Влез

View Full Version : Момичета как приемате гледането в гъдрите?Простащина?

Barrmana
06-21-2011, 17:08
Здравейте.Аз съм на 15 и е ясно ,че хормоните яко ни тресат .. не че е кой знае какво,но абсолютно всички момичета на моята възраст с по-големи гърди,почнаха да се обличат доста разкрепостено и да идват с изключително отворени деколтета,където почти всичко им се вижда.И съответно аз неволно просто поглеждам там,ами просто се опитвам да я гледам в очите,но изведнъж сякаш има някакъв магнит :D ..И не съм само аз,доста от момчетата нали..И те почват примерно нали лигаво да се правят,да те бутнат нещо лекичко и да се направят,че не им е приятно.После пък ,като се наведат примерно някакси и всичко им се вижда и ти гледаш натам,те те изгледат злобно.Като поглеждам там,и те ВИДЯТ ,че аз гледам,ми става малко кофти ,защото все едно изглеждам простак.В смисъл такова чувство имам.Но все пак,ако не искаха толкова да ги гледат,щяха ли да ходят така?На вас тъпо ли ви става или не ви интересува много?

ThroughStruggle
06-21-2011, 17:09
А според теб за какво се изтипосват с тия деколтета? За да им подчертават лебедовите шии ли?

SpOrTs_GiRl
06-21-2011, 17:11
Както сам си написал - ако не искаха толкова да ги гледат - нямаше да ходят така. Особено на училище (предполагам говориш главно за там). Щом се обличат "разкрепостено" и всичко им се вижда - не могат да съдят никой, че ги гледа. Не е лошо да се гордееш с даденостите си, но си има граници. Пък и както и да се обличат хората - всеки заглежда, нормално е, човешко е, ако ще и с кожух да си. Но за конкретния случай .. мисля, че сам си отговори. :)
И не - не е просташко да гледаш очевидното.

LostInTheDark12
06-21-2011, 17:20
Ами нз... В нашия клас имаше едно момиче, което дойде на училище с бяла прозрачна блуза, под която ясно се очертаваше розов сутиен, дори и дантелките се виждаха. :D Тогава всички момчета се изтипосаха при нея, включително и онова, което харесвах. :( Честно казано не се почувствах добре... :?

Eclipsercho
06-21-2011, 17:22
Момичетата хем ходят с огромни деколтета, хем злобеят като ги гледаш.. Лицемерки, зли същества!!! 8-)

LostInTheDark12, nobody cares. :razz:

xoxi
06-21-2011, 17:25
Това си е направо вик за помощ! Или казано по-просто.. търсят внимание!

DownloadVirus
06-21-2011, 17:32
Няма лошо :) Просто са лезбо :) xxa

FuCKkK13
06-21-2011, 17:48
ами аз не ходя с големи деколтета..всъщност изобщо не ходя с деколтета..повече нося тениски или потници които не са с послание ''искам да ми гледаш гърдите,а аз нарочно ще те изгледам злобно'' .. неприятно е когато не си с голямо деколте и да те гледат в гърдите - на мен ми се е случвало да съм с най-обикновена тениска и някой пак там да гледа :? ..така да..но някоя да ми тръгне с деколте до пъпа и после да каже че не й е приятно - не мерси..те точно това търсят - внимание.. нарочно те гледа злобно.. едва ли не да се прави на недостъпна, а дрехите й говорят точно обратното..ако е разголена гледай, не е просташко - явно тя това иска..но ако не е разголена е гадно някой да застане до тебе и да се чуди как да надникне.. :)

CupcakeKitty
06-21-2011, 17:48
бла бла

anonymous708973
06-21-2011, 17:53
Аз гледам повече от момчетата 8-)

OnlyMeAndYou
06-21-2011, 18:11
Ако ми се случи се смея. :-D Рядко ходя с деколтета,но когато съм и видя, че някой ме зяпа не мога да кажа кой знае какво. Да зяпа стига да не пипа. :o Имам много яки блузки, който са с деколтета, но като ми харесват не ме интересува какво ще си помислят другите. Дори и са се опитвали да ми вкарат семки в пазвата, все едно съм баскетболен кош :D Гадно ми е само, когато зяпат съвсем открито и пускат базици.

