- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета как приемате гледането в гъдрите?Простащина?
Здравейте.Аз съм на 15 и е ясно ,че хормоните яко ни тресат .. не че е кой знае какво,но абсолютно всички момичета на моята възраст с по-големи гърди,почнаха да се обличат доста разкрепостено и да идват с изключително отворени деколтета,където почти всичко им се вижда.И съответно аз неволно просто поглеждам там,ами просто се опитвам да я гледам в очите,но изведнъж сякаш има някакъв магнит..И не съм само аз,доста от момчетата нали..И те почват примерно нали лигаво да се правят,да те бутнат нещо лекичко и да се направят,че не им е приятно.После пък ,като се наведат примерно някакси и всичко им се вижда и ти гледаш натам,те те изгледат злобно.Като поглеждам там,и те ВИДЯТ ,че аз гледам,ми става малко кофти ,защото все едно изглеждам простак.В смисъл такова чувство имам.Но все пак,ако не искаха толкова да ги гледат,щяха ли да ходят така?На вас тъпо ли ви става или не ви интересува много?
А според теб за какво се изтипосват с тия деколтета? За да им подчертават лебедовите шии ли?
Както сам си написал - ако не искаха толкова да ги гледат - нямаше да ходят така. Особено на училище (предполагам говориш главно за там). Щом се обличат "разкрепостено" и всичко им се вижда - не могат да съдят никой, че ги гледа. Не е лошо да се гордееш с даденостите си, но си има граници. Пък и както и да се обличат хората - всеки заглежда, нормално е, човешко е, ако ще и с кожух да си. Но за конкретния случай .. мисля, че сам си отговори.![]()
И не - не е просташко да гледаш очевидното.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Ами нз... В нашия клас имаше едно момиче, което дойде на училище с бяла прозрачна блуза, под която ясно се очертаваше розов сутиен, дори и дантелките се виждаха.Тогава всички момчета се изтипосаха при нея, включително и онова, което харесвах.
Честно казано не се почувствах добре...
![]()
Това си е направо вик за помощ! Или казано по-просто.. търсят внимание!
И спря да се върти за миг земята..
Няма лошоПросто са лезбо
xxa
ами аз не ходя с големи деколтета..всъщност изобщо не ходя с деколтета..повече нося тениски или потници които не са с послание ''искам да ми гледаш гърдите,а аз нарочно ще те изгледам злобно'' .. неприятно е когато не си с голямо деколте и да те гледат в гърдите - на мен ми се е случвало да съм с най-обикновена тениска и някой пак там да гледа..така да..но някоя да ми тръгне с деколте до пъпа и после да каже че не й е приятно - не мерси..те точно това търсят - внимание.. нарочно те гледа злобно.. едва ли не да се прави на недостъпна, а дрехите й говорят точно обратното..ако е разголена гледай, не е просташко - явно тя това иска..но ако не е разголена е гадно някой да застане до тебе и да се чуди как да надникне..
![]()
Аз гледам повече от момчетата![]()
Ако ми се случи се смея.Рядко ходя с деколтета,но когато съм и видя, че някой ме зяпа не мога да кажа кой знае какво. Да зяпа стига да не пипа.
Имам много яки блузки, който са с деколтета, но като ми харесват не ме интересува какво ще си помислят другите. Дори и са се опитвали да ми вкарат семки в пазвата, все едно съм баскетболен кош
Гадно ми е само, когато зяпат съвсем открито и пускат базици.
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Ми напоследък гледам да не кажа много, ама едни 60% от девочките си ходят с ГОУЕМИ деколтета.. аз пък през 1/3 от деня (when im outside) съм с цакиА и да съм без, пак не ми пречи, заглеждам си, но никога не са ми хвърляли злобни погледи, сигурно щот съм сладур
![]()
Зависи от зяпането - ако е някво супер втренчено и постоянно, ще ми стане неудобно, но иначе няма какво да си кривя душата - не ми става неприятно като усетя, че някой поглежда натам![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Стииига бе, сладур...
Аз като пантерката и аз много гледам... интересно ми е на момичетата пречи ли им да ги заглеждат момичета. Говорим за деколтета, де... иначе всички момичета се оглеждат коя кво облича, кви са й обувките, чантата и т.н...
Първоначално написано от antifashionshit
Аз там не гледам. Въобще.
Temet Nosce
벨야카
Едно момиче харесва ли те...
Ако щеш гардите и гледай , ако щеш гъза .... даже ще и начешеш крастата...
Ако не те харесва би могла да ти каже простак![]()
абе каквото и да си говорим не е най-приятното нещо да те гледат в циците повече отколкото в очите,.
дали пък не е приятно, особено ако ги мачкаш, след като си гледал в тях половин час...
Това ми напомня за добрите стари времена (6ти клас), когато имах съученичка с доста големи (поне така ми изглеждаха тогава) гърди и като се стопли времето винаги ходеше със стабилни деколтета. Аз и още 1-2 момчета опипвахме въпросните дадености с голям кеф. Ех тая Ц.Първоначално написано от baceto
Сега при такава ситуация сигурно съдят за сексуален тормоз.![]()
Welcome to the Jungle...
Мразя да го натрапват .. ако някой гледа без да подхвърля тъпи лафове .. човешко е . Аз си ходя нормално облечена , но лятото неможеме да избегнеме деколтетата ,заради хубавите роклички , топове и т.н т.н . Дразни ме ако ме загледа момче ,което си има сериозно гадже![]()
Че то си е за гледане... да стискаме очи ли![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Аз ги гледам винаги в циците.
и аз гледами обичам да ме гледат
обичкам си циците и приемам като комплимент запането
![]()
![]()
~девойче съм~
То оставаше и да не гледам... Ква обида , тва тряя да е комплимент![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"