Влез

View Full Version : Тясна ;/

Freakylol
06-26-2011, 15:16
Ам кажете ми как ам незнам и аз гаджето ми да стане понее малко по-широка.. проблема е, че ее мнооого тясна имало е случай в който свършвам за 2 мин и после ме боли главичката след секса страшно тясно е.. пробвах да я възбудя много и пак си е така.. незнам и аз какво да правя..

playboyche
06-26-2011, 15:18
пич накарай я да се отпусне максимално .. по дълга секс игра и по нежно го карай въжбуди я на макс .. повече лубрикант и МАКСИМАЛНО отпускане тва му е майката!

6amanago6ko
06-26-2011, 15:57
пич накарай я да се отпусне максимално .. по дълга секс игра и по нежно го карай въжбуди я на макс .. повече лубрикант и МАКСИМАЛНО отпускане тва му е майката!

ти не беше ли девствен ве готин, че даваш такива яки съвети. тя путката като си е тясна, ако ще и лубрикант да и слага няма да стане по-широка. има разлика между отпускане+възбуда и разширение :razz:

по темата : практика, давайте по-често и по-грубо, предполагам ще помогне малко

bootyboy
06-26-2011, 16:18
а на нея изобщо прави ли и се секс :-o

playboyche
06-26-2011, 17:52

ти не беше ли девствен ве готин, че даваш такива яки съвети. тя п****та като си е тясна, ако ще и лубрикант да и слага няма да стане по-широка. има разлика между отпускане+възбуда и разширение :razz:

ХАХА пич ами аз съм сиг че и ти си но поне имам малко повече сексуална култура от теб .. ако това относно въпроса може да се нарече така де но ок ... така че съм сигорен че и ти си девствен но разликата е че съм малко по умен от теб !

playboyche
06-26-2011, 19:02

ти не беше ли девствен ве готин, че даваш такива яки съвети. тя п****та като си е тясна, ако ще и лубрикант да и слага няма да стане по-широка. има разлика между отпускане+възбуда и разширение :razz:

ХАХА пич ами аз съм сиг че и ти си но поне имам малко повече сексуална култура от теб .. ако това относно въпроса може да се нарече така де но ок ... така че съм сигорен че и ти си девствен но разликата е че съм малко по умен от теб !
Поне да ти личеше от правописа...
Няма да я разшириш с едно-две чукания,бъди сигурен.. Просто използвайте повече лубрикант и нека любовната игра да е по-дълга,за да е по-търпима болката и за двама ви.
мименце това че ме мързи да пиша не значи че съм глупав .... :))

AnalenTerorist
06-27-2011, 03:37
Ам кажете ми как ам незнам и аз гаджето ми да стане понее малко по-широка.. проблема е, че ее мнооого тясна имало е случай в който свършвам за 2 мин и после ме боли главичката след секса страшно тясно е.. пробвах да я възбудя много и пак си е така.. незнам и аз какво да правя..
Използвай крик!

Freakylol
06-27-2011, 15:35
а на нея изобщо прави ли и се секс :-o

Ми прави и се..

Използвай крик!

Тоя крик мога да го ползвам за аналния ти отвор ;) Но все пак добре, че ги има тролове като тебе да има кой да седи във форума..

ozzy
06-27-2011, 15:54
пробвай с винкело

MojoJojo88
06-27-2011, 18:01
Ще й трябва доста разтягане, че да се разшири.
Аз правя секс от сума ти години, ама ей на почнах да се разширявам преди 2-3 чак. Преди това и мен ме болеше, и мъжа имаше проблем точно с бързото свършване...

Много секс трябва и не очаквай кой знае какви резултати.
Ползвайте повече овлажнители и бъди по-нежен, използвай повече пръстчета, език, заложете повече на любовната игра. Така ще се отпусне ( не да се разтегне) и ще се кефите повече.
И задълже с презерватив, иначе като ти се забелва на голо, ще те боли повече ;)

fear4o
06-27-2011, 18:05
Батенце всичко живо търси тесни ти от такова бягаш...
За свършването- не е задължително да е заради путката на приятелката ти. Може проблема да е другаде.
За разширяването- доста по-дълга любовна игра. *Хиперболизирано* Ако досега просто е била влажна преди да почнеш да я чукаш, вече я карай да подгизва.

delly
06-27-2011, 18:25
Всеки иска нещо по тясно...Пробвайте наистина с по-дълга любовна игра...пуснете си неква яка музика..накарай я да се отпусне на макс ! Когато и правиш френска любов ползвай по-вече слюнка,1-2 пръста...език..Когато я л*жеш леко вкарвай езика си в нея..усещането за нея ще е супер яко (личен опит) и ще е по влажна..накарай я да свърши преди да си започнал още за да не е тясна.

И задълже с презерватив,нит искаш бебе на тея години,нит искаш да те боли ако не се е отпуснала достатъчно.

Относно свършването,може просто ти да свършваш по -бързо не да е заради нея.Всеки мъж в началото свършва бързо... Не се притеснявай и това се тренира.

kristiqn2
06-27-2011, 19:37
Използвай крик!
Ти няма ли да кажеш използвай крАк :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

6amanago6ko
06-27-2011, 19:45
...

