Влез

View Full Version : Нашите никога не са доволни от мен

SturmUndSperm
06-22-2011, 18:14
Пример:
До сега съм имал успех в даскало над 4.50 и под 5.00. Тази година ако се потрудя ще изкарам над 5.50. Ми хубаво, отивам да се похваля и какво да очаквам.. майка ми ми казва "Хубаво, ама не е достатъчно!" -.- . Тая жена.., знам че много ме обича, но това е ужасно. Сега дори нямам хъс да уча а бях седнал да правя точно това.
Какво да сторя? Убиват ми всички амбиции, мамка им.

Ani777
06-22-2011, 18:18
Пример:
До сега съм имал успех в даскало над 4.50 и под 5.00. Тази година ако се потрудя ще изкарам над 5.50. Ми хубаво, отивам да се похваля и какво да очаквам.. майка ми ми казва "Хубаво, ама не е достатъчно!" -.- . Тая жена.., знам че много ме обича, но това е ужасно. Сега дори нямам хъс да уча а бях седнал да правя точно това.
Какво да сторя? Убиват ми всички амбиции, мамка им.
Според мен те правят това с цел, за да постигнеш още по - високи резултати.. :)

ivcheto0o
06-22-2011, 18:43
Важното е ти да си доволна от себе си :) Не им обръщай внимание,прави нещата за себе си,а не за да накараш някой да се гордее с теб.

onestar
06-22-2011, 18:53
^ Май е момче. 8-)

Иначе аз бих казала... зарежи мнението на вашите. При мен е същото. Вечно са недоволни, вечно мрънкат, вечно искат още.
Всъщност така беше до преди известно време. Напоследък подписват бележника ми без никакви... ъм, емоции, независимо дали им "нося" 2-ка или 6-ца.
Ключа се крие в това да им покажеш, че каквато и оценка да изкараш ще положиш усилия да я поправиш... така поне няма да мрънкат, предполагам.
Учи за себе си, не за тях. Не искай мотивация от тях, мотивирай се сам.

FuCKkK13
06-22-2011, 18:55
ох знам за какво говориш.. от 5-ти клас до сега завършвам с 5.92.. и тази година за дипломата се пишат точни числа и 5.87 и познай..нашите пак не са доволни :shock:

SturmUndSperm
06-22-2011, 19:06
Важното е ти да си доволна от себе си :) Не им обръщай внимание,прави нещата за себе си,а не за да накараш някой да се гордее с теб.
Последния път който проверих май бях момче :D

Таа добре. Като гледам, че не съм сам ми е по-спокойно :D Повече от нашите мотивация няма да си прося, защото вместо да ми създават такава - те ми я унищожават. :x

ivcheto0o
06-22-2011, 19:12
Хах извинявай :)

SmilezZz
06-22-2011, 19:39
Не им обръщай внимание.. Аз съм сигурна,че се гордеят с теб.. И това го правят може би с определена цел.. която според тях си е напълно права и ефектна..
И важното е ти да се гордееш със себе си..

Ssummerjam
06-23-2011, 14:25
Родителите винаги искат децата им да са подобрена версия на самите тях 8-)

LucySmith
06-24-2011, 13:26
Важно е да си по-добър от себе си. Според мен си го постигнал :)

Dannue
06-24-2011, 15:02
На " Хубаво, но не е достатъчно " има два типа хора, които реагират по различен начин. Първите се нахъсват още повече, а вторите зарязват всичко.

Иначе ситуацията, в която си ми е доста позната. Може би майка ти е перфекционист, а може би просто има още какво да се желае, разбираш ли ? Помисли над това и виж кое от двете е по-вероятно. Не гледай само от твоята си точка на нещата!

bloodyF
06-24-2011, 19:33
същото е у дома.

първи срок имах ~4.90, годишния ще е около 5.50...и накрая кур бате, първия срок ' е много ниско, не може така стегни се'-втори срок 'е можеше и по-добре,що не се стегна да направиш едно 5.80 поне..'

е ,..... :? :? :? :?