View Full Version : От нулата
RageAgainstTheMachine
06-26-2011, 19:48
Ходя на тенис. Там се запознах с едно момиче, което много ми харесва. Добре ли е да я поканя на среща ? Не се познаваме чак толкова добре и не знам дали ще приеме , а ако откаже ще ми е някво супер сконфузно. Не знам - чувствам се някак странно , днеска я дебна кога ще влезне в фейсбука - така мислех да я поканя , ама тя излезе бързо-бързо извън линия. Мислех дебненето във фейсбук за тъпо , смешно и малоумно , а аз кво напраих . А ако отида на тая среща и усещам , че може да зацепя и да загубя връзка със сървъра, и да стоя като някво дърво и да не знам кво да и кажа , все пак не се познаваме толкова добре , абе с една дума не искам да стане някъв FAIL... А попринцип като съм на среща и почват да ми пърхат пеперуди в стомаха 8-). Как мога да се успокоя ? Ако откаже след време да се пробвам ли отново ? По-специално към момичетата : Ако някой ви покани на среща , какво ще си помислите ?
Тва е общо взето ако се сетя още нещо ще ви питам , ако може да отговорите на тия въпроси супер , че съм доста притеснен 8-)
http://i471.photobucket.com/albums/rr72/starals1/LoveSucks.jpg
Първо разбери какво харесва за да имаш теми на разговор с нея.После я покани на място където се чустваш сигурен,а за пеперудките в корема (проклети да сте) няма измъкване от тях.
та...така..успех тенисистче :-D
RageAgainstTheMachine
06-26-2011, 20:00
Първо разбери какво харесва за да имаш теми на разговор с нея.После я покани на място където се чустваш сигурен,а за пеперудките в корема (проклети да сте) няма измъкване от тях.
Добре благодаря :D.
А нема ли да стане да я питам кво харесва на срещата. Тя да ми говори , а аз да слушам и да кимам тва също става , нали ? Нали !? :lol:
Яко се филмирам знам...
http://toolonginthisplace.files.wordpress.com/2008/11/im_stupid.jpg
Абе пич я се замисли - ако момиче те покани на среща и по някаква причина откажеш ,какво ще си помислиш ? Нищо ,нали ? Просто не те кефи и си гледаш интереса. Същото е и отсреща.
Никаква причина няма да си пилееш живота в чуденки - като те кефи ,пробвай се - нищо не губиш - в най-лошия случай да ти стане кофти ,че не те харесва ,ама здраве да е.
А относно 'успокояването' - ако си мислиш ,че ще се изложиш ,винаги ще ти е нервно. Та вместо да обмисляш вариантите как ще се издъниш по-добре обмисляй какво ще правите и ако не ви потръгне разговора каква тема да повдигнеш. Тренирате тенис и двамата ,най-малкото - цял ден можете само за това да си говорите ,ако не друго ...
Тя да ми говори , а аз да слушам и да кимам тва също става , нали ? Нали !?
Тц ,щото в даден момент ще забиеш и като спре да говори няма да имаш какво да кажеш. Случвало ли ти се е да си в компания и тия около теб да си лафят за нещо ,което не те интересува или си нямаш и понятие ? Доста забило ти става ако не смениш 'насилствено' ( :D) темата и си като пън ... поне при мене е така ,де.
Пък и я си представи ,че не е от най-разговорливите или че обича да изслушва и чуждото мнение ? И такива ги има
Добре благодаря :D.
А нема ли да стане да я питам кво харесва на срещата. Тя да ми говори , а аз да слушам и да кимам тва също става , нали ? Нали !? :lol:
Яко се филмирам знам...
http://toolonginthisplace.files.wordpress.com/2008/11/im_stupid.jpg
ти можеш да разознаеш какво харесва и все пак да я попиташ(ще си по подготвен) :D :D
RageAgainstTheMachine
06-26-2011, 20:12
Абе пич я се замисли - ако момиче те покани на среща и по някаква причина откажеш ,какво ще си помислиш ? Нищо ,нали ? Просто не те кефи и си гледаш интереса. Същото е и отсреща.
Никаква причина няма да си пилееш живота в чуденки - като те кефи ,пробвай се - нищо не губиш - в най-лошия случай да ти стане кофти ,че не те харесва ,ама здраве да е.
А относно 'успокояването' - ако си мислиш ,че ще се изложиш ,винаги ще ти е нервно. Та вместо да обмисляш вариантите как ще се издъниш по-добре обмисляй какво ще правите и ако не ви потръгне разговора каква тема да повдигнеш. Тренирате тенис и двамата ,най-малкото - цял ден можете само за това да си говорите ,ако не друго ...
Тя да ми говори , а аз да слушам и да кимам тва също става , нали ? Нали !?
Тц ,щото в даден момент ще забиеш и като спре да говори няма да имаш какво да кажеш. Случвало ли ти се е да си в компания и тия около теб да си лафят за нещо ,което не те интересува или си нямаш и понятие ? Доста забило ти става ако не смениш 'насилствено' ( :D) темата и си като пън ... поне при мене е така ,де.
