Влез

View Full Version : Искам да му направя подарък

SuNsEt
06-25-2011, 15:06
В момента нещата между нас не са много наред.Аз го отблъсквам без да се усещам,защото съм капризна и инат.Знам,че е страхотен човек и е глупаво от моя страна,че не мога да му го показвам,но просто съм такъв човек,че трудно си изразявам чувствата.
Той често ми прави малки жестове/шоколади,негови рисунки и тн/ въпреки,че няма много пари винаги намира за мен.Аз понеже в доста случаи имам повече от него(понеже си събирам и съм пестелива) щом видя,че се нуждае от нещо му купувам или му давам пари(говорим за някви нормални неща,не съм богаташка).
Искам да му направя някакъв подарък,но напоследък оставам с по 1-2 лв.Днес майка ми даде пари и отидохме в мола.На него му беше гадно,че не може да си вземе дори една тениска и аз исках да му купя,но той щеше да ми се разсърди.Според него 'какъв мъж е ако не може да си позволи сам това и това',а и понякога му става неудобно понеже аз давам повечето пари.

Исках да му купя една запалка с инициали,но са скъпи за мен на този етап.Скоро ще замина за лятото и няма да можем да се видим.Дайте ми някакви предложения за подарък,който да изразява чувствата ми към него...

marin4itu
06-25-2011, 16:56
Вземи му нещо от мястото, за където ще заминаваш.

eclipse06
06-25-2011, 16:58
Не мисля, че някой може да ти каже какво точно трябва да му подариш. Ти го познаваш най-добре. Използвай въображението си. Какво би го зарадвало и изненадало? Ако трябва му направи нещо, има много варианти.

SuNsEt
06-25-2011, 17:02
Вземи му нещо от мястото, за където ще заминаваш. Това със сигурност ще го направя,но искам докато все още сме в един град да му взема нещо.

eclipse06,честно казано нещата,които биха го изненадали и зарадвали не мога да си ги позволя.Не мога да се сетя какво да му направя ръчно. :-o Толкова много пъти мислях и премислях...не знам.

eclipse06
06-25-2011, 17:49
Можеш да му купиш нещо като суверирче под формата на сърце, бях видяла едно меченце в чашка преди време и мисля, че е много сладко или пък ключодържател с ваша снимка, както и нещо, което да му напомня за теб - например нещо твое. И след като му избереш нещо му направи картичка, в която да пише колко много ще ти липсва или послание в малко шишенце.
Не го познавам и не знам какво би му допаднало. Обожавам да правя такива подаръци, но например бившия ми не си падаше по тези неща.

Ето ти един линк, можеш да вземеш идеята за картичка, но да я направиш с любовен характер:
http://bghandmade.com/greeting-cards/517/

Ето ти и една, която аз бях правила преди време, също като шаблон:
http://i51.tinypic.com/14mdpgw.jpg

Още няколко линкове с идеи, които можеш да използваш:
http://weheartit.com/entry/7630424 това може под формата на картичка сърчице с по-големи размери

http://weheartit.com/entry/7067951 и това може да ти послужи за нещо, знам ли :-D

Можеш да намериш от някъде малка кутийка, бурканче или нещо стъклено, което да напълниш с декоративни сърчица, а броят им да е колкото дните, в които сте били заедно или дните, които остават докато се върнеш.

Също така можеш да му направиш вечеря изненада или да му направиш някакъв десерт и да го украсиш.

Както казах - използвай въображението си ^^

SuNsEt
06-25-2011, 17:54
Това звучи много хубави и вдъхновяващо,благодаря!

eclipse06
06-25-2011, 18:01
Това звучи много хубави и вдъхновяващо,благодаря!

