Поне с това впечатление съм останал от това, което са ми казвали. Иначе мерси за Сръбския филм, ама не мисля. :D
The Orphan не е ли точно паранормален филм с постоянно напрежение и без частица хумор. Поне с това впечатление съм останал от това, което са ми казвали. Иначе мерси за Сръбския филм, ама не мисля. :D
Не знам хоръри с хумор, за това съм ти дала някой увлекателни и интересни за гледане, каквито искаше в краен случай.
И не, няма нищо паранормално в The Orphan, поне в този който аз съм гледала.
http://www.imdb.com/title/tt1148204/?ref_=fn_al_tt_1
Ок, благодаря, мисля ей сега да си го дръпна. ;)
sunny_325
04-08-2013, 18:42
Здравейте! Някой може ли да ми каже някакъв филм на ужасите без значение дали е нов или стар просто да е наистина свестен...
CrAzZyDeViLl
04-10-2013, 14:30
Здравейте! Някой може ли да ми каже някакъв филм на ужасите без значение дали е нов или стар просто да е наистина свестен...
Гледай 30 дневна нощ ----> http://zamunda.net/details.php?id=146918&hit=1 Просто уникален филм...нямам думи
Supermassive____
04-18-2013, 21:05
Гледал съм го тоя (30 дневна нощ) супер е. :)
Аз ви препоръчвам Dark Skies 2013 лично на мен ми хареса. http://zamunda.net/details.php?id=354626&hit=1
bulgariancho
04-27-2013, 19:56
Търся един филм който го гледах преди доста време, и искам пак да го гледам, но не знам как се казва, спомням си само че започваше и свършваше с това как две коли излизат от гараж или просто излизат от някаква къща и отзад с въже е завързан човек, който се разкъса когато колите потеглиха и завиха в различни посоки.
pistolet
04-27-2013, 22:04
Търся един филм който го гледах преди доста време, и искам пак да го гледам, но не знам как се казва, спомням си само че започваше и свършваше с това как две коли излизат от гараж или просто излизат от някаква къща и отзад с въже е завързан човек, който се разкъса когато колите потеглиха и завиха в различни посоки.Faces of death?
December
04-28-2013, 21:19
bulgariancho звучи ми като Chain Letter (2010)...
melinnda
05-05-2013, 17:54
Здравейте, преди време гледах един филм и ми се иска да го гледам пак, но не си спомням как се казва.. Значи ужас е , в него се разказва за една жена , която се премества в нов апартамент сама, защото вече бившият и мъж я малтретира. Една вечер телефонът звъни и тя разговаря с една жена , която после се оказва че тя се намира в миналото, и разговарят всеки ден. След това тя почва да я заплашва и да убива хора в нейното време (миналото) които са близки на др жена, и когато тя ги търси те са мъртви от години. После си спомням че в някакав килер намираше скелети на хора. Също така лошата жена намери др жената , когато тя все още е била дете и я измъчва , и каквото прави на нея (детето) се появяваше и на нея като възрастна. Това е което си спомням, дано някой да се сети. Благодаря ви предварително
Някой, който е гледал Dark Skies да каже дали ли заслужава?
simona-t
05-16-2013, 11:37
гняв 1 2 3
гняв 1 2 3
Това са филми клишета , който всеки фен на ужасите ги е гледал .... Казвайте филми който са малко популярни , и са ви направили впечатление.... Аз наскоро гледах един филм по Стивън Кинг , стар беше ... Thinner (1996) Лично на мен много ми хареса :) Също така и Гробище за домашни любомци е от този тип - стари и интересни :)
xXxAngerfisTxXx
05-27-2013, 10:15
The Mist... по Стивън Кинг. Тва е най-добрия ужас който съм гледал. Поне 3 пъти съм го гледал, и края просто е уникален :X
Ох, нямам търпение да излезе The Purge.
Мноооого искам да го гледам!
А някоя да има някоя книга на Стивън Кинг ? Че ми се причете :D
SuckItBitch :*
06-07-2013, 11:52
Снощи гледах "Хижа в гората" и стигнах до заключението, че по-тъп филм на ужасите не съм гледала. Филмът представлява тъмнина и писъци. Нищо друго. Нито кръв, нито убийства, нито нищо, което би могло да се нарече страшно. Още повече, че нищо не се вижда. Както казах, пълна тъмнина. Простотия.
А иначе днес гледах "Измъчван". Брутален! Не можах дори да го догледам. Ужасно много се отвратих.. просто убийствата стават по такъв брутален начин, че на човек да му се доповръща. Не знам за другите, които са го гледали, но аз лично не бих го гледала отново. То такава злоба, такава омраза не може да съществува просто. Иначе за феновете на кървища го препоръчвам, защото наистина са изхабили доста фалшива кръв, за да направят филма.
А кажи някой неизвестен филм , който ти е направил добро впечатление :D
xXxAngerfisTxXx
06-11-2013, 17:17
сръбски филм
сръбски филм
глупав е..дори не прилича на филм на ужасите
тъпотия
Supermassive____
06-11-2013, 21:44
Последните, които гледах и ми харесаха. Препоръчвам ви ги.
http://zamunda.se/details.php?id=345368&hit=1 - Grave Encounters 2
http://zamunda.se/details.php?id=356791&hit=1 - Texas Chainsaw 3
http://zamunda.se/details.php?id=351818&hit=1 - The Wicked
SorrowEyes
06-14-2013, 22:05
Здравейте, преди време гледах един филм и ми се иска да го гледам пак, но не си спомням как се казва.. Значи ужас е , в него се разказва за една жена , която се премества в нов апартамент сама, защото вече бившият и мъж я малтретира. Една вечер телефонът звъни и тя разговаря с една жена , която после се оказва че тя се намира в миналото, и разговарят всеки ден. След това тя почва да я заплашва и да убива хора в нейното време (миналото) които са близки на др жена, и когато тя ги търси те са мъртви от години. После си спомням че в някакав килер намираше скелети на хора. Също така лошата жена намери др жената , когато тя все още е била дете и я измъчва , и каквото прави на нея (детето) се появяваше и на нея като възрастна. Това е което си спомням, дано някой да се сети. Благодаря ви предварително
The Caller oт 2011
e_dimitrowa
06-17-2013, 17:09
truth or dare
Stellichka
06-24-2013, 15:10
Изненада за феновете на Тексаско КЛАНЕ
Нда..Нов римейк на Тексаско клане,той няма да има нищо общо с другите филми,а просто създаване на филм по истински случай.Той беше обявен официално и ще бъде на 3Д.
Да не би да говориш за частта , в която убиеца намира братовчедка си ?
JusttMee_16
06-26-2013, 13:40
''It'' 1994 (клоуна-чудовище)
Supermassive____
06-27-2013, 18:50
The Purge
http://prikachi.com/images/458/6268458k.jpg
В недалечното бъдеще Америка е раздирана от престъпления, а затворите са препълнени. Веднъж на всяка година, в рамките на 12 часа, правителството на практика спира да действа и всички видове криминални дейности, включително и убийствата, биват легализирани. Никой не може да се обади на полицията, а болниците спират да работят. В рамките на една вечер обществото се самоуправлява и прочиства без мисълта за наказание и без никакви последици.
Именно през тази вечер семейството на Джеймс Сандин се превръща в мишена на мистериозни престъпници, които успяват да влязат в оградения квартал в който живеят мирните граждани. Без да може да разчита на чужда помощ Джеймс отчаяно се опитва да попречи на престъпниците да влязат в къщата му и прави всичко възможно за да опази семейството си.
Ето няколко филма който наистина ми харесват и ме заинтригуваха :)
http://www.zamunda.net/details.php?id=17936&rated=1
http://www.zamunda.net/details.php?id=54842
http://www.zamunda.net/details.php?id=57793 уникален е :)
http://www.zamunda.net/details.php?id=57381
http://www.zamunda.net/details.php?id=70804 също много як :)
ew4it0yy
07-25-2013, 17:30
SuckItBitch - Ти за филма от 2009 или 2010 говориш, защото реших да го гледам, но в Замунда излизат този от 2009 - Tormented и филма от 2010 - The Tortured !?
ew4it0yy
07-26-2013, 11:53
И между другото, и аз да препоръчам някой по-така хубав филм с яки убийства от сорта: Jason, Freddy и Michael.
The hills run red. (2009) <3
Просто уникален филм. Нямам думи. Краят е наистина неочакван и убийствено як. Актьорската игра е .. просто .. горещо го препоръчвам на хора, които обичат преследване в гора или нещо такова, а не духчета и призрачета. ;x {}
nanachan115
07-26-2013, 11:59
Shutter ;)
Вчера гледах едно филмче , Evil Dead. Не е за изпускане , събитията се развиват в една хижа в гората. Останах с добро впечатление :D
П.С Някой гледал ли е Mama ? И какво мислите за него :D
Дзаак
(Evil Dead)
http://spinoff.comicbookresources.com/wp-content/uploads/2013/01/evil-dead.jpg
mitaka_97
07-27-2013, 22:18
В днешно време няма много свестни ужаси, повечето са бози :/
Имам предвид, на кой му е приятно всъщност да гледа тея бруталии и простотии
В един ужас трябва да има тръпка и всъщност да те хване страх, а не да искаш да си върнеш обяда.
Вчера гледах едно филмче , Evil Dead. Не е за изпускане , събитията се развиват в една хижа в гората. Останах с добро впечатление :D
П.С Някой гледал ли е Mama ? И какво мислите за него :D
Дзаак
(Evil Dead)
http://spinoff.comicbookresources.com/wp-content/uploads/2013/01/evil-dead.jpg
Гледала съм Мама не е нищо особенно,но това е мое мнение все пак :)
Бързи и яростни. Ужасен филм ...
Е ще го видя в близките дни тоя Мама :D
Kaena Smith
07-29-2013, 08:51
Наскоро гледах Sinister :
Греховен - Sinister 2012
Намерен видеозапис помага на писател на криминални романи да разбере как и защо новия му дом се е превърнал в лобното място на семейството, което преди е живяло в него.
Но това откритие отприщва верига от необясними свръхестествени събития, които застрашават не само неговия живот, но и живота на неговите приятели и роднини.
Не е страшен(просто има няколко стряскащи сцени);по едно време ми стана смешно,но пък не е лош.
The purge (с Итън Хоук) - честно казано,трейлърът ми се стори по-интересен от самият филм.Но пък е оригинален като идея.
Някой да е гледал Drag me to Hell ?
Някой да е гледал Drag me to Hell ?
Преди няколко месеца..Не ми се стори нищо особено. Даже по едно време ми стана скучен и го спрях. После така и не го догледах. :lol: Твърде надценен филм според мен..
Доста ми допадат тези по романите на Стивън Кинг. "It" особено беше доста добър. Братовчед ми получи фобия от клоуни след като го гледахме. :lol:
AnarchyBoy
07-29-2013, 09:36
The grudge, да ти е страшно, не да ти е гнусно.. :|
Като цяло днешно време, готини ужаси няма :(
Някой фен на SAW? :(
Филмите направени по книгите на Стивън Кинг са добри.
REC , и The blair witch project също ... Ако някой не ги е гледал,да види трейлърчетата :D
Казвали са ми,че Мама не е нищо особено...Аз много обичам да гледам филми на ужасите...Дяволът в мен не е лош...Проклятието на дявола има неочакван край..поне за мен ..Сиропиталището-не е много страшен,но има смисъл в него...Убийствен пъзел-по-скоро психо..
xXxAngerfisTxXx
07-29-2013, 12:36
предпочитам да гледам A Haunting по дискавъри вместо тия бози...
Ou7oFmYhEaD
07-29-2013, 12:39
^ Ама и ти си прав, преди два дни гледах един епизод в нета, изправиха ми се косите и не смятам да гледам останалите. Самата мисъл, че е реално и хората го разказват... брррр
heartsdesire
07-29-2013, 13:55
Като цяло тия филми са ми гнусни и после цъквам всички лампи в апартамента. :D
Иначе:
The Grudge
Saw (Мисля, че четвъртата част беше най-страшна)
Паранормална активност
No Tell Motel
No Tell Motel го гледах , хареса ми :P
heartsdesire
07-30-2013, 13:20
No Tell Motel го гледах , хареса ми :P
Готин е, да.
ivan1324
08-02-2013, 12:04
Искам да ви попитам дали знаете един филм.Разказва се за таксиметров шофьор сериен убиец който убива около 7 души във филма.Филма е старичак.
Christinna
08-03-2013, 19:44
Такаа:
Boogeyman 1 2 3
Cujo
The Amityville Horror
P2
The Last House on the Left
House at the end of the Street
Jeepers Creepers 1 2
House of Wax
The Breed
ATM
Walled In
When a Stranger Calls
One Missed Call
Freddy vs. Jason
The Descent
The Stepfather
All the Boys Love Mandy Lane
A Nightmare on Elm Street - първата част и от 2010 филма
Vladislav Hellsing
08-03-2013, 19:54
ХАаа намерих 'убава тема :D
Убийствен пъзел
Куджо
Кери
Екзорзистът
Къщата на восъка
Абсолютно всички филми от Петък 13
Абсолютно всички филми от Кошмар на Елм Стрийт
Абсолютно всички филми от Хелуин(почти де)
Гробище за домашни любимци
Къщата на 1000 трупа(така ще да се превежда :s House of 1000 corpses)
Нощта на живите мъртви
Ужасът в Амитивил
Дракула
Паранормална активност
Джийпърс Крийпърс
Тексаското клане
Човешка стоножка(първа част, втората е отвратително лоша)
Денят на майката(Mother's day)
Децата на царевицата
Екзорсизмът на Емили Роуз
Детска игра
Сиракът
То
Убеден съм, че ако се напъна ще се сетя за поне още 10 хорър филма :d
Гледах Mama и ми хареса ,става :D Предстой да гледам '' Конците '' , па да видиме :D
misha.rooney
08-08-2013, 07:32
Жената в черно с Даниел Радклиф и Екзорсизмът на Емили Роуз . А за Човешка стоножка мога да кажа една дума г н у с о т и я :D иначе филмът е хубав .. и Готика е интересен по-точно върви към трилър
Nikolcheto24
08-16-2013, 22:35
Филмите направени по книгите на Стивън Кинг са добри.
REC , и The blair witch project също ... Ако някой не ги е гледал,да види трейлърчетата :D
По-скоро обратното.За съжаление всички филми правени по книги на Кинг се оказват пълни бози.Освен Сиянието може би.
ew4it0yy
08-20-2013, 12:25
Не е вярно. "То" е бил добър филм през 1990. Да, сега не е толкова хубав, но ефектите за онова време са направо поразителни. (: Иначе няма да е зле да им направят по един римейк.
Когато започнах да чета една книга на Стивън Кинг , забелязах колко по грабваща е от филма направен по книгата ... (h)
П.С Кажете някой новоизлязал страшен филм , който си струва?
heartlesandfreaky
08-20-2013, 19:37
^абсолютно съм съгласна.. Книгите са класи над филмите по тях.
Иначе наскоро гледах Autopsy, The last house on the left и Tamara.
Autopsy ми хареса много, The last house on the left също не беше лош, но твърде много ми напомня на I spit on your grave (който ми хареса много повече).. Tamara всички много го хвалят, само на мен ли не ми хареса хич :?
Mimsss2201
08-21-2013, 08:27
Здравейте :) Търся един филм от известно време и вече се ядосвам, та реших да пиша тук :D Той е по-скоро мистерия, отколкото ужас. Гледах го преди няколко години, помня, че в някакво село се случваха убийства и т.н. и едно малко русо момиченце се появяваше в гората и всички си мислеха, че тя е виновна и че дяволът се е вселил в нея. Накрая на филма всички от селото тръгнаха да търсят момиченцето и искаха да го убият, но един детектив разбра (не помня подробности), че тя всъщност е ангел, изпратен на земята и само тя може да ги спаси.
Някакви идеи кой може да е филмът?
heartsdesire
08-22-2013, 22:54
A Perfect Getaway
По-скоро трилър, ама аз съм си бъзла и настръхнах накрая.
Desislava1999
08-23-2013, 19:27
Аз лично съм много голяма фенка на филмите на ужаси, но лично не харесвам със зомбита или някакви свръхестествени и т.н.Вече трудно си намирам такъв хубавичък филм, защото доста съм изгледала.Иначе ми направиха впечатление Тексаско клане и разбира се много ви препоръчвам за феновете на жанра - Плюя на гроба ти! ;)
28 Days Later ми е слабост, както и 28 Weeks Later.
Първото нещо, което съм прочела са били субтитрите на Мълчанието на агнетата, хаха
Вчера гледах Hostel III ,днеска мисля да гледам Hostel II ... Третата част ми хареса :P
Ужаси :
The Ring
Midnight Meat Train
Midnight Movie
Final Destination
The Amityville
Doomsday
Resident Evil
Shrooms
28 Days Later
28 Weeks Later
I'm Legend (един вид)
Shutter
Halloween
Scream
Jasson vs Freddy
Grudge
Wrong Turn
Paranormal Activity
texas chainsaw massacre
Stay Alive
Rest Stop
human centipede
30 Days Of Night
when a stranger calls
Hostel
Може някой филм да съм го пропуснал ... но , тези филми са най-готините които съм гледал от този жанр ;)
Мда,пропусна Grave Encounters :D
See No Evil
House of wax
The Collector
One missed call
Мда,пропусна Grave Encounters :D
Ми не , сетих се , но не е толкова интересен колкото страшен , на мен специално не ми хареса.
(Всеки с вкуса си)
Meonesssss
08-30-2013, 21:24
Cannibal Holocaust ..
Иначе съм голям фен на ужасите, но все не са достатъчно добри според ме ... Рядко се намират хубави ужаси :)
heartsdesire
08-30-2013, 21:36
Hannibal Rising
Piranha 3D Е един много интересен и хубаво направен филм препоръчвам го на всеки.
Искам да добавя също и че I Spit on Your Grave не е лош също го препоръчвам :)
Hannibal Rising гледах го и не ме впечатли (Специално на мен не ми хареса)
От отдавна не съм гледал филм от който да се изплаша по скоро ме държат повече в напрежение ...
Когато гледах за пръв път Гняв(Grudge) и (The Ring) от там насам никой филм не може да ме изплаши с изключение на един (Paranormal Activity) който е добре направен филм с добри ефекти .. заслужава си гледането (Наистина може да се каже че това е един от най-страшните филми правени някога)
Колкото до (Saw) това е един от най-добре измислените филми който съм гледал някога ! Доста ми харесаха всичките части (Дърпайте не се и замисляйте !)
Final Destination Също :)
Doomsday много добър филм .. той е от сорта на 28 days later/weeks ..
Нямам време да ви ги изреждам всичките филми (Аз съм поставил най-добрите филми от горе.. дърпайте няма да останете с лошо впечатление)
Любими филми(I'm Legend , The Book of Eli , The Road , The Green Mile , In Time)
Малко филми в чисто тоя жанр са ми направили приятно впечатление.
Да видим :
Пришълеца (Абсолютна класика)
REC ( без 3-тата част)
Бурята на века (Сценария е от Кинг)
Troll Hunter (различен поглед има в тоя филм)
30 Days of Night (само първата част)
The Mist
Cabin in the woods
Cube
и може би Devil
heartsdesire
08-30-2013, 21:55
Гняв(Grudge)
Пълна пародия. Хич не ми хареса. А In Time е екшън, ако не се лъжа, но е наистина готин.
Meonesssss
08-30-2013, 21:56
Истината е, че няма наистина хубави филми на ужасите :cry:
Значи сега се сетих за един много хубав филм " Silent Hill " Класика в жанра ( Страшен , интересен , добре измислен ...)
Има първа и втора част , и двете части са върховни :) Дърпайте не се и замисляйте !
Пълна пародия. Хич не ми хареса. А In Time е екшън, ако не се лъжа, но е наистина готин.
Гняв е интересен само 1-вата част а за другите части съм съгласен с теб..
Колкото до (In Time) да екшън е няма нищо страшно в него.. просто ви казвам кои са ми любимите филми .. за които си заслужава гледането ..:)
В момента дават Очите на скалите , по Бтв Екшън :D
Ou7oFmYhEaD
08-31-2013, 07:17
В момента дават Очите на скалите , по Бтв Екшън :D
Това е втория ужасТ на който съм се смяла след Порешен завой. Пълен бълвоч е!
Вчера гледах (Storm Of The Century) уникален филм !
xXxAngerfisTxXx
08-31-2013, 15:47
Сръбски филм му е майката
Вчера гледах (Storm Of The Century) уникален филм !
Преди 4 поста ви го казах. Гледай и The Mist също е доста добър. В бурята Линож просто прави целият филм.
Аз ще си сваля ''28 Days Later''.Гледам съм го ,но пак ще ми е интересен че съм позабравил повечето неща :D
28 Weeks Later е по-добър
Така и така тази тема вече е изчерпана от (Хорър Филми) я си кажете кои филми са ви любими без значение какъв жанр са :)
Ou7oFmYhEaD
09-02-2013, 11:32
Ето няколко филма, които аз харесвам и са все пак по темата
The Skeleton Key
I Still Know What You Did Last Summer
Black Christmas
Urban Legent
Kiss the girls
Cold Pray 1 ,2
Mirrors 2008
Population 436
Se7en
The Omen
From hell
~~~~Ghostface~~~~
09-06-2013, 15:56
HORROR FOREVER MАDAFAKA !!!!! ПИСЪК ПЕТЪК 13 ТЕКАСКО КЛАНЕ КЪРВАВАТА МЕРИ ПРЕДИЗВЕСТЕНА СМЪРТ ПОСЛЕДЕН ИЗХОД УБИЙСТВО НА ЕЛМ СТРИЙТ ХЕЛОУИН
xXxAngerfisTxXx
09-07-2013, 12:06
Плюя на гроба ти 2 е мн як ! Сниман в софия :D
unbroken.
09-09-2013, 12:24
Тъкмо изгледах "Плоя на гроба ти 2". Не ми направи чак толкова голямо впечатление. Първата ми беше доста по-интересна.
Nikolcheto24
09-12-2013, 02:27
На мен ми направи - с тъпотията си.
Fucking_perfect
09-22-2013, 13:55
На мен пък много ми хареса.Не може да се сравни със 1ва част, но пак става за убиване на време.
Днес гледах "Devil's playground" и ми хареса горе-долу.Типичния филм за зомби апокалипсис (6/10).
ew4it0yy
09-25-2013, 08:06
Все още не съм гледала Плюя на гроба ти 2, но трябва да кажа: Аз ли съм единствената, която този филм не ми е направил абсолютно никакво впечатление? Хората се захласват по някакви идиотщинки и забравят всички класики и т.н. А снощи изгледах Srpski film, БРУТАЛЕН, просто нямам думи. И също така, допреди седмица някъде се бях навила да гледам Smiley и го гледах оня ден, много е як. Препоръчвам го на всички, които са фенове на Jason, Freddy и Michael. :D ^^
b0nBoNeVa
09-28-2013, 08:53
Аз ли съм единствената, която не разбра края на Saw 2004? Всъщност го разбрах, но не схванах нашия човек оживява ли, или не... За тоя с два останали крака става въпрос :) Иначе харесвам един с Франки Мюниц (Малкълм) Остани жив - лек като филм на ужасите, ама ми харесва идеята. Имаше един IT за някакъв психясъл клоун, Предизвестена смърт - класика и сега за други не се сещам. Обаче с нетърпение чакам да ходя да гледам с една фр на кино The Conjuring от режисьора на Saw!!! Ще бъде ВЕЛИКО
Fucking_perfect
09-29-2013, 02:13
Гледах няколко филма тея дни, но нищо впечатляващо.
"Carries" - много слаб филм.На моменти се чудех "Защо гледам това?" 3/10 никакъв сюжет,никакъв смисъл...като цяло тъпа работа.
"Turistas" - този ми хареса доста повече.Няколко туристи в Бразилия отиват на почивка, обаче автобуса им катастрофира и те няма как да идат до града към който са тръгнали.Минават през джунглата и намират един бар, то е като дискотека с разни уж приятни хора, които всъщност мразят туристи, заради това че отвличали децата заради ограни...С две друми искат да си отмащават на тях. 6,50/10 да кажем.
"The Shortcut" - харесва ми 8/10.Гледайте го.
harabadabarche
09-29-2013, 05:35
The Conjuring беше добър :)
Nikolcheto24
10-03-2013, 14:16
Как точно реши, че филма не е класика?
ew4it0yy
10-04-2013, 15:55
b0nBoNeVa Твоят коментар направо ме изуми. Как можеш да кажеш на филма It по Steven King "Имаше ЕДИН IT за някакъв психясъл клоун" .. И на всичкото отгоре да казваш, че Предизвестена смърт е класика, като филма не струва. Аз бих му дала най-много 3 от 10. Разбира се, това е лично мое мнение, но хора, преди да казвате, че такива бози са класика, изгледайте филми от 60-те или 70-те. Много по-стойностни от The ring. Да, ефектите не са нищо особено, но замисъла е гениален.
