View Full Version : Плаче ми се ..
Аз съм момиче и имам чувстовото, че съм прокалната.Харесам си едно момче той ми даде някаква надежда и след това трагва с някоя .... и това се повтаря поттретва вече не се надявам на нищо...... писна ми моля за савет .Имам чувството, че никога няма да имам това което поскам, че съм наказана до живот.Не издържам вече немога да гледам филми немога да слушам музика всичко ми напомня за проклетата любов която явно много ме мрази и не иска да дойде ..... не искам вече да се влюбвам в никого защото се разочаровам после.Съвет моля ... :|||
SisiStrange
06-24-2011, 16:02
На колко си години?
Спокойно, не си прокълната. Рано или късно ще срещнеш някой, който ще те харесва достатъчно, че да не се изкушава по други.
Trollrusos
06-24-2011, 16:02
Ами като си видяла, че този образ те разиграва като маймуна просто го зарежи? Това май ще е най-доброто, което може да направиш. Ще видиш как изведнъж ще ти се гледат филми, ще ти се слуша музика, а може и да ти се преходи на дискотека (ако имаш 18 разбира се). :)
ronito01
06-24-2011, 16:08
....
Всъщтност при мен по-страното е че момчетата нямат нищо общо а се случва едно и също имам чувството че живота ми се повтаря на лента и се въртя в някакав кръг.А в същото време в мене се влюбва някое момче коеот аз не харесвам и не искам да имам нищо общо с него искам само да сме приятели все едно съм наказана че не отвръщам на чувстват а на другите но нали човек трябва да взима от живота това което иска а не това което му се предостава ... ..... .. как да отвърна на чувствата на някои като друг не отвръща на моите абее много е омешано и сложно и не ми се мисли вече .. :)
UrNextLover
06-24-2011, 16:24
Бил съм в подобно положение, най-добре опитай да се откажеш по някакъв начин махни нещата които ти напомнят за него или опитай да направиш нещо с момчетата, които харесват теб, не се знае какво може да излезе. Аз направих така ии сега съм супер щастлив, а момичето, за което не спирах да мисля вече ми е безразлична.
Junieee8
06-24-2011, 17:16
знам че е гадно... ама поживей още десетина години,пък ако нищо не става се гръмни :D :D :D (знам че ще стане ;))
Едва ли го е направил нарочно...
Всъщтност при мен по-страното е че момчетата нямат нищо общо а се случва едно и също имам чувството че живота ми се повтаря на лента и се въртя в някакав кръг.А в същото време в мене се влюбва някое момче коеот аз не харесвам и не искам да имам нищо общо с него искам само да сме приятели все едно съм наказана че не отвръщам на чувстват а на другите но нали човек трябва да взима от живота това което иска а не това което му се предостава ... ..... .. как да отвърна на чувствата на някои като друг не отвръща на моите абее много е омешано и сложно и не ми се мисли вече .. :)
При мен се случва същото - някое момче се влюбва в мен, а аз изобщо не го харесвам, изобщо не ми допада не само като човек, но и като характер.. :shock:
IseeDEADbodies
06-24-2011, 20:07
Образованието или възпитанието ти пречат само не мога да разбера оО
kuklichka_bg
06-24-2011, 21:08
Просто това явно не е човекът за теб. :)
Недей да тръпеш все в очакване на любовта,както се казва хубавите неща стават когато най-малко ги очакваме.И стига с това отрицателно мислене.
djipsito
06-24-2011, 21:42
Ми и аз съм в тоя омагьосан кръг, с тая разлика, че не съм влюбена и не искам никой. И като си харесам някой всичко се скапва, а иначе има момчета, които ме харесват. Просто не ми допадат като характер и... често живота ми показва иронията си.
За тва не мисля за момчета и си правя кефа. Давам го по-позитивно и ми се случват хубави работи. Пробвай ;)
Ssummerjam
06-25-2011, 13:33
Ходи на врачка да ти развали магията. :lol:
Образованието или възпитанието ти пречат само не мога да разбера оО
8-)
Първо - какви сигнали ти дава, защото понякога става объркване?
Второ - на всеки му се случва да го отхвърлят или да харесва някой, който не му отвръща със същото. Приеми го. Това не е проклятие и не е причина да изпадаш в депресии.