Влез

View Full Version : Може ли да ми остави 5,не ме харесва много!

WesCraven
06-20-2011, 12:45
Здравейте.Госпожата ми непрекъснато ми говори какъв съм мързел и как нищо не правя..Оценките са ми .. 2ка от началото на срока,но тя писа на целия клас,защото избяга.После имам 6 6ци подред и имам 6 на класната направил съм го без грешка.И тя каза,че класното ми било някакво друго и ако не било такова щяло да имам 3..Аз съм без грешка и видях,че е същото като на другите от класа..Та проблема е,че на външното оплесках 1 упражнение цялото ,пък те бяха там към 10-15 въпроса ли колко..Имам към 10 грешки,става ми към 4.50 без писането накрая..може и към 5 да стигне,но може ли да каже нещо от сорта на "Еми това е решаващо ,щом си изкарал 5 там,това ще ти пиша" ..

Cucko0
06-20-2011, 13:05
Щом има 6 6-ци няма как да не ти остави 6

WesCraven
06-20-2011, 13:15
FK IT.Bring bk your old avatar,naow! :D

..ясно,но външното оценяване много ли е важно?И има ли право да ми остави 5,е така защото не ме харесва много,все пак се води външно оценяване,не знам.

ludiqtzubar96
06-20-2011, 17:01
FK IT.Bring bk your old avatar,naow! :D

..ясно,но външното оценяване много ли е важно?И има ли право да ми остави 5,е така защото не ме харесва много,все пак се води външно оценяване,не знам.
По принцип не,обаче аз съм имал подобен опит с една госпожа,така че и да не беше изпита,пак ще ти остави 5.Това не означава да не се стараеш за 6,обаче ако имаш 5 трябва да знаеш,че е от това,че тя не те харесва,а не от това,че ти не знаеш.

SilverRain
06-20-2011, 18:01
6 ще ти остави.

vankata5555555
06-20-2011, 19:13
Дрън дрън дрън...може да ти остави каквото реши,всички знаем как някой учители пишат оценките в зависимост от настроение,ученик и т.н.

aleks98
06-21-2011, 06:22
Дрън дрън дрън...може да ти остави каквото реши,всички знаем как някой учители пишат оценките в зависимост от настроение,ученик и т.н.

Да, вярно си е, но понякога е за добре. :D По География бях за 5-ца и ми писа 6-ца за годината. 8-)

WesCraven
06-21-2011, 06:25
Ти си 5ти клас аз съм 8ми в езикова гимназия.Разликата е голяма :)

aleks98
06-21-2011, 06:32
Ти си 5ти клас аз съм 8ми в езикова гимназия.Разликата е голяма :)

Всъщност 6ти клас, все тая. :lol: Пхахаха, разликата е в учителите .. 8-)

RageAgainstTheMachine
06-21-2011, 06:33
Подобен случай с учителката ми по български от 5 до 7 клас. Не ме харесваше , само защото отидох да уча ЗИП немски , вместо ЗИП български (при нея). Пишеше ми на ВСЯКО нещо 4-ка. Хубаво ли е, не е ли - 4. Помоли й се. Попитай я , защо не ти остави 6. Абе сумати неща може да направиш.

aleks98
06-21-2011, 06:37
Подобен случай с учителката ми по български от 5 до 7 клас. Не ме харесваше , само защото отидох да уча ЗИП немски , вместо ЗИП български (при нея). Пишеше ми на ВСЯКО нещо 4-ка. Хубаво ли е, не е ли - 4. Помоли й се. Попитай я , защо не ти остави 6. Абе сумати неща може да направиш.

Да, друг вариант е да я накараш да те изпита и да се убеди, че знаеш за 6, а не за 5. :wink:

WesCraven
06-21-2011, 06:40
Ае,няма да прекалявам.Еми ,тя много не ме обича,в смисъл такъв ,че непрекъснато ми натяква ,че съм мързел,че нищо не правя,че всичко,което е знам,е защото съм го научил от миналите години,а сега нищо не правя и т.н и т.н..и това е някакси "нейния шанс" да ми пише 5..не знам...

aleks98
06-21-2011, 06:44
Наемането в някой училища (гимназии) е трудно и затва държат старите учители, които нищо не знаят, но просто няма кой да ги замества. :?

RageAgainstTheMachine
06-21-2011, 06:55
Ае,няма да прекалявам.Еми ,тя много не ме обича,в смисъл такъв ,че непрекъснато ми натяква ,че съм мързел,че нищо не правя,че всичко,което е знам,е защото съм го научил от миналите години,а сега нищо не правя и т.н и т.н..и това е някакси "нейния шанс" да ми пише 5..не знам...

Ако я помолиш няма как да ти откаже ;)

zero
06-21-2011, 08:36
a с пълно право може да ти остави 5 ... аз на какви работи съм се нагледал ... идея си нямаш :lol: :lol: :lol:
В 8 клас по физика 1вия срок 4-5 шестици иии даскала меее викаше да коледувам .. иии аз го наредих на бърза ръка
"Че треа съм абсолютния изруд да изляза в тва време ..."
Ииии той ми каза тей " 6 при мене няма да видиш ..." пък аз тогава бях мн добре по физика ... всичко знаех иии му казах "Е хуу да видим ..."
2рия срок идва правим контролна - хоп - 4... оооо чакай малко е г-дине, дайте тука да видим кво съм объркал
Отиде той "уж да търси" ама контролното немогъл да го намери :? (само моето не успял да намери ...)
почна да ми обяснява как се сеща точно какво съм объркал ... ама то как да се сети човек след месец :x
След тваа разбрах, че тей няма да го бъде и всеки път когато правихме писмено - аз отсъствах, за да не ми изяде правата .. ииии ме изпитваше устно :Д осети той моята стратегия, но бях направил 2/3 6тици ии накрая 5 ми остави за 2рия срок, и 5 за годината :shock:
Ииии преди години го видях иии му напомних кво е направил, не му стана хубаво, но ми каза така "Това, което ти е в главата никой не може да го вземе !", иии на оценки да не се радвам ... :)

Втори случай: по микробиология бях натрупал 4-5 шестици -> абе бях бетон там всичко знаех и г-жата постоянно ми правеше забележки да мълча (нещо имах голямо самочувствие по този предмет -> не знам защо 0.о) иии накрая я ядосах, даде ми едно контролно (ама такова хубаво с въпроси от джоба с изненадите) иии хоп - писа ми 4 ии ми вика " Емиии 4 щи оставя .. тва е положението" :lol:
И аз викам "Е как бе г-жо ... изпитайте ме на целия материал ..."
и тя пак "Нее не, абсурд ..." аз направо шах и мат ... от 6 на 4 .. разваля ми се успеха ... отма :lol: ии тръгнах да я плаша кат и викам
"Ооо аз тогава шса явявам на комисия" иии тя пък заместник-директорка иии вика "Кой мислиш, че ще е в комисията ... забрави за 6 ти не млъкна цяла година .." :shock: Ии бяха останали 1/2 часа до края на годината, амааа .. аз ходех там в часовете и уж да ме изпита ии се изяждах от яд как на хора, които не знаят колкото мене им пишеше 5 и 6 иии накрая не ме изпита .. и след часовете гледам в дневника - 6 ми писала :lol: :lol: :lol: ама направо ме изправи на нокти .. че от тогава хубави уроци получих ^^

Та моя съвет след всичките тези години в училище е да покажеш на даскалката, че не те мързи иии ако си куражлия да иии дадеш учебника и да те изпита на всичко (ако си толкова сигурен в знанията си) "Казваш иии ето ви г-жо учебника взимате и го отваряте и където се отвори - тва почвам да ви говоря .." В Повечето случай върши работа :D особено ако вземеш една ютия и не гладеш страниците, които най-добре знаеш хахаххаха :lol: :lol: :lol:
Еххх спомени, спомени ....

Nestlee
06-21-2011, 11:26
Ммм тя ако ти смята и началната 2-ка изобщо не хващаш 6 /5,42 се оформя :shock: / .

Ама не-ти се притесняваш от външното. Това ти е най-малкия проблем! По правилник оценката като текуща се внася,но разбира се всеки учител както си иска може да си я тълкува и да те прецака... :x Ако ти каже, че външното било най-важно и нямало значение какви оценки имаш през годината ти й затвори устата като и кажеш, че не може цяла година да се дереш гъза за оценки и накрая едно притеснение и леко незнание да ти ебе майката ! Хаха можеш и да я заплашиш, че ще я осъдиш. :razz:

WesCraven
06-21-2011, 11:33
Нямам 2ка,отидох за 1ния час за да попитам..Не ми е 2ка,а ми е писала четворка,като каза,че нямало да ми пише 1 шестица от някакъв тест..Имам 6 шестици,6 на класната и една четворка..Не знам.

Fiction7577
06-21-2011, 11:36
В най-лошия случай се готви за изпитване, за шестица.

Nestlee
06-21-2011, 11:45
Нямам 2ка,отидох за 1ния час за да попитам..Не ми е 2ка,а ми е писала четворка,като каза,че нямало да ми пише 1 шестица от някакъв тест..Имам 6 шестици,6 на класната и една четворка..Не знам.

Ами, 5,75 демек 6-тица. И като смяташ, че една от многото шестици ти е на класната ! Е, да, има право най-много да те вдигне да те изпита за да е пълна 6-тицата и евентуално да си поправиш външното оценяване. Друго нищо не може да направи. Ти, за да си ги изкарал тези 6-тици явно имаш нещо в главата. А това вече колко внимаваш в час си е абсолютно твои проблем и нея не трябва да я интересува. Е да де ,все пак, да не прекаляваш. Защо, когато имаш хиляда 2-ки и на важен тест изкараш 6 няма да ти я пишат и изобщо няма да е от значение, а ако имаш хиляда шестици и на важен тест изкараш 2 /а твоето дори не е 2, а си е хубава 5-тица/ веднага го отбелязват и тази двойка им стой най-отпред пред очите?

WesCraven
06-21-2011, 11:54
Знаете ли кое е смешното,че когато примерно съм забавен и от време на време правя смях в клас,не с лигавене ми просто с някоя шега се включвам-остроумна .. в смисъл ако ми се даде такава възможност..иначе няма смисъл да се лигавя..тя се смее също толкова,колкото и останалите..винаги като кажа нещо ,уж ми се смее на шегите ,обаче после ми говори.. оф ти си мързел,нищо не правиш,само ми се лигавиш и такива неща говори и на родителите ми,а най-смешното е,че един път излезе от стаята ,защото и било смешно и се задави,защото си позволяваше да си хапва в час разни глезотийки.Когато примерно реша,че не искам повече да я "дразня" и млъквам и не говоря нищо в час,дори когато ми се отдаде възможност за някоя шега,мълча си и нищо не казвам..тя почва..А бе какво ти е?Добре ли си?Що си толкова тих днеска?А бе ... Що само мълчиш? И някакви такива..изобщо не я разбирам какво иска..

Nestlee
06-21-2011, 17:18
Иска това което няма и когато го няма - както почти всеки учител. Ходи ги разбери... :(

WesCraven
06-24-2011, 07:05
Имам 5.85 .. Нещо съм объркал в преписването на отговорите на листче :D

Ще ми остави 6..Мерси :Д

Junieee8
06-24-2011, 09:06
:lol: 'убава истроия