PDA

View Full Version : Най-доброто кардио за крака

youarehotnyouarencold
06-28-2011, 12:39
Целта ми е до септември месец да има коренна промяна в краката ми и да отслабна доста там. Всеки ден правя тае-бо и през ден карам колело (12 км), а сега смятам да започна и всеки ден зумба . Ограничавам се в храната, но все си мисля, че това, което правя като физическа дейност, за да сваля доста за 2,5 месеца не е достатъчно. Някой, който е правил тези неща (зумба, каране на колело, тае-бо) може ли да сподели след колко време се забелязва ефектът и какъв е той? И също така .. кое е най-доброто кардио за крака? С тичането съм гола вода :D , остава скачането на въже тогава?

FuckingFreak
06-28-2011, 12:49
Дам, но не прекалявай със скачането. Че аз за първи път от 5 минути скачане и после 3 дни неможех да мръдна ... :lol:

mine
06-28-2011, 16:05
От колко време тренираш по този начин ?
Според мен ако си постоянна(както го описваш всеки ден тренировки, през ден каране на колело при това 12 км) трябва до Септември да си с уникално тяло :)
Съжалявам, че не ти давам точни отговори но ми се искаше да се изкажа :D

cunt
06-28-2011, 18:47
карането на колело ,ако е нанагорнище е доста добър вариант
тичане-като при тичането гледай да стъпваш само на предната част на ходилото
скачане на въже също помага
какво значи с тичането си гола вода? тичаш ,колкото можеш ,без да се насилваш като гледаш всеки следващ път да тичаш малко повече от предходния и след време ще свикнеш