.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Момичета как приемате гледането в гъдрите?Простащина?

Здравейте.Аз съм на 15 и е ясно ,че хормоните яко ни тресат .. не че е кой знае какво,но абсолютно всички момичета на моята възраст с по-големи гърди,почнаха да се обличат доста разкрепостено и да идват с изключително отворени деколтета,където почти всичко им се вижда.И съответно аз неволно просто поглеждам там,ами просто се опитвам да я гледам в очите,но изведнъж сякаш има някакъв магнит ..И не съм само аз,доста от момчетата нали..И те почват примерно нали лигаво да се правят,да те бутнат нещо лекичко и да се направят,че не им е приятно.После пък ,като се наведат примерно някакси и всичко им се вижда и ти гледаш натам,те те изгледат злобно.Като поглеждам там,и те ВИДЯТ ,че аз гледам,ми става малко кофти ,защото все едно изглеждам простак.В смисъл такова чувство имам.Но все пак,ако не искаха толкова да ги гледат,щяха ли да ходят така?На вас тъпо ли ви става или не ви интересува много?

А според теб за какво се изтипосват с тия деколтета? За да им подчертават лебедовите шии ли?

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Както сам си написал - ако не искаха толкова да ги гледат - нямаше да ходят така. Особено на училище (предполагам говориш главно за там). Щом се обличат "разкрепостено" и всичко им се вижда - не могат да съдят никой, че ги гледа. Не е лошо да се гордееш с даденостите си, но си има граници. Пък и както и да се обличат хората - всеки заглежда, нормално е, човешко е, ако ще и с кожух да си. Но за конкретния случай .. мисля, че сам си отговори.
    И не - не е просташко да гледаш очевидното.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Ами нз... В нашия клас имаше едно момиче, което дойде на училище с бяла прозрачна блуза, под която ясно се очертаваше розов сутиен, дори и дантелките се виждаха. Тогава всички момчета се изтипосаха при нея, включително и онова, което харесвах. Честно казано не се почувствах добре...

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Момичетата хем ходят с огромни деколтета, хем злобеят като ги гледаш.. Лицемерки, зли същества!!!

LostInTheDark12, nobody cares.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Мега фен Аватара на xoxi
    Това си е направо вик за помощ! Или казано по-просто.. търсят внимание!
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен
    Няма лошо Просто са лезбо xxa

Banned Мега фен
    ами аз не ходя с големи деколтета..всъщност изобщо не ходя с деколтета..повече нося тениски или потници които не са с послание ''искам да ми гледаш гърдите,а аз нарочно ще те изгледам злобно'' .. неприятно е когато не си с голямо деколте и да те гледат в гърдите - на мен ми се е случвало да съм с най-обикновена тениска и някой пак там да гледа ..така да..но някоя да ми тръгне с деколте до пъпа и после да каже че не й е приятно - не мерси..те точно това търсят - внимание.. нарочно те гледа злобно.. едва ли не да се прави на недостъпна, а дрехите й говорят точно обратното..ако е разголена гледай, не е просташко - явно тя това иска..но ако не е разголена е гадно някой да застане до тебе и да се чуди как да надникне..

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    бла бла

anonymous708973
    Guest
    Аз гледам повече от момчетата

Ако ми се случи се смея. Рядко ходя с деколтета,но когато съм и видя, че някой ме зяпа не мога да кажа кой знае какво. Да зяпа стига да не пипа. Имам много яки блузки, който са с деколтета, но като ми харесват не ме интересува какво ще си помислят другите. Дори и са се опитвали да ми вкарат семки в пазвата, все едно съм баскетболен кош Гадно ми е само, когато зяпат съвсем открито и пускат базици.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Повече от фен Аватара на Alekssandyr
    Ми напоследък гледам да не кажа много, ама едни 60% от девочките си ходят с ГОУЕМИ деколтета.. аз пък през 1/3 от деня (when im outside) съм с цаки А и да съм без, пак не ми пречи, заглеждам си, но никога не са ми хвърляли злобни погледи, сигурно щот съм сладур

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Зависи от зяпането - ако е някво супер втренчено и постоянно, ще ми стане неудобно, но иначе няма какво да си кривя душата - не ми става неприятно като усетя, че някой поглежда натам
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на djipsito
    Стииига бе, сладур...

Аз като пантерката и аз много гледам... интересно ми е на момичетата пречи ли им да ги заглеждат момичета. Говорим за деколтета, де... иначе всички момичета се оглеждат коя кво облича, кви са й обувките, чантата и т.н...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Стииига бе, сладур...

иначе всички момичета се оглеждат коя кво облича, кви са й обувките, чантата и т.н...
    Зависи от доста неща това ! )

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Аз там не гледам. Въобще.
    Temet Nosce

벨야카

Едно момиче харесва ли те...

Ако щеш гардите и гледай , ако щеш гъза .... даже ще и начешеш крастата...

Ако не те харесва би могла да ти каже простак

абе каквото и да си говорим не е най-приятното нещо да те гледат в циците повече отколкото в очите,.

дали пък не е приятно, особено ако ги мачкаш, след като си гледал в тях половин час...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от baceto
    дали пък не е приятно, особено ако ги мачкаш, след като си гледал в тях половин час...
    Това ми напомня за добрите стари времена (6ти клас), когато имах съученичка с доста големи (поне така ми изглеждаха тогава) гърди и като се стопли времето винаги ходеше със стабилни деколтета. Аз и още 1-2 момчета опипвахме въпросните дадености с голям кеф. Ех тая Ц.

Сега при такава ситуация сигурно съдят за сексуален тормоз.
    Welcome to the Jungle...

Мразя да го натрапват .. ако някой гледа без да подхвърля тъпи лафове .. човешко е . Аз си ходя нормално облечена , но лятото неможеме да избегнеме деколтетата ,заради хубавите роклички , топове и т.н т.н . Дразни ме ако ме загледа момче ,което си има сериозно гадже

Че то си е за гледане... да стискаме очи ли
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Аз ги гледам винаги в циците.

и аз гледам и обичам да ме гледат обичкам си циците и приемам като комплимент запането
    ~девойче съм~

То оставаше и да не гледам... Ква обида , тва тряя да е комплимент
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си