View Full Version : Кажете си мнението
franky95
06-26-2011, 11:42
Такам аз съм на 15 (след по-малко от месец ставам на 16) приятелят ми е на 18 и връзката ни е може да се каже перфектна и изпитвал голямо желание да правя секс с него но не съм сигурна дали не ми е рано .знам ,че ше кажете ,че трябва да го напраавя като съм готова ,но аз вече се чувствам готова.И въпреки всичко се колебая дали още не ми е рано. Какво ше кажете вие? Предварително ви благодаря! :)
П.П:Моля ви без шеги и разни такива !
playboyche
06-26-2011, 11:44
Значи виж ся глам не се шегувам ама с него няма да стане на работа.предлагам ти да пробваш първо с мен.пиши ми на ЛС 8)
тези неща си идват от самосебе си . Не можеш да кажеш еми айде днес да си легнеме ... ами дата ще има ли или от тоя сорт . Единствено ти предлагам да чакаш само да си погае кога ще стане и кога не лично аз давам съвет най-добре на 17годишна възраст да е първия път на едно момиче
shugababe112
06-26-2011, 11:50
Няма правилна възраст за това.Важното е да се чувстваш готова,щом според теб това е човекът-действай :)
franky95
06-26-2011, 12:09
Благодаря ви много за мненията ви ! :)
TheBeliever
06-26-2011, 12:09
Самият факт, че се колебаеш и питаш по форуми показва, че ти самата не си готова.
Когато дойде моментът няма да изпитваш колебания. Няма да се чудиш дали трябва или не, дали си готова или не, дали той е човека или не. Моят съвет е да изчакаш точно този момент.
anonymous768631
06-26-2011, 12:17
Самият факт, че се колебаеш и питаш по форуми показва, че ти самата не си готова.
Когато дойде моментът няма да изпитваш колебания. Няма да се чудиш дали трябва или не, дали си готова или не, дали той е човека или не. Моят съвет е да изчакаш точно този момент.
Глупости. Момичето е готово, но от всички феминистки глупости, които се изливат в медийното пространство се е разколебала.
TheBeliever
06-26-2011, 12:23
Глупости. Момичето е готово, но от всички феминистки глупости, които се изливат в медийното пространство се е разколебала.
Какъв феминизъм, к'ви 5 лева? Тя ако наистина е готова нямаше да пита непознати по форуми, а щеше да го направи.
DarkTemplar
06-26-2011, 12:27
Съмнявам се, че авторката знае кво е феминизъм и медийно пространство. :)
anonymous768631
06-26-2011, 12:36
Това, че не знае, не значи, че те не й влияят пряко или поне косвено.
DarkTemplar
06-26-2011, 12:44
Според мен повече й влияе собствената й неувереност.
franky95
06-26-2011, 12:46
Честно да ви кажа наистина се чувствам готова, но доста хора ми казват ,че още ми е рано ,че съм малка и така нататък и затова реших да се консултирам с непознати лица за да разбера какво е вашето мнение :)
DarkTemplar
06-26-2011, 12:53
Като спреш да се колебаеш, ще свършиш квото е нужно.
OnlyMeAndYou
06-26-2011, 13:53
Честно да ви кажа наистина се чувствам готова, но доста хора ми казват ,че още ми е рано ,че съм малка и така нататък и затова реших да се консултирам с непознати лица за да разбера какво е вашето мнение :)
Аз пък ти казах да не му мислиш толкова, ако не се лъжа :P И преди другите да пишат коментари, да знаете, че и казах на живо. Муцка, наистина щом питаш във форуми явно не си готова. Не му мисли, като стане, стане. Тук всеки си казва различно. Някой може да ти каже и до брака да чакаш. Не сме врачки тук, сама трябва да си прецениш. Айде късмет следващия път. :)
kalpazanka
06-26-2011, 14:09
Готова ли си да се справиш с последствията?
Запозната ли си с методите на контрацепция?
Срам ли те е при гинекологичен преглед?
Стиска ли ти да се изправиш и да кажеш на майка ти, че си бременна?
Не се заяждам, просто съм се нагледала на сеир/начела на отчаяни теми.
Loooooser
06-26-2011, 14:48
мм да.. колко си прав! Ако си готова мила до сега щеше да си си легнала с него ;) а не да пишеш по форумите.. ние от къде да знаем дали трябва да си легнеш с него..
playboyche
06-26-2011, 14:56
Готова ли си да се справиш с последствията?
