Влез

View Full Version : Как да участваме във второ класиране?

shnitzel
06-21-2011, 14:09
Тази година завърших седми клас... :D
Искам да попитам как да участвам във второ класиране, ако не са ме приели в училището където искам от първо класиране? [-(

Anonimen05
06-21-2011, 14:30
По-добре пиши в темата за предстоящи седмокласници. Там ще ти отговорят. :) И един съвет. Не чакай трето класиране.

Fiction7577
06-21-2011, 15:45
Хъм... ами не се записваш в училището където са те приели... и пак си подаваш документите за кандидатстване... О Йес.. :)

bbabyy
06-21-2011, 17:10
Но задължително трябва да отидеш в училището, където са те приели на 1 во класиране, незаивсимо дали искаш да учиш там или да участваш във второто класиране. Там се подават документите и за записване, и за второ класиране.

SmilezZz
06-21-2011, 17:52
Там се подават документите и за записване, и за второ класиране.Точно !! Но недей да мислиш от сега за второто класиране.. Може пък да си доволна от приема в първото класиране..
Иначе както ти казаха - трябва да отидеш в училището,в което си приета по първо желание.. Подаваш си документите и пак чакаш..

shnitzel
06-22-2011, 11:13
Добре примерно не ме приемат в училището което искам да влезна по първо желание, но ме приемат в училището от четвърто желание, но аз искам да отида в училището на първо желание и чакам второ класиране, мястото пази ли ми се където съм приет от първо класиране или не ?

LucySmith
06-23-2011, 10:17
Добре примерно не ме приемат в училището което искам да влезна по първо желание, но ме приемат в училището от четвърто желание, но аз искам да отида в училището на първо желание и чакам второ класиране, мястото пази ли ми се където съм приет от първо класиране или не ?

Мисля ще мястото ти се пази.

m14
06-23-2011, 10:28
Мястото се запазва. Може спокойно да кандидатстваш за второ класиране. Но, както писаха по-горе, трябва да отидеш в училището от първото класиране и там да подадеш заявлението за второ класиране.

Fiction7577
06-23-2011, 15:43

Баш да се пази не, но щом на 1 класиране са те предпочели там пред други с по-нисък бал, на второто ще е същото.