.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Може ли да ми остави 5,не ме харесва много!

Здравейте.Госпожата ми непрекъснато ми говори какъв съм мързел и как нищо не правя..Оценките са ми .. 2ка от началото на срока,но тя писа на целия клас,защото избяга.После имам 6 6ци подред и имам 6 на класната направил съм го без грешка.И тя каза,че класното ми било някакво друго и ако не било такова щяло да имам 3..Аз съм без грешка и видях,че е същото като на другите от класа..Та проблема е,че на външното оплесках 1 упражнение цялото ,пък те бяха там към 10-15 въпроса ли колко..Имам към 10 грешки,става ми към 4.50 без писането накрая..може и към 5 да стигне,но може ли да каже нещо от сорта на "Еми това е решаващо ,щом си изкарал 5 там,това ще ти пиша" ..

Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Щом има 6 6-ци няма как да не ти остави 6
    Hostis Honori Invidia

FK IT.Bring bk your old avatar,naow!

..ясно,но външното оценяване много ли е важно?И има ли право да ми остави 5,е така защото не ме харесва много,все пак се води външно оценяване,не знам.

Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Цитирай Първоначално написано от WesCraven
    FK IT.Bring bk your old avatar,naow!

..ясно,но външното оценяване много ли е важно?И има ли право да ми остави 5,е така защото не ме харесва много,все пак се води външно оценяване,не знам.
    По принцип не,обаче аз съм имал подобен опит с една госпожа,така че и да не беше изпита,пак ще ти остави 5.Това не означава да не се стараеш за 6,обаче ако имаш 5 трябва да знаеш,че е от това,че тя не те харесва,а не от това,че ти не знаеш.

Мега фен Аватара на SilverRain
    6 ще ти остави.

Дрън дрън дрън...може да ти остави каквото реши,всички знаем как някой учители пишат оценките в зависимост от настроение,ученик и т.н.
    The time's for sobieski

Град
    София ;д
    Цитирай Първоначално написано от vankata5555555
    Дрън дрън дрън...може да ти остави каквото реши,всички знаем как някой учители пишат оценките в зависимост от настроение,ученик и т.н.
    Да, вярно си е, но понякога е за добре. По География бях за 5-ца и ми писа 6-ца за годината.
    Don't cry, say fuck u and smile. ( :

Ти си 5ти клас аз съм 8ми в езикова гимназия.Разликата е голяма

Град
    София ;д
    Ти си 5ти клас аз съм 8ми в езикова гимназия.Разликата е голяма
    Всъщност 6ти клас, все тая. Пхахаха, разликата е в учителите ..

Подобен случай с учителката ми по български от 5 до 7 клас. Не ме харесваше , само защото отидох да уча ЗИП немски , вместо ЗИП български (при нея). Пишеше ми на ВСЯКО нещо 4-ка. Хубаво ли е, не е ли - 4. Помоли й се. Попитай я , защо не ти остави 6. Абе сумати неща може да направиш.
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Град
    София ;д
    Цитирай Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
    Подобен случай с учителката ми по български от 5 до 7 клас. Не ме харесваше , само защото отидох да уча ЗИП немски , вместо ЗИП български (при нея). Пишеше ми на ВСЯКО нещо 4-ка. Хубаво ли е, не е ли - 4. Помоли й се. Попитай я , защо не ти остави 6. Абе сумати неща може да направиш.
    Да, друг вариант е да я накараш да те изпита и да се убеди, че знаеш за 6, а не за 5.

Ае,няма да прекалявам.Еми ,тя много не ме обича,в смисъл такъв ,че непрекъснато ми натяква ,че съм мързел,че нищо не правя,че всичко,което е знам,е защото съм го научил от миналите години,а сега нищо не правя и т.н и т.н..и това е някакси "нейния шанс" да ми пише 5..не знам...

Град
    София ;д
    Наемането в някой училища (гимназии) е трудно и затва държат старите учители, които нищо не знаят, но просто няма кой да ги замества.

Ае,няма да прекалявам.Еми ,тя много не ме обича,в смисъл такъв ,че непрекъснато ми натяква ,че съм мързел,че нищо не правя,че всичко,което е знам,е защото съм го научил от миналите години,а сега нищо не правя и т.н и т.н..и това е някакси "нейния шанс" да ми пише 5..не знам...
    Ако я помолиш няма как да ти откаже
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Супер фен Аватара на zero
    a с пълно право може да ти остави 5 ... аз на какви работи съм се нагледал ... идея си нямаш
    В 8 клас по физика 1вия срок 4-5 шестици иии даскала меее викаше да коледувам .. иии аз го наредих на бърза ръка
    "Че треа съм абсолютния изруд да изляза в тва време ..."
    Ииии той ми каза тей " 6 при мене няма да видиш ..." пък аз тогава бях мн добре по физика ... всичко знаех иии му казах "Е хуу да видим ..."
    2рия срок идва правим контролна - хоп - 4... оооо чакай малко е г-дине, дайте тука да видим кво съм объркал
    Отиде той "уж да търси" ама контролното немогъл да го намери (само моето не успял да намери ...)
    почна да ми обяснява как се сеща точно какво съм объркал ... ама то как да се сети човек след месец
    След тваа разбрах, че тей няма да го бъде и всеки път когато правихме писмено - аз отсъствах, за да не ми изяде правата .. ииии ме изпитваше устно :Д осети той моята стратегия, но бях направил 2/3 6тици ии накрая 5 ми остави за 2рия срок, и 5 за годината
    Ииии преди години го видях иии му напомних кво е направил, не му стана хубаво, но ми каза така "Това, което ти е в главата никой не може да го вземе !", иии на оценки да не се радвам ...

