.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Методи за АнтиБебе ?

Здравейте ,

Чух че имало някакви хапчета които се пият преди секс така че след това може да си го правите без презарватив и да свършваш колкото си искаш в момичето. Бихте ли ми препоръчали някои добри и да ми дадете съвет кое как и т.н Благодаря ви

PS: Какъв е % момичето да забременее от предеакулационна течност ? В смисъл не съм свършвал в нея но от превъзбуждане има капчици . Колко е шанса тя да забременее?

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Противозачатъчни? За хапчета, които се пият непосредствено преди самия акт не съм чувала, но каквото и да ти препоръчаме се иска предписание от лекар.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Фен Аватара на Serphent
    Град
    Пазарджик
    Наистина е по-добре да се консултираш с лекар
    You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everyone else, and we are all part of the same compost pile .

Има си хапчета , които си ги пие момичето и си го правите без презерватив и няма никакъв проблем! Е естествено мацката отива на лекар и той ще и предпише.. а шансове от тази пред... са си големи.. да пие ескапел да не стане белята!
    I Love YOU baby

Цитирай Първоначално написано от Loooooser
    Има си хапчета , които си ги пие момичето и си го правите без презерватив и няма никакъв проблем! Е естествено мацката отива на лекар и той ще и предпише.. а шансове от тази пред... са си големи.. да пие ескапел да не стане белята!
    Тоз пък и той...Къв ескапел,вие ескапелът вече за всичко го имате...Като бонбончета Тик-так...
    П.Т.-за такива хапчета непосредствено преди секс не съм чувала.Пробвайте с противозачатъчни,но да отиде на лекар и да са предписани от него.
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Това да имаш Бебе е къде къде по сериозно от един Ескапел!!!
    До колкото тези хапчета вече казах ,че ги има нека се консултира с лекар!
    Боже ,боже..
    I Love YOU baby

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Има глобули, които не се пият, а се поставят във влагалището непосредствено преди полов акт. Отделно има и диафрагми.
    Противозачатъчните и ескапел-а не са ви бонбони "Сезони"!!!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

контрацептивни таблетки не служат ли за това или се бъркам поне така прочетох? чул съм че жените си ги пият и по цял ден могат да си правят секс

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от help4e
    контрацептивни таблетки не служат ли за това или се бъркам поне така прочетох? чул съм че жените си ги пият и по цял ден могат да си правят секс
    Ох, майкоууууууууу
    Контрацептивни таблетки, или противозачатъчни се изписват от лекар, пият се по схема и няма значение по колко пъти на ден ще правиш секс...

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си