Влез

View Full Version : Училище-Игнор

joannaantova
06-26-2011, 18:58
Всички го знаеме това...Давайте разказвайте. Особено случаите с 1 компания.

joannaantova
06-26-2011, 19:29
Нещо при вас? :?

Fiction7577
06-26-2011, 19:34
Тегли им една майна и си намери по-добри приятели. Кажи им всичко което си искала в очите и ги остави. След време те ще те потърсят - НЕ ПРИЕМАЙ!

joannaantova
06-26-2011, 19:37
Тегли им една майна и си намери по-добри приятели. Кажи им всичко което си искала в очите и ги остави. След време те ще те потърсят - НЕ ПРИЕМАЙ!

За приятелите съм съгласна.

Fiction7577
06-26-2011, 19:42
Абе остави ги, по-добре сама отколкото с такава компания.

Лято е, нова възможност за запознанства.

Ако толкова държиш на тях, поискай да знаеш какво става.

joannaantova
06-26-2011, 19:46
Абе остави ги, по-добре сама отколкото с такава компания.

Лято е, нова възможност за запознанства.

Ако толкова държиш на тях, поискай да знаеш какво става.

лято е, ще си гледаме кефа да

Fiction7577
06-26-2011, 19:51
Те като те търсят не отговаряй.

Все едно те няма.

Гледай си кефа и не ебавай.

gab4ooo
06-26-2011, 19:59
наистина ми става много гадно като чета защото просто не мога да си представя какви лицемери има . знаеш ли аз последния път какво направих . отидох и си излях гнева пред тях пред очите им защото постъпиха така с една фр . и после като почнаха да се извиняват . почнаха да ми звънят но аз вдигах за да става още по - гадно като им тегля майната . обаче в твоя случай ти имаш само една компания . аз имам доста понеже тренирам едно две работи и от всякъде с компаниика . запиши се на някакъв спорт все ще се сприятелиш . успех

joannaantova
06-26-2011, 20:02
наистина ми става много гадно като чета защото просто не мога да си представя какви лицемери има . знаеш ли аз последния път какво направих . отидох и си излях гнева пред тях пред очите им защото постъпиха така с една фр . и после като почнаха да се извиняват . почнаха да ми звънят но аз вдигах за да става още по - гадно като им тегля майната . обаче в твоя случай ти имаш само една компания . аз имам доста понеже тренирам едно две работи и от всякъде с компаниика . запиши се на някакъв спорт все ще се сприятелиш . успех
Мхм :)

gab4ooo
06-27-2011, 18:37
и аз тренкам хип хоп танци в the center най - добрата бг школа .