View Full Version : Помощ моля!
shokogirl
06-26-2011, 08:07
Здравейте!Аз съм нова тук и ще ви помоля за съвет.Ето я моята история на кратко:Миналата година се запознах с едно момче,харесахме се.Не ми е предлагал, но се получи нещто като "ходене"! Всичко си беше наред, само че аз бях на училище втора смяна, а той първа. Започнахме да се виждаме много рядко и за малко. Една вечер му писах смс че няма да мога да изляза и от тогава не съм му звъняла, а и той не ми звънна! Така всичко свърши без да е започнало! 6 месеца плаках за него, но накрая го забравих! Но после той е казал на един наш общ приятел да ми поиска номера и да ме пита дали има шанс отново да сме заедно! На мен ми стана мн гадно, защото се сетих за всичко и не отговорих. После си помислих и си поговорих с този наш общ приятел,отговорът ми беше НЕ защото исках да продължа напред!
Но напоследък го виждам много често по улиците, но от далеч! И чувствата ми се засилиха, защото те никога не са изчезвали! Сега го искам обратно при мен, но незнам какво да правя, като аз почти не го виждам на по-малко от 50метра!!! Но наистина много го обичам, той е 1вата ми любов и никога няма да го забравя!!! Ще съм много благодарна ако някои ми даде съвет как да постъпя :)
LoveMnmL
06-26-2011, 08:11
Тормозила си се за нещо,което ти самата каза,че дори не е започнало ?Няма значение.По глупав начин сте прекратили всякакъв контакт дори няма и причина за това,така че защо не пробваш пак с него ?
Надявам се да съществува в този форум поне един човек, който знае какво иска и не се налага да му казват.
shokogirl
06-26-2011, 08:31
Искам да пробвам пак с него, но няма как да стане, защото от тогава дори не сме си говорили, само един път той ми махна и толкова! А аз искам поне да излизаме заедно, в една компания, стига ми да съм покрай него...
LoveMnmL
06-26-2011, 10:06
Искам да пробвам пак с него, но няма как да стане, защото от тогава дори не сме си говорили, само един път той ми махна и толкова! А аз искам поне да излизаме заедно, в една компания, стига ми да съм покрай него...
А след като искаш да пробваш с него защо си казала друго на приятелят му ? Имала си някакъв шанс,а сега може би и него нямаш.
Другият път,когато го видиш случайно отиди при него и го заговори.
Josefinne
06-26-2011, 10:08
Обади му да се видите на кафе някой път.
Като го срещнеш на улицата,иди при него ,ако те хване срам махни му само.Немери общи познати с които да излизаш..и така лека по лека ще стигнеш до него...Ако не те хване срам направо иди и му кажи ...така и така не сме виждали от много време...искаш ли да излезем тия дни.. разменете си номерата и така :) Тоя път не прецаквай нещата..
shokogirl
06-26-2011, 11:20
Аз наистина мисля, че го обичам, но в този момент му бях много ядосана, за това че ми казваше, че ме обича, а не ме потърси повече, а после иска пак да отида при него! Но сега той е пораснал и е много хубав! Но аз не съм от тези момичета, които са смели и те правят 1вата стъпка. А и ако го срещна нямам представа какво да му кажа...Моля Ви който има време и желание да ми помогне и да ми даде идеи!
PoRcHeTaTa1
06-26-2011, 22:48
Тук има ли нормални момичета,значи той не ти е званял 6 месеца и сега се е сетил.ХАаХАХах Ти добре ли си ? Моят съвет е да не се вращаш при него нека разбере какво е загубил и да съжелява.Но ти си решаваш.
LoveChocolate
06-26-2011, 22:50
Тук има ли нормални момичета,значи той не ти е званял 6 месеца и сега се е сетил.ХАаХАХах Ти добре ли си ? Моят съвет е да не се вращаш при него нека разбере какво е загубил и да съжелява.Но ти си решаваш.
+1
kpackapgo
06-27-2011, 01:13
Аз като гледам историята той е загубил колкото и тя не че е имало много за губене де :Д Ама той сега я търси пък и тя го иска та защо да не пробват пак :)
SisiStrange
06-27-2011, 05:32
Една вечер му писах смс че няма да мога да изляза и от тогава не съм му звъняла, а и той не ми звънна! Така всичко свърши...
:-o И защо по случайност не ти хрумна на теб да му звъннеш все пак някога през тия страховити 6 месеца на рев и драматично страдание?
shokogirl
06-27-2011, 06:55
Има неща, които съм пропуснала да напиша, съжалявам за което.
На следващия ден сестра ми го е видяла да се разхожда с друго момиче за ръка! А и мисля, че ако искаше щеше да ми се обади, защото знаеше, че нямам ваучер в телефона! Освен това майките ни се познават.Неговата майка казала на мойта, че ме обичал ама съм била много малка за него!(По- голям е от мен с 3 години!!!)Мисля, че просто е искал да си намери оправдание не е събрал смелост да дойде и да ми го каже в очите!