Влез

View Full Version : аз ли не го правя правилно?

OtkrovennoBezrazlichna
06-25-2011, 17:13
Когато с приятеля ми правим секс и той като ме ч*ка и ми е екстра в квато и да е поза
ама ако аз съм отгоре примерно и почна аз да се движа и не ми е толкова кеф
и това защо така става не е ли по логично аз като си го правя както искам да ми е по кеф или просто нямам опит ? ;Д;Д :oops:

SpOrTs_GiRl
06-25-2011, 18:11
Ти сама каза, че нямаш опит - може би просто не си намерила позата, в която да си отгоре и да ти харесва.. Пък и не е задължително точно тази поза да ти е приоритет, какво като на други им харесва?.. Прави това, което ти доставя удоволствие.

KaZaNoVasex
06-28-2011, 01:53
Ти сама каза, че нямаш опит - може би просто не си намерила позата, в която да си отгоре и да ти харесва.. Пък и не е задължително точно тази поза да ти е приоритет, какво като на други им харесва?.. Прави това, което ти доставя удоволствие.

С две думи я насарчаваш да си е марзелива :Д хахаха се пак може чат пат да се качи отгоре да отмени момака иначе ще го преумори знае ли човек хахаха

LambOfGod
06-28-2011, 02:31
Предполагам, че е защото лесно се изморяваш, пък и сигурно мислиш мислиш прекалено много ("Сега как да си сложа ръката", "Сега дали да се облегна на коленете му" "Дали го правя хубаво" и т.н.) с времето ще свикнеш...

SisiStrange
06-28-2011, 04:07
... или пък му е голяма и тънка пишката, а в тази поза има ъгли, в които с прекалено голям и тънък, наболява и не е толкова хубаво. Наведи се напред и виж какво ще стане.

badsector
06-28-2011, 09:49
Като не те кефи, просто не я прави тази поза.

Shia
06-28-2011, 10:46
Защото ъгълът на проникване е такъв,че не те *удря*,където трябва,наведи се към него,опитай с по силни пласъци.

DevilWish
06-28-2011, 21:24
И при мен беше така като нямах опит ;) Пък и си ме мързеше ;) Сега е друго.

DarkTemplar
06-29-2011, 13:35
Вероятно си неопитна (вдървена) и не се отпускаш достатъчно. С времето ш'се научиш.

AnalenTerorist
06-29-2011, 14:17
Когато с приятеля ми правим секс и той като ме ч*ка и ми е екстра в квато и да е поза
и това защо така става не е ли по логично аз като си го правя както искам да ми е по кеф или просто нямам опит ? ;Д;Д :oops:
Май страдаш от рядка хромозомна аномалия.

housse
06-29-2011, 14:19
така отпусни се малко и помоли приятелят ти да ти направи малко френска... :) Бързо, бавно после пак бързо пръстчета ала бала и т.н. но за да се получи ти трябва да бъдеш наистина отпусната и да не се притесняваш...и също така наблегнете на любовната игра малко повечко за да сте достатъчн възбудени.....хайде поздрави и успех :)

OtkrovennoBezrazlichna
06-29-2011, 19:41
Май страдаш от рядка хромозомна аномалия.

я ми обясни :|

SonyaPld
06-29-2011, 20:54
Мисля,че на движенията в кръста трябва да наблегнеш.

miss_kiss181
06-29-2011, 21:03
Ами пробвай с различни движения в кръста, тези движения се отразяват и на твоето и на неговото усещане. Импровизирай докато разбереш, какво ти харесва най-много :)