Alekssandyr
06-21-2011, 18:40
Ми напоследък гледам да не кажа много, ама едни 60% от девочките си ходят с ГОУЕМИ деколтета.. аз пък през 1/3 от деня (when im outside) съм с цаки :-D А и да съм без, пак не ми пречи, заглеждам си, но никога не са ми хвърляли злобни погледи, сигурно щот съм сладур 8-)

GossipGirl89
06-21-2011, 19:00
Зависи от зяпането - ако е някво супер втренчено и постоянно, ще ми стане неудобно, но иначе няма какво да си кривя душата - не ми става неприятно като усетя, че някой поглежда натам 8-)

djipsito
06-21-2011, 19:05
Стииига бе, сладур...

Аз като пантерката и аз много гледам... интересно ми е на момичетата пречи ли им да ги заглеждат момичета. Говорим за деколтета, де... иначе всички момичета се оглеждат коя кво облича, кви са й обувките, чантата и т.н...

HatersAlwaysGonnaHate
06-21-2011, 20:43
Стииига бе, сладур...

иначе всички момичета се оглеждат коя кво облича, кви са й обувките, чантата и т.н...

Зависи от доста неща това ! :))

umri
06-21-2011, 20:53
Аз там не гледам. Въобще.

NightGuardian
06-21-2011, 22:11
Едно момиче харесва ли те...

Ако щеш гардите и гледай , ако щеш гъза .... даже ще и начешеш крастата...

Ако не те харесва би могла да ти каже простак 8-)

Kallyn4eto
06-21-2011, 23:19
абе каквото и да си говорим не е най-приятното нещо да те гледат в циците повече отколкото в очите,.

baceto
06-22-2011, 05:28
дали пък не е приятно, особено ако ги мачкаш, след като си гледал в тях половин час...

DarkTemplar
06-22-2011, 07:54
дали пък не е приятно, особено ако ги мачкаш, след като си гледал в тях половин час...
Това ми напомня за добрите стари времена (6ти клас), когато имах съученичка с доста големи (поне така ми изглеждаха тогава) гърди и като се стопли времето винаги ходеше със стабилни деколтета. Аз и още 1-2 момчета опипвахме въпросните дадености с голям кеф. Ех тая Ц. :D

Сега при такава ситуация сигурно съдят за сексуален тормоз. 8-)

malkasladkaku4ka
06-22-2011, 08:21
Мразя да го натрапват .. ако някой гледа без да подхвърля тъпи лафове .. човешко е . Аз си ходя нормално облечена , но лятото неможеме да избегнеме деколтетата ,заради хубавите роклички , топове и т.н т.н . Дразни ме ако ме загледа момче ,което си има сериозно гадже :)

straus
06-22-2011, 08:41
Че то си е за гледане... да стискаме очи ли 8-)

Palpatin
06-22-2011, 10:35
Аз ги гледам винаги в циците.

dimdim
06-22-2011, 11:19
и аз гледам :D и обичам да ме гледат :) обичкам си циците и приемам като комплимент запането :) :oops:

RageAgainstTheMachine
06-22-2011, 11:29
То оставаше и да не гледам... Ква обида , тва тряя да е комплимент :D

adidaskataWE
06-22-2011, 13:21
ами аз за да ходя с такова деколте значи,че нямам нищо против да ми гледат деколтето и ако забележа,че някой ме поглежда там бих се усмихнала (все пак това е някаква проява на интерес) , но в никакъв случай не бих позволила да се пипа-това са лапешки работи :D

xxKiFlAx
06-22-2011, 14:01
просташко е мн ясно . особено ако е напълно непознат или идиотите в у-ще ..често ми се случва :booooomb:

YyoOnNiItTyY
06-22-2011, 14:05
И аз.. просто като видя момиче с деколте и гърдите ѝ са среден размер.. просто и да искамне мога да сваля поглед от там! :lol: :lol:

marilyn
06-22-2011, 14:12
Ами според мен го правят за внимание, защото им е кеф да ги зяпа някой. Ако не искаха, щяха да ходят с по-затворени деколтета. Аз обичам да нося по-разголени блузки, потничета и съм свикнала мъжките погледи да се втренчват там. Когато си вървя по улицата и някой ме загледа така ок, приемам го като комплимент, ама да седя и да си говоря с някой, който не ме поглежда в очите... не става.