Втори случай: по микробиология бях натрупал 4-5 шестици -> абе бях бетон там всичко знаех и г-жата постоянно ми правеше забележки да мълча (нещо имах голямо самочувствие по този предмет -> не знам защо 0.о) иии накрая я ядосах, даде ми едно контролно (ама такова хубаво с въпроси от джоба с изненадите) иии хоп - писа ми 4 ии ми вика " Емиии 4 щи оставя .. тва е положението"
    И аз викам "Е как бе г-жо ... изпитайте ме на целия материал ..."
    и тя пак "Нее не, абсурд ..." аз направо шах и мат ... от 6 на 4 .. разваля ми се успеха ... отма ии тръгнах да я плаша кат и викам
    "Ооо аз тогава шса явявам на комисия" иии тя пък заместник-директорка иии вика "Кой мислиш, че ще е в комисията ... забрави за 6 ти не млъкна цяла година .." Ии бяха останали 1/2 часа до края на годината, амааа .. аз ходех там в часовете и уж да ме изпита ии се изяждах от яд как на хора, които не знаят колкото мене им пишеше 5 и 6 иии накрая не ме изпита .. и след часовете гледам в дневника - 6 ми писала ама направо ме изправи на нокти .. че от тогава хубави уроци получих ^^

Та моя съвет след всичките тези години в училище е да покажеш на даскалката, че не те мързи иии ако си куражлия да иии дадеш учебника и да те изпита на всичко (ако си толкова сигурен в знанията си) "Казваш иии ето ви г-жо учебника взимате и го отваряте и където се отвори - тва почвам да ви говоря .." В Повечето случай върши работа особено ако вземеш една ютия и не гладеш страниците, които най-добре знаеш хахаххаха
    Еххх спомени, спомени ....

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Ммм тя ако ти смята и началната 2-ка изобщо не хващаш 6 /5,42 се оформя / .

Ама не-ти се притесняваш от външното. Това ти е най-малкия проблем! По правилник оценката като текуща се внася,но разбира се всеки учител както си иска може да си я тълкува и да те прецака... Ако ти каже, че външното било най-важно и нямало значение какви оценки имаш през годината ти й затвори устата като и кажеш, че не може цяла година да се дереш гъза за оценки и накрая едно притеснение и леко незнание да ти ебе майката ! Хаха можеш и да я заплашиш, че ще я осъдиш.
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Нямам 2ка,отидох за 1ния час за да попитам..Не ми е 2ка,а ми е писала четворка,като каза,че нямало да ми пише 1 шестица от някакъв тест..Имам 6 шестици,6 на класната и една четворка..Не знам.

Супер фен Аватара на Fiction7577
    В най-лошия случай се готви за изпитване, за шестица.

Град
    Града На Греха ..
    Нямам 2ка,отидох за 1ния час за да попитам..Не ми е 2ка,а ми е писала четворка,като каза,че нямало да ми пише 1 шестица от някакъв тест..Имам 6 шестици,6 на класната и една четворка..Не знам.
    Ами, 5,75 демек 6-тица. И като смяташ, че една от многото шестици ти е на класната ! Е, да, има право най-много да те вдигне да те изпита за да е пълна 6-тицата и евентуално да си поправиш външното оценяване. Друго нищо не може да направи. Ти, за да си ги изкарал тези 6-тици явно имаш нещо в главата. А това вече колко внимаваш в час си е абсолютно твои проблем и нея не трябва да я интересува. Е да де ,все пак, да не прекаляваш. Защо, когато имаш хиляда 2-ки и на важен тест изкараш 6 няма да ти я пишат и изобщо няма да е от значение, а ако имаш хиляда шестици и на важен тест изкараш 2 /а твоето дори не е 2, а си е хубава 5-тица/ веднага го отбелязват и тази двойка им стой най-отпред пред очите?
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Знаете ли кое е смешното,че когато примерно съм забавен и от време на време правя смях в клас,не с лигавене ми просто с някоя шега се включвам-остроумна .. в смисъл ако ми се даде такава възможност..иначе няма смисъл да се лигавя..тя се смее също толкова,колкото и останалите..винаги като кажа нещо ,уж ми се смее на шегите ,обаче после ми говори.. оф ти си мързел,нищо не правиш,само ми се лигавиш и такива неща говори и на родителите ми,а най-смешното е,че един път излезе от стаята ,защото и било смешно и се задави,защото си позволяваше да си хапва в час разни глезотийки.Когато примерно реша,че не искам повече да я "дразня" и млъквам и не говоря нищо в час,дори когато ми се отдаде възможност за някоя шега,мълча си и нищо не казвам..тя почва..А бе какво ти е?Добре ли си?Що си толкова тих днеска?А бе ... Що само мълчиш? И някакви такива..изобщо не я разбирам какво иска..

Град
    Града На Греха ..
    Иска това което няма и когато го няма - както почти всеки учител. Ходи ги разбери...

Имам 5.85 .. Нещо съм объркал в преписването на отговорите на листче

Ще ми остави 6..Мерси :Д

Голям фен Аватара на Junieee8
    Град
    it's simple... you have to find me
    'убава истроия
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове