.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Как да участваме във второ класиране?

Тази година завърших седми клас...
    Искам да попитам как да участвам във второ класиране, ако не са ме приели в училището където искам от първо класиране?

По-добре пиши в темата за предстоящи седмокласници. Там ще ти отговорят. И един съвет. Не чакай трето класиране.

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Хъм... ами не се записваш в училището където са те приели... и пак си подаваш документите за кандидатстване... О Йес..

Повече от фен Аватара на bbabyy
    Но задължително трябва да отидеш в училището, където са те приели на 1 во класиране, незаивсимо дали искаш да учиш там или да участваш във второто класиране. Там се подават документите и за записване, и за второ класиране.
    Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от bbabyy
    Там се подават документите и за записване, и за второ класиране.
    Точно !! Но недей да мислиш от сега за второто класиране.. Може пък да си доволна от приема в първото класиране..
    Иначе както ти казаха - трябва да отидеш в училището,в което си приета по първо желание.. Подаваш си документите и пак чакаш..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Добре примерно не ме приемат в училището което искам да влезна по първо желание, но ме приемат в училището от четвърто желание, но аз искам да отида в училището на първо желание и чакам второ класиране, мястото пази ли ми се където съм приет от първо класиране или не ?

Град
    Столицата :)
    Цитирай Първоначално написано от shnitzel
    Добре примерно не ме приемат в училището което искам да влезна по първо желание, но ме приемат в училището от четвърто желание, но аз искам да отида в училището на първо желание и чакам второ класиране, мястото пази ли ми се където съм приет от първо класиране или не ?
    Мисля ще мястото ти се пази.

Мястото се запазва. Може спокойно да кандидатстваш за второ класиране. Но, както писаха по-горе, трябва да отидеш в училището от първото класиране и там да подадеш заявлението за второ класиране.

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от shnitzel
    Баш да се пази не, но щом на 1 класиране са те предпочели там пред други с по-нисък бал, на второто ще е същото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си