Влез

View Full Version : Мускули за момиче :(

ddeennyy
06-20-2011, 19:28
Здравейте! Аз съм момиче на 14, до скоро бях гимнастичка дотук добре, но проблемът е, че ми се оформиха мускули на ръцете, което не е особено привлекателно :D .. Е, те не са някакви такива огрооомни мускули, но все пак като облека потник и се очертават и е гадничко :( .. та искам да ви попитам едва ли е възможно по някакъв начин да се заличат или някаква диета.. ако някой има същия проблем нека пише ..

abvgde93
06-20-2011, 19:31
защо искаш да махнеш това което си постигната до сега с толко труд?
Я не се излагай.
По-добре така от колкото 60 кила на един и педесе с 3 тона фондиотен
(с извинение)

ddeennyy
06-20-2011, 19:42
По принцип си прав, но аз самата се потискам по този начин, някак си ми е неудобно.. не знам и аз..

kitti123
06-20-2011, 19:45
не се излагай !! гордей се с това което имаш и не се срамувай да го показваш :)

blondeVIP
06-20-2011, 19:55
Амии при всеки си е различно и си има различни представи, но лично аз да ти кажа имам приятелка също бивша гимнастичка, и на нея са и изразени малко мускулите на ръцете и аз направо УМИРАМ за тях.. :smt007 Също на родителите ми една приятелка, тя е вече на 30 години г/д, но едно време е тренирала лека атлетика и има мускули на ръцете... мнооого ми харесват.. аз тренирам, за да постигна това ти искаш да го махнеш... :?

nepowtorima
06-20-2011, 20:00
Аз пък имам на прасците. Също ми е доста некомфортно, но от 8 години класически балет :д няма какво да се получи.. Но все пак да не ти пука.. Никой нищо няма да ти каже.. Радвай се, че имаш такива .. Както казаха някои хора искат да си направят, а ти се чудиш как да ги махнеш..

Всеки иска това, което няма. И всеки не иска това, което има.!!

Exothermic
06-20-2011, 20:03
Ахх, аз пък си мечтая за оформени ръце ... :-D
Имай предвид, че след години ръцете ти ще изглеждат
с пъти по-добре от тези на другите на твоята възраст.

Нещо такова ли имаш в предвид под мускулести?
http://www.prikachi.com/images/576/3475576t.jpg

ddeennyy
06-20-2011, 20:19
Ахх, аз пък си мечтая за оформени ръце ... :-D
Имай предвид, че след години ръцете ти ще изглеждат
с пъти по-добре от тези на другите на твоята възраст.

Нещо такова ли имаш в предвид под мускулести?
http://www.prikachi.com/images/576/3475576t.jpg

Ами малко по-малко от тези, но горе/долу да .. Иначе благодаря много на всички ! :-)

Auriss
06-20-2011, 20:38
По принцип си прав, но аз самата се потискам по този начин, някак си ми е неудобно.. не знам и аз..

Като момче ти го казвам - супер е. Е ,освен ако не са огромни като на бодибилдърка някаква ,но предполагам че са просто оформени. Въобще не търси как да ги махаш ,даже напротив - поддържай ги. И коремчето ако ти е стегнато и очертано ,както и краката - по-добре няма накъде да отидеш.

ПС: Това на снимката е малко прекалено.

Pols
06-20-2011, 21:44
Както ти каза не са някакви огромни... Защо ще ги махаш? Леко оформени мускули при момичетата според мен е супер яко. :grin: Аз искам да имам съвсем лекоо оформени мускули на ръцете и сега тренирам. :)

Моят съвет е НЕ ГИ МАХАЙ! :)

ArrowsOfDeath
06-20-2011, 21:47
Не че може просто ей така да ги махне 8-) Съветвам те да продължаваш с всякаква физическа дейност и да се поддържаш, а не да станеш някоя отпусната флегма :lol:

FuckingFreak
06-21-2011, 08:16
Леко оформените мускули са в пъти по-добре от висящи меса.. :)

tanch3t093
06-21-2011, 08:25
...аз тренирам, за да постигна това ти искаш да го махнеш... :? Аз също тренирам за мускули на ръцете. Гордей се с тях, така поне личи, че си стегната :P

ani0502
04-19-2015, 12:40
И аз имам същия проблем...да всички казвате,че искате мускули на ръцете ,но и за мен е некомфортно и много искам да ги махна....моля ви кажете как да ги премахнем

fein
04-19-2015, 12:45
Много просто - смени си пола и си намери приятели лостаджийчета.

Rakshy
04-19-2015, 13:48
Абе, вие малоумни ли сте.. кви сте?

tochko
04-21-2015, 11:24
Качи снимка. Не вярвам спортът да е довел до нещо което не харесваш, може би ако постегнеш и други части от тялото си ще се харесаш. Едвали ако си с тяло като вейка ще си по-удовлетворена и много хора се стремят към това което ти искаш да нямаш.