KHALIFA'S
10-21-2013, 07:53
Погрешен завой, Предизвестена смърт, Убийствен пъзел, Тексаско клане,Панорамната активност...
heartsdesire
11-08-2013, 22:20
Има един нов с Клоуи Морец - Carrie
sunny_325
11-11-2013, 12:43
Някой може ли да каже някой наистина страшен филм.. Не знам вече какво да гледам :Д
pepelqnkata
11-20-2013, 15:32
jeepers creepers, Гняв 1,2,3 , Фреди срещу Джейсън и т.н
Supermassive____
12-08-2013, 22:26
El Orfanato - На скоро пак го гледах, много силен и въздействащ филм.
elena.markova
12-20-2013, 09:12
Hannibal Rising гледах го и не ме впечатли (Специално на мен не ми хареса)
От отдавна не съм гледал филм от който да се изплаша по скоро ме държат повече в напрежение ...
Когато гледах за пръв път Гняв(Grudge) и (The Ring) от там насам никой филм не може да ме изплаши с изключение на един (Paranormal Activity) който е добре направен филм с добри ефекти .. заслужава си гледането (Наистина може да се каже че това е един от най-страшните филми правени някога)
Колкото до (Saw) това е един от най-добре измислените филми който съм гледал някога ! Доста ми харесаха всичките части (Дърпайте не се и замисляйте !)
Final Destination Също :)
Doomsday много добър филм .. той е от сорта на 28 days later/weeks ..
Нямам време да ви ги изреждам всичките филми (Аз съм поставил най-добрите филми от горе.. дърпайте няма да останете с лошо впечатление)
Любими филми(I'm Legend , The Book of Eli , The Road , The Green Mile , In Time)
(Paranormal Activity на този коя част е най хубавата
ew4it0yy
12-21-2013, 12:42
Сега тъкмо изгледах The Conjuring и ми направи супер впечатление, защото започваше с кукла. Damn it, обичам филми с кукли. ^^ След малко си пускам Dolly Dearest и ако може да кажете (тези, които са го гледали) дали ви е харесал или като цяло дали харесвате филми с кукли. *feeling awesome*
elena.markova
12-21-2013, 13:51
[QUOTE=ew4it0yy;10960571]Сега тъкмо изгледах The Conjuring и ми направи супер впечатление, защото започваше с кукла. Damn it, обичам филми с кукли. ^^ След малко си пускам Dolly Dearest и ако може да кажете (тези, които са го гледали) дали ви е харесал или като цяло дали харесвате филми с кукли. *feeling esome*
Dolly Dearest намерих го този но няма субтитри в замунда знаеш ли от къде да си ги намеря
ew4it0yy
12-21-2013, 16:06
При мен в zamunda има субтитри, странно. 0.о Може да погледнеш в ArenaBG, ако и там ги няма, нямам никаква идея. Разбира се, може да го гледаш и без субтитри. :D
Среднощен влак за месо !!
elena.markova
01-02-2014, 13:40
При мен в zamunda има субтитри, странно. 0.о Може да погледнеш в ArenaBG, ако и там ги няма, нямам никаква идея. Разбира се, може да го гледаш и без субтитри. :D
аз го изгледах бе субтитри и горе долу бива филмчето
elena.markova
01-02-2014, 14:14
Ти проста ли си или си много проста ? Първо на първо има ужаси и ужаси и не можеш да очакваш от всеки един такъв филм да бъде страшен,защото просто целта не му е такава..На майка ти главата е смешна на Писък,първо прочети историята и всичко на филма и тогава ще разбереш нещата,това че си тъпа патка и не схващаш нищо,не значи,че филма е смешен или че си гледала първо ония бездарни режисьори дето се опитаха да направят филм и мажеха толкова лайна на едно място,че накрая се получи Страшен филм.
Хотела на ужасите не знам по какъв начин е 'аДцки смешен' ..филма е БРУТАЛЕН заради самата му идея ( не че си я схванала,все пак си на 13,на такива хора не трябва да се дава такъв жанр да се гледа,не щото не можеш да го понесеш,а щото си тъпа и не можеш да го разбереш ) ..Болни мозаци вкарват в пари това да си задоволяват болните фантазии като измъчват други хора,филма беше брутален и по никакъв начин не е 'смешен ' .. и какво му е смешното на това,че му ' отрязал члена ' или както там каза?смешно е,щото си на 12 и тея неща за тебе още са смешни и забавни.
Филма дето там умирали някви в няк'ва къща или к'вот каза е Ужасът от Амитивил,не знам как може да не му запомниш името,след като УЖ си голяма фенка на жанра и ти е харесал филма,като съчетаем 2те неща,може би си се интересувала от историята на филма?О ,чакай..ти си на 12,дори не знаеш за какво става на въпрос във филма,важното е да напишем,че някой ужас е смешен та да изглеждаме много безстрашни.
Убийствен пъзел имал ' ЯКИ ' кървища,100% само това си видяла и не си схванала и 5% от историята на филма.
Чула си и баналния израз,че новите американски филми били боза ,а ти новите азиатски филми виждала ли си ги ?А индийски ужаси гледала ли си? .. не си гледала,но пак говориш ,че едните били такива,другите онакива.
Тексаско клане също е страшен,но просто ти разбираш нещата не под значението 'Страх' ,а под значението ' Стряскане ' за това и си толкова тъпа и нямаш вкус за филми.
Включваш тъп филм като Петък 13ти,но не включваш Halloween ..просто защото си чула някъде да определят Петък 13ти като класика и вече дай да го напишем та да изглеждаме разбирачи..
Нали знаеш,че Писък е на същия принцип като тези 2та,но е доста по-добър от тях?Ти просто не си гледала тея филми,но си говориш .. а къде е The Shining нали си голямата фенка?не си го писала просто защото не го знаеш,знаеш точно 5 филма,най -известните и ми се правиш фенка на жанра като ми говориш глупости за Писък.
Чъки куклата убиец?Ти сериозно ли?
Нормално е всички ужаси да са ти забавни,след като не схващаш и 80% от идеята им ..
И как можеш да пуснеш филм,да не го догледаш и да кажеш,че е тъп ?Има филми в които всичко се разбира в края .. примерно пускаш Престиж до някъде и понеже си тъпа не го разбираш и го спираш без да доглеждаш края,и казваш ,че е тъп,без да си видяла и финала в който става ясно всичко.
Като цяло си много тъпа и се изказваш неподготвено за доста добри филми и казваш мнение за идиотски филми като много добри само щото по другите форуми за такива филми и т.н се говорят едни и също баналщини..
Не исках да правя спор,казах да ти махнат идиотското мнение,но щом ще зачитат мнението ти,тогава ще зачетат и мойто.
чакам ти отговора
щом е на 12 ми е ясна цялата картинка, днешните млади момиченца само подскачат като видят момчета в главите и има само момчета с татуировки,мускули готини коли това е чувам само мноо яко тва мноо яко онова всичко е много яко
kristiqn3002
01-02-2014, 14:24
имате ли страх от тези филми или не
kristiqn3002
01-02-2014, 14:29
ако наистина сте фенове на The Grudge можете и да играете играта на wii ;)
elena.markova
01-03-2014, 14:20
изгледала сам толкова много ужаси но има един които ме изплаши наистина на някои моменти от филма подскачах на 30 г сам и си мислих че няма да се изплаша и от него но се изплаших,Торбалан искам да питам има ли го на 3д тоя филм, ако някои знае за някои ужас на 3д да казва
ew4it0yy
01-13-2014, 08:53
Трябва да знаеш, че Boogeyman (Торбалан) има и 2 и 3 част, като според мен, най-стряскаща беше 2-ра, но всеки с мнението си, замисълът в тези филми е голям, но не са го догодили баш. Все пак е само мое мнение, кажете вие дали сте съгласни. ^.^
Някои гледал ли е Вила Роза? Чудя се дали да го гледам на кино и тарся мнение за филма , стана ми интересно какъв е защото е български :)
elena.markova
01-14-2014, 09:57
Трябва да знаеш, че Boogeyman (Торбалан) има и 2 и 3 част, като според мен, най-стряскаща беше 2-ра, но всеки с мнението си, замисълът в тези филми е голям, но не са го догодили баш. Все пак е само мое мнение, кажете вие дали сте съгласни. ^.^
съгласна съм с теб и да знам че има и други части и тях съм гледала има още един който също ми харесва беше нещо с няква игра ако ги убият в играта после умират на истина мисля че се казваше остани жив гледайте го заслужава си
elena.markova
01-14-2014, 10:07
Някои гледал ли е Вила Роза? Чудя се дали да го гледам на кино и тарся мнение за филма , стана ми интересно какъв е защото е български :)
по мое мнение съвременни български филми няма хубави аз не гледам бг филми защото са големи тъпотии гледам само старите бг филми те си заслужават защото са направени смислени и интересни направени са много истински хората говорят със собствени думи и е естествено а не като сегашните български говорят като американци превземат се
Аз преди 1 седмица реших да сваля едно филмче,което не е от типа ужаси ( преди гледах само такива ). Филма беше много силен и хубав,препоръчвам ви го !!!