Запозната ли си с методите на контрацепция?
Стиска ли ти да се изправиш и да кажеш на майка ти, че си бременна?
Не се заяждам, просто съм се нагледала на сеир/начела на отчаяни теми.
уеуе обикновенно не се заяждам с шефовете си ама ти първият си път помисли ли уе майна ? щот аз си мисля че не си и немога да разбера какво толкоз се спичате не са важни всичките глупости щот живеем в времена в които всички над 9 год знаят как да се предвазват с кондом и т.н. просто трябва да се отдаде на удоволствието си с 1вият й а не да са спича за 1001 глупости !
kalpazanka
06-26-2011, 15:38
Да, помислила съм си. И нямаше нужда да ми стиска да кажа на майка ми, че съм бременна, защото бях пълнолетна.
Айде без заяждания на дребно.
DiabolicalSoul
06-26-2011, 16:17
Моля те, не използвай думи, чието значение не знаеш :D :D :D http://www.youtube.com/watch?v=32BoVoGmSdw&feature=related - :grin: :grin: :grin: :grin:
по темата: щом решението ти дали да правиш секс се влияе от мения във форум - значи НЕ не си готова 8)
regalizaciq
06-26-2011, 16:21
Такам аз съм на 15 (след по-малко от месец ставам на 16) приятелят ми е на 18 и връзката ни е може да се каже перфектна и изпитвал голямо желание да правя секс с него но не съм сигурна дали не ми е рано .знам ,че ше кажете ,че трябва да го напраавя като съм готова ,но аз вече се чувствам готова.И въпреки всичко се колебая дали още не ми е рано. Какво ше кажете вие? Предварително ви благодаря! :)
дай му цветето си!
bootyboy
06-26-2011, 16:40
не каза отколко време сте заедно..това е много важно..ако е отскоро не бързай :? той е на 18 и има нужда от секс, но ако те обича ще те почака докато вече не се колебаеш..
playboyche
06-26-2011, 17:56
Да, помислила съм си. И нямаше нужда да ми стиска да кажа на майка ми, че съм бременна, защото бях пълнолетна.
Айде без заяждания на дребно.
както казах не аз се заяждах а ти :))
anonymous708973
06-26-2011, 18:52
Не съм ходила, не съм очарована от идеята и съм сигурна, че ще умра от срам. Не мисля, че това е показател дали съм готова :) Още повече, че вече е малко късно.
живеем в времена в които всички над 9 год знаят как да се предвазват с кондом
Я пак си помисли. Сефте ли влизаш във форума, че не виждаш как 18-годишни момичета си мислят, че ескапел е противозачатъчно или как някакви обясняват, че намерили парченце (?!) от кондом в себе си?
franky95
06-26-2011, 19:57
За да отговоря на въпросите ... ДА... знам всичките мерки за безопасности няма как да не ги знам защото съм доброволка в един такъв клуб (К7) ,а за ходенето ходим от скоро (2 месеца) и много добре знам че ще ме изчака колкото е нужно.Написах тази тема защото днеска 2-ма приятели се опитаха да ме разубедят за това,защото съм била прекалено малка и някакви такива
AnalenTerorist
06-27-2011, 02:25
Овс!
Дефинирай какво означава "Чувствам се готова." защото според мен просто ти се иска много, не че си готова
Ако се чувстваш готова - давай.. Ама щом питаш тука какво да правиш според мене не си.
naQkataRaota
06-27-2011, 18:27
При положение, че участваш в този клуб, значи си по-запозната от 90% от хората тук (+звездните). Прецени си дали, човекът си заслужава секса и действай :)
Това малка/голяма ми е голям смях. Сега вярно, че ако не е във възраст на полова зрялост не трябва да прави секс, но въпросът е на акъл какво е положението. 15 си е нормална възраст за започване на полов живот, при положение, че човек има обща сексуална култура.
А тази култура не идва изведнъж като станеш на 17, че 17 да е идеалната възраст, когато всички трябва да си направят сефтето. Едни са запознати по-отрано, други и на 20 още идея си нямат
Авторката, ние как да ти кажем дали си готова или не?! Не гледаме на кафе, нито на ръка. Това са неща, които сам човек чувства и разбира. Има хора които на 16 са зрели и сериозни, а други, които са необразовани, несериозни и разхайтени. Да правиш секс значи да поемеш и отговорност за здравето си, за една евентуална бременност примерно. Как да ти отговорим ние на въпроса... :?:?:?
