- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или Против обезкосмяването ?
Здравейте, има доста теми, но тази е от любопитство колко хора подкрепят обезкосмяването по крака, ръце при мъжете.
P.S. Не, не съм комплексиран или някакъв идиот..Не искам да видя какво правите, за да го правя и аз и разни други неща, който е възможно да кажете в отговорите си надолу, като причина за която съм написал темата..
Та аз се обезкосмявам и ръце и крака, просто ме дразнят тези косми, особено по ръцете..
Хайде Вие сте.
![]()
Мойтъ' е най-красива!
Мен ми е все тая, правил съм си кола маска на целите крака, обаче изисква поддържане. Като цяло ме мързи да го правя, иначе е готино и приятно даже.
Нещо отговорите на анкетата не ме устройват.
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
По краката скъсявам номера просто, а по ръцето никога не бих си ги пипнал
Да ги скъси добре, но да ги бръсне си е малко гейско...
ПС: Не съм от типа момичета, който говорят така докато не им дойде на главата. Ако момчето има повече косми примерно по гърдите и корема нямам нищо против да ги маха, но иначе е гадно.
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Абсолютно подкрепям, но мен не ме мързи толкова, поне затова.Първоначално написано от straus
![]()
Мойтъ' е най-красива!
Натиснах 'против' преди да видя и долния отговор![]()
И спря да се върти за миг земята..
Против мн ясно.Да не съм путка си бръсна краката
За - отговорих. Иначе по принцип съм против само за ръцете, но има някой хора, който и там имат нужда от премахване на космаците![]()
Твърдо ми е все тая.
Еми аз съм ЗА. Не ми е гейско, по-добре ми е без тях, но ако момчето не мисли така не ми пречи, освен ако не са прекалено много.
Трагедията е пълна...
Не бих казала, че е ужасно, но предпочитам приятеля ми да не го прави. Има една специфична мъжественост и грубост при момчета с косми.
П.с. Скоро един приятел ми обяснява, че в корените на космите се развивали някакви бактерии и е добре един път на месец например, да си махаш космите. Някой да знае нещо по въпроса?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ако е четирикрилен - ЗА с всичките ми крайници. Обаче ако не е... по - добре да не се обезкосмява. Предишният ми приятел беше пълничък и си бръснеше гърдите и... беше малко странно.
Тоя с турбо-бързата кола, каквато няма у наше село? (Голф 2)Първоначално написано от babity
![]()
По темата:
Имам приятели, които махат на крака, ръце.. За мен си е леко педалско, да не съм момиче да си "пазя крачетата гладинки"![]()
Мен ми харесва да са обезкосмени.. независимо от това дали били
мъже или жени.Макар, че според мен особено за жените е задължително.А за мъже предпочитам обезкосмени..![]()
Малеее.. против много ясно![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
За краката съм твърдо -За! За ръцете не е задължително ,ако не е толкова натрапчиво....все пак нали са мъже, трябва да си личи по нещо![]()
NormaL PeopLe wWorry Me...!
То ако по 1те косми си мъж да те ... в мъжа
+1Първоначално написано от AlokiNn
Трагедията е пълна...
Краката съм съгласен (дори аз го правя нз защо ) но ръцете някак си не го приемам.. мъж с някакви гладки ръчички а и 2-3 дни след като ги махнеш започват да излизат и става доста грозно.. нз всеки си има мнение![]()
Вижте сега: по принцип такава тема е нужна понеже има много заблудени идиотчета (не обиждам никой , но ви има споко), които се чудят "да се обезкосмя ли, да не го правя ли .." бла бла ! Някви тъпи терзания, някви вътрешни сривове и противоречия за едно тъпо нещо: обезкосмяване. По принцип ТОВА е личен избор: хигиенично е, не се потиш толкова много , хваща те повече тен и т.н. При някои мъже окосмяването може да е адски грозно особено ако е расов мъж и т.н., но при някои е красиво и мъжествено. И пак казвам: личен избор! Аз например се обескосмявам по гърдите и гърба ( без ръце и крака понеже вече това за мен поне е доста - гейско. Пък и с путката , пардон момичето с което ще съм не трябва да се докосва до някъв нежен мъж -все едно е с друго момиче!). Вече въпроса е друг КОГАТО едно момиче иска да се подиграе с тебе: "Абе я си махни космите, смешен си тъй .." и т.н. Тук няма да развивам това защото ще вляза в спор с други теми (който има усет ще ме разбере).
Но момчета: слушайте, ако имате някви МЪХЧЕТА по-добре не ги премахвайте, оставете ги. Защото ако ги подкарате и то ЗАВИСИ как: ще станат МНОГО ! Ще станете горила! И въпроса: ако вече имате доста тестостерон в тялото или взимат някакви "химии" (което съм против: само набирания и тичане!), в които има тестостерон ще станете много космати! Та ако имате някви мъхчета по добре никога не ги пипайте- изглеждат мъжествено и красиво!
За момичетата: не съм момиче и нямам представа: но ест. мамка му стара че е много добре когато няма и едно косъмче щото е грозно (сигурно сте виждали някои роми с косми по кракта и с полички lol)..
Та тва е: личен избор и съветите които дадох. Прости правила: всеки може да достигне сам до тях - достатъчно е да имате шибан разум в главите си.. Have a nice day and f* you..
"за" , но не бих накарала никой мъж, ако не иска да го прави. Подкрепям личния избор в това отношение.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Всъщност... не. Гореспоменатият бивш си беше и още дълго ще си остане пешеходец. Но ако толкова те интересува, пича с яката кола не си бръсне краката, ръцете или гърдите.Първоначално написано от Eclipsercho
Всяка една жена трябва да се обезкосмява навсякъде ..освен косата и веждите, но за момче ми е ужасно противно ..
Единствените части при мъжете ,който трябва да са обезкосмени са слабините , подмишниците и да не си оставят брада и мустаци щото не са японски императори , нито някои хаидути
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
лол ти или не си била с момче или просто си една неосъзната кукла .. Живеем е 21 век, тук е демокрация (сиг не знаеш и какво е това, о не чакай ? Чичо гуугъл ще ти каже.. ест.), и това с "японски имп." и прочее е абсолютна глупост изречена от абсолютно невежо момиче - брадите от край време са си класика, никога няма да са демоде. Ако обичаш момчета с "нежни дупенца" (т.е. лица) ми ходи и се ваксинирай! .. Писна ми от подобни тийнчета .. И това е един пример тук .. Както е личен избор - да нямаш косми така е и брадата ( не знам що я намесваш изобщо като темата е ОБЕЗКОСМЯВАНЕ а не БРАДИ на мъже!) , плюс това на някои мъже им отиват бради и то много а на някои просто не им отива и изглеждат мръсни и мургави.. за това по добре се ваксинирай.. после как да не каже човек - писна ми! Мислете преди да пишете.Първоначално написано от malkasladkaku4ka
^Последвай собствения си съвет и ти се "ваксинирай". Вижда се колко е багажа на писалата преди теб, но никъде в поста си не е написала, че мнението и е общовалидно. Брадите може и да секси (в някои случай), но ако ми се яви на официален повод неизбръснат... да пътува. И тук вече нещата опират по - скоро до етикет и обноски, отколкото до... демокрацията.