- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Готини места в Стара Загора
Кажете някое готино или романтично място в Стара Загора. Мооля ви кажете ми къде може да се направи пикник. И давайте идейки плс[/img]
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Идете у вас![]()
Не съм от Стара Загора![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Градската градина.. вечер доста "влюбени" се събират там ;D
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Загорка.. Самарското .. Аязмото, не е много препоръчително ..
Гледам да е някъде където може да се забавляваме. Къде има много гълъби или патици за да ги храним? И къде може да се забавляваме на открито и с какво??? Не искам да се забутам в някоя кино зала или в мола. Моооооля Ви се който е пт Стара Загора да дава идейки плс![]()
Ох имаше едно място не точно в Стара Загора, но в околностите. Нещо като голям парк, май там беше зоопарка, има супер много градинки, имаше май нещо като минерален извор?, като бях малка ходехме с нашите и приятели всеки уикенд на пикник там, има си рекички, прици, животинки, пейки, люлки, заведения, абе има какво да се прави.
ПП: Сега питах майка ми, на това му викали Аязмото, но виждам че не ти го препоръчват :Д Така че да предопредя че не съм ходила там от 9 години и предполагам че се е променило, но пък винаги ще ми останат мега яките спомени от там :Д.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ммм можете да отидете на пикник на аязмото. Не знам що не ти го препоръчватИ може на боулинг или зимата имаше една ледена пързалка пред мола...има много варианти
![]()
Аязмото е екстра, особено за пикник, където ще можете да мръднете встрани от основната тълпа. Може да тръгнете по пътя към Дъбрава. Около езерото на Загорка и в горичката, също е готино място за разходка. За пикник, можете просто да хванете градски транспорт до някое от селата в региона и да мръднете в покрайнините на селото. Пресевните на Ягода също е добър вариант.
Ще се задъхам докато се изкача до Дъбрава и ще се изложа а и съм на 16. В какви села да ходя?!? Мерси все пак. Все ще измисля нещо оригинално.Първоначално написано от badsector