View Full Version : ..
housegirll
06-22-2011, 18:28
..
Sen0rita
06-22-2011, 18:31
Здравей! Няма за какво да се притесняваш,след като обичаш приятеля си. Абстрахирай се от тази мисъл,че ще се увлечеш по някой друг.Не го мисли това просто,защото сега и да си блъскаш главата-няма да ти помогне.Радвай се на връзката си и не се тревожи за глупости! :-D
GossipGirl89
06-22-2011, 18:32
Ти няма как да знаеш кой ще срещнеш в бъдещето и каква роля ще изиграе той в живота ти. Да не говорим че това, че сега си с даден човек далеч не значи, че цял живот ще си с него. Щом си обичаш приятеля не мисли за такива неща. Остави се по течението и се наслаждавай на връзката си, пък ако е писано да се влюбиш в някой друг тогава ще го мислиш. :)
anonymous708973
06-22-2011, 18:35
Ти няма как да знаеш кой ще срещнеш в бъдещето и каква роля ще изиграе той в живота ти.
+1
Не можеш да си сигурна дали няма да харесаш някой колега. Не го мисли отсега, безпредметно е, радвай се на това, което имаш.
Няма за какво да се тревожиш,ако го обичаш.Просто както са казали и по-горе радвай се на връзката си.
Като прочетох тази тема и аз се замислих .. Той също е на 18 и след 20 дена има изпит .. Заедно сме от 11 месеца.. Ако той се увлече по някоя :( Ще бъде много болезнено .. Дано твоят поглед не заиграе на някъде , ще причиниш много болка на момчето си !
housegirll
06-22-2011, 21:35
Като прочетох тази тема и аз се замислих .. Той също е на 18 и след 20 дена има изпит .. Заедно сме от 11 месеца.. Ако той се увлече по някоя :( Ще бъде много болезнено .. Дано твоят поглед не заиграе на някъде , ще причиниш много болка на момчето си !
Не смятам да давам поводи .Аз не искам да стане това.Обичам го много,за да му го причиня.Просто съм прекалено притеснителна,приемам всичко навътре и преодолявам дребните неща трудно.Имам проблем в психическата нагласа,явно.Осъзнавам го.
RoSKo0o0
06-22-2011, 22:56
типичната путка "притеснявам се"... ае въри си ебеш майката
Titanic_baby
06-23-2011, 03:48
типичната п***а "притеснявам се"... ае въри си ебеш майката
Забрави ли да посетиш психиатъра си?
Хапчетата взе ли си?
Иди,че току виж си изпаднал отново в подобна криза.
Ненормален,невъзпитан човек.
IseeDEADbodies
06-23-2011, 06:19
Айде пак истории стил "Нероден Петко".. Е така като почнете --> пффф :-x
forside1
06-23-2011, 06:27
Може само да се радваш,че връзката ви ще продължи в бъдеще и че и 2мата отивате заедно да учите. Аз нямах този късмет :)
Така че няма нужда да се страхуваш от неизвестното, в повечето случай е нещо хубаво :)
alwaysnforever
06-23-2011, 09:38
Всичко е въпрос на време. Никой не знае какво ще му се случи в бъдеще, в кой ще се влюби, как ще продължи живота си... :)
Като цяло да мислиш за това и да се притесняваш е много глупаво.
badsector
06-23-2011, 10:42
С този начин на мислене връзката ви няма бъдеще. Като отидете да учите до половин година ще се разделите.