Влез

View Full Version : За или Против обезкосмяването ?

xareswaDUPETApraskowki
06-19-2011, 19:19
Здравейте, има доста теми, но тази е от любопитство колко хора подкрепят обезкосмяването по крака, ръце при мъжете.
P.S. Не, не съм комплексиран или някакъв идиот.. :D Не искам да видя какво правите, за да го правя и аз и разни други неща, който е възможно да кажете в отговорите си надолу, като причина за която съм написал темата.. :D Та аз се обезкосмявам и ръце и крака, просто ме дразнят тези косми, особено по ръцете.. :? Хайде Вие сте. :)

straus
06-19-2011, 19:26
Мен ми е все тая, правил съм си кола маска на целите крака, обаче изисква поддържане. Като цяло ме мързи да го правя, иначе е готино и приятно даже.
Нещо отговорите на анкетата не ме устройват.

AlokiNn
06-19-2011, 19:26
По краката скъсявам номера просто, а по ръцето никога не бих си ги пипнал

OnlyMeAndYou
06-19-2011, 19:29
Да ги скъси добре, но да ги бръсне си е малко гейско...
ПС: Не съм от типа момичета, който говорят така докато не им дойде на главата. Ако момчето има повече косми примерно по гърдите и корема нямам нищо против да ги маха, но иначе е гадно.

xareswaDUPETApraskowki
06-19-2011, 19:43
Мен ми е все тая, правил съм си кола маска на целите крака, обаче изисква поддържане. Като цяло ме мързи да го правя, иначе е готино и приятно даже.

Абсолютно подкрепям, но мен не ме мързи толкова, поне затова. :-D

xoxi
06-19-2011, 21:05
Натиснах 'против' преди да видя и долния отговор 8-)

Fur1ous
06-19-2011, 21:34
Против мн ясно.Да не съм путка си бръсна краката

Alekssandyr
06-19-2011, 21:58
За - отговорих. Иначе по принцип съм против само за ръцете, но има някой хора, който и там имат нужда от премахване на космаците :-D

anonymous768631
06-19-2011, 22:22
Твърдо ми е все тая.

Korrnyy
06-19-2011, 22:28
Еми аз съм ЗА. Не ми е гейско, по-добре ми е без тях, но ако момчето не мисли така не ми пречи, освен ако не са прекалено много.

MaLkaTa_LaDy
06-20-2011, 08:07
Не бих казала, че е ужасно, но предпочитам приятеля ми да не го прави. Има една специфична мъжественост и грубост при момчета с косми.

П.с. Скоро един приятел ми обяснява, че в корените на космите се развивали някакви бактерии и е добре един път на месец например, да си махаш космите. Някой да знае нещо по въпроса?

babity
06-20-2011, 09:10
Ако е четирикрилен - ЗА с всичките ми крайници. Обаче ако не е... по - добре да не се обезкосмява. Предишният ми приятел беше пълничък и си бръснеше гърдите и... беше малко странно.

Eclipsercho
06-20-2011, 10:33
Ако е четирикрилен - ЗА с всичките ми крайници. Обаче ако не е... по - добре да не се обезкосмява. Предишният ми приятел беше пълничък и си бръснеше гърдите и... беше малко странно.

Тоя с турбо-бързата кола, каквато няма у наше село? (Голф 2) 8-)

По темата:
Имам приятели, които махат на крака, ръце.. За мен си е леко педалско, да не съм момиче да си "пазя крачетата гладинки" :razz:

Madi037
06-20-2011, 10:57
Мен ми харесва да са обезкосмени.. независимо от това дали били
мъже или жени.Макар, че според мен особено за жените е задължително.А за мъже предпочитам обезкосмени.. 8-)

mrazqkindergarten
06-20-2011, 11:08
Малеее.. против много ясно :?

aleXa_
06-20-2011, 11:34
За краката съм твърдо -За! За ръцете не е задължително ,ако не е толкова натрапчиво....все пак нали са мъже, трябва да си личи по нещо :-D

AlokiNn
06-20-2011, 11:35
То ако по 1те косми си мъж да те ... в мъжа

Korrnyy
06-20-2011, 11:42

+1

Petrow
06-20-2011, 12:11
Краката съм съгласен (дори аз го правя нз защо ) но ръцете някак си не го приемам.. мъж с някакви гладки ръчички а и 2-3 дни след като ги махнеш започват да излизат и става доста грозно.. нз всеки си има мнение :)