12 years a slave
Lady_Chanel
01-21-2014, 22:14
изгледала сам толкова много ужаси но има един които ме изплаши наистина на някои моменти от филма подскачах на 30 г сам и си мислих че няма да се изплаша и от него но се изплаших,Торбалан искам да питам има ли го на 3д тоя филм, ако някои знае за някои ужас на 3д да казва
Да, и трите части за уникални, гледала съм ги преди години и сега като ти видях мнението, се сетих за тях и трябва пак да ги изтегля. :)
Иначе един от любимите ми е Границата от 2007г.
elena.markova
02-04-2014, 12:28
абе искам да питам за филм на ужасите в който се разказва за дама пика някой знаели такъв
http://filmplay.org/yjasi ужасяващо много ужаси :D
Miami Vice
03-10-2014, 15:22
евала на този, който е направил темата (и този, който я е направил важна :) ) Аз лично предпочитам филмите със серийни убийци, но доста често гледам и с духове, по-рядко разни като Погрешен Завой
здревейте :) преди известно време гледах един филм и сега не мога да си спомня как се казваа.. разправя се за няколко човека които се събуждат в една изоставена къща сред гората и започват да търсят начини да се спасят да излязат от там , но накъдето и да тръгнат винаги се озовават на същото място.
здревейте :) преди известно време гледах един филм и сега не мога да си спомня как се казваа.. разправя се за няколко човека които се събуждат в една изоставена къща сред гората и започват да търсят начини да се спасят да излязат от там , но накъдето и да тръгнат винаги се озовават на същото място.
Мисля, че говориш за Cabin in the woods
Иначе имаше едно старо филмче което беше добро попадение Cube се казва има и втора част ако се не лъжа, ама отдавна беше.
anonymous708973
03-10-2014, 22:04
Никак не съм фенка на тия филми, много кофти ми влияят.
Гледала съм House of wax, ама не бих казала, че е кооой знае какво.
За сметка на това, след всяка серия на Saw имам нужда от по 2-3 месеца да се възстановя и дори да помисля за следваща. Само три съм гледала, май нямам желание за още.
Иначе имаше едно старо филмче което беше добро попадение Cube се казва има и втора част ако се не лъжа, ама отдавна беше.
има и трета
ма само първата е култ
благодаря тi draid , но не е той .. във филма , който аз търся тези хора не се познават , но след това започват да разбират , че има някаква роднинска връзка между тях.. всъщност до колкото си спомням беше малко объркан хаха :D :D
Никак не съм фенка на тия филми, много кофти ми влияят.
Гледала съм House of wax, ама не бих казала, че е кооой знае какво.
За сметка на това, след всяка серия на Saw имам нужда от по 2-3 месеца да се възстановя и дори да помисля за следваща. Само три съм гледала, май нямам желание за още.
SAW е тотална боза подобна на Wrong Turn и Final Destination. Първите 1-2 можеше да грабнат внимание, след което се изтъркаха. Хубав ужас е REC първата част и до някъде втората, макар че и втората е по-слаба, 3-тата е направо пародия. Същото направиха и с 30 days of night - първата доста добро попадение, втората част пълна боза. Много добър "ужас" за мен е storm of the century по сценарии на Кинг, също така The Mist по книгата, но завършека е далеч по-добър.
благодаря тi draid , но не е той .. във филма , който аз търся тези хора не се познават , но след това започват да разбират , че има някаква роднинска връзка между тях.. всъщност до колкото си спомням беше малко объркан хаха :D :D
Много ми е познато обаче не мога да се сетя, много филми гледам и може да ми прилича и на някой друг, но ми е познат.
Hotty_BB
03-11-2014, 15:50
Някой сеща ли се за филм в който героите в част от филма се озовават в странен град и влизат в къща с восъчни хора (не е Восъчната къща или Гробна тишина)
http://www.imdb.com/title/tt1228987/?ref_=nb_watch_?ref_=nv_wl_img_1
Мнение?
Мисля да го дръпна, като ми остане време.
Някой сеща ли се за филм в който героите в част от филма се озовават в странен град и влизат в къща с восъчни хора (не е Восъчната къща или Гробна тишина) Sillet Hill ?
http://www.imdb.com/title/tt1228987/?ref_=nb_watch_?ref_=nv_wl_img_1
Мнение?
Мисля да го дръпна, като ми остане време.
Много е добър. Според мен изобщо няма да съжаляваш. Но по-добре гледай шведската версия (за мен е по-добра) http://www.imdb.com/title/tt1139797/. Също така горещо ти препоръчвам и книгата.
Много е добър. Според мен изобщо няма да съжаляваш. Но по-добре гледай шведската версия (за мен е по-добра) http://www.imdb.com/title/tt1139797/. Също така горещо ти препоръчвам и книгата.
Честно, като чуя да ми говорят на различен от английски език във филм ми е супер неестествено и странно, а без звук няма смисъл да коментирам. По тая причина се отказах от няколко азиатски, въпреки че знам, че те правят доста добри horror-и. И все пак като изгледам американската ще си помисля. :D Иначе сега съм си набелязала няколко книги, но след това може да видя за какво става въпрос.
Честно, като чуя да ми говорят на различен от английски език във филм ми е супер неестествено и странно, а без звук няма смисъл да коментирам. По тая причина се отказах от няколко азиатски, въпреки че знам, че те правят доста добри horror-и. И все пак като изгледам американската ще си помисля. :D Иначе сега съм си набелязала няколко книги, но след това може да видя за какво става въпрос.
Дам, знам как е. Аз съм същият, няма ли английска реч ми е някак супер неестествено. Но за този филм (и още някои като Гняв (също ти препоръчвам японската версия) и прочие) направих изключение и останах доста приятно изненадан :). Като цяло има доста сполучливи чужди версии, които по мое мнение си заслужават гледането в повечето случай повече от английската версия (но пусто да остане навикът да чуя английска реч не угасва :D). До такава степен съм привикнал.
едит: Някой може ли да ми препоръча добро horror филмче като за лека нощ :)?
Дам, знам как е. Аз съм същият, няма ли английска реч ми е някак супер неестествено. Но за този филм (и още някои като Гняв (също ти препоръчвам японската версия) и прочие) направих изключение и останах доста приятно изненадан :). Като цяло има доста сполучливи чужди версии, които по мое мнение си заслужават гледането в повечето случай повече от английската версия (но пусто да остане навикът да чуя английска реч не угасва :D). До такава степен съм привикнал.
Аз така исках да гледам Alone (http://www.imdb.com/title/tt0484090/?ref_=fn_al_tt_3), но се отказах след 10 мин. :D Ся може и пак да пробвам, като се опитам да не съм чак толкова негативно настроена. Иначе на Гняв съм гледала американските и ми харесаха, ама до оригиналите не стигнах.
едит: Някой може ли да ми препоръча добро horror филмче като за лека нощ :)?
A Nightmare On Elm Street всички части, ако не си ги гледал!! Иначе: The Others, Gothika, The Shrine, The Uninvited, One Missed Call, House at the End of the Street, Mirrors. Тези ми идват първо на ум. И ако обичаш психо трилъри (въпреки, че не е точно за темата) горещо ти препоръчвам Identity.
Оригиналните версии на "Гняв" за мен са в пъти по-страшнички :D. Иначе благодаря ти много за предложенията, но тъй като си падам голям киноманиак (особено horror филми (обожавам ги)) май съм гледал всички (освен може би "The Shrine"), които спомена :D. A Nightmare on Elm Street поредицата си е просто класика :). За жалост последните години са доста слаби откъм ужаси. Единствено не съм гледал "Alone" и може да го пробвам, но с тоя тайландски ще се видя в чудo :D. Вече не правят като едно времешните филми.
Мм, може да дръпнеш Insidious 2, ако не си го гледал, горе-долу им се е получило продължението, въпреки че има какво да се иска. Друго, друго... Case 39, но е малко предсказуем. Deadline също е добър. Ще помисля и за други после.
Иначе A Nightmare on Elm Street ми е любимият филм ever! Просто образът на Фреди, с неговата creepy усмивка, няма равен. :D
Още веднъж ти благодаря за предложенията!