нека съм девствен, готин, нека ти да имаш по-богата сексуална култура. чети си там книжките и се образовай, нали аз си чукам и го местя от единия крачол в другия. пък и на теория и аз знам как се пилотира самолет, ама не би се качил на моя да те повозя нали :razz:

MissStunning
06-27-2011, 19:48
практика , практикаааааа 8-)

Loooooser
06-27-2011, 20:07
нито е отпусната нито в възбудена.. постарай се да я предразположиш повече! :?

Freakylol
06-28-2011, 09:42
Всеки иска нещо по тясно...Пробвайте наистина с по-дълга любовна игра...пуснете си неква яка музика..накарай я да се отпусне на макс ! Когато и правиш френска любов ползвай по-вече слюнка,1-2 пръста...език..Когато я л*жеш леко вкарвай езика си в нея..усещането за нея ще е супер яко (личен опит) и ще е по влажна..накарай я да свърши преди да си започнал още за да не е тясна.

И задълже с презерватив,нит искаш бебе на тея години,нит искаш да те боли ако не се е отпуснала достатъчно.

Относно свършването,може просто ти да свършваш по -бързо не да е заради нея.Всеки мъж в началото свършва бързо... Не се притеснявай и това се тренира.

Явно наистина трябва повече любовна игра. Относно свършването смятам, че е от това, защото е имало пъти който сме правили секс и съм държал по 40 минути и ми се е налагало да свършвам, защото не ни е стигало време не знам и аз вече.. Мерси на всички ( без троловете :D )

InnoraX
06-30-2011, 22:44
Добре бе, не мога да разбера, по цял ден пРоно гледат и НИЩО не вдяват бе :D Те това е да си прост.... да гледаш, да гледаш, да го наблюдаваш в рамките на 20 мин, как влиза и излиза и да не вденеш какво виждаш. Много хора от тук ми приличат на такива типове (nothing personal biatcheZ) ;)

gabsit000
07-01-2011, 08:43
тя колко ли е била притеснена..щом едва й го вкарваш...предразположи я ...възбуди я максимално ..пък после действай ..

everythingisrelative
07-01-2011, 17:56
гъчи синко сега ти е паднало !

moje
07-03-2011, 00:22
пич накарай я да се отпусне максимално .. по дълга секс игра и по нежно го карай въжбуди я на макс .. повече лубрикант и МАКСИМАЛНО отпускане тва му е майката! Закакво даваш савет като си девствен ? тук ти не трябва да взимаш отношение,като не знаеш за какво става дума.Така най се дразня. :?

titinkaa
07-03-2011, 07:46
И аз съм като твойта приятелка,но наистина пробвай с по-дълга игра и може би някви мили думи,за да се отпусне добре.Има ефект,но не очаквай от 4-5 пъти секс да се отпусне много.

wonderwall
07-03-2011, 11:12
Смени тактиката,разбери какво и харесва,повече докосвания,целувки,както казаха - по-дълга любовна игра!

playboyche
07-03-2011, 12:17
...

нека съм девствен, готин, нека ти да имаш по-богата сексуална култура. чети си там книжките и се образовай, нали аз си чукам и го местя от единия крачол в другия. пък и на теория и аз знам как се пилотира самолет, ама не би се качил на моя да те повозя нали :razz:
ХАХА тъпак ... а си мислиш,че някой ще ти повярва ли?тъп комплексиран дечко.. мен поне не ме е срам да си го призная!

alexsdreamm
07-03-2011, 14:07
чисто медицински погледнато
Тясна е защото:е адски слаба или е генетично заложено.
Ако е адски слаба попринцип след известна практика ще се оправят нещата колкото за твоя пенис,доста труд ще вложиш обаче.
Ако е отслабнала с хапчета колкото и практика да има-ниакъв шанс.
Убедена съм в това което говоря!Ако те интересува защо ,пиши на лично :)

RoSKo0o0
07-03-2011, 17:27
ХАхуаАХУАХУа.... ем....... "ох боли, боли" сори батка... дай я на някой приятели назаем да я разширят :lol: :lol: :lol:

SpOrTs_GiRl
07-03-2011, 17:28
Мноооооооооооооооооого лубрикант, гледай да я изкъпеш - друг начин няма, поне при мен е така. Има моменти, в които толкова ме боли, че не разбирам изобщо кога е успял да го.. вкара. Естествено, има и много хубави моменти. :)))

Me4encety
07-04-2011, 10:53
Секс тактика на практикаааа
Сега сериозно отпусни я повече,кажи й да не се стяга,повече лубрикант,сменете позата.Не може да няма начин :wink: :wink:

Freakylol
07-04-2011, 11:58
ХАхуаАХУАХУа.... ем....... "ох боли, боли" сори батка... дай я на някой приятели назаем да я разширят :lol: :lol: :lol:

БЕЗ ОБИДИ! Считай го като предупреждение!
ShtrudeL

RageAgainstTheMachine
07-04-2011, 12:32
Секс тактика на практикаааа
Сега сериозно отпусни я повече,кажи й да не се стяга,повече лубрикант,сменете позата.Не може да няма начин :wink: :wink:

Това е , хората ти казаха.

И спри да обиждаш...

mugsinka
07-04-2011, 19:19
пробвай малко finger fucking/fisting яко е ама приятеля ми ме бъзика че съм широка като "ръкава на Мойсей " :D :D