View Full Version : Как да й докажа чувствата си
Как да й докажа че ми пука за нея .. и че я обичам .. защото думите не са достатъчни
Докажи, че е на първо място, но без да пренебрегваш изцяло другите важни неща за теб :)
SisiStrange
06-27-2011, 15:36
Просто бъди до нея, когато има нужда от теб.
ние не ходим въпроса е че вече не вярва на почти нищо което се казва асамо на действия , а не знам какво точно да направя за да го разбере :(
ние не ходим въпроса е че вече не вярва на почти нищо което се казва асамо на действия , а не знам какво точно да направя за да го разбере :(
И правилно не вярва на думи :) Казах ти - прави така, че да се чувства значима, важна, на 1-во място за теб
BaffaLsc
06-27-2011, 16:11
Както казаха по - горе, бъди до нея в трудни моменти, прави малки жестове, тя ще ги оцени , надявам се да се справиш..
PinkPan7her2
06-27-2011, 17:29
Не я игнорирай :) Малките жестове всеки ден са ключови.
landofdeath97
06-27-2011, 22:12
на колко си и тя на колко е ? имали ли сте връзка ? дай един пример в който си личи че ти няма доверие?
на 19 сме ,не не сме , тя знае че я харесвам отдавна ,иначе просто не вярва вече на думи казвала ми го е
Както казаха малките жестове са ключови.
Направи нещо специално , лично от теб.Заведи я някъде , където знаеш , че иска да отиде от много време. Би трябвало да я познаваш , значи знаеш какво иска и какво харесва.
Успех! ^^
Думите не са действие, а без действие няма как да "докажеш" нищо. Прави това, което й харесва и което би й направило приятно впечатление. Нищо не става веднага. Всеки ден забивай по едно пиронче.
ако си срамежлив - напиши и съобщение...ако не си - покани я някаде...и кажи какво чувстваш
ако си срамежлив - напиши и съобщение...ако не си - покани я някаде...и кажи какво чувстваш
Не вярва на думи как ти звучи?
По темата: както вече казаха по-горе. Бъди до нея, интересувай се от нея, покажи и, че може да ти има доверие. Заведи я на някое специално място за теб, където не си водил никой др. (ако има такова) примерно
как я изровихте тая тема ...
така или иначе вече е безсмилено :) .. благодаря за мненията все пак.