Дам и двете части на Insidious не са лоши. Наистина не се беше получило зле и продължението, но първата си остава the best :D. Case 39 съм го гледал, но мисля, че Deadline не съм :). Още тази вечер ще си го пусна да ме приспи :D.
ew4it0yy
03-24-2014, 12:33
Добре, че сте вие хора, да ме подсещате за старите филми и да ми казвате нови. :3 За което съм ви благодарна. ^^ И да ви попитам дали някой от вас е гледал Insensibles ? Пада се ужаси и мистерия, но на мен си ми клони към Психо жанра. xd И той и A nightmare on Elm Street са ми любимите ужаси и кажете кои са вашите. xd
И да ви попитам дали някой от вас е гледал Insensibles? Пада се ужаси и мистерия, но на мен си ми клони към Психо жанра. xd
Не съм, ама добро ми се вижда филмчето. Може и него да дръпна, само да се видя с повече време за губене от половин часово писане в teenproblem-а. :D А на мен напоследък май психо трилърите ми харесват малко повече от ужасите, така че ми събуди интереса. :cool:
ew4it0yy
03-25-2014, 14:40
Хей, някой може ли да ми предложи някой хорър, но да не е като типичните семейство в обитавана къща, група приятели и гора и прочее. Да е по-странен, объркан и с по-извратено мислене. Което всъщност си е до режисьора, но ако някой се сеща за такъв хорър и, ако го каже ще съм му много благодарна. ^^ Аз последно гледах такъв преди няколко години. Funny Games US със онези близнаци ли бяха, братя ли, не помня, но доста ме впечатли. xd
^Truth or Dare, но не гарантирам, че ще ти хареса. Като зяло за този филм има много различни мнения. Според мен е добър/бива.
ew4it0yy
03-27-2014, 13:29
Гледала съм го и на мен също ми харесва, понеже.. измъчване, duhh. xd
Supermassive____
03-27-2014, 15:29
Вчера гледах Madness доста добър филм. Като цяло скандинавското кино продължава да ме очарова.. Така е сниман, че имаш чувството, че си там на място на случката. Уникален е.
Гледала съм го и на мен също ми харесва, понеже.. измъчване, duhh. xd
Къщата на края на улицата е добър. The Vanishing, One Hour Photo, Notes on a Scandal, като последния не е ужас, ама мисля, че ще ти хареса.
Преди малко гледах The Blair Witch project и да ви кажа честно филма не беше толкова страшен до към половината , след това започнах да се плаша малко обаче като стигнаха до тая къща и кат почнаха да пищят във нея направо се НАСРАХ и оня как гледаше към стената леле... Много ми хареса ,че във филма нямаше никакви кланета , не бяха показали как изглежда този който ги гони и пак ме беше страх . Много добре направен филм. Наскоро гледах Погрешен Завой 4 и да ви кажа пълна БОЗА!!! Нямаше грам смисъл във тоя филм. Сега ще гледам 1,2 защото много ги хвалят.
SuicideSheep
04-05-2014, 15:54
The Conjuring и Would You Rather . Добри филми са !
baby_bo0o93
04-29-2014, 21:44
+ за Would you rather. Като цяло става, не е зле. Аз препоръчвам този http://zamunda.net/details.php?id=398471#position 13 Sins / 13 Гряха. Хареса ми сюжета и определено като за нов филм е много добре (поне аз скоро не бях гледала филм 2013/2014, който да ми хареса). Има поука и замисъла е добър.
789789789
05-01-2014, 00:39
Хей, някой може ли да ми предложи някой хорър, но да не е като типичните семейство в обитавана къща, група приятели и гора и прочее. Да е по-странен, объркан и с по-извратено мислене. Което всъщност си е до режисьора, но ако някой се сеща за такъв хорър и, ако го каже ще съм му много благодарна. ^^ Аз последно гледах такъв преди няколко години. Funny Games US със онези близнаци ли бяха, братя ли, не помня, но доста ме впечатли. xd
Виж Това филмче.
You're Next
http://zamunda.net/details.php?id=398729
Искам да попитам за един филм ..
Гледах го много отдавна .. беше за някакъв лъв със броня, който ядеше хората, а те го мислеха за върколак!
Лъва беше на някакъв без една ръка (май беше ловец) и той го управляваше но накрая се оказа, че си е имал ръка, но я е криел! :D
Знам, че звучи много объркващо ..
Ще съм много благодарна ако се сетите! :)
Аз също искам някой, който знае името на филма да ми го каже! :)
Хора,вчера си изтеглих едно филмче за извънземни,изглежда доста реалистично и грабващо ... Уникално е :X
''Alien Abduction Incident in Lake County Poster''
Ouroboros
05-24-2014, 18:43
Испанската поредица [REC]. Има ги в замунда, мега добри са (имат и хамерикански римейк, но испанската версия е по-добра) тази година излиза 4 част, абе вижте ги.
fanofcats
05-31-2014, 14:46
Моите любими филми на ужасите са Погрешен завой,Последен изход,Убийствен пъзел,Къщата на восъка,Писък и Знам какво направи миналото лято.
sl1nceetoo
06-10-2014, 20:08
Последен изход,Убийствен пъзел,Къщата на восъка и Знам какво направи миналото лято.
определено!!
Ааа някой по горе беше споменал ''Case 39'' .... Уникално хубав филм,направо но комент .... :X
Наското гледах 13тия грях .... Хубаво филмче !!!
Supermassive____
06-22-2014, 16:33
Най после нещо ново Blood Widow http://www.zamunda.net/details.php?id=409078&hit=1
Ouroboros
06-22-2014, 20:05
Event Horizon
Гледайте го!
heartsdesire
06-22-2014, 23:32
Гледах Vacancy последно. Не е лош.
Supermassive____
07-01-2014, 13:09
Joy Ride 3 Става за едното гледане, но ви препоръчвам по-добрата първа част с Пол Уокър и Стив Зан.
Ouroboros
07-01-2014, 19:32
The Exorcism of Emily Rose. Добър е.
bitterkiss
07-05-2014, 07:53
The Exorcism of Emily Rose. Добър е.
Много ме плашеха с него , но накрая не излезе толкова страшен :D Иначе на Екзорсистът имаше емоции :D A Паранормална активност .. все още не мога да се престраша да го гледам .. ;д
Christinna
07-05-2014, 20:33
The last house on the left е готин, макар че не мога да определя ужас ли е, трилър ли е или нещо по средата. :D
ПП bitterkiss престраши се, не е нищо особено. Специално на мен даже ми беше супер тъп и не съм си и правила труда да гледам 2 и 3.
ПП 2 Сега видях, че има и 4-ка, а 5-цата ще излиза 2016.. тея хора са луди да правят толкова части на подобна боза.. както и да е. :D
bitterkiss
07-06-2014, 06:09
^ като че ли ми вдъхна кураж да го гледам :D ще го направя в близките дни .. :д
Kaena Smith
07-06-2014, 09:03
Нямам търпение да излезе :
JESSABELLE
https://www.youtube.com/watch?v=9ZARPPQqU6w
Тази година излиза и втората част на "Чистката" :
https://www.youtube.com/watch?v=XzFCDqKE4yA
Christinna
07-06-2014, 09:08
^ Този първият изглежда доста интересен, кога трябва да излезне? :?
Kaena Smith
07-06-2014, 09:11
^ Този първият изглежда доста интересен, кога трябва да излезне? :?
На 5 Септември в България,
29 August 2014 (USA) .
Да не забравям - нов прочит на "Дракула":
https://www.youtube.com/watch?v=e1_E84So-2I
Ouroboros
07-07-2014, 08:29
Много ме плашеха с него , но накрая не излезе толкова страшен :D Иначе на Екзорсистът имаше емоции :D A Паранормална активност .. все още не мога да се престраша да го гледам .. ;д
Че що? Ако го гледаш със звука на макс, в полунощ, на изгасени светлини, ще ти бъде страшен, иначе - не. За Паранормална активност говорим.
Екзорсистът ще го гледам щом прочета книгата. Но съм гледал някои моменти от него... Бих казал, че е мега добър... Но някак втората част е по-склонна да ме депресира, не знам защо.
bitterkiss
07-07-2014, 10:28
Екзорсистът и втора част ли има ?
Supermassive____
07-17-2014, 20:52
Хижа на смъртта: Пациент нула - Според мен първите две части са много по-добри, но всеки сам преценява.
