Влез

View Full Version : Да го караме бавно?

nicoleee95
06-26-2011, 12:51
Здравейте. Имам един въпрос. С приятеля ми се сме заедно от много скоро (10тина дни), но се познаваме от около два месеца горе-долу и преди да тръгнем излизахме и се виждахме известно време. И май проблемът ми е всъщност, че с него не се държим по-различно от начина , по който се държа с приятелите си. Когато излезем се прегръщаме като се видим и като разделяме ..останалото са само разговори. Доколкото го познавам той е от хората, които трудно изразяват чувствата си и така нататък, обаче само за мен ли не е нормално да се зарибяваме от месец-два, вече да сме заедно и още да не ме е целунал(не искам аз да действам първа).. когато излезнахме последно той ми каза, че му харесва да прекарваме време заедно, защото сме го "карали бавно"... това какво трябва да значи..
супер объркана съм..вече дори се е случвало да ме питат защо се държим така и аз се чудя как да извъртя темата..
Благодаря предварително на отговорилите.

UrNextLover
06-26-2011, 13:19
По срамежлив е. Другия път го целуни, вярвай ми иска му се просто го е страх. Трябва да му помагаш(един вид да го подтикваш) да изразява чувствата си и всичко ще е ок.

nicoleee95
06-26-2011, 13:42
Ъъъ, не искам аз да го целувам, защото не съм се целувала.. и да не искам аз. 8-) Въпреки че не съм сигурна и той дали се е, имал е преди приятелки, обаче доколкото знам и с тях се е държал по същия начин, което за мен лично е тъпо.. :-o Ама май си прав, че трябва да го подтиквам, защото аз първа го прегърнах и оттогава го караме така.. Абе то както е тръгнало може и накрая аз да го целуна, обаче тва което каза, че искал да го караме бавно ме притеснява..не искам да избързвам, въпеки че не е кой знае какво..

IseeDEADbodies
06-26-2011, 13:46
В днешно време има сек'ви хора оО Ужас... Метни му се на врата пък ако те дръпне, вече е ясно ;д

DarkTemplar
06-26-2011, 13:46
Наемете си любовен консултант.

UrNextLover
06-26-2011, 13:51
Аз бях същия, се едно срам ме беше некво ии сега много съжелявам трябваше ми малко некой да ме побутне и всичко беше ок.

eminemfenka
06-29-2011, 01:49
В днешно време има сек'ви хора оО Ужас... Метни му се на врата пък ако те дръпне, вече е ясно ;д

dimitar_ak
06-29-2011, 07:29
Може просто да е срамежлив. Опитай ти да го целунеш. Не вярвам да се дръпне.

MaLkaTa_LaDy
06-29-2011, 07:31
Съгласна съм с UrNextLover. Целуни го! Щом се притесняваш от целувката с език, го целуни без. Иначе с това "че го караме по-бавно" само се оправдава.
За мен истинският слисъл на "по-бавното" е по-бавно емоционално обвързване, а не по-малко сексуални отношения.

xBadxApple
06-29-2011, 07:38
^ Пропускаш обаче факта, че твърде често сексуалните отношения са вързани с емоционалното отдаване :)

horacio
06-29-2011, 10:03
Като бях на 12-13 и аз бях така с едно "гадже". :lol:
И двамата ни беше срам. И само си се гушкахме нищо повече. Е кво.. бях малка. 8-)

MaLkaTa_LaDy
06-29-2011, 11:31
^ Пропускаш обаче факта, че твърде често сексуалните отношения са вързани с емоционалното отдаване :)
Да, на при всеки степента на отдаване е различна и можеш до една степен да го контролираш. По-бавно не значи, че въобще отсъства.

dimitar_ak
06-29-2011, 12:38
За мен истинският слисъл на "по-бавното" е по-бавно емоционално обвързване, а не по-малко сексуални отношения.

Бавното опознаване не се връзва с ранния старт на сексуалните отношения. Както не веднъж съм казвал, ако почнеш рано да правиш секс се объркваш. Не знаеш дали наистина харесваш личността на човека до теб или просто ти харесва секса с него.

4o4ina
06-29-2011, 15:23
По срамежлив е. Другия път го целуни

blaaablaaablaaa
06-29-2011, 15:49
Целуни го! Ходенето означава говорене, прегъщане, целувки, секс и всичко одтанало. Иначе ще е просто приятелство. Целуни го - просто стябва да побутнеш старата тарятайка, за да запали. Щом сте гаджета, значи се очакват такива неща.

SorrowEyes
06-29-2011, 17:03
Искам всички момчета да са такива... :-o

Късметлийка си, че не е някой разгонен пич, в чиято глава се върти само едно.
Щом му е приятно да бъде в твоята компания и можете да си разговяряте за най-различни неща, всичко е наред. Другото е лесно, всичко с времето си. Ако насилиш нещата, ще съжаляваш според мен.

xBadxApple
06-29-2011, 17:32
Да, на при всеки степента на отдаване е различна и можеш до една степен да го контролираш. По-бавно не значи, че въобще отсъства.

E, това си е така, тук съм съгласен с теб. Просто понякога има хора, които са супер плашливи от възможността да хлътнат по-силно и да 'избързат' с темпа си...

...което ми е странно, но тяхно решение. Никога не съм бил фен на вековните ухажвания преди връзка и баавни поетапности вече в нейните рамки.

abvd
06-29-2011, 20:36
Наемете си любовен консултант.
+1 :razz:

badsector
06-30-2011, 12:36
Искам всички момчета да са такива... :-o

Късметлийка си, че не е някой разгонен пич, в чиято глава се върти само едно.
Щом му е приятно да бъде в твоята компания и можете да си разговяряте за най-различни неща, всичко е наред. Другото е лесно, всичко с времето си. Ако насилиш нещата, ще съжаляваш според мен.
:!: