.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Град
    Мюнхен

Нашите никога не са доволни от мен

Пример:
    До сега съм имал успех в даскало над 4.50 и под 5.00. Тази година ако се потрудя ще изкарам над 5.50. Ми хубаво, отивам да се похваля и какво да очаквам.. майка ми ми казва "Хубаво, ама не е достатъчно!" -.- . Тая жена.., знам че много ме обича, но това е ужасно. Сега дори нямам хъс да уча а бях седнал да правя точно това.
    Какво да сторя? Убиват ми всички амбиции, мамка им.

Re: Нашите никога не са доволни от мен

Цитирай Първоначално написано от SturmUndSperm
    Пример:
    До сега съм имал успех в даскало над 4.50 и под 5.00. Тази година ако се потрудя ще изкарам над 5.50. Ми хубаво, отивам да се похваля и какво да очаквам.. майка ми ми казва "Хубаво, ама не е достатъчно!" -.- . Тая жена.., знам че много ме обича, но това е ужасно. Сега дори нямам хъс да уча а бях седнал да правя точно това.
    Какво да сторя? Убиват ми всички амбиции, мамка им.
    Според мен те правят това с цел, за да постигнеш още по - високи резултати..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Важното е ти да си доволна от себе си Не им обръщай внимание,прави нещата за себе си,а не за да накараш някой да се гордее с теб.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    ^ Май е момче.

Иначе аз бих казала... зарежи мнението на вашите. При мен е същото. Вечно са недоволни, вечно мрънкат, вечно искат още.
    Всъщност така беше до преди известно време. Напоследък подписват бележника ми без никакви... ъм, емоции, независимо дали им "нося" 2-ка или 6-ца.
    Ключа се крие в това да им покажеш, че каквато и оценка да изкараш ще положиш усилия да я поправиш... така поне няма да мрънкат, предполагам.
    Учи за себе си, не за тях. Не искай мотивация от тях, мотивирай се сам.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Banned Мега фен
    ох знам за какво говориш.. от 5-ти клас до сега завършвам с 5.92.. и тази година за дипломата се пишат точни числа и 5.87 и познай..нашите пак не са доволни

Град
    Мюнхен
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Важното е ти да си доволна от себе си Не им обръщай внимание,прави нещата за себе си,а не за да накараш някой да се гордее с теб.
    Последния път който проверих май бях момче

Таа добре. Като гледам, че не съм сам ми е по-спокойно Повече от нашите мотивация няма да си прося, защото вместо да ми създават такава - те ми я унищожават.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Хах извинявай

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не им обръщай внимание.. Аз съм сигурна,че се гордеят с теб.. И това го правят може би с определена цел.. която според тях си е напълно права и ефектна..
    И важното е ти да се гордееш със себе си..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен
    Родителите винаги искат децата им да са подобрена версия на самите тях
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Град
    Столицата :)
    Важно е да си по-добър от себе си. Според мен си го постигнал

На " Хубаво, но не е достатъчно " има два типа хора, които реагират по различен начин. Първите се нахъсват още повече, а вторите зарязват всичко.

Иначе ситуацията, в която си ми е доста позната. Може би майка ти е перфекционист, а може би просто има още какво да се желае, разбираш ли ? Помисли над това и виж кое от двете е по-вероятно. Не гледай само от твоята си точка на нещата!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    същото е у дома.

първи срок имах ~4.90, годишния ще е около 5.50...и накрая кур бате, първия срок ' е много ниско, не може така стегни се'-втори срок 'е можеше и по-добре,що не се стегна да направиш едно 5.80 поне..'

е ,.....
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си