Влез

View Full Version : Готини места в Стара Загора

SexyBitch
06-25-2011, 10:46
Кажете някое готино или романтично място в Стара Загора. Мооля ви кажете ми къде може да се направи пикник. И давайте идейки плс :)[/img]

RageAgainstTheMachine
06-25-2011, 12:16
Идете у вас 8-)

Не съм от Стара Загора :D

BlackEyedPeas
06-25-2011, 12:23
Градската градина.. вечер доста "влюбени" се събират там ;D

crazy_style
06-25-2011, 12:35
Загорка.. Самарското .. Аязмото, не е много препоръчително ..

SexyBitch
06-26-2011, 08:41
Гледам да е някъде където може да се забавляваме. Къде има много гълъби или патици за да ги храним? И къде може да се забавляваме на открито и с какво??? Не искам да се забутам в някоя кино зала или в мола. Моооооля Ви се който е пт Стара Загора да дава идейки плс :)

DesireToFire
06-26-2011, 09:41
Ох имаше едно място не точно в Стара Загора, но в околностите. Нещо като голям парк, май там беше зоопарка, има супер много градинки, имаше май нещо като минерален извор?, като бях малка ходехме с нашите и приятели всеки уикенд на пикник там, има си рекички, прици, животинки, пейки, люлки, заведения, абе има какво да се прави.

ПП: Сега питах майка ми, на това му викали Аязмото, но виждам че не ти го препоръчват :Д Така че да предопредя че не съм ходила там от 9 години и предполагам че се е променило, но пък винаги ще ми останат мега яките спомени от там :Д.

Donnie
06-27-2011, 12:51
Ммм можете да отидете на пикник на аязмото. Не знам що не ти го препоръчват :? И може на боулинг или зимата имаше една ледена пързалка пред мола...има много варианти :)

badsector
06-27-2011, 13:19
Аязмото е екстра, особено за пикник, където ще можете да мръднете встрани от основната тълпа. Може да тръгнете по пътя към Дъбрава. Около езерото на Загорка и в горичката, също е готино място за разходка. За пикник, можете просто да хванете градски транспорт до някое от селата в региона и да мръднете в покрайнините на селото. Пресевните на Ягода също е добър вариант.

SexyBitch
06-28-2011, 03:22
Аязмото е екстра, особено за пикник, където ще можете да мръднете встрани от основната тълпа. Може да тръгнете по пътя към Дъбрава. Около езерото на Загорка и в горичката, също е готино място за разходка. За пикник, можете просто да хванете градски транспорт до някое от селата в региона и да мръднете в покрайнините на селото. Пресевните на Ягода също е добър вариант.

Ще се задъхам докато се изкача до Дъбрава и ще се изложа а и съм на 16. В какви села да ходя?!? Мерси все пак. Все ще измисля нещо оригинално.