Влез

View Full Version : Методи за АнтиБебе ?

help4e
06-26-2011, 11:32
Здравейте ,

Чух че имало някакви хапчета които се пият преди секс така че след това може да си го правите без презарватив и да свършваш колкото си искаш в момичето. Бихте ли ми препоръчали някои добри и да ми дадете съвет кое как и т.н Благодаря ви :)

PS: Какъв е % момичето да забременее от предеакулационна течност ? В смисъл не съм свършвал в нея но от превъзбуждане има капчици . Колко е шанса тя да забременее?

Extremescream
06-26-2011, 11:53
Противозачатъчни? :-o За хапчета, които се пият непосредствено преди самия акт не съм чувала, но каквото и да ти препоръчаме се иска предписание от лекар.

Serphent
06-26-2011, 12:07
Наистина е по-добре да се консултираш с лекар :D

Loooooser
06-26-2011, 12:09
Има си хапчета , които си ги пие момичето и си го правите без презерватив и няма никакъв проблем! Е естествено мацката отива на лекар и той ще и предпише.. а шансове от тази пред... са си големи.. да пие ескапел да не стане белята! :D

shokoladchety
06-26-2011, 12:29
Има си хапчета , които си ги пие момичето и си го правите без презерватив и няма никакъв проблем! Е естествено мацката отива на лекар и той ще и предпише.. а шансове от тази пред... са си големи.. да пие ескапел да не стане белята! :D
Тоз пък и той...Къв ескапел,вие ескапелът вече за всичко го имате...Като бонбончета Тик-так...
П.Т.-за такива хапчета непосредствено преди секс не съм чувала.Пробвайте с противозачатъчни,но да отиде на лекар и да са предписани от него.

Loooooser
06-26-2011, 12:52
Това да имаш Бебе е къде къде по сериозно от един Ескапел!!!
До колкото тези хапчета вече казах ,че ги има нека се консултира с лекар!
Боже ,боже..

kalpazanka
06-26-2011, 13:24
Има глобули, които не се пият, а се поставят във влагалището непосредствено преди полов акт. Отделно има и диафрагми.
Противозачатъчните и ескапел-а не са ви бонбони "Сезони"!!!

help4e
06-26-2011, 13:54
контрацептивни таблетки не служат ли за това или се бъркам поне така прочетох? чул съм че жените си ги пият и по цял ден могат да си правят секс

MojoJojo88
06-26-2011, 14:06
контрацептивни таблетки не служат ли за това или се бъркам поне така прочетох? чул съм че жените си ги пият и по цял ден могат да си правят секс
Ох, майкоууууууууу :-x
Контрацептивни таблетки, или противозачатъчни се изписват от лекар, пият се по схема и няма значение по колко пъти на ден ще правиш секс...