View Full Version : Сримулиране на растежа на косата
sweetybebi
06-20-2011, 06:25
Здравейте момичета, Правя доста неща, с който косата ми да порасне по бързо.. Мия я всеки ден, използвам хининов шампоан и хининова вода, Правя маската с Тривитаминол и др. домашни маски... ,
Въпреки това растежа още не ме задоволява.. Някой ако знае още домашни трикчета или маски да пише ..
MegiBoOm
06-20-2011, 06:32
1. Миенето всеки ден няма да я направи по-здрави и да стимулира растежа, а напротив - по този начин я изтощаваш.
2. Има толкова много теми.
LudotoDevoiche
06-20-2011, 06:51
Има 1000 теми за това ... Защо не потърсиш просто ?! :-o
sweetybebi
06-20-2011, 07:13
Търсих много, но всички препоръчват хининова вода .. Искам нещо по - различно .. И напротив от водата косата расте значително по - бързо, поне на мен така ми действа
Пробвай Стимуланта на Икаров. :)
FuckingFreak
06-20-2011, 08:41
Еми кво искаш? Да не би на пазара да има изобилие от продукти за растежа на косата?! Хининова вода, стимулант на Икаров, можеш да пробваш и с хран. добавки (Герикапс, Геритамин Нео) но за тях е хубаво да се консултираш с лекар за приема.. И по-малко топлинна обработка.. :)
Пробвай Стимуланта на Икаров. :)
определено помага, аз съм много доволна, вече втора опаковка купувам :)
neeDaBosS
06-20-2011, 09:42
Търсих много, но всички препоръчват хининова вода .. Искам нещо по - различно .. И напротив от водата косата расте значително по - бързо, поне на мен така ми действа
Да ама НЕ.От водата много се изсушава косата и изобщо не расте.Незнам за кой път го казвам..когато косата се омазнява тогава всъшност расте ! Аз не виждам какви други трикове освен домашни маски,хин. хампоан и хин.вода..както и стимуланта на Икаров.
Rebirthing
06-20-2011, 11:52
Косата НЕ бива да се мие ежедневно ! Вредно е !
pressiana
06-20-2011, 12:24
Миенето всеки ден ще ти изсуши косата в краищата и ще я омазни в корените. Слагай си хининова вода всеки ден като искаш, но на суха коса.
sunshine955
06-20-2011, 13:12
Съгласна съм че от водата разте косата, но да я миеш всеки ден е прекалено. Опитай поне 2 пъти седмично. Колкото по-често я миеш, толкова повече се омазнява. Едно момиче от моя клас си миеше косата всеки ден в продължение на 2 години, и сега като не я измие 1 ден и дойде на даксало, косата и е ацки мазна. :? Прави си 1-2 пъти в седмицата маски с бадемово маслко, зехтин, жълтък, тривитаминол и други масла и ще видиш че ще има ефект. Но се иска постояннство : )) Успех ти пожелавам и помисли далиискаш още да си миеш всеки ден косата ! :)
GrippingBosh
06-20-2011, 14:01
Стимуланта на Икаров на мен много ми помага 4 лева е цената :) Маската с тривитаминол също е много хубава ,която ти написаха по-горе.Толкова слушам за тези хининови шампоани ,тях също ги имай впредвид :)
eminemfenka
06-20-2011, 16:14
Ко каза,ко?