DiabolicalSoul
06-22-2011, 20:59
свиквай, цял живот ще гледаш натам - но и момичетата го знаят и ще го използват за да те манипулират или да ти вменяват вина, зависи кое им е нужно в момента 8)

horacio
06-22-2011, 22:25
Да, нали :lol:

RoSKo0o0
06-22-2011, 23:08
и очакваш да си кажат.... с пълната уста кво да кажат бе човек майкооо......................... ти и ти си един сперматояд....... хуюдух!

anonymous768631
06-23-2011, 23:42
Аз гледам повече от момчетата 8-) :grin:
Ти ме уби.
И това би било интересен въпрос...
Има ли разлика дали момиче ви ги гледа или момче?

wutthefuck
06-25-2011, 13:57
Ако ми се случи се смея. :-D Рядко ходя с деколтета,но когато съм и видя, че някой ме зяпа не мога да кажа кой знае какво. Да зяпа стига да не пипа. :o Имам много яки блузки, който са с деколтета, но като ми харесват не ме интересува какво ще си помислят другите. Дори и са се опитвали да ми вкарат семки в пазвата, все едно съм баскетболен кош :D Гадно ми е само, когато зяпат съвсем открито и пускат базици.

И аз обичам да пускам разни работи в пазвите на едрогърдите мацки :D
Въпроса, че ако са прекалнено големи ядрените глави, не мога да откъсна поглед, камо ли да поддържам разговор. Само че не ми е ясно коя жена се обижда ако я гледаш в гърдите :-x , всяка жена според мен обича да я заглеждат , така се чувства желана. А може и да греша :shock: :-o

SisiStrange
06-25-2011, 14:41
Аз гледам повече от момчетата 8-) :grin:
Ти ме уби.
И това би било интересен въпрос...
Има ли разлика дали момиче ви ги гледа или момче?
Като че ли по-рядко се мусят на жени. Аз съм същата като Пантерата. Видя ли някоя с деколте и ми се лепва погледа там. :D Не е нарочно, то просто така си става. Веднъж една в рейса носеше розово потниче с някакъв червен сутиен, стърчащ отвън (поне чашка D ), аз естествено забих поглед 8-) и като ме изгледа едно възмутено и се врътна. :lol: Изчервих се като пубер, хванат от майка си да мастурбира. :lol:

Biskfitka
06-25-2011, 22:35
Не ми пречи,да гледа,който иска...само да не пипат :o

DarkTemplar
06-25-2011, 22:41
При теб определено има какво да се види. :)

ПП. Пипаме само с разрешение.

GabrielleShayk
06-26-2011, 00:12
Не,не ми е неприятно.Приятно е да се чувстваш желана,но разбира се винаги има изключения-конкретна ситуация,или конкретен човек.

DLG1
06-26-2011, 09:39
Гледай гледай бате ся ти се е паднало напално без платно майната им на женките какво мислят гледай пипай и си прави кефа :smt030

MakaronUduSHvaCH
06-26-2011, 10:03
Ами госпицИ като не искате да ви дзЕпаме там, позагърнете се викам малко аз 8-)

playboyche
06-26-2011, 11:41
аз го приемам като наслаждаване на гледката.А това че ти имаш малки циц а приятелката ти до теб големи и сички зяпат нея а не теб и ти се комплексираш си е твой проблем уе майна!

Biskfitka
06-26-2011, 14:03
При теб определено има какво да се види. :)

ПП. Пипаме само с разрешение.Не всеки чака разрешение... :o

DarkTemplar
06-26-2011, 14:09
Не всеки чака разрешение... :o
Абе то да има принципно съгласие, пък ще потърпим колкото е нужно. ;)

ex7azy
06-26-2011, 14:43
Да, ходя .. и не ми е гадно когато ме гледат, даже както по - горе е писало едно момиче, понякога момчетата от класа ми ( и др. приятели ) ползват деколтето ми за баскетболен кош и хвърлят семки вътре, но не ми е гадно, защото знам, че те са си олигофренчета и си се бъзикаме!
Обаче ми става страшно неприятно, когато влезне някой г-н и ме зяпа или съм в кафе и някакви 40-50 годишни от съседната маса ме зяпат и им текът лиги!! :D
Иначе няма нищо неприятно.. някое момче или приятел да те гледа там! :D :D
Приемам го като един вид комплимент .. даже ми се е случвало да ми го кажат е така в очите ( момчета с които току що съм се запознала )!
- Имаш много големи цици за 8-класничка!!! :D :D ;х