Raphael
06-20-2011, 12:50
Вижте сега: по принцип такава тема е нужна понеже има много заблудени идиотчета (не обиждам никой , но ви има споко), които се чудят "да се обезкосмя ли, да не го правя ли .." бла бла ! Някви тъпи терзания, някви вътрешни сривове и противоречия за едно тъпо нещо: обезкосмяване. По принцип ТОВА е личен избор: хигиенично е, не се потиш толкова много , хваща те повече тен и т.н. При някои мъже окосмяването може да е адски грозно особено ако е расов мъж и т.н., но при някои е красиво и мъжествено. И пак казвам: личен избор! Аз например се обескосмявам по гърдите и гърба ( без ръце и крака понеже вече това за мен поне е доста - гейско. Пък и с путката , пардон момичето с което ще съм не трябва да се докосва до някъв нежен мъж -все едно е с друго момиче!). Вече въпроса е друг КОГАТО едно момиче иска да се подиграе с тебе: "Абе я си махни космите, смешен си тъй .." и т.н. Тук няма да развивам това защото ще вляза в спор с други теми (който има усет ще ме разбере).
Но момчета: слушайте, ако имате някви МЪХЧЕТА по-добре не ги премахвайте, оставете ги. Защото ако ги подкарате и то ЗАВИСИ как: ще станат МНОГО ! Ще станете горила! И въпроса: ако вече имате доста тестостерон в тялото или взимат някакви "химии" (което съм против: само набирания и тичане!), в които има тестостерон ще станете много космати! Та ако имате някви мъхчета по добре никога не ги пипайте- изглеждат мъжествено и красиво!
За момичетата: не съм момиче и нямам представа: но ест. мамка му стара че е много добре когато няма и едно косъмче щото е грозно (сигурно сте виждали някои роми с косми по кракта и с полички lol)..

Та тва е: личен избор и съветите които дадох. Прости правила: всеки може да достигне сам до тях - достатъчно е да имате шибан разум в главите си.. Have a nice day and f* you :) ..

Josefinne
06-20-2011, 13:06
"за" , но не бих накарала никой мъж, ако не иска да го прави. Подкрепям личния избор в това отношение.

babity
06-20-2011, 13:39

Тоя с турбо-бързата кола, каквато няма у наше село? (Голф 2) 8-)

Всъщност... не. Гореспоменатият бивш си беше и още дълго ще си остане пешеходец. Но ако толкова те интересува, пича с яката кола не си бръсне краката, ръцете или гърдите.

malkasladkaku4ka
06-20-2011, 13:47
Всяка една жена трябва да се обезкосмява навсякъде ..освен косата и веждите :razz: , но за момче ми е ужасно противно .. :shock: Единствените части при мъжете ,който трябва да са обезкосмени са слабините , подмишниците и да не си оставят брада и мустаци щото не са японски императори , нито някои хаидути :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :shock: :D

Raphael
06-20-2011, 14:04
Всяка една жена трябва да се обезкосмява навсякъде ..освен косата и веждите :razz: , но за момче ми е ужасно противно .. :shock: Единствените части при мъжете ,който трябва да са обезкосмени са слабините , подмишниците и да не си оставят брада и мустаци щото не са японски императори , нито някои хаидути :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :shock: :D

лол ти или не си била с момче или просто си една неосъзната кукла .. Живеем е 21 век, тук е демокрация (сиг не знаеш и какво е това, о не чакай ? Чичо гуугъл ще ти каже.. ест.), и това с "японски имп." и прочее е абсолютна глупост изречена от абсолютно невежо момиче - брадите от край време са си класика, никога няма да са демоде. Ако обичаш момчета с "нежни дупенца" (т.е. лица) ми ходи и се ваксинирай! .. Писна ми от подобни тийнчета .. И това е един пример тук .. Както е личен избор - да нямаш косми така е и брадата ( не знам що я намесваш изобщо като темата е ОБЕЗКОСМЯВАНЕ а не БРАДИ на мъже!) , плюс това на някои мъже им отиват бради и то много а на някои просто не им отива и изглеждат мръсни и мургави.. за това по добре се ваксинирай.. после как да не каже човек - писна ми! Мислете преди да пишете.

babity
06-20-2011, 15:32
^Последвай собствения си съвет и ти се "ваксинирай". Вижда се колко е багажа на писалата преди теб, но никъде в поста си не е написала, че мнението и е общовалидно. Брадите може и да секси (в някои случай), но ако ми се яви на официален повод неизбръснат... да пътува. И тук вече нещата опират по - скоро до етикет и обноски, отколкото до... демокрацията.

DarkTemplar
06-20-2011, 15:36
Тея теми са дъвкани толкова пъти...

marilyn
06-20-2011, 18:52
Аз съм твърдо ЗА! Не харесвам космати мъже, не ми е приятно, за мен не е символ на мъжественост колко силно окосмяване има един мъж. Аз се старая да имам приличен външен вид, което включва обезкосмяване и като някой ми каже "ама то боли"... еми и мен ме боли ама ако това ми е оправдание дай да си ходя с косми по краката...

everythingisrelative
06-20-2011, 18:54
Твърдо ми е все тая.