За мен е удоволствие ;-)

Hilary_
06-25-2011, 18:30
хъх по - горните предложения не са лоши, а моето е да му спретнеш една хубаво прекарана вечер .. според мен тези емоции също ще му се отразят добре, както и ако му подариш нещо предметно ..
Направи нещо скромно за вечеря, пуснете си някой хубав филм .. използвай въображението си! Успех! (:

SuNsEt
06-25-2011, 18:54
Няма да можем да прекараме една вечер заедно ,защото наще не ми дават да спи в нас или да излизам късно и тн, НО ще се погрижа да осъществя за него един прекрасен ден. :)

Мислите ли,че ще е прекалено ако му купя една тениска и да му дам едно мое стихотворение,което е посветено на него?Мислех си да го оформя на цветен катастрон със хартиен шнур,наша малка снимка(това го взех като идея от онзи сайт,който eclipse06 ми прати) и една от сушените рози,които ми е подарявал. :-o

funkey
06-25-2011, 21:07
мъжко мнение- според мен тениската ще бъде твърде банална!По добре измисли някакъв хитър начин да го впечатлиш него и предразположиш към нещо любовно.Примерно някак си да го накараш да спре да се самосъжелява и да му покажеш че не ти пука от неговото финансово положение,а единствено за връзката помежду ви.

myNameIsImmortal
06-25-2011, 21:45
Така..
Изчакай един момент, защото трябва малко да си разкърша пръстите защото бая ще попиша поо темата с една идея, която измислих и направих за моето момиче..

Значи, 1во да започнем с парите..
Понякога е много трудно да похарчиш дори и 10 лева при положение, че мислиш колко ти остават ако ги похарчиш, без собствени доходи..
А и да работиш разходи, разходи и пак нищоо..
И права си, как един мъж няма да може да почерпи, купи и какво ли още не за момичето си.. неприятно и срамно е това за един мъж/момче, защото все пак сме силния пол.. нали трябва да докажем, че ние можем да сме тези които могат да осигоряват нужното - материално и духовно за една жена..

Е аз съм подарявал много неща.. 1во започнаха подаръците от материалната страна.. Пръстен с камък, сърчице с камъчета в него и синджирче, рамка със моя снимка, бельо и какво ли още не.. обаче всеки може да купи нещо и да го подари с няколко мили думи ..

Обаче много по-приятно е да подариш нещо, което си направил без да казваш нищо и да гледаш усмивката на лицето на човека до мен..
1 път бях направил като клетка за птичка, само че без дъното да стане като купол, с телчета и вътре бях закачил по средата една роза да виси и се получи много, ама много красиво и много му се радва на подаръка и розата като изсъхне си остава там.. един спомен които трудно може да бъде забравен..

Сега направих една кутия, което е предложението ми към теб..
Значи ако ти не можеш помоли някой да ти помогне..
Значи кутия от дърво, пръснах я отгоре с черно, направих й едно сърце, вътре сложих табелка 19, защото това беше датата когато й предложих, когато я целунах, когато я прегърнах.. и отдолу с бургийка написах датата на началото и без край.. и своето име..
отстрани сложих две кукички и се заключва с катинарче.. на капака от вътрешната страна написах нещо на 1 лист и го залепих..
И вътре ще я напълня с 19 различни цветя (само цветовете) и ще я заключа.. оня ден й дадох едно от ключетата с думите "Един ден, то ще отвори нещо много важно и ценно"..

Ето няколко снимки да видиш какво точно имам в предвид..

http://prikachi.com/images/493/3483493y.jpg
http://prikachi.com/images/494/3483494V.jpg
http://prikachi.com/images/501/3483501s.jpg
http://prikachi.com/images/502/3483502L.jpg
http://prikachi.com/images/503/3483503N.jpg
http://prikachi.com/images/504/3483504u.jpg

след това примерно може да я ползва за нещо да си държи вътре, бижута, спомени и какви ли още неща.. :)

може примерно да се пробваш да му направиш един капан за сънища, не е трудно за правене.. трябва ти просто да направиш едно кръгче от дървени клонки, да го омотаеш с канап, да пуснеш надолу няколко кончета, вътре в кръгчето да сплетеш мрежичка или няколко пресичащи се кончета, отдолу да сложиш няколко пера и едно-две мъниста.. пера бях взимал от 1 приятел който имаше гълъби, но стават всякакви .. това също би било приятно за подарък от сърце, направен с много желание :)

Надявам се да съм помогнал :)

Hilary_
06-25-2011, 23:06
аууу кой се е върнааал .. myNameIsImmortal =D>

Иначе това с тениската ще е прекалено, останалото ми харесва .. стига да си пада по такива неща .. :-o

SuNsEt
06-26-2011, 13:04
Е аз вече му взех тениска днес.Мисля да му я подаря,когато се видим,а ръчно изработеното нещо да е денят преди да замина,за да може докато ме няма да го чете и да му се радва.

