.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Изненада на приятелката ми ?

Здравейте, ситуацията е следната,аз съм на морето работя и другата седмица чакам приятелката ми да дойде при мен.Аз съм резервирал един апартамента за може да се усамотим двамата но искам да я изненадам първата вечер като пристигне на морето.... Иска ми се да и направя някво мн вълнуващо и романтично посрещане... моля ви дайте ми някъв съвет(без глупости) мерси :Р

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    не ти ли е казвала какво винаги е искала като изненада.Зависи колко е романтична.Аз например бих умряла от кеф,ако е взел любимият ми филм,пуканки или ягоди с шоколад (което може да има и друга функция :Д) и е взел любимото ми ядене

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    от колко време ходите?
    да знаеш,не всички момичета сме роматични.;д
    ..гледай да не е много лигаво.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Град
    Велико Търново
    Листенца от рози на леглото? Вино? Ягоди и сметана?
    Желанието имам пред теб да бъда себе си,затова аз винаги споделям своите мисли.А ти си част от тях и те ми дават сили.Без тебе дните ми от цветни стават сиви!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от cigarettekisses
    знаеш,не всички момичета сме роматични.;д
    Не.

Цел апартамент си взел... стига толкова.

Хавлия, бутилка ром с кола и цяла вечер секс под звездите на плажа. По-евтино и добро изживяване няма. И внимавай да не влезе песъчинка в презерватива, че тогава :Х
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Цитирай Първоначално написано от cigarettekisses
    знаеш,не всички момичета сме роматични.;д
    И внимавай да не влезе песъчинка в презерватива, че тогава :Х
    Toгава направо ще си умре от кеф
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Еми зависи колко романтично искаш да е. И аз щях да кажа това със секса на плажа под звездите, а ако искаш да те мисли за по-романтичен не и прави намек за секс. Заведи я на плажа, вземи една по-голяма хавлия и легнете да гледате звездите. Кажи и колко ти е липсвала и започни да и говориш някакви лигавщини /не си падам по романтиката/. И не се притеснявай, тя сама ще си поиска секс.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

anonymous708973
    Guest
    Без намеци за секс пък е толкова анти-романтично, каквото и да значи романтично.
    Нвм. Покажи й, че я искаш Действа като най-мощния афродизиак.

Не е задължително да е на плажа. А може дори да не се стигне до секс ,ако е много уморена. Най-добре едно топло посрещане , разговори , вино/шампанско , свещи. Не я насилвай.
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си