CrAzZyDeViLl
07-18-2014, 11:24
Някои може ли да ми каже филми подобни на House of 9, да се разказва за група непознати, които се опитват да оцелеят...сещате се. Мерси предварително :)
Christinna
07-18-2014, 12:17
^ House on haunted hill, Fritt vilt 1,2, Rest stop 1,2 (мисля, че толкова бяха), Texas Chainsaw, Friday the 13th, Joy Ride 1,2,3 .........
Ouroboros
07-18-2014, 13:13
Екзорсистът и втора част ли има ?
Пет части има. Но първата е най-добра.
Хронологията е следната:
The Exorcist
The Exorcist 2:The Heretic
The Exorcist 3:Legion
The Exorcist: The Beginning
Dominion: Prequel to The Exorcist
Summer Fresh
07-19-2014, 21:30
Препоръчайте ми някой от рода на група тийнейджъри в изоставен мотел, болница, хижа... но да не е 98-ма част на Погрешен завой със сериен убиец, а нещо психо, паранормално...
Препоръчайте ми някой от рода на група тийнейджъри в изоставен мотел, болница, хижа... но да не е 98-ма част на Погрешен завой със сериен убиец, а нещо психо, паранормално...
Мога да ти препоръчам The Collection. Той е от 2012 и е продължение на The Colletor от 2009. Аз изгледах втория и чак тогава разбрах, че има и друг. :D Най-добре си пусни първо този от 2009 и после другия, макар да не мога да гарантирам за него, че е хубав.
Някои може ли да ми каже филми подобни на House of 9, да се разказва за група непознати, които се опитват да оцелеят...сещате се. Мерси предварително :)
Identity
da v kaga predi filmite na ugasite kato teksasko klane vtorata svetovan karvavata meri i takanatataka biaxa mnogo moderni ama ve4e stavat po bezmisleni po tapi taka4e mnogo xora spriaxa da gi gledat i slavata im namala
Christinna
07-27-2014, 11:07
da v kaga predi filmite na ugasite kato teksasko klane vtorata svetovan karvavata meri i takanatataka biaxa mnogo moderni ama ve4e stavat po bezmisleni po tapi taka4e mnogo xora spriaxa da gi gledat i slavata im namala
Не разбрах нищо, я опитай на български. :(
ne stava ezikami ne se smenia zanam ka se smenia samo4e pri men ima problem
^http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
Някои гледал ли е тексаско клане и втората световна
Waaazzaaaap
08-02-2014, 11:33
Friday the 13th, Halloween, Nightmare on Elm Street, Child's Play, Scream, The Ring, Texas Chainsaw Massacre, Final Destination, Saw и Wrong Turn са ми може би любимите.
Waaazzaaaap
08-02-2014, 11:35
Иначе като цяло препоръчвам филмите Final Destination и Scream. На 99% от хората ще им харесат, наистина са доста интересни и разбира се, плашещи.
smilegirl12
08-02-2014, 11:45
The evil dead
Final destination 1,2,3,4,5
Paranormal activity 1,2,3,4
BOO
Saw
The colection
Waaazzaaaap
08-02-2014, 12:14
Final Destination (превеждат го Последен Изход) според мен са наистина едни от най-добрите филми на ужасите. Те са единствените страшни филми, в които убиецът, в случая самата Смърт, така и не се вижда. Освен това, плашещото в случая е, че ситуациите, в които умират хората са напълно реални и могат да се случат на всеки. Който има свободно време да ги гледа, а който няма да си освободи.
Ouroboros
08-02-2014, 19:10
Final Destination (превеждат го Последен Изход) според мен са наистина едни от най-добрите филми на ужасите. Те са единствените страшни филми, в които убиецът, в случая самата Смърт, така и не се вижда. Освен това, плашещото в случая е, че ситуациите, в които умират хората са напълно реални и могат да се случат на всеки. Който има свободно време да ги гледа, а който няма да си освободи.
Гледал съм ги всичките, яки са. Ест има и по-страшни, но както каза и ти - някои неща може да се случат на всеки. Не помня в коя част беше сцената със солариума и двете мацки, дето стават на въглени, но откакто я гледах, стоя далече от солариуми :D
krastata
08-09-2014, 10:59
Wrong turn 3 the best bithez....
devilgirlbg
08-09-2014, 13:27
имаше един филм,един богат мъж събираше хора на,които им трябваха пари и ги караше да се нараняват... някой сеща ли се ?
krastata
08-09-2014, 20:53
имаше един филм,един богат мъж събираше хора на,които им трябваха пари и ги караше да се нараняват... някой сеща ли се ?
Филма се казва "Би ли предпочел"!!!
Christinna
08-09-2014, 20:57
Филма се казва "Би ли предпочел"!!!
Заслужава ли си?
krastata
08-10-2014, 17:47
Заслужава ли си?
Хубав е....става за едно гледане
Waaazzaaaap
08-11-2014, 17:27
Гледал съм ги всичките, яки са. Ест има и по-страшни, но както каза и ти - някои неща може да се случат на всеки. Не помня в коя част беше сцената със солариума и двете мацки, дето стават на въглени, но откакто я гледах, стоя далече от солариуми :D
Беше в 3тата част и много хора сме травмирани от това :D :D :D
Някой да ми каже нещо по-психологическо за лека нощ? :cool: Може с извратено мислене на убиеца, кото Мълчанието на агнетата или Изчезването (1993) или пък като Черен лебед и Другата в мен. Не искам стряскащи моменти и касапница, искам психопати! :cool:
Някой да гледам American horror story ,в момента съм на 2ри сезон. Действието се развива в една лудница , и ..... Да ,харесва ми доста :D
Ouroboros
08-15-2014, 06:42
The Ruins. Добър е, хареса ми. Не е нито някаква ненормална касапница с колене, рязане, кормене и черва през 5 минути, нито е хипер-стряскащ ужас. Като сюжет е леееко изтъркан (5 невинни приятели отиват на пътуване, почват да мрат...), но Не е поредната боза.
последно гледах the appearing. не беше зле. препоръчайте ми нещо с екзорсизъм. ( :
Ouroboros
08-15-2014, 12:01
последно гледах the appearing. не беше зле. препоръчайте ми нещо с екзорсизъм. ( :
Екзорсистът, Екзорсизма на Емили Роуз, Екзорсзмус, Последния екзорсизъм 1 и 2, Нероденият, Заклинанието.
ew4it0yy
09-04-2014, 12:25
Хей, да ви питам, търся си ужас, в който да има приятели или нещо от сорта, които, да кажем, играят игра или влизат в сайт или нещо такова и почват да мрат. xd Smiley и Stay Alive съм ги гледала, не ги казвайте. :D Имаше и един с настолна игра.. Open Graves, ако не се лъжа, него също съм го гледала. Някой ако може да предложи подобни филми, моля да заповяда. XD
CrAzZyDeViLl
09-18-2014, 11:03
Някой знае ли кога ще качат As above so below в замунда хД и дали въобще ще го качват там :|
Ouroboros
09-27-2014, 12:02
Някой знае ли кога ще качат As above so below в замунда хД и дали въобще ще го качват там :|
И аз това чакам...
gabrielaa369
09-27-2014, 13:04
Здравейте,от много време търся един страшен филм и като видях темата,реших да попитам,дали някой не го знае.Филма е от 2006 надолу и беше за някакво семейство,което се мести в къща,обитавана от духове и буквите по хладилника се местеха и ставаха странни неща.Една вечер едно от децата стана,за да отиде до банята и когато пусна чешмата,започна да тече кръв.Детето се обърна и видя НЕЩОТО :Д Не помня много от филма,ама тогава бях малка и сега много искам да го гледам.
Supermassive____
11-03-2014, 19:25
Малко да съживим темата, че многуууууу замряла нещо.
Ето няколко предложения:
Are You Scared
See No Evil 2
VHS Viral
The Town That Dreaded Sundown
Скоро гледах ''The Purge : Anarchy'' ... Не е точно тип ужаси,но е много добър ... Препоръчвам ! Който го е гледал да сподели мнение :D
CrAzZyDeViLl
11-05-2014, 14:41
А за rec 4 някой знае ли нещо..:?
Supermassive____
11-11-2014, 13:49
Който не е гледал Dark Ride да го гледа. Хубав е! :д
ew4it0yy
11-27-2014, 13:58
Извинявайте, че пак ви притеснявам с моите искания от вас, но може ли да предложите филми с призовавания или нещо такова? Като Ouija, Open Graves usw.