Явно не си готова, щом си хабиш времето да разпитваш по форумите. До сега ако си била готова да си го направила поне 10 пъти.Може пък той да не е правилния.
franky95
06-27-2011, 21:43
naQkataRaota благодаря за разбирането и мнението ти много ми хареса.А за останалите повтарям че постнах тази тема за да разбера мнението на мнозинството за това дали не е рано на 15 или е нормално... :)
anonymous768631
06-27-2011, 21:50
Калпазанката за пореден път отказа момиче от секса. :razz:
Майтап, да не се обиди и тя.
То и на мен не ми стиска да изскоча пред майка и да й кажа, че съм бременна. :razz:
LambOfGod
06-27-2011, 22:29
Много ме заинтригува с това твое изказване, кои "феминистки глупости" визираш? :-o
А относно въпроса на авторката, щом се чувстваш готова, има вазимна обич между теб и партньора ти, смяташ, че той може да ти осигури нужната нежна любовна игра, ласки, изпитваш полово влечение към него, имаш богата сексуална култура и знаете как да използвате кондоми си готова, а дали ще го направиш е твой избор...
anonymous768631
06-27-2011, 22:39
Ей тези всички глупости, които им се насаждат. Че са малки, да не правят секс. Всичко това цели недостъпност и обучение във феминистките """""добродетели"""""...
Хората преди са имали деца на по 13 бе...
LambOfGod
06-27-2011, 22:42
Ей тези всички глупости, които им се насаждат. Че са малки, да не правят секс. Всичко това цели недостъпност и обучение във феминистките """""добродетели"""""...
Напротив, много преди да има феминизъм има религия и обществени порядки и това, което изреди се дължи на тях.
naQkataRaota
06-28-2011, 00:03
franky95 радвам се, че съм бил полезен :)
Напротив, много преди да има феминизъм има религия и обществени порядки и това, което изреди се дължи на тях.
kartacha имаш право, но бъркаш групите. Феминистките са се появили с идеята да се борят за равни права с мъжете във всяка една област: образование, професия и също така, че сексът е удоволствие, присъщо за двата пола и свобода да го правят, без да се гледа на тях с лошо
А бе има ли страст, давай!
Не се колебай, щом го харесваш и си готова!
Много мъже изморени от жени дето все чакат подходящия мъж и подходящия момент си тръгват!
пийни малко водка и всички колебания ще изчезнат
DiabolicalSoul
06-29-2011, 14:40
naQkataRaota благодаря за разбирането и мнението ти много ми хареса.А за останалите повтарям че постнах тази тема за да разбера мнението на мнозинството за това дали не е рано на 15 или е нормално... :)според мнен е рано за момиче, но (не се сърди) вие малко се разгонвате в тая възраст и решавате, че сте големи и тн и ... абе хормони - ебе ви се 8) (иначе ти може да си изключение, може да си по-зряла то всички хора на планетата, но пак ти казвам, щом форум може да влияе на решението ти, може би, не трябва да го правиш)
bubkaa93
07-03-2011, 18:53
naQkataRaota благодаря за разбирането и мнението ти много ми хареса.А за останалите повтарям че постнах тази тема за да разбера мнението на мнозинството за това дали не е рано на 15 или е нормално... :)
Това,че създаваш тема и питаш дали ли ти е рано или не според мен означава,че не си готова.И се пак не мога да ти кажа дали е рано или късно,ако обичаш човека до себе си и му вярваш давай. :)
Сама реши какво ще правиш, ако се чувстваш готова действай, ако не приятеля ти да чака...Тука във форума никой неможе да ти даде точния съвет за теб...
Не можеш хем да си готова, хем да се колебаеш. НЕ МОЖЕШ...
Готова си > Правиш го, не питаш
Колебаеш се > Не си готова
gabsit000
07-04-2011, 07:05
няма значение възрастта и т.н. тук зависи изцяло от теб самата..ако си готова-действай .. аз изгубих девствеността си много по-късно от теб..просто явно тогава съм намерила човек и съм се почувствала сигурна и съм знаела,че няма да съжалявам ..ти сега си попаднала на него..ако мислиш че след време когато се сещаш няма да ти е криво и да се питаш "защо за Бога го направих" желая ти късмет ... :) :) :)
Като спреш да се колебаеш, ще свършиш квото е нужно.