Дълго мислих и реших какво да направя.
myNameIsImmortal,това е невероятно,но няма кой да ми помогне,а сама не мога.Ще го имам предвид,когато пристигна в другия град(там имам приятели,които може да ми помогнат) и ще се пробвам.

Иначе слушайте:

Ще извадя наша обща снимка(от неговия бал) в малко по-малък от нормалния размер.Ще взема 2 различни катастрона или някакви два вида твърда хартия,но различни цветове.Ще направя нещо като картичка горе долу среден размер или нещо като малка книжка(защото стихът ми е доста дълъг и не знам дали ще може да се побере на един лист).На корицата ще залепя нашата снимка и около нея хартиен шнур в различни форми и може би още някакви джунджурии.Щом я отвори на дясната страна ще е стиха,който ще е записан с тънак черен шрифт(възможно най-красиво и четливо),а от ляво ще залепя една изсъхнала роза.Ако е нужно стиха да продължи и на още един лист(който ще прикрепя като малка книжка.както казах) от ляво може да залепя пак наша снимка плюс изсушени цветя/малко ключе.

Той ми е правил подобни подаръци.Веднъж ми беше подарил един пощенски плик върху който имаше печат от восък и в него малко ключе(което той каза,че е ключът към сърцето му) ,а вътре в плика имаше много изсушени листенца от рози/и не помня дали имаше още нещо 8-) /

loveyouuu
06-26-2011, 17:12
А защо трябва да купуваш нещо за да го накараш да се зарадва? Направи нещо ръчно, измисли някакъв оригинален подарък.. Аз преди време на моя приятел бях направила картонена кутийка във формата на сърце и в нея бях напуснала мънички листчета, на които пишеше 'Обичам те' на 100 езика. Мисля, че ако му бях купила нещо нямаше да се зарадва толкова, колкото на този подарък..

myNameIsImmortal
06-26-2011, 20:36

Иначе това с тениската ще е прекалено, останалото ми харесва .. стига да си пада по такива неща .. :-o

хо-хоо аз се подвизавам тука от доста време.. само че не намирам смисъл много много да пиша из темите.. разглеждам и си преценявам къде наистина може да е нужен съвет и няма да се има кой да оспами нещата..
пиша повече във Всичко тийн накуп и с някои въпроси свързани със София, кое къде, как, приятна гледка, разпускане, забележителни места около София където можем да седнем 2мата и да си гукаме из красивите поля и равнини :) 8-)

everythingisrelative
06-27-2011, 07:57
направате си 3-ка

everythingisrelative
06-27-2011, 08:00

хо-хоо аз се подвизавам тука от доста време.. само че не намирам смисъл много много да пиша из темите.. разглеждам и си преценявам къде наистина може да е нужен съвет и няма да се има кой да оспами нещата..
пиша повече във Всичко тийн накуп и с някои въпроси свързани със София, кое къде, как, приятна гледка, разпускане, забележителни места около София където можем да седнем 2мата и да си гукаме из красивите поля и равнини :) 8-)

на Motel може даже да си чуроликате :lol:

Hilary_
06-27-2011, 08:45
това дали включваше и мен? :lol:

към авторката: Харесва ми идеята ти, звучи много добре пък и щом и той си пада по такива неща значи ще се трогне много .. (:

AnnieW
06-27-2011, 13:57
Исках да му купя една запалка с инициали,но са скъпи за мен на този етап.

Извинявай ама може ли да споделиш, откъде точно може да поръчам... сайт, магазин :?

SuNsEt
06-27-2011, 16:38
Ами в всички хубави сайтове за гравиране на метал,нещата са над 20-30 лв.Имаше една много яка запалка беше около 50 лв.. :?