Вчера гледах един доста интересен нов хорър, актьорската игра беше много добра според мен и да, някак е клише, но си има своите доста интересни моменти. Haunt(2014) (Резюмето е от замунда)
Сюжетът на филма "Haunt" ни представя историята на затворен младеж, който наскоро се е преместил заедно със своето семейство в нов дом. Това което не знаят е, че къщата, в която се настаняват е с тъмно минало. Момчето се сприятелява с момичето от съседната къща и двамата заедно започват да изследват странните неща, които се случват в къщата. Скоро те ще осъзнаят, че в къщата се крие голямо зло, от което ще трябва да се спасят.
Бихте ли ми препоръчали някой филм, подобен на Saw, Would you dare... свързани с избора на хората в определени ситуации
marian.rajenikov
12-07-2014, 17:25
Някой гледа ли Дневниците на Чернобил и би ли дал мнение, отдавна се каня да го гледам, но си мисля, че ще е поредната идиотщина като Wrong Turn или The hills have eyes?
як филм е
marian.rajenikov
12-07-2014, 17:27
Някой да ми каже нещо по-психологическо за лека нощ? :cool: Може с извратено мислене на убиеца, кото Мълчанието на агнетата или Изчезването (1993) или пък като Черен лебед и Другата в мен. Не искам стряскащи моменти и касапница, искам психопати! :cool:
американски психар ;D
marian.rajenikov
12-07-2014, 17:32
канибал
marian.rajenikov
12-07-2014, 17:38
в паранормална активност има малко повече стресиращи моменти но ме кефи повече от екзорсистът
Хора, искам "неподправен" ужас. Нещо като Предизвестена смърт и до някъде Гняв. Последно гледах Мъртвешка тишина, не беше лош, ама доста повече очаквах от него. Та, предложения?
какво значи неподправен ужас?
гледай insidious. не знам дали е това, което търсиш, но няма да останеш разочарована ( :
Проклятието на Блеър гледай :D
Иначе на това филмче ''insidious'' ,скоро гледах 2рата част ... Доста е добро...
Еми, под "неподправен ужас" имам предвид да си е типичният свръхестествен ужас, в който "нещо" преследва и убива героите един по един (за предпочитане, да не убие НАПЪЛНО всички :d). Не искам кой знае каква мистерия, не искам психологически трилъри, не искам криминални моменти. Просто баналният традиционен сюжет. :D
И мерси за предложенията, но и двата филма съм гледала (на Insidious и двете части, признавам - добри са). Проклятието Блеър ми беше малко муден, ама става.
Също и ''REC'' е хубав ( с изключение на последната част) ,но предполагам и него си гледала като фен на този жанр филми :d
Anabelle e доста интересен. Ако някой е гледал The Сonjuring, историята е за creepy куклата в началото.
Също и 13 sins e доста брутален.
И двата по-горе споменати филма съм ги гледал ... Kaжете някой непопулярен хубав филм ,че повечето от този жанр съм ги изгледал :(
turnadowwe
01-03-2015, 21:53
jessabelle, стопаджията, убиец на пътя 2
turnadowwe
01-03-2015, 22:00
Сирак - Уикален филм, препоръчвам ти го! Също така интересен е и last house on the left, макар и не чак толкова страшен.
jessabelle, стопаджията, убиец на пътя 2
Jessabelle заслужава ли си? Чух, че е голяма боза.
turnadowwe
01-06-2015, 09:56
Jessabelle заслужава ли си? Чух, че е голяма боза.
ГЛУПОСТИ! Много е як! Междудругото ви препоръчвам и Evil Dead(2013)! Брутален!
Mного си е хубав .. На мен ми хареса :D
Viki_Vardielinova
02-01-2015, 13:50
Знам че не е нов и че доста хора го смятат за тъп, но на мен погрешен завой почти всички части доста ми харесва.
res5ect111
02-07-2015, 19:27
вече не ги правят като едно време :) когато бях на 10 :)
Изкупуване на коли за скрап коли за скрап (http://benimet.net) за гр. София и региона
ДЕТСКА ИГРА
Представям ви Чъки - Куклата убиец
http://prikachi.com/images/539/3471539q.jpg
http://prikachi.com/images/551/3471551Z.jpg
http://prikachi.com/images/552/3471552W.jpg
http://prikachi.com/images/559/3471559H.jpg
http://prikachi.com/images/564/3471564m.jpg
Чъки е много добър няколко серии са става филма гледайте го.
Новини най-добрата антивирусна програма (http://u-bg.blogspot.com/2015/01/top-5-na-nai-dobrata-bezplatna-antivirusna-programa-za-windows.html)
Ако някой се сеща филми със.. серийни убийци?? Или от типичните 4-ма тинейджъри отиват в гората :D Филми с призраци не обичам.. такива неща не съществуват + екзорсизма, затова и изобщо ми е много тъпо да гледам такива филми. Друго си е съседа ти да се окаже сериен убиец :D А да... може и нещо с психически игрички... нещо като SAW, Cube и т.н. БТВ... за тези, които не са гледали една класика - Зъболекарят 1 и 2 :D След като го изгледате няма да искате да ходите без придружител на зъболекар :D
turnadowwe
02-09-2015, 21:23
Ако някой се сеща филми със.. серийни убийци?? Или от типичните 4-ма тинейджъри отиват в гората :D Филми с призраци не обичам.. такива неща не съществуват + екзорсизма, затова и изобщо ми е много тъпо да гледам такива филми. Друго си е съседа ти да се окаже сериен убиец :D А да... може и нещо с психически игрички... нещо като SAW, Cube и т.н. БТВ... за тези, които не са гледали една класика - Зъболекарят 1 и 2 :D След като го изгледате няма да искате да ходите без придружител на зъболекар :D
Гледай Восъчната къща, Петък 13 и Хотелът на ужасите
^ Гледал съм ги :( Иначе... аз мога да предложа... 28 days, 28 weeks later... Къщата на 1000 трупа и продължението на този филм The Devil's Rejects нещо такова беше. Имаше преди един азиатски филм, който беше свързан с някакъв баща, който започва работа в някакъв рибен магазин и голяма мацаница беше :D Ако случайно някой се сеща как се казваше - може да сподели. Най-епичната сцена беше, когато в багажника на едно комби бяха убили злодея и почнаха да правят секс и да се мушкат. Други филми, които ви предлагам Human Centipede & Grotesque, Martyrs също е много добър.
turnadowwe
02-10-2015, 19:43
Виж страха, последната къща в ляво, колекцията, колекционерът ти предлагам в този случай.
хора, кажете някой филм по истински случай. за предпочитане с кървища, а не паранормални глупости.
Corb1225
03-07-2015, 20:45
Не знам за филми по истински случай, но като искаш кървища, гледай слашър филми. Хорърите са аматьорска работа. Най-доброто е японската поредица Guinea Pigs. Като изгледал втория филм от поредицата, Чарли Шийн се обадил на ФБР, щото си помислил, че филма е снъф, т.е. всичко е наистина. И това е човек, който е в индустрията и си има представа как се снима, представи си колко реално изглежда. Но пък може просто пак да е бил дрогиран или пиян, а защо не и двете :D
Всъщност Бъфало Бил от "Мълчанието на агнетата", Норман Бейтс от "Психо" и Leatherface от "Тексаско клане" са вдъхновени от реален човек. Ама сигурно си ги гледала.
ехаа, тва наистина е хард като попрегледах снимки :Д. само че нямам търпението да гледам сериали и поредици. може и да му хвърля око, де :Д
а кои снъф си гледал/а?
гледала съм тези, които изброи. иска ми се да я има тръпката, че това се е случило действително ;д
dreamwalker
03-07-2015, 21:01
Cannibal holocaust.
Освен ако не си канибал. В такъв случай ще ти се стори като MasterChef.
Corb1225
03-07-2015, 21:03
ехаа, тва наистина е хард като попрегледах снимки :Д. само че нямам търпението да гледам сериали и поредици. може и да му хвърля око, де :Д
а кои снъф си гледал/а?
гледала съм тези, които изброи. иска ми се да я има тръпката, че това се е случило действително ;д
Гледал, но всъщност нищо не съм гледал, щото не ми достига смелост :D дори за слашър, пък какво остава за снъф. Виж A Serbian Film, ако не си, бил брутален.
edit: За Канибалския холокост съм чел също. Дано някой ден събера смелост и ги изгледам тия филми.
dreamwalker
03-07-2015, 21:06
Гледал, но всъщност нищо не съм гледал, щото не ми достига смелост :D дори за слашър, пък какво остава за снъф. Виж A Serbian Film, ако не си, бил брутален.
edit: За Канибалския холокост съм чел също. Дано някой ден събера смелост и ги изгледам тия филми.
На Pasolini гледаш ли?