Пък и я си представи ,че не е от най-разговорливите или че обича да изслушва и чуждото мнение ? И такива ги има
Брат яко ме надъха 8-)
Прав си , нищо не губя. Утре ще я поканя , ако ми откаже здраве да е , ще си намеря друга по-яка мацка :D
Пък тва за говоренето , ако зацепя ще и кажа да ми препоръча тенис ракета , тя докато ми се обяснява ще измисля нещо друго. Супеер :P
Ако имате още надъхващи мнения давайте ги насам 8)
TheNewReligion
06-26-2011, 20:17
Прасни я с топката в окото и й кажи, че ще й се реваншираш, канейки я на среща. Няма начин да откаже.
А като каниш някого на среща, му показваш, че му се кефиш.
JustaKid
06-26-2011, 20:19
ма****а им на ПЕПЕРУДИТЕ ВКОРЕМА ..нека ги одавим в АЛКОХОЛ !!
утре да пишеш какво е станало :smt003
ма****а им на ПЕПЕРУДИТЕ ВКОРЕМА ..нека ги одавим в АЛКОХОЛ !!
харесва ми как мислиш :!:
bootyboy
06-26-2011, 20:45
абе човеко отпусни се..не се стягай така момичетата не харесват такива спекли момчета без да се обиждаш..разбери дали е свободна и ако не е обвързана я покани, но не във фейсбук, а лично като я видиш, а ако ти откаже не се спеквай..важното е да си непукист в този живот иначе лошо....
RageAgainstTheMachine
06-27-2011, 06:37
утре да пишеш какво е станало :smt003
окей :)
petito93
06-27-2011, 15:59
Можеш примерно да я поканиш на едно кафе след тренировката по тенис :) пък от там вече каквото стане зависи от теб,ако ти откаже не трябва да се сопкаш :Д кажи нещо шеговито,базик,нещо,да не излезе че и лазиш в краката и си просиш да излезнеш с нея
Успех ! :)
Можеш примерно да я поканиш на едно кафе след тренировката по тенис :) пък от там вече каквото стане зависи от теб,ако ти откаже не трябва да се сопкаш :Д кажи нещо шеговито,базик,нещо,да не излезе че и лазиш в краката и си просиш да излезнеш с нея
Успех ! :)
Тъкмо това и аз щях да напиша ;)
Питай я да пиете по нещо след тренировка, в тези жеги... нещо охлаждащо би дошло добре ;)
ivcheto0o
06-27-2011, 18:07
Както вече ти казаха,просто след тренировката е питай за кафе,разходка.И да ти откаже нищо не губиш,поне си опитал.Няма за какво да се притесняваш,просто се отпусни и недей само да кимаш и да се съгласяваш,говори и ти,момичетата обичаме да опознаваме човека,а това няма как да стане ако само тя говори.Успех и после да разкажеш :)
RageAgainstTheMachine
06-27-2011, 19:22
Днес тренировките не съвпаднаха , съответно нищо не можах да кажа. Май ще чакам до събота , баси гадното , колкото повече чакам толкоз по ми става странно и тъпо :-o
просто отиваш и и казваш (ако поне си знаете имената)..
Искаш ли да отидем навън в петък (примерно)
и виждаш дали ще се навие (ако е културна или поне си и симпатичен,да) и отивате и я питаш, какви неща обича да прави в свободното си време, откога играе тенис, каква музика слуша, къде учи, братя или сестри има ли и прочие, и ако мине добре, накрая я изпращаш (ако не си от София де, тогава по-добре я изпрати само до метрото/автобуса), и и казваш нещо от сорта "искаш ли да излезем пак"..
и така..
бъди себе си, не бъди настоятелен или натрапчив, остави я да диша, пък ще усетиш ако ще се получи нещо между вас..
хайде по-смело и успех :-)
Основната ти грешка според мен е ниското самочувствие като гледам как се самонареждаш, какви картинки слагаш, все едно си пълен глупак, че искаш съвет... Също си много негативно настроян, все едно на 100% ще се провалиш. Вярвай в себе си и това е. Очаквай най-доброто, бъди подготвен за най-лошото и си гледай нещата, без да се влияеш от някакви други фактори.
И да се провалиш, това е урок. Колкото и да не можеш да сметнеш това за утешително, е факт. Един вид приемаш го като натрупване на skill, level, точки или както искаш там. Т.е. и да те отрежат, поне си взел ценен урок какво да не правиш повече и в каква насока да вървиш и се самоусъвършенстваш!
Няма да се повтарям с другите за това как да я поканиш, само искам да кажа, че да водиш разговор си е изкуство и слушай себе си. Говори и за себе си, не само да я разпитваш. Смисъл тя не е на интервю. Разбирам, че трябва да я накараш да се почувства специална и че се интересуваш от нея, но ако само й задаваш въпроси и тя ти отговаря, все едно зачеркваш себе си, и я поставяш да е по-важна от теб, а съответно тя пък не научава нищо за теб, защото оставяш впечатление на човек, който не е сметнал себе си за нищо специално и затова не говори за себе си. Така че добрият разговор трябва да включва обмяна на информация и идеи и от двете страни - разкажи за някое твое постижение, ако стане на въпрос, без да се хвалиш де. Просто разказвай интересни случки, питай нея за такива - напр. за конфузни ситуации (но не такива, които те унижават), изцепки при някакви купони и т.н.