View Full Version : ФЕГ Пловдив
Здравейте,
Знам че има такава тема ,но е от 2008-ма и реших да направя нова.Приеха ме в френската в Пловдив след 7ми..Някой от тук да учи там?;д Айляк ли е как е?
П.С. Песента на Слави радва :D :D
Трябваше да кажеш с къв език са те приели.
Иначе, ся като имаме нова директорка е доста по-добре. Има графити в училището, имаме нови чинове...
В осми клас имате много смотана даскалка по маетматика (ако си с френски) и без частни уроци я хванеш три, я не. То и с уроци я хванеш три я не :D
Иначе, ще ти дам един съвет - радвай се на осми клас. Тогава имаш да учиш само по френски, но после в девети като ти влязат още 50 предмета.... И като всеки учител си вярва, че неговия е най-важен... Гледай кво става...
Ако имаш някви въпроси драсни едно ЛС или направо ме питай тук. :)
sLaDkagRe6ka
06-25-2011, 06:57
Мен ме приеха в хуманитарната 8) :P Но почти вс момичета от класа ми са във Френската :)
Трябваше да кажеш с къв език са те приели.
Иначе, ся като имаме нова директорка е доста по-добре. Има графити в училището, имаме нови чинове...
В осми клас имате много смотана даскалка по маетматика (ако си с френски) и без частни уроци я хванеш три, я не. То и с уроци я хванеш три я не :D
Иначе, ще ти дам един съвет - радвай се на осми клас. Тогава имаш да учиш само по френски, но после в девети като ти влязат още 50 предмета.... И като всеки учител си вярва, че неговия е най-важен... Гледай кво става...
Ако имаш някви въпроси драсни едно ЛС или направо ме питай тук. :)
С френски съм..Ако бях влезнал със английски(знам го перфектно)..Ама нищо както и да е ;д.Поне ще се спи на 5 мин. път ми е ;dd Униформи имате ли? :D :D
Аз тъкмо завършвам 8-ми клас там само че с английски :D... имам най-яката класна бтв 8)
Ами даскалото е супер, има мн яки хора :D поздравления, че си приет!! :)
Нямаме униформи. Ако те интересува друго питай :)
И мен ме приеха там с Френски :grin:
Много хора ме наплашиха , че било много трудно там и даскалите били гадни :?
Яко си се цакнал, брат, в тая френска най-много да изкуфееш, толкова малумно училище няма накъде, 8ми клас ми беше най-добре, 9ти тотален шит, а 10ти без коментар, всеки даскал мисли, че неговия предмет е най-важен, френски никакъв няма научиш след 8ми клас, след това я химичката, физичката, биоложката я някой друг ще та спукат.Учиш за 6, пишат ти 3,4, ако ли не минимуми, простотии, изпити..Добре, че имаш късмет с тая новата директорка е по-айляк, повече неучебни дни, намалени часове, което си е направо празник в френската.
Яко си се цакнал, брат, в тая френска най-много да изкуфееш, толкова малумно училище няма накъде, 8ми клас ми беше най-добре, 9ти тотален шит, а 10ти без коментар, всеки даскал мисли, че неговия предмет е най-важен, френски никакъв няма научиш след 8ми клас, след това я химичката, физичката, биоложката я някой друг ще та спукат.Учиш за 6, пишат ти 3,4, ако ли не минимуми, простотии, изпити..Добре, че имаш късмет с тая новата директорка е по-айляк, повече неучебни дни, намалени часове, което си е направо празник в френската.
Брато, като гледам навсякъде е така...Нишо поне не се забих в някой пропаднал техникум на др. край на града.. :D И униформи а/у щом нямате пак си е плюс в строителния се разкарват всичките със еднакви дрехи цяла година :-o
Extremescream
06-25-2011, 12:50
Имате си тема.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=411391