+1

Violenza
06-20-2011, 19:18
Нито съм за, нито съм против. На който му харесва да се обезкосмява. Аз лично мъж с обезкосмени крака и ръце не поглеждам.

tonique
06-20-2011, 20:19
Аз съм твърдо ЗА, според мене ми е некво смешно да излезна с къси панталони и да излизат некви косми.. :o

Аз иначе си махам - ръце, крака и корема ..
Попринцип всеки си има мнение - на мене ми е дразнещо с косми така, че предпочитам ОБЕЗКОСМЕН :D

amk933
06-20-2011, 20:20
Всяко нещо, с което се прекали, не е хубаво. С краката и ръцете точно това е историята.

А мацките, които си търсят гадже по това дали е със или без обезкосмени крака/ръце, са супер жалки. :)

Millionaire
06-21-2011, 12:53
За крака, гърди, корем подкрепям на сто процента, ама за ръцете айде не..

GabrielleShayk
06-21-2011, 12:59
Аз съм за ,но не и когато става въпрос за ръцете :)

fUcKsMiLe
06-21-2011, 13:06
Мъж с обезкосмени крака и ръце.. са ми супер странни.
Ако иска да го прави, но на мен лично не ми харесва.

dark_angel3
06-21-2011, 13:27
Против. За мен това с обезкосмяването на мъжете е гейско. Вече зависи, ако има твърде много и заради горещината ги махне или подкъси, но не изцяло 8-) в противен случей част от мъжествеността си отива :Д

Gloppp
06-21-2011, 15:49
Аз не мога да вдена що момчета отговарят.... според само момичетата трябва да изразяват мнение за да разберем кое предпочитат, пак болите дали на момчета до теб ще му хареса или няма :-o 8)

Pirate
06-21-2011, 16:12
Мииии не, не, категорично не!

amk933
06-21-2011, 19:31
Аз не мога да вдена що момчета отговарят.... според само момичетата трябва да изразяват мнение за да разберем кое предпочитат, пак болите дали на момчета до теб ще му хареса или няма :-o 8)

В първия пост никъде не пише само момичета или само момчета да отговарят.

Така че всеки може да си пише. Момчетата от нашата позиция, а момичетата от тяхната си... :)

anonymous708973
06-22-2011, 05:58
Странно ми е.
Няма да си мерим гладкостта на краката я.

xareswaDUPETApraskowki
06-28-2011, 18:06

И това е така, да. Доколкото виждам по отговорите съм бил прав с тезата си, че момичетата харесват повече обезкосмените, но никоя не би накарала приятеля си да се обезкосми насила. Аз на краката ги махам, ръцете ги държа не ми пречат,не ме дразнят. Лично за мен това, че е гейско са стари представи от преди 2-3 години и не само това.. Някой е казал, че е гейско, тръгнало е така и айде, но хайде давайте още мнения. :)

MuRocLaW
06-28-2011, 20:31
Омг не мога да разбера какво обсъждате в тая дискусия който иска да е гладък да се обезкосмява който иска да прави пари да прави който се друса да мре.

horacio
06-28-2011, 20:38
Подмишниците, гърдите (ако е страшно положението там) и лицето ОК.
Ама краката и ръцете... гол охлюв ли ще става?
Ако е като горила, нека си ги махне.
Ама иначе няма за какво.

XxInn0cencexX
06-28-2011, 20:40
По-скоро съм "за",особено за краката.Но не бих карала приятеля си насила,както си реши той.

YoUcANNOtiMaGiNe
06-28-2011, 20:43
Момиче съм, но по принцип съм против. Имам предвид специално за краката и ръцете, не ми се връзва идеята момчетата да се обезкосмяват там. Все пак си остава право на личен избор за всеки. :)

cS_LaMeRkA
06-28-2011, 20:45
ХАХАХА да бе... и да са му по-глатки краката и ръцете от мойте :D
Абсолютно против, не искам конкуренция :D

Са сериозно 8) Против, макар че имам приятели който са си ги махали на краката, виждат че боли (кола маска или епилатор) и че е занимавка и после не се повтарят,... ама за мен лично си е педе****а история т'фа :D, и не ми обеснявайте.. че това е начин да се подържаш.. космите колкото и да са гнусни за някой те са си признак за мъжественост, са не говора за няква рунтава маймуна :lol: , ама... сещате се.
И все пак, които както му харесва, важното е човек да се чувстра удобно в кожата си, защото то хорското мнение винаги ще го има, дали си бръснат или не, един ще каже я тоя пе**л се бръснал, друг ще каже ебаси маймуната, тка че пичоев, житейте за себе си :D

DevilWish
06-28-2011, 21:12
Не гласувах, защото зависи.При някой е хубаво, ама при други си е гейско ;) Зависи от момчето ;) по принцип искам мъжа да си има 'козинка' :Д