PDA

View Full Version : Уплашена съм..

Sen0rita
06-25-2011, 19:13
Здравейте! На 14 години съм и в нашия град сега е бум щото след няколко дни е празника на града. С една приятелка бяхме вън и един нейн познат дойде леко пийнал,18 годишен е. Таа почна да и вика,че се е разхубавила и разни такива (тя е на 17). Тя си тръгна аз останах при едни други приятелки обаче те тъкмо станаха от пейката и той седна и ме дръпна вика стой при мене.Казах му,че трябва да си вървя той вика дай ми поне номера си иначе не те пускам. Искам не искам-дадох го.Каза,че ще ми пише смс-и и да му отговоря иначе тежко ми горко.Аз другиден заминавам за чужбина за 2 месеца,надявам се да ме забрави до тогава,ноо.. просто съм уплашена,защото вече ми писа 2 смс-а. В първия пишеше " кво праиш муцка",а във втория " нал обеща да ми пишеш.Ся кво стана? " Наплашена съм,може би е тъпо,но... Имам един приятел от град на 10 км от моя,каза,че няма проблем,ще ми се представи за приятел,а той е голям връзкар и наистина ако има нещо той ще го сплаши и ще се спре.. та все пак-какво да правя според вас? Аз не му отговарям на смс-ите. Благодаря предварително! :x :?

Greennight
06-25-2011, 20:19
Кажи ми да не се занимава с теб.Сплаши го с приятели,ако трябва кажи на родителите ти,че те тормози..Тоя е пълен изрод...

scandalousLady
06-25-2011, 20:28
Кажи ми да не се занимава с теб.Сплаши го с приятели,ако трябва кажи на родителите ти,че те тормози..Тоя е пълен изрод...

Подкрепям !!

yelkata
06-25-2011, 20:40
Случвало ми се е нещо подобно, само че не си бях дала телефона, а скайпа .. Държах се приятелски с него, което беше адски тъпо, защото сега продължава да ми пише, а това започна преди почти година. Ако бях на твое място бих му дала да разбере, че не го харесвам и нямам никакви намерения да съм приятелка или каквото и да е с него. Разбира се, това е само, ако те е страх да кажеш на родителите си. :)

gofeto917
06-25-2011, 20:51
Следващия път като направи нещо такова му дай телефона на баща ти или на някой дето ще го насере и го предупреди, няма да те потърси повече, гаранция, тея са големи дрисльовци и се възползват точно от такива ситуации.

Sen0rita
06-26-2011, 07:30
Благодаря за отговорите :) Оправих се,приятелката ми му писа смс и той каза,че нищо не ми бил направил ама щял да се спре. Ако не се спре ще го посетят едни приятели,защото нямам намерение цяло лято да се занимавам с него.

Rolezzz
06-26-2011, 07:45
Ъъъ... :-o ?! Той се опитва да те сваля бе.Къде тръгнахте да го биете чак...

Chacho
06-26-2011, 07:52
Ъъъ... :-o ?! Той се опитва да те сваля бе.Къде тръгнахте да го биете чак...

Ти със заплахи ли сваляш момичетата?

РS: Ако ти пише нещо пак, по-добре си му кажи директно, че нямаш желание да контактувате. Не вярвам да направи каквото и да било, по-скоро само се прави на мъж. Бахти лайното!

amk933
06-26-2011, 08:15
Много трудно ли беше да му дадеш фалшив номер и да го прецакаш??? :-o

MegiBoOm
06-26-2011, 08:53
междудругото и аз за това се сетих....

Shia
06-26-2011, 09:14
Не се оставяй някакъв да ти вземе страха,защото като те разбере,че си страхлива може и със заплаха да ти каже:
-Тръгни с мен,иначе тежко ти.
,после
-Пусни ми,че иначе тежко ти.
и всякакви такива.
Казваш му ясно без да трепериш
-Ти за какъв се мислиш,че ще ми заповядваш.
и да видиш как ще подвий опашка или поне ще разбере,че не даваш да те водят.

zlatit0o
06-26-2011, 09:52
междудругото и аз за това се сетих....

Предполагам, че докато са били заедно той е пробвал да и звънне.

Иначе и на мене ми се беше случило преди около месец-два, бях отишла на село и с братовчедка ми се разкарвахме и някакво момче ми било хвърлило око (9клас, ако не се лъжа, аз 7). Ама то едно грозно :& на всичкото отгоре и селянин. После като се прибрах вкъщи и братовчедка ми му била пратила моя скайп и аз в началото се държах нормално, но ми писна ужасно от тоя и един ден той ми пише "какво става, сладурче :*" и аз викам "какво искаш сега?" и той "искаш ли да се пробваме" и аз му казах, че нищо няма да пробваме, защото не искам да се занимавам с такива селяндури, той ме напсува нещо и ме заплаши. След седмица някъде отидохме на село с тати и мама (аз вече им бях споделила тази случка) и тати вика "Само ако те доближи, казваш ми и аз набързо ще го оправя". И така де, с братовчедка ми отново се разхождахме и тоя дойде нещо, хвана ме и тати тъкмо беше до магазина и като го хвана за ухото, като му каза там нещо и тоя повече не ме пипна :lol:

Най-добре е да споделиш с родителите си. Също и с приятел ;-)

Ssummerjam
06-26-2011, 09:59
:lol: Тоя е някакъв психар, не му се връзвай.

gummybear
06-26-2011, 10:09
Това е ужасно.Дано повече да не ти пише :shock: :(