Влез

View Full Version : Изненада на приятелката ми ?

Gotin27
06-23-2011, 12:35
Здравейте, ситуацията е следната,аз съм на морето работя и другата седмица чакам приятелката ми да дойде при мен.Аз съм резервирал един апартамента за може да се усамотим двамата но искам да я изненадам първата вечер като пристигне на морето.... Иска ми се да и направя някво мн вълнуващо и романтично посрещане... моля ви дайте ми някъв съвет(без глупости) мерси :Р

DisturbiaV
06-23-2011, 12:59
не ти ли е казвала какво винаги е искала като изненада.Зависи колко е романтична.Аз например бих умряла от кеф,ако е взел любимият ми филм,пуканки или ягоди с шоколад (което може да има и друга функция :Д) и е взел любимото ми ядене :)

cigarettekisses
06-23-2011, 13:22
от колко време ходите?
да знаеш,не всички момичета сме роматични.;д
..гледай да не е много лигаво.:D

Sen0rita
06-23-2011, 18:46
Листенца от рози на леглото? Вино? Ягоди и сметана?

umri
06-23-2011, 21:45
знаеш,не всички момичета сме роматични.;д

Не.

Цел апартамент си взел... стига толкова.

Хавлия, бутилка ром с кола и цяла вечер секс под звездите на плажа. По-евтино и добро изживяване няма. И внимавай да не влезе песъчинка в презерватива, че тогава :Х

ccdesigns
06-23-2011, 22:34
знаеш,не всички момичета сме роматични.;д

И внимавай да не влезе песъчинка в презерватива, че тогава :Х

Toгава направо ще си умре от кеф :D

OnlyMeAndYou
06-24-2011, 06:29
Еми зависи колко романтично искаш да е. И аз щях да кажа това със секса на плажа под звездите, а ако искаш да те мисли за по-романтичен не и прави намек за секс. Заведи я на плажа, вземи една по-голяма хавлия и легнете да гледате звездите. Кажи и колко ти е липсвала и започни да и говориш някакви лигавщини /не си падам по романтиката/. И не се притеснявай, тя сама ще си поиска секс. :wink:

anonymous708973
06-24-2011, 10:00
Без намеци за секс пък е толкова анти-романтично, каквото и да значи романтично.
Нвм. Покажи й, че я искаш :) Действа като най-мощния афродизиак. :)

RageAgainstTheMachine
06-24-2011, 11:06
Не е задължително да е на плажа. А може дори да не се стигне до секс ,ако е много уморена. Най-добре едно топло посрещане , разговори , вино/шампанско , свещи. Не я насилвай.